20 oktober 2021 – Tallet 666 – og vaksiner – Del II

Nå går jeg gjennom litt annen informasjon. Vi ser på vår telegram side her (en app som du kan finne på deres side https://myurls.co/blazingpress/ på telegram feed – det tok meg lang tid å skjønne dette, måtte få det ned på mobiltelefon før jeg kunne lese det på nettet – men likevel fant jeg ikke videon han viste). Han bruker YouTube – men lar være å bruke ord som eks. vaksine – for da blir han sensurert (han sier bare V). Han har også flere andre sider som Rumble (https://rumble.com/user/BlazingPress) og på Rokfin – https://www.rokfin.com/Blazingpress.

Dette er da en videon. Dette er en video om CRISPR – Dyrets merke som blir sprøytet inn i ditt DNA. Dette her er riktig vitenskap – ikke bare ord og følelser – om hva som skjer med  genene, DNA. Video startet ca 44:45.

CRISP er en bakterie med eget immunsystem. Det vi har gjort nå, vi forskere, vi har tatt ut av bakterien og designet en ny mutant en DNA forandring inn i mus, men også i mennesker. Her kan vi selg velge hvordan den vil påvirke kroppen. Et labb i Kina skapte en HIV resistans mot HIV/AIDS. Forandringene på denne vitenskapen går raskere enn du tror. På den måten kan man skape de forandringene man ønsker for bedre helse.

Clustret Regularly Interpaced Short Palindromic Repeats (CRISP) – som blir noe som Grensesnitt Gjennomsnittelig Mellomrom Kort Palindrom (et ord som gir samme mening uansett om det leses frem eller bak) Gjentagelser.

Altså en «reprogrammering av liv» – det gir forskerne mer makt og presisjoner til å forandre den menneskelige DNA. Dette er en teknologi som eks. kan gjøre folk smartere. Forskerne brukte CRISP for å forandre, slette eller legge til DNA fra en menneskelig embryon til en gris. Så putter vi inn en ny streng i din eller dyrets DNA – etter å ha fjernet den første delen.

Programleder stopper videon (ca 47 min) – og spør – hva ser det ut som for deg (bilde over)? En forsker så dette under mikroskop – ser ut som en livsform med tentakler – disse er som parasittiske industrimessige selv genererende – og de kalles evige – fordi du kan ikke drepe dem. Om du deler de i 2 – så strukturerer det seg på nytt og lever videre – og alt dette er teknologi. La oss gå tilbake til videon (47:42).

Disse «bakteriene» (om jeg forstår budskapet rett) innvandrerer og dreper inntrengere som virus. Vi kan også bruke systemet for å kutte vår egen Genom (en kode med de arvmessige tingene inne i organismens (eller som her – menneskets) DNA). Du kan gi den en Bar kode som er kalt mRNA molokyl. Eks. du har hjerteproblemer – vi tar denne CRISP systemet – vi omprogrammerer den og sier her skal du kutte og putter den inn i Cellen  – den kutter opp og ødelegger. Du kan fortelle hvor han skal kutte, og hva den skal gjøre.

Programleder 48:45 De kan fortelle hva den skal gjøre – og vil bli brukt for å merke deg, identifisere deg, samle informasjon, overføre informasjon – og gjøre deg til en mottaker av informasjon. Som en jødisk lege sa under Davao administrasjonens møte – mennesket er ikke lengre en mystisk sjel med en ånd – men nå et dyr som man kan hacke seg inn på (som en hacker gjør når han bryter seg inn på en PC via nettet). Han kalte deg ett hacker dyrsom de kan hacke inn på, så de kan gjøre som de vil, med denne nye teknologien.

Som du forstår – du er ikke spesiell lengre, ikke lengre i Guds bilde – du er nå en del av deres skapelse – som de kan manipulere – de kan lage deg til sitt eget bilde.

Hva annet har vi her? Myndighetene sier at knapphet vil fortsette til alle er vaksinert. For meg høres det ut som en trussel. Om du ikke tar vaksinen – så vil du sulte. En fra Texas – fortalte at de nå tar fra sjåfører mulighetene til å kjøre lastebiler – tar fra dem førerkortet ol. Og annet jeg har pratet om – de utrenser de som frakter gods – og når de kommer frem for å hente gods – så får de kun utdelt noe varer (som jeg har skrevet om før). De sier det er mye rart som skjer nå. Dette er en perfekt organisert plan – for å ødelegge oss.

Så kommer ett interjuv fra ABC News Prime nyheter i USA, hvor man forteller at dette blir dirigert fra Davos administrasjonen.  (tid 51:39) – hvor denne fyren fra Biden administrasjonen forteller at i dag ser vi stor smitte, og alt vil fortsette – til alle er vaksinert – så ser du tomme hyller.

Og så fra TikTok (52:40) (tekst over video: Havn operatører har blitt bestikket eller truet på samme måte som bøndene har fått ordre til å ødelegge mat/frukt?): En haug med lastebiler som er parkert – og en mann som sier – ser du den haugen der med Hvete/havre/korn, 9 store kraner – og ingen av de har bevegd seg hele dagen.

Det er derfor jeg sier at du må samle opp ting – for den dagen de ødelegger økonomien, så den går ned – så får vi en hoved krise, som vi ikke kan hente oss fra. Landet får da ett hardt angrep. Hele systemet vil stoppe opp – og det er akkurat det de gjør nå. Du må få tak i ting (Oa: jeg antar han mener mat, klær, penger ol) – for når det skjer, så kommer det ikke tilbake på lenge – om noen gang.

Få i orden alternativ myndighet, alternativ kommunikasjon (han snakker om satellitt telefon) – han snakker om overlevelsesteknikker (Oa: Jeg vet at det er greit å samle litt – men vi må ikke glemme å leve i tro – som Elias i 1 Kong. 17, Gud er vår forsørger og vår borg og vår klippe) og å ha mat i hus. Men husk at de også vil ta strømmen – de prater om det rundt hele «verden» at elektrisiteten vil bli borte. De bruker lys og elektrisitet for å kontrollere massene. Mangelen på drivstoff/olje gjør at lys (strømmen) går ut rundt i verden – også i Kina.  Det kan skje midlertidig, eller permanent. Dette vil ikke bare skjer i fattige områder – men også hos oss. Jeg gir ikke advarsler for å bli rik – jeg har en liten handel (han selger ting rundt dette, og blir anklaget for det) – men rik blir jeg ikke – men trenger penger for å forsørge min familie (4 barn) og betale regninger, som alle andre. Jeg ønsker at alle forbereder seg for det som vil komme.  Han kunne ha fått jobb mange steder – men sitter heller her og advarer – fordi det er hva han brenner for.

Så vi går over her – og ser hva som skjer med Finansdepartementet. Vi går tilbake til Dyrets merke – sjekk dette ut. Vet du hva Biden sa om 666 – si meg at dette ikke er merkelig (tid: 59:20): «— i 6 minutter, i 6 dager eller i 6 uker så blir det gjort.«

En av ingrediensen i vaksinen er Luciferase (Moderna) – sjekk ut dette, det vil blåse ut dine tanker (ca 1 time) : Hvor satanisk er denne, her på Modernas hjemmeside (Overskriften på siden er Modernas intellektuelle eiendom):

https://www.modernatx.com/mrna-technology/modernas-intellectual-property

Skroll så lengst ned – og klikk på patenter:

https://www.modernatx.com/patents

Klikk på det første tallene du ser (eller hvem som helst). Så søker du på toppen.

Vel, jeg forsøkte flere ganger, men fikk ikke resultatet som han på videon – se på bildet over.

Og det står Luciferase flere ganger på det han finner inne hos Moderna (se i høyrekolonne bilde over – noe utydelig – ca 1:00:42 ut i videon):

«Oversatt fra engelsk-Luciferase er en generisk betegnelse for klassen av oksidative enzymer som produserer bioluminescens, og skilles vanligvis fra et fotoprotein. Navnet ble først brukt av Raphaël Dubois som oppfant ordene luciferin og luciferase, for henholdsvis underlaget og enzymet. Wikipedia (engelsk)»

Ordet er bygd på ordet Lucifer – som betyr Lysbærer eller Morgenstjerne – navnet på Satan, før han falt.

«Hvor du er falt ned fra himmelen, du strålende stjerne, du morgenrødens sønn! Hvor du er felt til jorden, du som slo ned folkeslag!» Jes 14:12 (engelsk bibel: Den skinnende, lysbæreren – og de har oversatt i den gamle Kings James det latinske navnet for planeten Venus – Lucifer).

Programleder – så reiser folk seg opp i protest – her fra New Zealand (1:02) – en ganske stor demonstrasjon – men også Frankrike og i Italia er det ganske strengt, man kan ikke gå til butikken, uten Covid Passet. Og folk blir omplassert i offentlig sektor – eller mister jobben – om de ikke vaksinerer seg. Noen intervju fra helsepersonell som lege, sykepleiere, hjelpepleiere etc. – som har blitt tvunget til å forlate jobben, ettersom sjefene krever vaksinering. 1:06:40 – sint fransk helsepersonell som slåss med politiet.

Også i Filippinene skjer det samme – der sier landets myndigheter at de kan komme inn i ditt hus for å tvinge deg til å bli vaksinert. Tyskland – kjøpesenter nekter å la folk uten koronapass komme inn.  Europas største avis Bild kommenterer «Den Røde linjen har blitt krysset. Grunnleggende tjenester må bli garantert for alle hele tiden. Denne loven for kjøpesenter må forsvinne – ASAP».

Og vi kan se på Ordet:

«Det utvirker at det blir gitt alle, små og store, rike og fattige, frie og treller, et merke i sin høyre hånd eller på sin panne, og at ingen kan kjøpe eller selge uten den som har merket: dyrets navn eller tallet for dets navnÅp 13:16-17.

Til og med 1 time og 9 minutter.

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s