21 oktober 2021 – Tallet 666 – og vaksiner – Del III

Tid 1:09:45 – dette er interessant – det viser statistikk. De ulike landene rett etter vaksinene. Det røde i starten – er akkurat nå de får vaksinen – så ser du antall døde – se på aksetoppen der  det er de døde – og det er for hvert land. (se videon fra 01:10:37-1:12:20)

Her noen grafer:

Nyheter fra Blazing press:

Hackere målfestet seg på drikkevann forsyninger i California (sikkert myndighetsstyrt – bøndene får ikke vann til sine åkrer ol).

WHO har jobbet med Rockefeller Foundation og ferilititet regulerings vaksiner (dvs. at man ikke kan få barn), så de medisinsk kan sterilisere for årtier. Så skal vi likesom stole på disse folkene for at de kan injisere oss med denne mystiske væsken for våre «helse»?

Bill Gates er også dypt involvert i dette – og sier at om alle får vaksiner, så blir det befolkningsreduksjon. Hvordan kan det redusere befolkningen – når vaksiner skal sørge for at du lever lengre? Hvordan redusere – muligens for å sterilisere deg.

Filippinenes president Duterte – en av de mindre betydelsesfulle sataniske overhodet i landet – proklamerte: «Om de ikke vil, la oss gå til deres hus. La oss vaksinere dem i løpet av natten».

«Jeg vet at mange folk fortsatt er nølende. Det er problemet, de folkene som ikke vil bli vaksinerte. Det er derfor vi skal finne dem i deres administrasjonsenhet (mindre områder i Filippinene).  La oss gå inn i deres hus og vaksinere dem mens de sover, så er historien komplett.»

Dette er en interessant nyhet (fra Stew Peters Show) – Forsker oppdaget utklekkede egg, «aluminium» parasitter født etter injeksjonen. Dette ser skremmende ut. En polsk forsker så inn i den hemmelige «vaksinens» oppskrift, og gjorde fryktelige oppdagelser! Kanskje derfor vi vet hvorfor Ivermectin virker (fordi det dreper parasitter)! Gå og få din tidlige behandling protokoll NÅ – og få det rett med Gud!

Han viser en video om den polske vitenskapsmannen 1:17:10 til 1:28:30 inn i videon – en lege Jane Ruby forteller. Han heter Franc Zalewski. Her ett bilde av hva som er funnet:

2 av de motbydelige tingene Franc fant var laget av «aluminium» parasitter  disse parasittene hadde hoder

Og hadde 3 haler – han så noe som lignet egg – om han la dette i kontakt med Grafenoksid (mener jeg hun sier) – så ble disse eggene veldig aktive, og så multipliserte de seg – enten lå dette stoffet i vaksinen – eller den blir gitt senere ved en ny injeksjon. Det er noe uforståelig – fordi det ser ut som de er av aluminium (det er en form av kombinasjon av noe metalisk, ikke organisk – karbon, som er organisk) – og hun vet ikke hvordan de kan multiplisere seg. Han har tatt kjemiske tester for å finne ut av dette. Han må gjenta eksperimentet for å få det godkjent. Han visste ikke hva formålet var med disse. Stew Peters sier at dette høres ut som ren galskap.

Han analyserer fibre av dette – og analyserer de kjemiske sammensettingene. Og sier, at på måten de er formet -en form for kontakt – en type tunnel – og kom frem til en DNA samling – altså å samle world wide web DNA info til en database, var hans konklusjon.

Programleder forteller at han selv, og Stew Peters – og en til – ble forvist fra Rumble. Han gjentar at du burde samle mat og andre ting du trenger. Det kommer nærmere før alt faller sammen. Nå bryr de seg ikke om all info du finer ut om vaksinen – for nå raser de avgårde mot deres sluttspill – (hvor nesten bare makt blir brukt).

Dette er en merkelig video (1:35:31). Den ble postet på nettet i 2015 – og snakket om «Hydra» (en gresk mytologi skapning – kuttet du av ett hode vokste det 2 nye opp) skapningen på innsiden av vaksinen, som Dr. Carrie Madej fant, mens hun tittet under mikroskopet. Det er da små «skapninger» som om du kutter de opp – så gror de igjen og lever videre.

Og i Chicago – Politisjefen advarte om at deres styrker ville bli halvert over helgen – etter Bidens obligatorske vaksiner- om at politimenn må vaksinere seg mot Covid 19 – eller bli testet konstant for Korona virus. Flere politi slutter enn å ta vaksiner, eller konstante tester. Chicago er allerede temmelig lovløst – hvor drapsraten er verre enn i Afganistan.

Kina tester en hypersonisk rakett (bilde over) – som kan gå over hele jorden på ett lite øyeblikk.

Alt dette som skjer – gjøres for å destablisere hele verden.

Du kristne må være våken – og gå ut og gjøre Jesu gjerninger – og advare – fortelle folk hva som skjer – fortell det! Og være forsiktig med å følge dårlige kristen ledere.

3 kommentarer

  1. […] «Det utvirker at det blir gitt alle, små og store, rike og fattige, frie og treller, et merke i sin høyre hånd eller på sin panne,  og at ingen kan kjøpe eller selge uten den som har merket: dyrets navn eller tallet for dets navn.» Åp 13:16-17.Dette merket – om man titter på grunnteksten – så handler det om ett forsvarsverk som var mer normalt for 2000 år siden – en stokk med spiss på toppen – og for en som aldri har sett en sprøyte (det fantes ikke da) – så kan det være at han så en sprøyte, og beskrev det på sin måte (Jesus sier jo til han «Det du ser, skriv det i en bok……..» Åp 1:11). .eg har skrevet mer om det under denne artikkelen: Del 1 Del 2 Del 3 […]

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s