22 okt. 2021 – Dyrets merke – og Nurnbergkodeksen

Hei

Nå har jeg fullført oversettelsen av det jeg begynte på – i alle fall det som jeg synes var viktigst. Videon varer i nesten 2 timer – men det er mye nyttig info. Som jeg skjønte – så har han ofret mye, for å få tid til å fortelle om hva som skjer – hvordan fienden beveger seg. Så her er lenkene:

Det siste var ganske skremmende – hvor en polsk vitenskapsmann fant ut at det var noe som lignet på en type levende organisme i vaksinen – i en blanding av aluminium og organisk – som ikke bare levde – men også la en type egg – så når en type kjemiske ting, muligens påført i en senere vaksine – fikk fart på «eggene» – så de fikk avkom – og dette vokste og grodde i kroppen. Han som intervjuvet denne legen – ble helt fra seg – og mente at knapt trodde det. Han kalte det en galskap.

Så da vet vi at Pfizer, og de andre – har hatt mange ting opp i heksebrygget sitt – som de aldri vil fortelle hvorfor og hva de gjør der. Men det er avansert laget – og får meg til å tro at de har brukt mange år for å fostre det frem (de 6-7 mnd. som de likesom lagde den, var spill for galleriet) denne døds og avhengighets vaksinen. Og ettersom Korona ble avlet frem i Kina – ved hjelp av amerikanerne – så har jeg en mistanke om at vaksinene allerede er utprøvd på de utallige fangene som Kineserne har i sine fengsler – både Korona viruset og vaksinene. Det er ingenting som overrasker meg mer – fordi disse menneskene har null samvittighet – og ett mord eller 1000 eller en million – eller mer – er bare en del av jobben deres.

Men akserlasjonen for å vaksinere de gjenværende har nå tatt fart – som jeg egentlig ikke er overrasket over – under vår nye regjering – men noen skikkelig rødstrømpe damer og rødstrømpe menn – spesielt de fra AP – som ikke har noen bremser på – når det gjelder verken å ødelegge Norge – vår kultur – eller mennesker ved vaksiner.

Så siste nytt – som dere sikkert har sett:

Opnar for omplassering av uvaksinerte – Siste nytt – NRK

Ja, helsedirektoratet ønsker å flytte de «farlige» uvaksinerte. Du vet – fakta biter ikke lengre på disse folkene – du kan ikke diskutere med de. Jeg jobber jo i helsesektoren – og vet jeg gjør en god jobb. Men akkurat som jødene var ekstremt flinke – så hjalp det lite, når de fikk en jødestjerne på seg. De fikk ikke dra på visse plasser – eller omgås med tyskere etc. Det er akkurat samme ånd – og historien gjentar seg.

De lagde Nurnberglovene i 1935– de hatske lovene mot «undermenneskene» – og fikk ett A og et B lag. Men fordi disse sadistene i systemet og disse sadistiske legene fikk frie tøyler til å eksperimentere på barn av «undermenneskene» spesielt jøder – og flere av de døde under fryktelige smerter – og jeg har vært i Auschwitz – jeg har vært inne på ett sånn sted – en kvinneleir, Ravenbruck, hvor tolken pratet om at de lagde lamper med skinn av menneskehud. Jeg var inne på denne legekontoret – der de uførte sine eksperimenter – det kunne ha vært et vanlig legekontor – som en gang i tiden innholdt en masse legeutstyr – og liggebenker – hvor de kunne lenke fast pasientene. Og så en vei ned – så kjørte de likene ned i kjelleren:

Dødens legekontor
Under «Dødens legekontor» var det kjørbar vei for likene, så de ble plassert i kjelleren.

Om Ravenbruck og eksperimenter så sier Fredsreiser dette (det selskapet vi kjørte ned til Polen/Tyskland med):

“Medisinske eksperimenter

Titusener av fanger ble myrdet, døde av sult, sykdom eller ved såkalte «medisinske eksperimenter»
Disse eksperimentene ble utført av leger og besto bl.a. av.
Svært ofte benyttet man polske kvinner. Fra 1942 ble det gjennomført en rekke «medisinske eksperimenter» på unge polske kvinner. Disse ble behandlet med sulfonamid i forbindelse med sår og beintransplantasjoner, eller de ble direkte infisert med bakterier.

Men også norske kvinner fikk denne skjebnen. På unge sigøynerkvinner ble det utført steriliseringseksperimenter.
Den 7. juli 1942 hadde Himmler et møte med tyske leger hvor de drøftet hvordan jødiske kvinner kunne steriliseres. I den forbindelse fikk SS-legen og medisinprofessoren Carl Clauberg (1898 – 1957) beskjed om at Auschwitz står til hans disposisjon. Men den 10. juli drar Clauberg, etter Himmlers ønske, til Ravensbrück for å starte steriliseringen av de jødiske kvinnene. Dette for at Himmler skal få beskjed om hvor mye tid som trengs for å «behandle» 1.000 kvinner. Året etter er han på plass i Auschwitz med sine avskyelige eksperimenter
.» Du kan lese alt hva Fredsreiser skrev her om Ravenbruck – ett helvete på jord for kvinner og de få barn som ble født i leiren.

Jeg tar også med hva de skrev her:

«Gasskammer

På slutten av 1942 var tallet på innsatt i Ravensbrück 10.800. I alt ble 107.753 kvinner, derav 40.000 fra Polen, og 20.086 menn, derav 16 % jøder registrert som fanger.
Mellom 40.000 og 50.000 av alle registrerte fanger ble myrdet. Andre anslag går ut på 90.000 ofre for «tilintetgjørelse gjennom arbeid», sult, epidemier, dram, medisinske forsøk. Og mellom 1.500 og 3.000 ble drept med gass. En forsker har konkludert med følgende: «På slutten av 1944 bygget leireledelsen gasskammer og fram til leiren ble befridd beordret SS 5.793 kvinner inn i gasskammeret.»
(Det er i det hele tatt en svært vanskelig oppgave å få presentert de helt eksakte tall.)

I tillegg til dette hadde man en spesialaksjon for utryddelse av jødekvinner «14 f 13 for tilintetgjørelse av uverdig liv». Eller man tok livet av dem med fenolinjeksjoner.

Høsten 1944 var boforholdene så prekære at leirledelsen tok i bruk telt for å huse ungarske jøder og sigøynere.

Kort før krigens slutt ble omkring 7.000 fanger brakt til Sveits og Sverige av det internasjonale, svenske og danske Og sveitsiske Rød Kors.
De titusener av kvinner som var igjen i leiren ble drevet ut på dødsmarsjer – mot nordvest.
Det er anslått at ca 92.000 kviner døde av sykdom, sult og henrettelser.»

Pga uhyrlighetene i disse leirene – så skapte man Nurnbergkodeksen etter krigen – som faktisk gjelder enda i dag, står i FN og i EU:

«Nürnbergkodeksen er et dokument som angir forskningsetiske standarder for forskning på mennesker. Kodeksen fulgte i kjølvannet av Nürnbergprosessene, hvor et antall nazister var blitt dømt for krigsforbrytelser begått under Den annen verdenskrig, mange av dem leger som hadde deltatt i medisinsk eksperimentering på fanger i konsentrasjonsleire.

Og jeg tar med kun regel 1:

1. Frivillig samtykke fra forsøkspersonen er absolutt nødvendig.

«Dette betyr at den aktuelle personen bør ha juridisk evne til å gi sitt samtykke; bør være i en slik situasjon at han er i stand til fritt å utøve sitt valg uten innslag av tvang, og bør ha tilstrekkelig kunnskap om og forståelse av elementene i det aktuelle fagområdet til at han er i stand til å komme frem til en avgjørelse som er preget av forståelse og opplysthet. Dette siste elementet krever, før en bekreftende avgjørelse fra forsøkspersonen aksepteres, at han er informert om forsøkets art, varighet og hensikt; metoden og fremgangsmåten som vil blir brukt; alle ulemper og farer som rimeligvis ville kunne forventes samt de virkninger på hans helse og person som deltagelse i forsøket vil kunne resulteres iFra her.

Jo mer jeg undersøker vaksinene – så kommer det frem informasjon som viser at disse medisingigantene – ikke forteller oss alt – omtrent ingenting, hva disse «vaksinene» gjør – og de bryter Nurnbergkodeksen for forbrytelser mot menneskeheten.

Men når da vår avtroppende Statsminister Erna og alle andre på Stortinget – bryter våre egne grunnlover konstant – som teks. EØS avtalen er ett grunnlovsbrudd – også å selge strømmen ut av landet via ACER avtalen mm. – så tviler jeg på om de bryr seg nevnverdig om Nurnbergkodeksen – som en politiker sa til mikrobiolog Runi Rogers:

«…….I en prat med en ganske høystående politiker, for en tid tilbake, hvor hun spurte om hvordan Norge kan forsvare regelen om at man ikke informerer om Nurnbergkoden til folk? Svaret var – om vi gjorde det – så er det jo ingen som vil ta vaksinenDu kan lese artikkelen her.

Tanketomme, forføriske og bedragerske politikere – er regelen, stort sett aldri unntaket. Og Norges befolkning har blitt som den berømte sauen som går til slakteren – uten å tenke på at de er på vei til å bli slaktet. Enten dør man av vaksinen – ellers lever man videre med dette i seg – ved å ta alle påfyllsvaksinene som kommer i store antall, og blir levende død. Det er de harde fakta.

Så nazismen er ikke død – den er bare bedre kamuflert – fordi den onde lærte av krigen – og visste at det går ikke å gå frem på samme måte – så da dekker vi det til – jødehat – kaller vi Israel kritikk – dødsvaksiner – for å redde menneskeheten – grønn politikk – for å redde verden (alle burde vite at ingen menneske kan styre været som de ønsker – og Co2 er en rikdom for våre planter – og vi har problemer med for mye kulde på jorden (les denne artikkelen) – da folk dør i masser av det (ikke mange av for mye varme), mens politikerne prater bare om at det blir varmere etc.) – Og i Norge kjøper folk el-biler for å «redde verden», når da ikke finnes noen bevis på at el-biler forurenser mindre (tenk på batteriene, og strøm ofte importert fra eks. kullkraftverk nede i Europa), og man plyndrer gruvene i Kongo for Kobolt – til El.biler og mobiler – og bruker underbetalte barnearbeidere. Etc. etc.

Hykleriet til våre politikere vil bare kunne rensens med Dommen fra Guds trone – og deres straff vil bli hard, fordi de har ett ansvar. Vi husker lignelsen med Den rike mannen og Lasarus – ett bilde på vår overrike elite som ikke bryr seg om menneskeliv – og den fattige, dvs. de de undertrykker, dreper og tar fra sin frihet – og importerer voldskulturer – for å ydmyke egen etnistet. Selv ikke Quisling kunne finne på verre ting enn hva de gjør nå – fordi hater du din egen etnistet – så har du ett stort selvhat i ditt eget liv. Vi kan lese:

«Det var en rik mann som kledde seg i purpur og fineste lin, og som levde hver dag i herlighet og glede. Men det var en fattig mann ved navn Lasarus, som var lagt ved porten hans. Han var full av verkende sår. Hans ønske var å få mette seg med smulene som falt fra den rikes bord. Men endog hundene kom og slikket sårene hans.

Så skjedde det at den fattige døde, og englene bar ham bort til Abrahams fang. Men også den rike døde og ble begravet.Og da han slo sine øyne opp i dødsriket, der han var i pine, da ser han Abraham langt borte og Lasarus i hans fang. Da ropte han og sa: Far Abraham! Forbarm deg over meg og send Lasarus, så han kan dyppe fingertuppen sin i vann og svale min tunge! For jeg lider svær pine i denne ilden. Men Abraham sa: Sønn, husk at du fikk dine goder i din levetid, likesom Lasarus fikk det vonde. Men nå trøstes han her, mens du pines.» Luk 16:19-25

Den rike er ett bilde av de som lever på toppen – som ikke bryr seg døyten om det folket de skulle tjene – men bare fyller opp seg selv og sin mage, ved sine ønsker og sitt begjær, og ikke minst grådighet, som vi ser i kraftindustrien – da det sist var strømkrise i Norge (som var politikerskapt da som nå) – og eldre folk som hadde lite penger døde i sine leiligheter/hus, fordi de hadde ikke råd til å varme huset – så delte strømselskapene ut bonus til sine ansatte.

Du kan godt glede deg over din rikdom her nede – men hvordan skal du da klare evigheten uten Gud? Livet her nede er kort, men evigheten er lang – uten ende! Fordi alle mennesker er skapt i Guds bilde – men bare de som velger i denne tid, og leve som Lasarus – altså nekter å ta imot Merket/Vaksinene (vaksinene har makt til å bli Dyrets merke, etter hvert) – og vil komme til å lide for sin tro, sine valg – for Jesu navns skyld.

Jeg håper venner – at alle som velger Jesus – og ikke denne verdens ånd – er utholdende – og ikke lar seg friste! Jeg er beredt til å gå fra jobben – om jeg må, og sånn sett må jeg da fullstendig stole på Gud! Det var sånn de første kristne levde – og det er sånn vi også må leve – ved å stole på Ham – ikke denne verdens system, med dens korrupte og sinnsyke ånd! Og Gud er fortsatt på sin trone – og vil forsørge sine:

«Herren lar ikke den rettferdige sulte, men de ugudeliges ønske støter han bort.» Ord 10:3

«Derfor sier jeg dere: Vær ikke bekymret for livet, hva dere skal ete og hva dere skal drikke, heller ikke for legemet, hva dere skal kle dere med. Er ikke livet mer enn maten, og legemet mer enn klærne? Se på fuglene under himmelen! Ikke sår de, ikke høster de, ikke samler de i hus, men deres Far i himmelen gir dem føde. Er ikke dere langt mer verd enn de?

Hvem av dere kan vel med all sin bekymring legge en eneste alen til sin livslengde? Og hvorfor er dere bekymret for klærne? Legg merke til liljene på marken, hvordan de vokser! De strever ikke og spinner ikke! Men jeg sier dere: Selv ikke Salomo i all sin prakt var kledd som en av dem. Men kler Gud slik gresset på marken, det som står i dag og i morgen kastes i ovnen, skal han da ikke mye mer kle dere – dere lite troende?

Vær derfor ikke bekymret og si: Hva skal vi ete? eller: Hva skal vi drikke? eller: Hva skal vi kle oss med? For alt slikt søker hedningene etter. Men deres himmelske Far vet at dere trenger alt dette.  Søk da først Guds rike og hans rettferdighet, så skal dere få alt dette i tillegg! Vær da ikke bekymret for morgendagen. For morgendagen skal bekymre seg for seg selv. Hver dag har nok med sin egen plageMatt 6:25-34

3 kommentarer

  1. […] Jeg har dokumentert og skrevet om det flere ganger – hvordan overvåkningsting er lagt inn i vaksinene (Den elektroniske tilkoblingen er muliggjort av grafenoksid, som har blitt funnet gjennom laboratorieanalyse som en ingrediens i covid-serumene fra alle store produsenter. Det ville ikke være noen annen grunn til å inkludere det siden det er en kjent gift. hentet her) – det er noen forskere som har funnet det, bla. en polsk forsker. […]

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s