27 okt. 2021 – Kriser på vei, som høye priser og mangler – men i Jesus Kristus, er det håp, og ingen mangler!

Ett tilfeldig bilde – for å illustrere det som er nå

På søkelys – så advarer man mot høyere priser på stort sett alt – drivstoff, mat, strøm og mye annet – og en krise er på vei – du kan lese om det her:

Og denne (ikke oversatte – bruk Edge eller Chrome for automatisk oversettelse):

Perfekt vinterstorm – samtidig mangel på olje, naturgass, propan og kull (prophecynewswatch.com)

Du vet – profetier kan være misvisende når det gjelder tid, men det behøver ikke å bety at de ikke blir oppfylt. Da de undersøkte Bibelkoden, når det var noe som ikke fikk oppfylt fremtiden som den fortalte om – så sto det skrevet «Utsatt». Derfor så skrev jeg noe om hvorfor profetier ikke blir oppfylt her:

https://vekterbloggen75.blogspot.com/2021/01/hvorfor-inntreffer-ikke-profetier-en.html

Grunnen til at jeg skrev dette, var at det var en vanlig kristen mann, muligens en hyrde for en liten menighet, Dane Coverstone – som ikke så seg som noen profet – fikk flere drømmer. Og den første delen av det ble oppfylt til punkt og prikke – og han la det ut på nettet. Mens den andre dele av profetien – ble ikke oppfylt i oktober – november – og jeg hadde også en annen profeti, som var totalt annerledes, men pekte på de samme månedene – hva om de ble utsatt til i år eller neste år?

http://box2036.temp.domains/~toreblog/advarsel-forbered-deg-selv-gjor-deg-klar-september-gjennom-november-i-usa-kjempekaos-utenlandske-tropper-og-hyperinflation/

Den andre profetien er her:

http://box2036.temp.domains/~toreblog/17-juli-2020-ta-deg-i-vare-for-sept-oktober-og-november-2020/

Høydepunktet blir da november – hvor ulykken vil ta helt av. Jeg vet ikke om det blir sånn, men jeg føler meg forpliktet til å advare – som Dane Coverstone hele fikk – Forbered deg! og i den andre artikkelen – Gjør deg rede for Jesu gjenkomst!

Mange lurer på hvorfor vi ikke skal forkynne det positive budskapet mer – om tro, håp og kjærlighet! Vel, i frafallstider – reiser Gud opp tjenester som Jeremia`er og Johannes Døperen lignende tjenester – som sier:

«Men da han fikk se mange fariseere og saddukeere komme til hans dåp, sa han til dem: Ormeyngel! Hvem lærte dere å flykte fra den kommende vrede? Så bær da frukt som er omvendelsen verdig. Og tro ikke at dere kan si ved dere selv: Vi har Abraham til far. For jeg sier dere: Gud kan reise opp barn for Abraham av disse steinene. Øksen ligger allerede ved roten av trærne. Hvert tre som ikke bærer god frukt, blir hogd ned og kastet på ilden.» Matt 3:7-10

Fariseere ett bilde på de som vet noe om skriften, men ikke Ånden i det – Sadukeerne, som er forført fra all grunnleggende lære i Bibelen – Og disse tjenestene taler det menigheten trenger å høre – ikke det de nødvendigvis ønsker å høre!

Kan man preke om tro, når det råder vantro i Kristi Kropp – om håp, når altfor mange kristne har satt sitt håp til myndighetene og media – og kjærlighet, når altfor mange kristne lever i lovløshet? Nåden har sine grenser – men altfor mange kristne – som før har vært helfrelst – lever nå i en skyggeverden – hvor det er vanskelig å avgjøre om de er frelst eller ikke frelst. Derfor vil kommende trengsler bli ett sjokk for den lunkne, den halvhjertede, den lovløse (som lever i skjulte synder – og trives med det), den kalde, den fryktsomme, den vantro, den ubarmhjertige, den nådeløse, og den falske – til å bli stilt på valg – for mange vil det da bli umulig å fortsette å kalle seg kristen – sammen med de Hellige, hvor noen vil søke Skjøgesystemet – mens andre vil gå ut i Verden – 2 sider av samme sak.

Mens de som finner rom for omvendelse, vil våkne fra sin søvn – og fylle opp sine kar med olje – og finne nærhet til Guds Hellige – som da blir en åndelig enhet og maktfaktor i åndeverden. Gud frykter ikke de dårlige tidene – og ønsker ikke at Hans barn heller skal frykte – som det står:

«Herren lar ikke den rettferdige sulte, men de ugudeliges ønske støter han bort.» Ord 10:3

«Jeg har vært ung og blitt gammel, men jeg har ikke sett den rettferdige forlatt eller hans avkom lete etter brød. Hele dagen er han barmhjertig og låner ut, og hans etterkommere blir til velsignelse.» Sal 37:25-26

«Den som sitter i Den Høyestes ly, som bor i Den Allmektiges skygge, han sier til Herren: Min tilflukt og min borg, min Gud som jeg setter min lit til! For han frir deg fra fuglefangerens snare, fra ødeleggende pest. Med sine vingefjær dekker han deg, og under hans vinger finner du ly. Hans trofasthet er skjold og vern. Du skal ikke frykte for nattens redsler, for pil som flyr om dagen, for pest som går fram i mørket, for sott som ødelegger ved middagstid. Om tusen faller ved din side og ti tusen ved din høyre hånd – til deg skal det ikke nå.» Sal 91:1-7

Nå skal de ha møte i morgen med vaksinetoppene i dette landet – og kommer sikkert med drastiske tiltak – i første omgang sikkert for oss i helsesektoren. Men ska vi frykte de ugudelige? Skal vi være redd de som Guds sanne Menighet ikke akter for noe? Gud har forløst sine engler i denne tiden, for å beskytte enhver av oss – til å møte det som kommer. Kan vår regjering ødelegge Guds engler – kan Nakstad stoppe Guds engler – eller Herrens hånd! Nei – de kan true og skremme – men alt de truer og skremmer med – vil komme tilbake på de selv – så en dag er det de som skal frykte, om de da ikke vender seg til Korset – og får nåde!

Jeg tenkte på historien i «En Pilgrims vandring» med Bunyon – da Kristen hadde klatret opp berget besværlighet – så møtte han 2 reddharer – vantro og frykt het de (i den eldre oversettelsen) – du kan lese historien her:

«……. -Disse udyrene jakter på sitt bytte om natten, tenkte han. –Hvis de skulle angripe meg, har jeg ingenting å forsvare meg med. Hvordan kan jeg holde dem unna, og unngå å bli revet i filler?

Mens han grublet over sin ulykkelige tilstand, så han lys foran seg, og en staselig bygning dukket opp i skumringen. Det var Skjønnhetens palass, det lå litt tilbaketrukket fra veien. Med tanke på at han kanskje kunne finne rom for natten der, satte han farten opp. Han gikk inn på den smale stien som førte til palasset, og fikk øye på to løver, en på hver side av stien. Her var det Frykt og Mistro hadde snakket om, og som hadde fått dem til å snu og forlate den himmelske veien. Han stoppet og tenkte over hva han skulle gjøre. Han lurte på om ikke han også burde snu, for han så ikke annet enn den sikre død foran seg.

Men portvakten på palasset, som het Vaktsom, så at Kristen nølte som om han ville snu, og ropte til ham:

Er din tro så svak? Hvorfor er du redd? Vær ikke redd løvene, for de er begge i lenker. De er satt der for å prøve de reisendes tro, og for å avsløre de som ikke har tro. Hold deg midt på stien, så kan de ikke skade deg.

Da gikk Kristen nedover stien mellom de to løvene. De brølte og slet i lenkene, men gjorde ham ikke noe. Han priste Herren og gikk videre til porten der portvakten stoFra en Pilgrims vandring, kapittel 3.

Satan driver myndighetene og helsetoppene – for å skremme – og true – men hva kan de egentlig gjøre? Tar de fra oss jobben, så vil Herren forsørge oss utenom deres system – som vi kan lese om Elias i 1 Kong. 17. Da kan vi ikke lengre stole på systemet – men leve i tro – for hver en dag.

Lester Sumrall fortalte at når de vokste opp – så var moren en tros kvinne. De var mange barn – og faren jobbet og forsørget dem. Men så ble han skadet – og kunne ikke jobbe for en stund – og de hadde ikke penger eller mat (det var ingen «NAV» på den tiden) – så hver dag – så satte hun barna på sine bordplasser – og så sang de alle en kristen bordsang – og hver gang de var ferdige, så banket det på døren – og inn kom det et menneske med mat til de alle. Fordi hun hadde en enkel barnslig tro – helt til mannen kom seg på bena igjen.

R. W. Schambach (har en preken over) – tidligere lovsangslederen til A. A. Allen – fortalte en historien om 2 kvinner, mor og datter, som kom til han, og pratet med han etter møte. De var bekymret – de skulle bli kastet ut – kl. 12 neste dag – om de ikke hadde penger til husleie, og de hadde ingen penger. Moren var også blind. Så dermed så ba han dem å sette seg – og så forkynte han tro til dem – moren tok imot det – og takket Gud for at hun så – enda hun ikke så. Men hun tok imot i tro. Mens datteren fryktet uansett og var fortsatt bekymret. De dro hjem, og måtte lede moren, som sa hun var blitt helbredet, som altså i det naturlige fortsatt var blind. Men dagen etter – så våknet datteren av å kjenne lukten av stekt egg – hun gikk ut på kjøkkenet – og der sto mor og stekte egg – og så fullstendig!

Da skjønte datteren troen – så hun sa – bruk den tiden du vil Herre, til å gi oss det vi trenger. Ca kl 11:00 – så ringte telefonen – og en mann sa han hadde penger til de – akkurat nok til husleien. Da hun spurte om hvordan han visste hennes telefonnummer – så sa han – Herren ga meg det!

Du skjønner – Herren vet hvor du bor – og ditt telefonnummer – og vet alt om deg! Å vandre i tro – vel, jeg har hatt erfaring av det – bare å dra – uten penger – og fått hjelp i tide. Man blir ikke rik av det – men man har alt man trenger hele tiden. Å ha mange behov – så må man be – og be – og stole på Herren i alt. Vi minnes Jesu Ord:

«Derfor sier jeg dere: Vær ikke bekymret for livet, hva dere skal ete og hva dere skal drikke, heller ikke for legemet, hva dere skal kle dere med. Er ikke livet mer enn maten, og legemet mer enn klærne? Se på fuglene under himmelen! Ikke sår de, ikke høster de, ikke samler de i hus, men deres Far i himmelen gir dem føde. Er ikke dere langt mer verd enn de? Hvem av dere kan vel med all sin bekymring legge en eneste alen til sin livslengde?

Og hvorfor er dere bekymret for klærne? Legg merke til liljene på marken, hvordan de vokser! De strever ikke og spinner ikke! Men jeg sier dere: Selv ikke Salomo i all sin prakt var kledd som en av dem. Men kler Gud slik gresset på marken, det som står i dag og i morgen kastes i ovnen, skal han da ikke mye mer kle dere – dere lite troende? Vær derfor ikke bekymret og si: Hva skal vi ete? eller: Hva skal vi drikke? eller: Hva skal vi kle oss med? For alt slikt søker hedningene etter. Men deres himmelske Far vet at dere trenger alt dette.  Søk da først Guds rike og hans rettferdighet, så skal dere få alt dette i tillegg!» Matt 6:25-33

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s