31 okt. 2021 – Korona rebellen

Denne boken anbefalles å kjøpe. Jeg har nå lest halvparten – hvor hun fører en slags dagbok, for hvordan hun ser at Staten i Norge, er i ferd med å bli autoritært, hvor demokratiet blir erstattet med ett regime, pga folks frykt, og som hun lurte på – har nordmenn Stocholmsyndromet? (dvs. at man føler medynk, eller slår seg sammen med overgriperen som her er Staten, MSM og Helsedirektoratet mm).

Det er mye jeg kan ta med – men jeg velger å ta med dette, fra November 2020:

«Jeg holder ett innlegg for pensjonister på Den kulturelle spaserstokken i Trondheim på høstparten, der flere av publikum har opplevd krigen. De sier at de kjenner på den samme følelsen nå, som de gjorde under okkupasjonen. Det er skremmende likhetstegn, forteller noen av dem.» Side 95 i boken.

Det er akkurat hva alt handler om – noen fører krig mot oss – og de bruker sine marionetter i posisjon av makt – og vi har nesten allerede tapt – ettersom de fleste valgte den enkle løsningen – å vaksinere seg.

Margrethe Salvelsen, er sykepleier, med en usedvanlig mye erfaring – som har jobbet med hjerte- lungeavdeling – rus og psykiatri, jobbet med flyktninger etc. Og har noe algerisk blod i seg – derfor tier hun ikke, som de fleste andre leger, forskere, journalister, politikere ol.

Og en gang i tiden, så hadde vi mange modige Nordmenn – men desverre, overfloden av alle godene vi har fått via oljerikdommen og propagandaen i skolen, har svekket våre sjelsevner og ødelagt vår karakter. Vi er ikke lenger hva vi var – og i skolen lærer man å ikke tenke selv – men stole på staten og systemet. Altså – denne formen for gruppetenking – har sine røtter i Marxismen – som igjen er fundert i okkultismen. Du må aldri glemme at Marx og Engels var dypt involvert i det okkulte – og sosialsimen er en light versjon av Marxismen – iallefall i starten – helt til den tar av sine fåreklær, og viser sin sanne ulvenatur. Det er akkurat det vi ser nå. Det betyr ikke at alle marxister er farlige – det finnes bra folk der – som i alle andre grupper – men selve roten er okkult – og jo nærmere du kommer «læren» – jo mer besmittet blir du, til å bli en folkefiende, og opptatt av makt – eller for de andre – bare lyde, og ikke tenke!

Salvelsen sier at en sjefsoverlege avslørte Nakstad for å ikke være nøye med fakta – og rote med tall ol. Også Fredrik Solvang – som med fakta – gikk i rette med daværende helseminister Høie for at det ikke finnes noen god medisinsk grunnlag for å bruke masker – det beskytter ingenting – som også all forskning viser. Men isteden ble Høie sinna – og refset Solvang, fordi han gjorde jobben sin – som en journalist skal gjøre – og stille kritiske spørsmål. Heller ikke Folkehelseinstituttet har noengang anbefalt påbud om munnbindbruk i Norge.

Da kommer vi inn på det Michael Yeadon, en immunolog, sa – han hadde 8 forsker venner som ikke sa noe, selv om de var helt enig med han om at det fantes ingen medisinsk grunnlag for å stenge og gjøre som myndighetene gjorde. Yeadon som har 32 år med erfaring fra Pfizer – ofte har hatt ledende stillinger fordi han hadde ett stort talent – sier at det er krefter utenom England (som han er fra) som styrer dette – selv politikerene tar imot ordre, fra noen som står over de – i makt.

Det passer med det minisynet jeg selv hadde – hvor jeg så i mitt hjerte, en ukjent mann, gi beskjed til vår forhenværende statsminister – om hva hun skulle si! I det jeg så – sa statsministeren – Det kan jeg ikke gjøre, de vil ikke tro det – så svarte mannen – Jo, du skal si det!

Det ikke Salvelsen, og de fleste kristne forstår – er at vi er i endetiden – og vi har fått så mange advarsler – på himmelrommet og rundt oss – at ingen burde bli overrasket – isteden blir de fleste kristne tatt på sengen – og gått og vaksinert seg. Og jo mer jeg studerer hva vaksinen har gjort med blodet – og i blodbanen – av de som har blitt vaksinert – jo mer skremmende blir alt. Det er nesten så jeg helst ikke vil vite mer. Fordi det er skremmende nok – den enkle kunnskapen – fra eks. dr. Tenpenny. Og tro meg – det hun sier er ikke enkelt – å oversette den, for meg som er fremmede for de ordene – og på amerikansk sleng – var en stor utfordring. Men klikk på lenkene, og finn ut av selv, hva hun sier – så kan du bedømme selv!

I denne boken – blir også de som har pushet på dette – avkledd – som svikere og løgnere, og at ingenting av det de har gjort, er støttet av noen forskning – og hun tar opp den enorme sensuren som skjer på internett – og faktasjekkerne som går til angrep på alle som har fakta. Og de alle – angriper personen som deler – men har egentlig ingen fakta som de kan motbevise det – eks. som Salvelsen og mange andre forskere, og leger mener. Vi er i ferd med å miste vårt demokrati – i hele vesten! Og vår eks. statsminster, som pushet dette gjennom, vil ikke få noe godt ettermæle i historien…… Men bli kjent for den som innførte ett marxistisk system, og ødela vårt demokrati!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s