1 Nov. 2021 – Hvem eier verden? Del 1

Det allseende øyet på en pyramide – et frimurersybmol – idag blir dette realisert via Big Tech og hemmelig overvåkning via din PC, Nett, Sosiale medier, selv elektroniske dippedupper som smartphone og TV – som i boken 1984, Storebror Ser Deg. Det andre er at de som er øverst på pyramiden, er nemlig 2 firmaer, og det ene eier det andre – og så blir det 1 firma, som i praksis styrer hele verden, men i all hemmelighet.

Når man går i krig, så må man vite hvem sin fiende er. Men de hemmelige fiendene idag, har skjult seg bak firmaer, banknavn, teknologi og alt annet – samtidig så er mange forvirret. Hvem har så mye makt, at de kan samkjøre nesten alle nasjoner – som Lockdown, maskepåbud, og politistat – for ett virus som ca 0,3 prosent dør av – når flere dør av Influensa?

Og om du ikke liker det – så blir du manipulert døgnet rundt av media – som snakker med en tunge – og så til slutt så kryper det under huden din – og du blir til slutt viss på at – ja, jeg må ta vaksine – ja, jeg må kjøpe grønne sertifikater og kjøpe el-bil – ja, jeg må sortere søppel for en «bedre verden» – ja, vi må ha flere vindmøller, selv om det ødelegger naturen og dreper utrydningstruede ørner, ja, vi må ha mer LHBT/Pride – og oppløse kjernefamilien, WHO ønsker sex program for barn under 4 år, Barnehager som stresser opp barn etc. etc.

Jo mer man gransker og får fakta på bordet, jo mer så ler, håner og utfryser media av din kunnskap, og ser på deg som en som ikke går i takt med samfunnet. Alt virker som det er en hånd, som styrer alt, ettersom disse bedragene, er samkjørt (som om noen har stått på bakrommet og fortalt hva en skal si og ikke si – og hva en skal gjøre) – som om noen bare har ploppet tankene i hodet deres – selv om det ikke er noen form for vitenskap, matematikk, eller normal kunnskap som dekker deres ideologi, og sunn fornuft er totalt fraværende – men vi skjønner at det handler om makt.

Så hvem – hvem er vår fiende? La oss ta en titt på denne videon – så kanskje man skjønner noe mer – om hvilken åndelig muldvarp som ligger på lur på det internasjonale plan, og påvirker også vårt Storting, regjering, media, akedemia, helsetopper etc. – ettersom, det meste idag kan kjøpes for penger – eller man får virksomme trusler om oppsigelse fra jobben – eller man vet at man mister status – mister venner etc. – en pris få er villig til å betale. Velkommen til kjøpmennens fest – som det står beskrevet i Åp. 18:23.

Video er hentet her:

https://rumble.com/vn7lf5-monopoly-who-owns-the-world-must-see.html

Hvem eier omtrent alle selskapene, som vi daglig benytter oss av – som å kjøpe hverdagsting – som mat og til ting du trenger. Disse store selskapene – styrer stort sett alt.

Vi kan eks. se på Pepsi – Og Pepsi igjen eier mange andre selskaper – hvem er de største eierne? Andelseiere:

1. Vanguard Groups Inc.

2. Blackrock Inc.

3. State street Cooporation

De 10 øverste eierne, eier 30 prosent av alt sammen. Dette er verdi på 60 milliarder dollar. Og de tre øverste eier mer enn alle de 7 andre.

Hvem eier Coca Cola selskapet? Pepsis hovedkonkurrent. Andelseiere:

1. Berkshire Hathaway Inc.

2. Vanguard Group Inc.

3. Blackrock Inc.

4. State Street Corporation

Eierne av dette er JP Morgan Chase, Geode Capital Management, Wellington Managment group og Northern trust coporation

Disse 4 her:

1. Berkshire Hathaway Inc.

2. Vanguard Group Inc.

3. Blackrock Inc.

4. State Street Corporation

Er de 4 største investeringsselskaper på jorden.  Det betyr at Pepsi og Coca Cola – er alt annet enn konkurenter. Men også mange andre store selskaper, som eier mange underselskaper som Unilever, Mondelez, Nestle er eid av den samme lille gruppen av investeringsselskaper:

Du finner disse navnene ikke bare i mat industrien. La oss se på teknologi industrien, hvem er de største eierne der.

Facebook eier WhatsApp og Instagram. Sammen med Twitter, er de de mest populære sosiale media plattformer i verden.

Alphabet er morselskapet (hovedselskapet) av hele Google industri, inkludert YouTube og Gmail. Men de er også den største sponsoren og utvikleren av Android:

Android, hvor nesten all smartphones og ipad`er i verden bruker.  Det andre operativ systemet er Apples IOS:

Til slutt – om vi så legger til Microsoft til de andre 3:

Ser vi at de 4 selskapene produserer software (programvare) som nesten alle datamaskiner, ipader og smartphones i hele verden er avhengig av. La oss se hvem som eier de fleste aksjene av disse mektige selskapene. Ser vi på Facebook, ser vi at mer en 80% av disse aksjene er eid av institusjonelle investorer. Disse er de samme navnene vi så i mat industrien. :

De samme investorene på toppen.

Så er det Twitter, som sammen med Facebook og Instagram gjør de til de 3 største på toppen. Overraskende, ser vi at alle disse selskapene er eid av de samme investorene:

Vi ser dem på Apple:

Men også mot deres store konkurrent Microsoft:

Om du ser på alle de andre selskapene som dominerer teknologi industrien:

Som bygger våre Computere, TV, Smartphone og ulike husholdningsmaskiner:

Så ser du de samme investorene, som eier majoriteten av aksjene:

Sony:

IBM:

Vi ser dette i alle typer industrier over hele verden. – bare for å vise at jeg ikke overdriver:

Jeg vil gi det ett annet eksempel. La oss si vi ønsker å planlegge en ferie. På vår PC eller smartphones så ser vi på en  billig reise til solen på en webside som Skyscanner :

Og Expedia – som har samme eiere. Vi reiser med en av de mange flyselskapene som majoriteten av aksjene er ofte eid av de samme investorene, eller av regjeringer, som eks. Air France, KLM.

Flyet vi flyr, er i de fleste tilfeller en Boeing eller Airbus – igjen vi ser de samme eierne. Vi ser etter ett hotell eller en leilighet, gjennom Booking.com eller Airbnb.com. Da vi lander på vårt feriemål, så går vi ut for å spise – så skriver vi en anmeldelse på Trip Advisor – og de samme investorene er grunnlaget av alle aspektene på vår reise.

Men deres makt går mye lengre. For selv drivstoffet (parafin) som er i flyet kommer fra en av deres mange oljeselskap og oljeraffinerier. Akkurat som stålet som flyet er laget av – kommer fra en av deres mange gruveselskaper.

Denne lille klubben av investerings selskaper, banker og Støperi, er også den største aksjonærene i den primære industrien, hvor råmaterialer kommer fra. Om vi ser på Wikipedia på det største gruveselskapet i verden – så er de samme aksjonærne/eierne også der.

Det samme ser vi i de største landbruksselskapene i verden, som hele vår mat industri er totalt avhengig av. For eksempel. De eier Bayer, morselskapet av Monsanto, verdens største frø produsent, som produserer 90% av verdens av all bomull frø på jorden –

På samme måte som majoriteten av alle andre frø. Men disse institusjonell investorene er også aksjonærer av de største produksjonsselskapene i verden.

Selv den temmelige populære klesbransjen, som forvandler bomull til de klærne vi har på oss, av de samme investorene.

Du kan se flere kjente klesmerker på fra 0930 i videon, som Ralph Lauren, Nike, Levis med mer.

Og vi har verdens største sol panel produsenter.  Eller de største olje raffenier:

Tid 0953, 1) Vanguard group 2)Balckrock inc. 3) State Street Corporation

De eier tobakk industrien:

som produserer de mest populære røyk pakkene i verden.

Men de eier også alle hovedselskapene i den farmasøytiske industrien.

Og forsknings instituttene som produserer medisin.

De eier de selskapene som produserer metaller og råmaterialer. De eier også hele bilindustrien, flyindustrien og krigsindustrien – hvor disse metallene og råmaterialene blir produsert.

De eier selskapene som bygger vår elektronikk. De eier store kjøpesenter/varehus og markedsplasser på nettet. Som Ebay, Amazon, AliExpress, Zalando. De eier også våre betalningsmetoder som vi bruker for å betale deres produkter – som Mastercard, Visa, American Express, Western Union, PayPal.

For å la historien bli kort, så nevner jeg bare toppen av isfjellet. Om du studerer på egenhånd – så vil du finne ut at de mest kjente forsikringsselskapene, bankene, byggefirmaene, telefonselskaper (som Vodafone, At&t, Orange), telefonselskap, restaurant kjeder (som McDonald og kosmetikk bransjer (som bleier, vaskemidler, toalettpapir, tannbørster, shampo etc) – eid av samme investorer som vi akkurat pekte på. Altså, som jeg har sagt før, investerings selskaper, banker og forsikringsselskap. De er også eid av aksjonærene. Hva er det mest overraskende ved dette?

Alle disse private (institusjonell) investorene eier hverandres aksjer. Og sammen former de ett enormt nettverk som vi kan sammenligne med en pyramide. De mindre private investorene er eid av større investorer, som igjen hører til enda større investorer.

 Og på toppen av pyramiden, så finnes det kun to selskaper: Vanguard og BlackRock.

Og makten i disse 2 selskapene – er bare noe vi kan fantasere om. Ikke bare er de de største private investorene av alle selskaper på jorden, men eier også de andre private investorene av disse selskapene. Dette gir dem komplett monopol. Etter en rapport fra Bloomberg – en av de mest respekterte institusjonene i verden, i området finansiell data og analyse, så forventer eksperte innen 2028 så vil disse selskapene samlet administrere 20 trillion dollar i investeringer, og i prosessen, så vil de eie omtrent alt på jorden.

Det samme Bloomberg kalte BlackRock den fjerde regjeringsarm. Ettersom den er den eneste ikke-regjerings (no Government – NGO) enhet som har en nær relasjon med de føderale bankene, altså sentralbankene. Black Rock ikke bare låner penger til de føderale bankene, men er også deres viktigste rådgiver, og de som utvikler data systemet som de føderale bankene bruker.  Dusinvis at BlackRock ansatte hadde ledende stillinger i det Hvite Hus.

Disse ansatte jobbet under Obama og Bush administrasjonen, og nåværende under Joe Biden. BlackRock CEO Larry Fink (bilde under, til venstre, Frankrikes  Macron ved siden av) er en ønsket gjest, sammen med mange regjerings sjefer og politikere

Og vi forstår det sånn at han er ansiktet utad i selskapet, som trekker i trådene.

Men han drar ikke i trådene selv. Fakta er at BlackRock selv er eid av aksjonærer. Og ser vi på hvem aksjonærene er – så kommer vi til en merkelig konklusjon.

Vi ser at BlackRock største aksjonær er Vanguard. Og det er her det begynner å bli mørkt. Vanguard selv har en unik struktur (tid 14:13), som gjør det umulig å se hvem aksjonærene eller klientene er.

Eliten som eier Vanguard, ønsker ikke at noen skal vite at de er eierne av det mektigste selskapet på jorden. Men det er ingen hemmelighet for de som ønsker å se inn i det.

Rapport av Oxfam og Bloomberg, viser at 1% av verdens befolkning, samlet eier mer penger enn alle de 99% andre.

Oxfam hevder at så mange som 82% av alle pengene som ble inntjent i 2017, gikk til denne 1 % av folket. Naturligvis, de som eier den mest maktfulle selskapet på jorden, vil selvfølgelig være den rikeste. Sagt på en annen måte, de har del av 0,001 %. Forbes, det mest kjente forretningsblad i verden, hevdet i mars 2020 at det var noe som 2075 milliardærer, Oxfam`s rapport viste, at 75 % av disse milliardærene, innhentet deres formue gjennom arv og monopoler. Så det betyr at Vanguard er i hånden på den rikeste familien på jorden.

Om vi studerer deres historie, så oppdager vi at disse familiene har alltid tilhørt toppen av pyramiden. Noen var selv rike (well) selv før den industrielle revolusjonen.

Fordi deres historie er så interessante og omfattende – så vil jeg forklare noe mer om dem i en følgende videon jeg jobber med.

Men ettersom jeg ikke har utarbeidet det enda, så vil jeg peke ut at mange av disse familiene tilhører kongelige blodlinjer

(Bilde over – Rockefeller – John til høyre, hans Sønn David til venstre) – og at de er grunnleggerene av våre Bank system, FN, og all industri i hele verden.

Bush familien (som jeg har skrevet om her).

Bush 1 og det okkulte Bush 2 og det okkulte Bush 3 og det okkulte Bush 4 og det okkulte

Alle disse familiene mister aldri sin makt. Men pga en økende verdens befolkning – så ble de tvunget til å gjemme seg bak investerings selskaper, som Vanguard, den største aksjonæren, og via private fond og nonprofit organisasjon av disse familiene.

For å gjøre det store bildet mer klart, så trenger jeg kortfattet og forklare noen ting om disse nonprofitt organisasjonene. Disse er båndene som kobler handelsstanden (forretningsfellesskap) med politikk og media, og tillater store interessekonflikter.

Uansett, ved første blikk – så er ikke dette veldig merkbart. Non Profitt også kalt fundament/grunnleggere, er organisasjoner som støtter seg på donasjoner – og de behøver ikke å publisere fra hvor de har mottatt disse donasjonene. De kan investere disse pengene i alt hva de ønsker seg, og de behøver ikke å betale skatt på deres fortjeneste, så lenge som fortjenestene er reinvestert i andre prosjekter som de er involvert i.

Non profitt (altså en ideell organisasjon) kan flytte 100 vis at milliarder dollar fra usynlige investorer. Ifølge en rapport fra den Australske regjeringen, gjør dette at disse Non Profitt organisasjonene er ideelle til å finansiere terror grupper og hvitvasker store summer av penger.

Stiftelsene (Foundation) og fondene til familiene som er høyest i hiarkiet av de 1%, gjemmer seg bak scenen (videoklipp 17:37ff) så mye som mulig. Imidlertidig, for saker som har mye publisitet og oppmerksomhet, så bruker de filantropisk (en som gir av sine midler) stiftelser via de i familien som er på en lavere grad på rangeringslisten, men som også er ekstremt rike. I orden av å være konsis, jeg vil bare belyse de tre mest viktige foundations i verden, som lenker samme hele industrien i verden til hverandre:

Dette er Bill og Melina Gates Foundation (stiftelse).

The Open Society Foundation (OSI – Open Society Institute) – av den kontroversielle multi milliardæren George Soros

Clinton Foundation

En veldig kort introduksjon for å gi deg en ide av størrelsen av disse type stiftelsene (Foundation).

Ifølge den offisielle webbsiden til The World Economic Forum (WEF) – er Gates Stiftelsen det største fondet til WHO – FNs helseorganisasjon, etter at Donald Trump stoppet fondet til WHO i 2020. Dette gjør at Gates Stiftelsen til en av de største/mest innflytelsesrike organisasjon i alt som har å gjøre med vår helse. 

Gates stiftelsen har ett nært fellesskap med de 16 største farmasøytiske selskapene i verden. Inkludert Pfizer, Astra Zeneca, Johnson & Johnson, BionTeach og Bayer.

Og vi har bare sett på hvem som eier mest av aksjene til disse selskapene: Vanguard og BlackRock.

Bill Gates var ikke noe annet enn en fattig data nerd – som gjorde at han ble en av de rikeste menneskene på jorden. Men han kom fra en filantropisk familie:

Hans familie, som han selv, jobbet absolutt for eliten. Bill er grunnlegger av Microsoft, som er eid av BlackRock, Vanguard og, inntil nylig, Berkshire Hathaway. Men på samme tid – er Gates Stiftelsen er den største aksjonæren, etter BlackRock, Vanguard og State Street, og Berkshire Hathaway, hvor han var selv var i styret for en stund.

Vi ville bruke timer, om vi betrakter alt – Gates Stiftelsen, Open Society Stiftelsen til George Soros og Clinton Stiftelsen, for å se hva de er involvert i. Men fordi de lenker oss til den neste emne – og med de eksisterende hendelsene, så var denne korte introduksjonen viktig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s