3 nov. 2021 – Mørket senker seg over verden, og vår forløsning er nær!

Artikkelen tas bort, pga usynlig motstand mot artikkelen. Egentlig en enkel opplysende artikkel om bla. din åndelige kamp.

Du kan også sende e-mail til stormen@korsfestet.com – så vil jeg sende den som et word dokument, om interesse!

Jeg jobber fortsatt med oversettelsen av «Hvem eier verden?». Nå har jeg hørt en del av dette jeg skriver før, men dette er ren dokumentasjon, og det er interessant å se hvordan Eliten planla Pandemien allerede år før – i Tyskland hadde de møter i 2012 om dette – og de hadde ett møte i New York i 2019 – kort tid før utbruddet, hvor de snakket om smitte fra dyr til menneske, og om Korona.

John Bogle, grunnleggeren av Vanguard, døde i 2019. Etterfølgeren er John. J. Brennan.

Og media – når man går i bunn og grunn, så eies mange aksjer av Vanguard group – som er øverst nesten i alt – fra krigsindustrien, matindustrien, råvare industrien, bomull industrien etc. – dessuten er det en hemmelighet hvem som er aksjonærene/eierne – og BlackRock – som ligger på nummer 2, som også eier aksjer overalt – men selv de, er eid for det meste av Vanguard Group.

Selv norske selskaper er ikke unntak fra å bli eid, utenfra – så eks. se på den inflytelsesrike Schibstad konsernet – og du ser flere av disse Wall Street og Amerikanske firmaene, som eier flere prosent. Steigan har skrevet om det her. Schibstad har enorm påvirkning på nordmenn, gjennom sitt eierskap i Media – uten deres makt over media, så hadde ikke 90% Nordmenn vaskinert seg, ved at Media har brukt psykologisk krigføring og frykt.. Selv Aftenposten har utenlandske aksjonærer – som Wall Street. Steigan har skrevet her, om hvem som eier norsk media.

Resten er tatt bort – Guds velsignelser!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s