13 Nov. 2021 – På veien mot lovløshetens hemmelighet: Koronapasset

Da har de tatt enda ett steg inn i det autoritære – våre myndigheter og helsetopper. Ikke det at jeg er overrasket! Jeg har bare ventet på det – for har man sagt A – så kommer som oftest B etterpå – og så videre.

Vi ønsker en testing av uvaksinert helsepersonell

Og Tromsø kommune – stakkars de innbyggerne der, som har sånne tankeløse og tanketomme ledere – de vil starte med vaksinepass fra tirsdag:

Tromsø vil ta i bruk Coronapass senest tirsdag neste uke

Stakkars nordmenn – som stoler på disse små menneskene – som er tanketomme, og uten karakter, uten medynk – og drevet av ideologi, løgner – og sitter på for mye makt.

Jeg har skrevet om dette – og det er ikke vanskelig å avsløre hykleriet – og dobbeltmoralen – og at de snakker mot seg selv rundt alt det de gjør. Men de lever i egen boble – og har mer kontakt med FN og EU – enn folket – de har sluttet å høre på folket – eller på sunn fornuft – og fakta ler de av – fakta er bare hva de selv ser som fakta – om det er bygd på følelser – spiller ingen rolle – fakta er fakta.

Fordi de vaksinerte smitter like mye som uvaksinerte – og noen forskere sier at de smitter mer. Bare les denne artikkelen – med professor Elling Ulvestad:

Vaksinerte er også smittebærere

Men selv de som står imot myndighetenes ønske om å lage ett A og B lag – for å beskytte de sårbare, har du hørt noe sånn tøv? Når brydde myndighetene seg om de sårbare? Hadde brydd seg om de sårbare – hadde de tilført eldreomsorgen med milliarder av kroner – istedenfor å bruke de til å stenge ned landet, og ødelegge bedrifter, økonomien og alt annet – som en eller annen gang kommer til å straffe seg hardt. De har penger – men er mer interessant å gi penger til Bill Gates Foundation eller Clinton Foundation – jeg kaller det ren korrupsjon. Ettersom – om man skal være ærlig – så ønsker Bill Gates en befolkningsreduksjon – og ettersom han styrer Moderna – som er opprettet kun for å lage en mRNA «vaksine» – så er det nettopp det som skjedde, når folk fikk vaksinene.

Men media løy for oss – og lyver fortsatt – og NRK er en versting. Jeg gidder ikke å følge med på den søpla de deler 24/7 – for å bedra folk. Så nei – de elsker ikke de sårbare – men heller blir kvitt dem. Det skal jeg snart dokumentere for deg, som teks. fra England – av en begravelsesagent – som forteller sannheten om når det virkelig store antallet døde dukket opp som lik – nemlig – når vaksinen ble innført, fra dag EN. Og det var mest sykehjemmene – hvor han dro og hentet døde hele tiden – han sa det var ren galskap – og begynte til slutt å skjønne at myndighetene ønsket å utrydde de «sårbare» – ikke beskytte dem.

Alt hva MSM (Hovedstrømmen av media) sier – er propaganda – eneste stedet du finner sannheten, er hos alternative medier, som Document.no, Steigan.no, Resett.no etc. Glem Aftenposten – det er en ren søpleavis – og det meste av norsk media – er eid av utenlandske aksjonærer, spesielt fra USA – og myndighetene er eid på samme måte – de er bare marionetter – som utfører ordre fra makter utenfor landets grenser. Det var det som skjedde – da Norge meldte seg inn i EØS i 1993 – ettersom våre da værende falske myndighetspersoner, ikke kunne tvinge det norske folket inn i EU, så gikk vi inn bakveien! Og vi har vel i praksis blitt ett speilbilde av tysk dominans i EU – altså det ikke tyskerne klarte å knekke i Norge i 1940-45 – det har de klart nå – og sneket seg inn bakveien – og satt inn sine marionetter – det er de som sitter meds sin svarte messe – og forklarer hvordan du og jeg skal gjøre, sånn at landet kan bli dominert av noen andre – og til slutt bli ruinert – og ødelagt, hvor vi ikke evner eller har vilje – til å gjøre motstand.

Guds Vei gjennom Satans renkespill

Men vi som er troende – vi har en annen Ånd, og en annen kraft. Vi er ikke redde – eller frykter. I dag – den 12 – da disse elendige nyhetene kom ut – og spesielt min kone, har kjent en demonisk kraft hele uken – og så var det som de slapp ut «katta» av sekken, som vi visste ville komme. Samme dag – mens min kone var bekymret for det ene og det andre, spesielt det å få jobb, ettersom hun var tilkallingsvakt – så falt plutselig ett Ord fra Himmelens Gud ned i hennes sinn:

«Du dekker bord for meg like for mine fienders øyne…. » Sal 23:5

Og rett etterpå, ringte hennes nærmeste sjef, og spurte om hun ville ha ett vikariat – for mulig forlengelse – og etterpå sendte øverste sjef, samme dag – en elektronisk kontrakt – og hun skrev under. Da min kone fortalte dette – så ble jeg fylt av Herrens Ånd – og jeg nesten hoppet på jobben – av glede. Jeg skjønte at min Gud er mye, mye større enn disse dårene – som tror de er så sterke – men egentlig er de ganske evneveike, da de er avhengig av ett helt stort system – for å kunne fungere – jeg og mine, er bare avhengig av Herren:

«Nå vet jeg at Herren frelser sin salvede. Han svarer ham fra sin hellige himmel med frelsende storverk ved sin høyre hånd. Noen priser vogner, noen hester, men vi priser Herrens, vår Guds navn. De synker og faller, men vi står og holder oss oppe. Frels, Herre! Kongen bønnhøre oss på den dagen vi roper!» Sal 20:7-10

Disse har egentlig ingenting – men de er likevel skremmende for verden – men det burde det ikke være for oss! Når jeg ser at masse kristne toger avgårde og tar sine vaksiner – så tenker jeg at jeg ser starten på ett stort frafall – fordi de setter sin lit til denne verdens system – ikke Den Evige – Han som troner på våre lovsanger!

«Vis din styrke, Gud! Vis deg mektig, som du før har gjort for oss!» Sal 68:29

Jeg og min kone, har gitt hele vårt hjerte til Herren – for meg er ikke det å gi Herren halvparten – noe å vurdere en gang. Enten gir jeg alt – ellers får jeg finne på noe annet. Men det er tydeligvis ikke alle som tenker på denne måten, blant mange kristne. Men det er veldig bibelsk – det er veldig tros-aktig! Og det overvinner verden:

«Dette har jeg talt til dere for at dere skal ha fred i meg. I verden har dere trengsel. Men vær frimodige! Jeg har overvunnet verdenJoh 16:33

Dette er tiden hvor det vises hvem som stoler på Herren – og hvem som ikke gjør det – og hvem som egentlig er Guds Hellige! Det er ikke alle som er det – selv mange som har virket i sterke åndelige gaver – kan møte seg selv i døren:

«Ikke enhver som sier til meg: Herre, Herre! skal komme inn i himlenes rike, men den som gjør min himmelske Fars vilje. Mange skal si til meg på den dagen: Herre, Herre! har vi ikke profetert i ditt navn, drevet ut onde ånder i ditt navn og gjort mange kraftige gjerninger i ditt navn? Men da skal jeg åpent si til dem: Jeg har aldri kjent dere. Vik bort fra meg, dere som gjorde mot loven!» Matt 7:21-23

Jeg skulle ønske jeg kunne si at alle kristne som jeg kjenner og har vært i kontakt med, og mange av dem har vært helhjertet i tidligere tider – er helfrelste – men jeg opplever at de fleste har tatt vaksinen – og har blitt som fremmede. Når Jesus sier på dommens dag – jeg har aldri kjent dere – så handler det om det å ha intimitet med Jesus – i troens Ånd, i hemmelighet, da ingen andre ser deg. Mange kristne er kristne når alle andre ser på dem – men når ingen ser på dem, så lever de som verden! Ikke kan sånne folk regne med å komme til Himmelen.

Vi gir våre hjerter til Jesus – når ingen andre ser oss – vi tilber – vi gleder oss – vi leser Hans Ord – og vi takker – selv om vi ikke er fullkomne – ikke fordi vi aldri faller i synd – ikke fordi det kan være dager det kan være vanskelig å lese Ordet – vanskelig å be – vanskelig å få det til – men fordi vi i oppriktighet – gir alt til vår Herre – tross følelsene, tross motgang – tross hat – baksnakkelse – ryktemakeri fra andre (ofte fra kristne som lever mer etter sitt religiøse system, mer enn sammen med Jesus).

Gud har aldri lovt at Veien til Himmelen er enkel – fordi alt handler om å kunne gi hjertet til Herren, i alle ting – til alle tider – den gangen du ikke våker over ditt hjerte, så blir det raskt kaldt, og ufølsomt – og der er mange kristne nå:

«Bevar ditt hjerte fremfor alt du bevarer, for livet utgår fra detOrd 4:23

Jeg har det håp til Herren, at Han vekker oss opp – og setter oss i fyr og helbreder oss fra våre frafall – sånn at vi kan behage vår Herre, og være en velduft for den Evige – den korte tiden vi er på jorden. For Jesu gjenkomst nærmer seg med stormskritt – Den hvite rytteren som nå rir, er tegnet på det – og snart kommer den røde og så den svarte – og så den grønne – vi må være våkne – tiden er nær!Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s