18 nov. 2021 – Som i Noahs dager

Jeg deler denne artikkelen opp i 3 deler – først del, det profetiske:

«Og slik som det var i Noahs dager, slik skal det også være i Menneskesønnens dager.  De åt og drakk, de tok til ekte og ble gitt til ekte – like til den dagen da Noah gikk inn i arken. Så kom vannflommen og ødela dem alle.  På samme vis – slik som det var i Lots dager: De åt og drakk, de kjøpte og solgte, plantet og bygde.  Men den dagen da Lot gikk ut av Sodoma, lot Gud det regne ild og svovel fra himmelen og ødela dem alle.  Slik skal det også være på den dagen Menneskesønnen åpenbares.  

På den dagen må den som er oppe på taket og har sine ting inne i huset, ikke stige ned for å hente dem. Heller ikke må den som er ute på marken, vende hjem igjen.  Husk Lots kone!  Den som søker å vinne sitt liv, skal miste det. Og den som mister sitt liv, skal bevare det.» Luk 17:26-33

Gud har timing – på alt han gjør – og det kan virke som vi nå går inn i de siste 7 årene av denne verdens fyrste styre, som er forutsagt å være de verste, Matt. 24:21-22. Daniel sier:

«Han skal stadfeste en pakt med mange for én uke. Midt i uken skal han bringe matoffer og slaktoffer til å opphøre. På styggedommens vinger skal ødeleggeren komme, og det inntil tilintetgjørelse og fast besluttet straffedom strømmer ned over den som volder ødeleggelsen.» Dan 9:27

Jeg fant ikke ordet «Han» i grunnteksten – og man kan lure på om Trumps fredsplan, «Århundres avtale» – var denne pakten Daniel prater. Fordi han åpnet da Pandoras eske, hvor helvetes ulykker kom over jorden, og det på dagen etter minnedagen for Holocaust. Og i Sakarja 13:8 – så står det at Israels befolkning – så vil 2/3 bli drept – derfor er det noe spesielt at avtalen ble sluppet dagen etter. Den første som også døde av Korona viruset i Israel, var en overlevende etter Holocaust – også spesielt – om man ser det i ett profetisk lys.

Vi må ikke glemme at avtalen ble holdt borte fra å bli åpenbart omtrent ett helt år, jeg tror at Gud holdt avtalen tilbake – og noen måneder før den ble avslørt – så ble viruset sluppet ut fra Wuhan, Kina i slutten av 2019 – og i desember og januar ble der en av landene hvor solen først dukker opp – rammet av Bibelske ulykker – som mektige skogbranner, oversvømmelser, store sandstormer og hagl så store som isklumper, i Australia – og leste at noen var så store som appelsiner. Og Australia har nå som det første landet – blitt en politistat som følge av viruset. Og dette begynner nå å spre seg til flere nasjoner, som Litauen, Frankrike, England, Italia etc. – som jeg sa første gang da jeg skrev om det i januar 2020 – at dette vil spre seg videre til nasjonen – akkurat som solen stiger først fra Australia – og så vil sola også stige opp til andre nasjoner senere. En ulykksalig sol – av ulykker.

Israel er også den nasjonen som har vært ett forbilde for andre, i å stenge ned landet og vaksinere «alle», hvor de driver med 3 og 4 dose nå – hvor myndighetene i svik solgte sykehusjournalene for landets innbyggere til Pfizer – for å være de første som fikk vaksiner. Derfor tror jeg også av den grunn, at Netanyahu måtte gå. Om du ser på bildet over – så sier helseministeren i Israel til innenriksministeren, tydeligvis uten å vite at mikrofonen er på: «Det er ingen medisinsk eller epidemiologisk rettferdiggjørelse for Koronapasset (grønne passet), eneste grunner er å presse de uvaksinerte til å vaksinerte seg«.

Det er en ren ondskap, at man bruker selve Israel, Guds land, og det folket som Gud kalte sitt, for å være forbilde for andre nasjoner i å gjøre ondskap. Men det var vel en eldre Israel venn jeg møtte i Jerusalem i 2018, en bønnedame – som fortalte at hun satt på en cafe – og så begynte hun å gråte, det kom fra hennes ånd, fra Herren selv. Herren sa at hans folk var så opptatt av alt annet enn Han – og at Han følte en sorg over det. Og derfor har også Israel kommet inn i dype problemer nå – men det vil bli verre….

Og vi ser i debatten i Norge – at det er en demonisk bølge av følelser via Media – som skaper hysteriske sinte folk, mot de uvaksinerte – for et viruset som dreper mindre enn influensa. Det som dreper er vaksinene – og det skader folk både fysisk, psykisk og åndelig. Det har makt til å manipulere DNA – på samme måte som man gjør når man manipulerer frukt, man kutter av en bit av DNA strengen, eks. ved druer, så vi ikke får steiner i druene. Men det er ett eksperiment å gjøre dette med mennesker – og rent demonisk.

Ved Noahs slekt – så manipulerte man også DNA – ved at engler (Guds sønner) giftet seg med vanlige kvinner – og fikk avkom – Nephilim, som oversettes med kjemper. Det var også en av grunnene at Israel utryddet innbyggerne i Kanaan – fordi det fantes Nephilim der. Goliat som David drepte – var også en Nephilim – jødiske lærde sier at han var sønn av Orpa, svigerdatter til Noomi i Ruts bok – og oldebarnet til Rut, David, som drepte monsteret. Når du har blitt en Nephilim – som ikke du i første omgang blir med de 2 første injeksjonene – så vil du ikke lengre få noen nåde, fordi du er noe annet enn ett menneske. Dyrets merke handler mye om det – at det skjer en radikal forandring i ditt DNA – det står om Noah at han var perfekt – dvs. han hadde ingen defekt i DNA – eller i kroppen – og var fullkommen i rettferdighet.

Gud talte i 1 Mos. 6 – i den onde tiden – at han ga det slektet 120 år. Siden Pinsevekkelsen i 1906 i Azusa street som var veldig profetisk – den andre åndsutgytelsen siden pinsedagen, som spredte seg over hele jorden – så er 120 år i 2026. Hva det betyr – vet jeg ikke! Men i år så har vi et Shemitha år – som jeg rundt 2015 skrev en del om. Det er året av fall og oppreisning – og muligens ett år hvor økonomien kan gå i bunn! Den lever kun på nåde – hvor eks. USA bare trykker penger – da gjelden er så stor, at økonomien er totalt usunt – i lengden går ikke dette. Og faller økonomien i USA – så følger de andre nasjonene etter – som vi så i 1929 – i børskrakket da.

Og ikke minst – menneskene er onde – alle ulykker som kommer over nasjonene, er pga det onde som finnes i menneskene, hvor omtrent ingen tenker på Gud eller Jesus Kristus – deres Skaper – men er opptatt av å gjøre det onde – dagen lang. Derfor går nå massene – inn i satans felle – fordi du må holde deg borte fra det urene, det onde, for å ha ett kompass – som lyser rødt, når ting blir feil. I Norge – så er nesten halvparten av de spurte – for ett vaksinepass – og mange av de skriker mot de som er uvaksinert – det betyr at deres kompass leder de mot avgrunnen, uten at de klarer å se det. Derfor er de blitt som Noahs slekte – som åt og spiste, bygde, plantet, ektet og tok til ekte – og klarte ikke å se faresignalene, før det skjedde – vi kan tittet på den ikke kanoniserte boken Jashers bok – når flommen kom:

«Og alle menneskenes barn som var latt tilbake på jorden, ble utmattet av ondskapen på grunn av regnet, for vannet falt mer voldsomt på jorden, og dyrene og villdyrene var fortsatt rundt arken.

Fra filmen Noah

Menneskebarna samlet seg sammen, omkring syv hundre tusen menn og kvinner, og de kom til Noah i arken.

Og de ropte til Noa og sa: Åpne for oss så vi kan komme til deg i arken, hvorfor skal vi dø?

Og Noa, med en høy røst, svarte dem fra arken og sa: Har dere ikke alle gjort opprør mot Herren og sagt at han ikke eksisterer? og derfor førte Herren over deg alt dette onde, for å ødelegge og fjerne deg fra jordens overflate.

Er det ikke disse tingene jeg har snakket til deg i en 120 års tid, og du ville ikke høre på Herrens røst, og nå ønsker du å leve på jorden?

Og de sa til Noah: Vi er rede til å vende tilbake til Herren; bare åpne for oss at vi kan leve og ikke dø.

Og Noah svarte dem og sa: Se, nå  når du ser sjelens trøbbel, vil du vende tilbake til Herren; hvorfor kom du ikke tilbake til Han i løpet av disse hundre og tjue årene, som Herren ga deg i en avmålt periode?» Jashers bok 6:16-22.

Del 2: Ett blikk på dagens situasjon – vedrørende vaksiner og press

Bildetekst: Når ett produkt sårer og dreper tusenvis, blir det tatt fra markedet med en gang. Men ikke når det gjelder vaksine, da er det obligatorisk.

Jeg vet ikke med deg – men jeg opplever at ondskapen i menneskene, også i dette landet, har steget til helt nye nivåer, bare nå de siste månedene. Og spesielt i de som har tatt vaksinene. Det er som om de åpner opp for urene ånder. Og mister hemninger, og ønsker at uvaksinerte skal dø, eller burde settes i fengsel, isoleres og alt annet. Man kan si at ondskap har det alltid vært, men det virker som etter at vaksinene ble gitt i starten av året, så har det onde i menneskene bare kommet opp på en ondskapsfull måte. Vi husker jo i Noahs dager:

«Herren så at menneskenes ondskap var stor på jorden, og at alle tanker og hensikter i hjertene deres var onde hele dagen lang. Da angret Herren at han hadde skapt mennesket på jorden, og han var full av sorg i sitt hjerte. Og Herren sa: Jeg vil utrydde fra jorden menneskene som jeg har skapt, både mennesker og fe og krypdyr og himmelens fugler, for jeg angrer at jeg har skapt dem1 Mos 6:5-7

Noahs slekte ble dømt til undergang med vann. Vårt slekte – sier Peter – vil gå til grunne ved ild – de fleste av innbyggerne på jorden:

«Ved dette gikk den daværende verden under, da den ble oversvømmet av vann. Men de himler og den jord som nå er, er ved det samme Guds ord spart til ilden. De blir holdt oppe til den dagen når de ugudelige mennesker skal dømmes og gå fortapt.» 2 Pet 3:6-7

En som er ugudelig, vil ikke forstå sin egen ondskap, fordi de blir revet med av sterke følelser, som de er nødt til å gjøre, som å hate, se ned på, splitte ol., de som ikke går i takt med samfunnet (som tenker selv, og sier nei til vaksine) – dette blir drevet frem av ondskapens media – spesielt NRK.

Jeg synes denne historien fra Siri – hentet fra Søkelys – var interessant:

«Det er som en ond ånd har lagt sitt grep over verden og menneskene.
Det er som om djevelen selv sitter i vaksinen. Hadde besøk av en uvaksinert bekjent som kunne fortelle at hun ble regelrett mobbet av vaksinerte venner.
Hun sa at disse har tatt vaksinen er blitt vanvittig forandret.
Det var som om de hadde fått en helt ny personlighet etter at de er vaksinert.
De klandret, beskyldte, spottet og hånet henne på en svært sårende måte.
Vi snakker her om såkalte “kristne” bekjente av henne.


Jeg trodde aldri jeg skulle si det, men det er tydelig at vaksinen gjør noe med folk både åndelig og mentalt.
Det kan kanskje ikke måles rent vitenskaplig, men så er heller ikke vitenskapen vår Gud. Faktasjekkere kan gjerne avvise det, men det forandrer ikke på hva folk opplever med de vaksinerte. Hold dere langt unna vaksinen. Og skulle du ha tatt en eller to doser. Omvend deg, ta ikke flere vaksiner. Be Jesus om å helbrede og rense deg fra synd og urenhet.
Dette som er inne i disse vaksinene er ikke av det gode
Hentet her.

Min kone opplever mye hat på den jobben hun har nå. De fleste var ikke veldig koselige snille mennesker fra begynnelsen – men de aksepterte jo henne – på en måte, men noen gikk hun godt overens med. Men etter vaksinen, så har det tatt helt av, og virker som de vil rammen henne hele tiden, baksnakke – og samle seg sammen mot henne, enda hun er pliktoppfyllende og er meget dyktig i jobben.

Nå som media hetser oss med vaksinepass – og de snakker om at vi uvaksinerte ikke kan gå inn på kjøpesenter – det betyr at det vil stå vakter der – og passe på. Dette er det ingen forskning som støtter, men vi kjenner igjen det fra Nazi regimer, Marxistiske regimer, Nord Korea, Iran etc. Jeg har lest om eks. folkemord som som har oppstått – det er som en besettelse kommer over en gruppe – som teks. i Rowanda, hvor Tutisene ble massakrert. Sånne uhyrligheter har skjedd så lenge jorden har bestått – men her i Vesten, så har vi vært mye spart for dette, unntatt av eks. massakrene og forfølgelsen av den katolske kirken, som drepte rundt 50 millioner mennesker. Men vi så under 2 verdenskrig – hvor onde mennesker kan være. Men i endetiden, så vil ondskapen være enda mer, og mye større enn hva vi vet skjedde i Tyskland – fra 1932 til 1945. Og en ny «Hitler» vil reise seg – som bibelen kaller Antikrist – det er hva dagens vaksineindustri fører frem mot.

Det er noe med de vaksinene, som åpner opp for åndelige ting. Vi kjenner igjen det fra narkotika og ulike former for rus – man mister beherskelsen etter hvert, og åpner opp for å bli plaget. Men disse vaksinene virker som er verre enn narkotika, da de åpner opp for den åndelige verden etter kun 2 injeksjoner. Jeg sier ikke alt alle kristne blir som Siri beskrev over – men det har endog skjedd noe inni i deg, som du burde gå til Gud med – og få renset!

Bibelen sier om denne tiden:

«La ingen bedra dere på noe vis! For først må frafallet komme, og lovløshetens menneske åpenbares, fortapelsens sønn.» 2Tess 2:1-3

Frafallet har vel egentlig ligget i landet vårt over mange år, men det har vært som en tåke, hvor man man ikke helt vet om folk er innenfor – eller utenfor. Mange kristne har levd sånn. De går på møter – og så fyller de seg med verden ellers, de lever ett kristent light liv – men går aldri inn i dypet av troen. Sånn jeg ser det, så er
vaksinene med å føre frafallet frem – hvor man splitter bror fra bror – søster fra søster – fordi man åpner hjertet for gift – som også påvirker kroppen og psyken. Vi vet at Gud advarer:

«Vet dere ikke at dere er Guds tempel, og at Guds Ånd bor i dere? Dersom noen ødelegger Guds tempel, da skal Gud ødelegge ham. For Guds tempel er hellig, og det er dere.» 1Kor 3:16f

For meg er det interessant at kristne medier som Dagen, Norge Idag, Visjon Norge – og flere – sammen med mange pastorer – enten er stilletiende – eller bare omfavner vaksiner. Dette betyr igjen – at det faktisk virker som det er mye mindre ekte gudfryktige kristne i dette landet, enn hva det kan virke på «papiret». Jeg sier ikke at alle de er frafalne – men at de faktisk har åpnet opp for surdeig, som Bibelen advarer imot eks. i 1 Kor. 5 – og blir en som er positiv for vaksiner, fordi man ikke lever ett selvstendig Gudsliv med Gud – og alltid er selvtenkende! Man følger mengden, pastorene, lederene, de eldste, meningshetsmeldemmene, ansatte på jobben etc. – og å følge kristne der de går i denne tiden – må ses som ett stort faresignal – spesielt om flertallet taller vel om alt myndighetene gjør. Men vaksinepasset er bare første skrittet – for å å skille kristne – de som har åpnet opp for en geitenatur, fra de som har en sauenatur. Obs! Det er flere geiter – enn det er sauer – bare så det er sagt!

Husk at under Noahs dager – så reddet Gud kun 8 personer! Og muligens var det mer enn en milliard mennesker på jorden den gangen. Korset er jo sterkt, så det vil være mange flere enn 8 – men ikke så mange som vi tror. Nå snakker jeg om NÅ – om Gud sender en vekkelse, så vil balansen kunne endre seg noe – og mange kan bli frelst – men da blir det de som har havnet utenfor samfunnets sammensurium – som ungdommer, og de i rennesten – og alle andre som er i stand til å høre Åndens kallelse.

Del 3: Jesus utskilling av disiplene

Bildetekst: Vil dere også forlate meg?

La oss se litt på Jesus – han hadde store folkemengder rundt seg – og da tenker vi at det er vekkelse – men Jesus sa dette, etter at han hadde gjort ett stort brødunder og de søkte Han opp igjen:

«Jesus svarte dem og sa: Sannelig, sannelig sier jeg dere: Dere søker meg, ikke fordi dere så tegn, men fordi dere spiste av brødene og ble mette! Arbeid ikke for den mat som forgår, men for den mat som varer ved til evig liv, den som Menneskesønnen skal gi dere. For på ham har Faderen, Gud, satt sitt seglJoh 6:26-27.

Johannes 6 er en av de mest interessante kapitlene i Bibelen – fordi Jesus gjøre en «utrensning» av sine disipler – han kommer i Ånden og snakker om at man må spise hans kjød og drikke hans blod – han snakker i åndelige termer – og dette skjønner ikke jødene, fordi de merker ikke Guds kraft over ordene – som er livgivende. Og da skjer dette:

«Mange av disiplene hans som hørte dette, sa da: Dette er harde ord! Hvem kan høre dem? Men da Jesus visste med seg selv at disiplene hans knurret over dette, sa han til dem: Tar dere anstøt av dette? Hva så når dere får se Menneskesønnen stige opp dit hvor han var før? Det er Ånden som gjør levende, kjødet gagner ikke noe. De ordene jeg har talt til dere, er ånd og er liv.  Men det er noen av dere som ikke tror. – For Jesus visste fra begynnelsen hvem det var som ikke trodde, og hvem det var som skulle forråde ham. Og han sa: Derfor har jeg sagt dere at ingen kan komme til meg uten at det er gitt ham av Faderen. Etter dette trakk mange av disiplene hans seg tilbake og gikk ikke lenger omkring med ham.» Joh 6:60-66

Du skjønner – mange så på Jesus som noe sprø og eksentrisk – men for de som hørte Åndens røst gjennom Ham, og hadde behov, var Han deres redning. Og de religiøse autoritetene hadde blitt enig om at alle som bekjente Jesus som Messias, så skulle de utstøtes av synagogen. Så Jesus endte Johannes 6 på denne måten:

«Jesus svarte dem: Har jeg ikke utvalgt dere tolv? Og én av dere er en djevel.» Joh 6:70

Jesus var ikke interessert i å ha halvlunkne folk – på Veien Han forberedte de utvalgte å gå på – så da var det 12 igjen, ettersom de andre forsvant – og da sa Han som det var – at en av dem var en djevel. Du vet – Jesus var ikke en humanist – Hans kjærlighet var gjennomborrende og gjennomgripende – så du aldri mer ble den samme – om du da tok tak i det. Og derfor ble han så streng i eks. Joh. 8, for de som kom til tro – men når han diskuterte med de – så fant Han fort ut at de ikke var noen troende – han sa til dem:

«Hvorfor skjønner dere ikke det jeg taler? Fordi dere ikke tåler å høre mitt ord! Dere har djevelen til far, og dere vil gjøre etter deres fars lyster. Han var en drapsmann fra begynnelsen og står ikke i sannheten. For det er ikke sannhet i ham. Når han taler løgn, taler han av sitt eget, for han er en løgner og løgnens far. Men fordi jeg sier sannheten, tror dere meg ikke.» Joh 8:43-45

Kommer du til Jesus – må du gi alt! Du kan ikke gi halvparten – du må gi det du har i makt til å gi, deg selv! Din tid, hver dag, og alltid ha Himmelens rike i tankene – og Hans Evige Ord. Du må komme til punktet – der du blir avhengig av Herren, og klarer ikke å føle deg helt bra – om du ikke leser Ordet eller ber.

Derfor går det en skillelinje nå – gjennom Kristi Kropp – de som ikke vil gi Gud alt – de vil isteden kompromisse, og ta farlige åndelige vaksiner – og det vil gjøre noe med deg. Du vil på sikt, bli utskilt fra Kristi Kropp – om du da ikke vender om på dypet – sånn at Herren får opprette deg, og kan rense deg.

Derfor blir nå Veien smalere og smalere – det vil koste å ha Kristus i hjertet – og du kan ikke gi Han litt – du må gi Ham alt – hele hjertet ditt – ellers vil du raskt falle av! Har du fokus på Kristus – så vil det bli enklere å navigere deg gjennom alt det som skjer nå – og det som vil skje. Jeg vet ikke hva som skjer – men eks. med disse profetiene – som jeg synes virker ekte – om de oppfylles, så vil det koste å være en troende – og kanskje ikke forløsningen kommer med en gang – altså bortrykkelsen.

Jeg vet ikke – men vi må holde alle muligheter åpne – nå som Politi i Østerrike leter etter uvaksinerte folk i butikker. Les også «Mørke tider for frihet» – og les folks kommentarer under, mange lurer på om nazismen har oppstått – og ja, nazismens styrke, var det demoniske – og de dør aldri, de lever i den luften vi puster inn, og kommer ofte tilbake igjen, i en verre skikkelse enn før.

Du skjønner – den eneste tryggheten nå – er Kristus – men da må du vandre der i lydighet med Ham – så vil Han også verne deg! Salme 91.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s