21 nov 2021 – Krig er på vei

Tror vi at den Hvite hesten med rytter – med Korona på sitt hode – og med gift på sin pil og bue (vaksiner) – så er den neste rytteren den Røde hesten med sin rytter:

«Da Lammet åpnet det andre seglet, hørte jeg det andre livsvesen si: Kom! Og en annen hest dro ut, som var rød. Han som satt på den, ble det gitt å ta freden bort fra jorden, så de skulle slakte hverandre. Og det ble gitt ham et stort sverd.» Åp 6:3-4


For oss her i Vest – utenom Clinton krigen i 1999 mot tidligere Jugoslavia – så har vi hatt lang tid med fred – som også profetien til «Damen fra Valdres», Gunhilda Smelhus, brakt frem av Minos – fortalte allerede i 1968:

«Like før Jesus kom og alvoret brøt løs, var det en avspenning som vi aldri før har hatt. Det var fred, og freden kom til å vare en tid. I denne fredsperioden var det nedrustning i mange land, også Norge, og vi var ikke forberedt denne gangen heller når det kom. Den tredje verdenskrigen kom til å starte på en måte som ingen hadde ventet, – og ifra helt uventet holdHentet her.

Det som skjer nå – er hva Steigan forteller her – på sin blogg – hvor pasifisten Jens Stoltenberg truer med å sette atomvåpen nærmere Russlands grenser, noe Russland garantert ikke vil finne seg i:

Stoltenberg: – NATOs atomvåpen kan bli flyttet til land øst for Tyskland

For meg så har krigen allerede pågått siden 2019 – da man slapp løs, med vilje, det biologiske våpenet Korona – egentlig var viruset heller ikke så farlig (ca 0,3 prosent sjanse for å dø, men frykten ble spredt via media og helsetopper) men derimot vaksinen etterpå var mye farligere, som var ett sterkere biovåpen . Av den infoen som jeg har lest – og det jeg forstår ut av det, viser til at mektig Elite i hvert land, visste på forhånd at Korona var på vei – det var spesielt når jeg oversatte denne Begravelsedirektørens vitnesbyrd (du kan se den på vaken.se – eller du kan be meg å sende over en oversettelse jeg gjorde på Word) – så fikk han nyss før media skrev om det, om at de på sykehuset ventet på ett farlig virus. Alt var planlagt og tilrettelagt – og noen med makt visste det – og fikk dermed instruert de under, sånn at «ingenting kunne gå galt» – men problemet er at det ikke finnes noen logikk i hele Plandemien – om det da ikke fantes en vilje bak alt sammen – ett mål – for en global ideologi.

Etter at freden blir tatt bort, den røde hesten, så kommer hungersnød, den svarte hesten – og så til slutt vil ca. 25% av jorden, lide kraftig under den siste hesten – som på grunnteksten er grønn – Islams farger. Om du ser på de fleste flaggene rundt Israel – av arabiske/muslimske land – så har de alle de 4 fargene til disse hestene (se nederst på denne Artikkelen, så ser du flaggene) – Hvit, Rød, Svart og Grønn. Da vet vi kanskje hvilken del av jorden som vil lide? Samtidig så vil også Vestens før så frie land – få oppleve krig – dette må skje, pga våre synders skyld. Jeg har skrevet opp noen krigsprofetier om Norge. Men jeg har også skrevet noen krigsprofetier om Europa – som du kan lese her – i 3 dager med mørke.

Så sier også Steigan dette, i en noen dager gammel artikkel:

For første gang siden den kalde krigen aktiviserer USA atomrakettene i Tyskland

Ukraina ber Tyskland og Frankrike forberede seg på krig mot Russland

Der står det bla.:

«President Vladimir Putins talsmann Dmitry Peskov sier i en uttalelse at det ikke stemmer at Russland bygger opp en stor troppestyrke på grensa til Ukraina. De bildene som fulgte med sensasjonsoppslagene fra NATO viser russiske våpen som er stasjonert nær byen Yelnya, som er 250 kilometer fra Ukraina og nærmere grensa til Hviterussland. Om medieoppslagene, blant annet i Politico, sa Peskov:

«Kvaliteten på disse publikasjonene er ikke engang verdt å kommentere, og generelt sett bør man ikke ta hensyn til dem, fordi selv om artikkelen handler om grensa til Ukraina, viser den grensa til Hviterussland… Det er ingen grunn til å kaste bort tid på å bli kjent med søppel av lav kvalitet,» la han til.

«Bevegelsen av noe av vårt militære utstyr eller hærenheter på territoriet til den russiske føderasjonen er utelukkende vår sak,» fortsatte Peskov. «Russland har aldri truet noen, truer ikke og utgjør ingen fare for noen.»

Ukraina benekter russisk styrkeoppbygging på grensa

En strek i regninga for krigshisserne er at også utenriksdepartementet i Ukraina benekter at det foregår en russisk styrkeoppbygging på grensa til Ukraina.»

Når jeg leser dette – så minner det sterkt om hvordan USA brukte all sin makt i Europa, for å starte en krig med tidligere Jugoslavia. Ramon Bennett snakker om det i denne artikkelen – hvordan de lurte alle, ved hjelp av sin USA dikterte media, som bla. det norske MSM (hovedstrømmen av media) – til å lage en virkelighet som de fleste tror på, men som endog er en stor løgn. Den som ikke gjennomskuer dette – gjennomskuer nok heller ikke Vaksineløgnene. Man må se at Media ikke er din venn, de forteller deg det som du skal tro på, ingenting annet, så markerer de folk som konspirasjonsteoretiker, når de kommer for nærme sannheten – her fra Ramon Bennett, – dette er midt i ett kapittel, hvor han litt lengre ned kommenterer hvordan krigen i Jugoslavia startet – med USAs hjelp, Clintons hjelp:

Fakta: USAs Janusansikt

USA har egentlig over mange år – vært en ulv i fåreklær – og mange lurer på om USA er den Bibelen definerer som Babylon. Jeg tror en av den siste ærlige presidenten, var John. F. Kennedy – han kom på kanten med Skyggeregjeringen, og måtte betale prisen for det. Han ble skutt. Selv ikke Ronald Reagen reagerte når da CIA direktør Cassidy, fortalte i sitt første møte med da den nye presidenten:

«Vi vet at vårt desinformasjons program er komplett når alt det som det Amerikanske publikummet tror er falskt«. 

Og Bush familien og Clinton – og Obama var ikke bare korrupt – de var satt inn av okkulte krefter. Trump vet vi ikke helt enda – men han har noen ganger virket i antikristens ånd – som jeg bla. har skrevet om her, i en artikkel jeg oversatte.

Og når jeg leser siste artikkel som jeg trykte opp, fra Steigan – så virker krigstrommene fra NATO og være temmelig konstruert, og planlagt. Og det kan godt hende at Putin er med på det – jeg er bekymret for hvor mye samarbeid det er mellom eliten i alle land – som ikke liker sitt eget folk. Før i tiden hadde man klare bilder av venn og fiende – i dag er det utflytende – og går inn i hverandre. Det er på mange måter på samme måte som en verdensvid New Age bevegelse – okkult samhold over grensene, i hemmelighet for massene.

Jeg skrev om dette i 20015-16 – da drev Obama og hisset opp til krig – og de hadde øvelsen for å beskytte befolkningen i Moskva i samme periode – man kunne kjenne på kroppen av at noe var i gjære. Og jeg trodde da at noe ville skje – jeg kunne ikke tro at Trump ville vinne. Men Trump vant – og så var det som spenningene la seg ned – som ett vilt hav, ble til stille hav.

Men nå fortsetter de der de slapp sist – og husk – det har mye med om Herrens Ånd stagger disse folkene – Gud har holdt atomkrig og storkrig borte fra våre grenser siden de smelte siste atombombe i 1945 – og det har vært tider det har vært på kanten – men så lenge det har vært nok gudsfrykt – og hvor ikke nasjonene har vært såpass onde – så har Gud stagget ondskapen. Da er spørsmålet – om han nå ikke lengre vil bære over med oss – men la det bibelordet jeg fikk i 2013 – bli oppfylt:

«Så sier Herren: Se, vann stiger opp fra nord, og det blir til en flommende elv. Det flommer ut over landene og alt som er i dem, byene og de som bor der. Menneskene skriker, og alle som bor på jorden, jamrer seg.» Jer 47:2

I Bibelen er fra nord Babylon, datidens stormakt – og de som skulle dømmes var Filisterne. Men i profetisk øyemed – så er Babylon dagens Russland – og Filisterne er Europeerne – og ikke minst flere av de Nordiske landene. Vi er under dom – men jeg vet ikke om det kommer nå – eller eksakt når – men en dag vil det komme, og det kan virke som vi er ganske så nærme nå.

«På min vaktpost vil jeg stå og stille meg på varden. Jeg vil skue ut for å se hva han vil tale til meg, og hva jeg skal få til svar på mitt klagemål. Og Herren svarte meg og sa: Skriv synet opp og skriv det tydelig på tavlene, så det er lett å lese det! For ennå må synet vente på sin tid. Men det haster mot enden og lyver ikke. Om det dryger, så vent på det! For komme skal det, det skal ikke utebli. Se, oppblåst og uærlig er hans sjel i ham. Men den rettferdige skal leve ved sin tro.» Hab 2:1-4


Og dommen kom til sin tid – Babylon straffet ikke bare Filisterne – de straffet de fleste land på den tiden – rundt 600 tallet f.Kr. – alle led under Babylons trang til erobring, men det var pga deres egne synder – og Gud kalte Nebukadnessar sin tjener – for å utføre dom. Er Putin Guds tjener – for det Pride elskede Europa og dets korrupte Elite i Europa – som sjelden har noe øye for Gud? Den nærmeste tiden vil vise det!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s