23 nov 2021 – Mountainbike proffen og Youtuberen fikk peridkardit (hjerteposebetennelse) etter Pfizer vaksinen

Så vi forsøker å følge med – her noen negative vitnesbyrd, av noe som har blitt for vanlig, til at det kan være tilfeldig:

Dr. John Campbell intervjuer Kyle Warner om bivirkningene han fikk etter Pfizer-vaksinen.

Terrengsykkelmann og en Youtuber fikk Perikarditt etter Pfizer Sprøyte:

Kyle Warner er 29 år gammel og terrengsykkelproff fra Idaho i USA. Han har også en YouTube-kanal med over 260 000 abonnenter, der han lærer tips og triks om terrengsykling. Etter sin andre dose av Pfizer-vaksinen fikk han perikarditt, en betennelse i perikardiet.

UMIDDELBART ETTER INJEKSJONEN FIKK JEG EN METALLISK SMAK I MUNNEN

Den første dosen av vaksinen gikk bra, Kyle følte seg bare litt sår i skulderen. Etter den andre dosen var det imidlertid annerledes. Denne gangen følte han ingen ømhet på injeksjonsstedet, men i stedet, bare et minutt etter injeksjonen, følte han en metallisk smak i munnen. Han spurte personen som ga sprøyten om dette var vanlig. Han sa at han ikke visste at det ville være tilfelle.

To uker senere begynte han å oppleve merkelige ting i sitt hjerte. Uten at han anstrengte seg, begynte hjertet plutselig å øke pulsen. Klokken hans, som kontinuerlig måler hjertefrekvensen, viste at hvilepulsen gikk fra 50-60 slag per minutt opp til 90-100 slag per minutt i hviletid. Han bare satte seg opp og ned og gjorde ingen anstrengelser.

Han bestemte seg for å ta en to ukers pause fra sykling og all annen trenging, bare hvile. Etter de to ukene med hvile ønsket han å prøve seg med en sykkeltur, men etter kort tid økte hjertepulsen til over 160 slag per minutt, og til tross for stopp og hvile, gikk ikke pulsen hans ned. Vennen hans sa til ham: «Du må dra til et sykehus, du ser ut som du er en døende.»

Kyle, som kjenner kroppen godt og som hadde lest at mRNA-vaksinene kunne produsere denne spesielle typen reaksjon, fortalte legen hva han trodde det handlet om. Legen sa at han ikke trodde det handlet om vaksinen i det hele tatt, men ga ham likevel en injeksjon med det antiinflammatoriske stoffet Toradol. Så anbefalte han Kyle å oppsøke en psykiater fordi han trodde Kyle hadde vrangforestillinger i forbindelsen med vaksinen.

Diagnostisert med perikarditt

Fire dager senere opplevde Kyle et stort press over hjertet sammen med en brennende smerte og dro tilbake til sykehuset. Denne gangen valgte han et annet sykehus for å se om de kunne gi ham bedre råd og behandling. Han ble nå tatt på alvor og fikk se en kardiolog som snart kunne diagnostisere ham med perikarditt (perikarditt). Han utviklet også noe som heter POTS (Postural Ortostatisk Takykardisyndrom) som kan forårsake kvalme, hodepine, tretthet, etc.m.

Ikke gjenopprettet etter 4 måneder

Etter to måneder ble han fortalt at han ikke lenger hadde perikarditt. Men han føler fortsatt at han ikke har samme energi som før. POTS symptomer gjenstår.

Heldig i uflaks – fikk minimal varig skade på hjertet

Hjertelegen fortalte Kyle at han hadde vært heldig som hadde fått minimal skade på hjertet. Legen hadde hatt 5-6 andre pasienter som hadde fått verre, varige skader.

Granbakte, stjerne anis og svart spisskummen olje

Kyle prøvde Ivermektin fordi han hadde hørt mye om det. Han følte imidlertid at det bare ga en midlertidig lindring av symptomene. Så snart han sluttet å ta Ivermeccain, kom symptomene tilbake. Den beste effekten han tror han fikk fra granbark te (Pine Needle Tea), stjerne anis ( Star Anis) og svart frøolje (Black seed oil).

Ofre for vaksineskade blir ofte mistrodde

React19.org, en organisasjon som organiserte et seminar i Washington for de vaksineskadde, kom i kontakt med Kyle da de fikk vite om historien hans. Organisasjonen er i kontakt med og støtter over 5000 personer som er rammet av covid-vaksineskader. Kyle mener at støtten er viktig ikke minst fordi du ofte blir møtt med vantro når du sier at du har blitt skadet av vaksinen. Han påpeker at siden vaksinen anses som trygg, tror mange at det ikke er mulig å bli skadet av det, noen ganger til og med familiemedlemmer og helsepersonell. «Det er tøft for den som er rammet,» sa Kyle.

Der det er risiko, må det også være valgfrihet

Kyle sier at han generelt ikke har motsatt seg covid-19-vaksinen, men ønsker at det hadde vært mer informasjon om risikoen før han fikk injeksjonene. Og den som lider av en skade, må ikke være alene og utstøtt.

«Vi får beskjed om å reise oss og ta vaksinen, men den som blir skadet blir bare skjøvet til side og får ingen hjelp,» sa Kyle.

I november reiser han til Washington sammen med andre ofre som er i React19.org for å vitne for politikere og tjenestemenn om hans erfaring.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s