24 Nov. 2021 – Hindringer i veien for vaksinepass – og å vandre i Ånden i denne tiden

Vi ba – jeg og min bønnevenn – og det som lå på mitt hjerte, var forvirring inn i disse som styrte dette helseregimet – og det kan virke som man har fått ett bønnesvar:

Nei til koronapass i Tromsø etter heftige diskusjoner

Denne AP ordføreren Gunnar Wilhelmsen – som red på sin kjepphest, om å gjøre sin by til forbilde for Korona overgrep ved at man måtte bruke Koronapass. Om du er en sindig forsker, professor eller lege – så vet du at Wilhelmsen ikke er helt klar i hodet, og vet ikke hva han snakker om. Han bare rir på «bølgen» – og kan minne litte om filmen med samme tittel «The Wave» – hvor en lærer i 1967 startet ett eksperiment, for å se hvordan nazismens overgrep kunne spre seg raskt på hans skole – og sannelig – dette gikk over all forventing på noen dager. Men han klarte ikke helt å stoppe det – annet enn at han samlet de alle inn i aulaen – så de kunne få se sin leder – og da Adolf Hitler kom opp på skjermen – hvor folk rundt skrek og ropte i ekstase i Tysklands 30 tall – så fikk de som var med i denne bevegelsen «The Wave» – en hard landing.

Det er viktig å se at også Nakstad og Guldvog i helsedirektoratet – virker som er på kollisjonskurs med Camilla Stoltenberg i Helseinstituttet – hvor hun bla sier:

«I det faglige grunnlaget de har levert til regjeringen, er ikke FHI særlig positive: «FHI har lav tiltro til at utvidet bruk av koronasertifikat kan forebygge smittespredning i vesentlig grad. Det er en rekke utfordringer ved en slik løsning, og det bør være en politisk beslutning å avveie ulike hensyn», skriver de.» Hentet her.

Stoltenberg er noe vag – men sier likevel at de vaksinerte også smitter. Vi som har satt oss inn i dette – vet at de vaksinerte smitter mer – fordi de smitter også det de har fått i kroppen via vaksiner – som de eks. har tatt opp her:

Opplever at den åndelige hetsen som startet under minnedagen for krystallnatten, har for øyeblikket lagt seg. Tror det er fordi noen ber – fordi det finnes flere Gudfryktige sjeler i dette landet, derfor for øyeblikket, vil Gud spare landet, for deres skyld.

Men noen har enda ikke lært, og er fattig på forstand (Lik en brølende løve, lik en omfarende bjørn, slik er en ugudelig hersker over et fattig folk. Ord 28:15) , som denne fyren – en Australsk minister – som mister kontrollen over seg selv – mot alle som ikke følger deres Koronaregime til punkt og prikke:

«Foran TV-kameraene klikket Gunner på de som har drevet kampanje mot vaksinemandater i Northern Territory i Australia. Han sa at alle som ikke liker vaksinemandatet, selv de fullvaksinerte, er «anti-vaxxere».

– Hvis du er anti-mandat, er du absolutt anti-vax. Jeg bryr meg ikke om din vaksinestatus. Du er anti-vax hvis du ikke støtter vaksinemandatet. Folk støtter faktisk ideen om at en lærer skal være uvaksinert i et avsidesliggende klasserom, med barn som ikke kan vaksineres. Jeg avviser det fullstendig. Holdt kjeft! Ryk og reis! raste Gunner i det øynene lyste opp.

I Australia har det blitt innført vaksinemandat i enkelte yrker. For eksempel har skolelærere fått frist til neste år å ta vaksinen. De som ikke tar vaksinen vil miste jobben.» Hentet her.

Australia har blitt verre enn Kina – og skal tvinge alle til å vaksinere seg – og når du har tatt 2 vaksiner – og det er på tide med en tredje – og du nekter å ta den – så er du en vaksinemotstander. Om du ser på blikket hans – så minner det meg noe om Hitler, når han fikk vredesutbrudd – når han ikke fikk det som han ville. Klart jeg var ikke der – og har ikke sett det – men jeg har lest flere beskrivelser av det. Og blikket til denne fyren – er veldig demonisk. En fyr i kommentarfeltet sa at historisk har Australia bestått av Fangevoktere og fanger – så nå virker det som man har skrudd tiden tilbake, da England skippet sine fanger og voktere dit, for å vokte dem.

Å leve som en kristen – i den mest bedragerske tiden i vår historie

Det er egentlig «morsomt» med disse åndene – de har en tendens til å åpenbare seg – når de blir sint nok – jeg hadde selv en konfrontasjon i dag på søkelys – for noen som spottet mitt vitnesbyrd, om hvordan jeg ble befridd, de mente jeg nok hadde en uren ånd nr. 31 også, og han burde være noe forsiktig å spotte det Den Hellige Ånd har gjort i meg – de kaller seg kristne, jeg kaller de fariseere og lovlærde – fordi de forakter det Gud har gjort i mitt liv. Jeg bryr meg ikke om de spotter meg – men egentlig spotter de Gud – Han som virker i meg – og gjennom meg.

Som Kristne må vi være kritisk til mange kristne i dette landet – og Paulus snakker om det i 1 Kor. 5 – men også Judas brev og 2 Pet. 2 – snakker om bedragerske kristne – og mange forførende kristen ledere. Jeg vil si at vaksine mandatet – eller terroren, som det egentlig er – har hjulpet meg mer til å forstå enda mer hvem som er brødre og hvem som er mine søstre i Herren. Nei da – alle vaksinerte er ikke frafalne fordi de har tatt 2 doser vaksiner – men jeg snakker om de som rettferdiggjør det, og som virker som de blir mer onde etter dosene – som nekter å tro at myndighetene kan lyve. Men en kristen kan ikke bli del av en demonisk løgn, og dens gift – da vil man på sikt – kanskje kort sikt – visne bort fra Guds nåde!

Å være naiv i denne tiden – kan du ikke rettferdiggjøre ovenfor Gud! Gud har gitt sitt alt til oss alle, for at vi kan alle avsløre fienden – men har vi tettet til våre åndelige kanaler – og blitt åndelig blind, så begynner mange kristne med halvlunkne hjerter å se de våkne og varmhjertede kristne som ett problem, fordi det støter deres eget urene liv i ulydighet og opprør.

Hemmeligheten for å holde seg våken – er ikke å leve ett perfekt liv, det klarer ingen. Heller ikke å dra seg opp med ørene for å ta seg sammen. Noen ganger må man ta ytre formaninger på alvor, og vende om. Men uansett, de fleste forandringer begynner med indre forandringer. Men Gud gjør ikke alt for deg som en brus automat – bare putt på penger – så kommer det ut en kald Cola. En karakter er noe som bygges over flere år – og sånn sett kan Guds virke i ditt liv gå langsomt – sånn at Han former deg som Han ønsker det. Men i denne tiden, så begynner vi å få meget dårlig tid – skal noen vende om – så burde man gjøre det nå – det tar ca 30 sekunder, å få sin sak rett med Gud – det holder med ett hjerterop og ett sukk til Gud – men å forandre alt rotet du har rotet deg inn i – kan nok ta lengre tid. Men omvendelse er det viktigste steget.

Gud legger ballen over til deg , sånn at du må sørge for at du gjør visse handlinger som grunnfester den Veien du har bestemt at du skal gå på, så vil du gi Gud kraft og makt til å forandre deg på dypet, og legge en grunnvoll:

«Den som har et grunnfestet sinn, ham lar du alltid ha fred, for til deg setter han sin lit.» Jes 26:3

– og noe av det viktigste som troende, er å være sulten på Gud, konstant, det er helt grunnleggende – ved bønn – og Hans Ord – selv om du sliter – har smerter – og kanskje trenger befrielse – så vil ikke Gud kreve mer av deg enn hva du klarer – men du må ha ett hjerte som strekker deg etter Gud. Har du mistet sulten – og sulter mer på alt annet – så starter ett gryende frafall. De gangene jeg følte jeg mistet sulten på Gud – så ropte jeg til Gud om å få den tilbake – og Gud hørte meg! Og ofte ble jeg nødt til å ta meg sammen – til å lese Ordet – selv om alt i meg protesterte. Derfor studerte jeg mest endetiden i en periode, og historiebøkene i GT – fordi det var det som klarte å motivere meg til å lese da. Ordet er Ordet – uansett hva du leser – men noe er mer matnyttig enn andre ting, ettersom hvor i landet troslivet ditt er – men hele Skriften er inspirert av Gud – til å gi oss lærdom, 2 Tim 3:16

Å være i Ham

Husk hva Jesus sa:

«Jeg er det sanne vintre, og min Far er vingårdsmannen. Hver grein på meg som ikke bærer frukt, tar han bort. Og hver den som bærer frukt, renser han, for at den skal bære mer frukt. Dere er alt rene på grunn av det ordet som jeg har talt til dere. Bli i meg, så blir jeg i dere. Likesom greinen ikke kan bære frukt av seg selv, men bare når den blir i vintreet, slik kan heller ikke dere bære frukt uten at dere blir i meg.

Jeg er vintreet, dere er greinene. Den som blir i meg, og jeg i ham, han bærer mye frukt. For uten meg kan dere intet gjøre. Om noen ikke blir i meg, da kastes han ut som en grein og visner, og de samler dem sammen og kaster dem på ilden, og de brenner. Dersom dere blir i meg, og mine ord blir i dere, da be om hva dere vil, og dere skal få det.

I dette er min Far herliggjort at dere bærer mye frukt, og dere skal bli mine disipler. Likesom Faderen har elsket meg, så har jeg elsket dere. Bli i min kjærlighet.  Hvis dere holder fast på mine bud, da blir dere i min kjærlighet, likesom jeg har holdt fast på min Fars bud og blir i hans kjærlighet. « Joh 15:1-10

Jesus sier – om noen ikke blir i meg, da kastes han ut som en grein og visner….. tenk litt over det – det betyr at det er din vilje som bestemmer om du er i Kristus – og dermed så betyr valgene du gjør alt – om du er en Guds Hellig eller en skinnhellig.

Mange kristne som har tatt 2 doser vaksine nå – og driver på med den 3 – uten å skjønne det, så visner de – sakte men sikkert. fordi det er noe demonisk i vaksinene. Jeg møtte ett kristent par som nå er pensjonert – rett utenfor ett vaksinesenter i nærheten av der jeg bor – de har tidligere vært mine ledere i en menighet jeg gikk i – egentlig veldig fine folk og hjertelige. De hadde visstnok tatt den 3 dosen – og jeg visste at de ikke ville høre på meg – men jeg klarte ikke å la være – jeg talte ut om min blogg, som de ikke var interessert i – og jeg talte ut om en søster i troen Dr. Tenpenny – da var det som han bare ville ta med kona – og løpe derfra – det var rett før de tok hendene foran ørene – fordi de ikke ville ha noe tvil om sitt valg. Jeg var veldig hjertelig mot dem – men talte med salt – dvs. de også har rett til å høre sannheten, selv om de nekter å tro på den.

Grunnen til at man ikke er kritisk til vaksinene – ligger i lignelsen om de 10 jomfruene – det står:

«De uforstandige tok lampene sine, men de tok ikke olje med seg. Men de kloke hadde også tatt med seg olje i kannene sammen med lampene sine. Da det dro ut før brudgommen kom, slumret de alle inn og sov. Men midt på natten lød det et rop: Se, brudgommen kommer! Gå ham i møte!» Matt 25:3-6

De tok ikke olje med seg – dvs. de hadde olje i starten – men beregnet ikke lengden av sin tros reise. De trodde at de våpnene de hadde for å kunne overleve 90 tallet – var de samme som man kunne bruke etter år 2000. På en måte ja – men faktisk – striden kommer fra en annen kant, enn hva vi før har opplevd. Myndighetene i Norge strider mot folket (egentlig har de gjort det over mange 10 år), spesielt fra 2020, og spesielt de som ønsker å ha friheten til å velge selv – og ønsker også å beskytte sine barn, mot statlige overgrep.

Så lenge ens tros reise gikk på vanlig standard – som man var vant til – angrep her og der, så fungerte tros livet greit – så plutselig kom en tåke (det steg opp en åndelig tåke spesielt etter Oslo avtalen i 1993 – over hele verden) – og i den tåken, begynte man å bli sløv, og merket ikke sin egen hunger på Gud svakt begynte å avta – man begynte sakte å få andre interesser – og sakte men sikkert ble man en fremmed for Gud – ikke det at man syndet mye, men man sluttet å reagerer på eks. mer uskyldig underholdning som filmer, kino, teater ol. – ingen dødssynd – men til slutt ble de tingene mer viktig enn å være sammen med Jesus og Hans Ord.

Jeg vil anbefalle deg å åpne ditt hjerte – og lese mestselgende boken etter Bibelen over en lang periode, «En Pilgrims vandring» med Bunyon.

Her er ett utdrag – fra den tiden som jeg nå anser vi profetisk gikk inn i – som ble forsterket utover 2000 tallet, og tok av spesielt fra rundt 2010 til nå – vi går på forhekset mark:

Kristinas reise – forhekset mark (selve historien fra forhekset mark – må man gå ca 1/3 del ned på siden for å se)

Jeg er ganske så sikker, at det var advarselen til oss, vi som de siste tider har kommet til. En profetisk beskrivelse – at man faktisk må rive seg ut av sin søvn – ellers vil søvnen sope deg bort fra Nådens Ånd – og du åpner opp for frafall. De som holder seg våken nå og som bevarer sitt hjerte – er de som vil havne til slutt i en Evig fred – og la oss ikke bli som Uaktsom og Dumdristig i boken – som hadde kommet så langt på sin ferd mot Himmelen, og sovnet – vi kan ta meg ett lite utdrag:

«Endelig kom de til en lun og koselig hytte, som var forsynt med stoler og benker. Det var også et mykt leie som så riktig innbydende ut for trøtte pilegrimer. Men denne hytten var satt opp for å friste dem som begynte å gå trøtt. Likevel var det ikke én av disse som gjorde det minste tegn til å stoppe opp her. Jeg la merke til at de ga nøye akt på Modigs råd, og fulgte hans minste vink. Og han fortalte dem samvittighetsfullt om farene så snart de nærmet seg dem. De andre tok seg sammen og oppmuntret hverandre til ikke å gi etter for kjødets fristelser.

Denne hytten bar navnet «Den dovnes venn. Den var satt opp for å lokke trøtte pilegrimer til å slå seg til ro.»

Og jeg må ta med også denne:

«…….Etter å ha sett på kartet bød han dem å se seg for å ta av til høyre. Hadde han ikke tatt denne forsiktighetsregel, ville de sikkert kommet til i drukne i mudderet, for et lite stykke foran dem var det en bunnløs grav ved enden av en av de dårligste vegene. Den var full av søle og var lagt der for å oppsluke pilegrimene.

Da tenkte jeg ved meg selv: «Enhver som drar i veg på pilgrimsvandring, bør ta med seg et slikt kart, så han kan se etter hvilken han skal ta hver gang han står tvilrådig.» Så gikk de over det forheksede området til de kom til en annen hytte, som lå like ved vegen. I den lå det to menn som het Uaktsom og Dumdristig. Så langt var det kommet på sin vandring, her var de blitt så trøtte at de hadde lagt seg til å sove. Da våre pilgrimer fikk se dette, ble de stående og riste på hodet, for de visste at disse to var i en fortvilet situasjon. De overveide hva de skulle om de skulle gå videre og overlate dem til deres skjebne, stanse litt og forsøke å vekke dem. Til slutt ble de enige om siste, hvis de da var i stand til å få dem våkne. Men de måtte se på at de ikke ble sittende der selv og lot seg friste av den innbydende hytten.

De gikk da inn og snakket til mennene og nevnte dem ved navn, Modig kjente dem. Men de fikk ikke en eneste lyd til svar. Da Modig bort og ristet i dem for å få dem våkne. Da sa den ene:

«Jeg skal betale deg når jeg får penger.» Den andre sa: «Jeg skal kjempe så lenge jeg kan bruke sverdet.» En av guttene kunne ikke la være å le.

Kristine spurte: «Hva er meningen med dette?»

«De snakker i søvne,» svarte Modig. «En kan klype eller slå dem, eller gjøre hva som helst, de vil svare omtrent på samme måten. De ligner en mann i gamle dager, som sa, da bølgene slo omkring ham mens han sov på masten av et skip: «Når jeg våkner, vil jeg søke det igjen.» (Ordsp. 23, 34—35.)

Du vet at mennesker som sover, prater alt mulig tull. Det fins ikke fornuft det de sier. Det er like liten sammenheng i deres ord som mellom deres pilegrimsvandring og deres hvile her. Det er det som er det sørgelige, at når uaktsomme folk drar ut på pilegrimsvandring, går det slik med dem. Det er ikke en av tyve som når fram. Denne forheksede mark er et av de siste angrepssteder som fienden har, derfor er det lagt slik ved enden av vegen, for at det skal være desto farligere for oss. Fienden tenker som så: «Når de er trøtte, vil de være så meget mer fristet til å sitte ned, og de er mest slitne når de nær­mer seg slutten på reisen. Derfor sies det at den forheksede mark er lagt så nær landet Beluah, og så nær reisens mål. Pilegrimene må se seg ekstra godt for her, så det ikke går med dem som med disse to, at de faller i søvn og ikke våkner mer.»

Herren gjør noe nytt – ikke lev i fortiden

Har du hatt en vekkelse for 10 år siden – glem det – Ånden gjør nå noe nytt! Det beste med fortiden – er å legge den bak seg – både det positive og det negative! Og så strekke seg fremover – etter Herren. Få fatt i hva Herren ønsker med livet ditt – om du så må be lenge over det – så be! Søk Gud – og gi aldri opp! Gud vil tale til deg – i sin tid – Gud kommer aldri for sent – la oss ikke gjøre som Saul – som ble utålmodig – og så begynte han i hast å lage til ting i egen kraft – og ble hardt irettesatt av Samuel:

«Da Israels menn så at de var i fare fordi folket ble hardt angrepet, gjemte de seg i huler og hellere og fjellkløfter og kjellere og brønner. Noen av hebreerne gikk over Jordan til Gads og Gileads land. Men Saul var ennå i Gilgal, og hele folket fulgte ham skjelvende. Han ventet sju dager – til den tiden Samuel hadde fastsatt. Men Samuel kom ikke til Gilgal, og folket spredte seg og forlot Saul.

Da sa Saul: Kom hit til meg med brennofferet og fredsofferet! Og så ofret han brennofferet. Men da Saul var ferdig med å ofre brennofferet, se, da kom Samuel. Og Saul gikk ut for å møte ham og hilse ham. Da sa Samuel: Hva har du gjort? Saul svarte: Jeg så at folket begynte å spre seg og forlate meg. Du kom ikke til den fastsatte tiden, og filistrene samlet seg ved Mikmas. Så tenkte jeg: Nå drar filistrene ned mot meg til Gilgal, og jeg har ennå ikke bønnfalt Herren. Da tok jeg mot til meg og ofret brennofferet.

Da sa Samuel til Saul: Du har handlet som en dåre! Du har ikke holdt det bud som Herren din Gud ga deg. Da ville Herren nå ha stadfestet ditt kongedømme over Israel for alle tider. Men nå skal kongdømmet ditt ikke stå ved makt. Herren har søkt seg ut en mann etter sitt hjerte, og ham har Herren bestemt til fyrste over folket sitt. For du har ikke holdt det Herren bød deg. 1Sam 13:6-14

Husk – her var det noe som hadde begynt å skje i Sauls hjerte – før denne hendelsen – han hadde begynt å virke i frykt – og spesielt menneskefrykt – og det begynte å styre han – og dette så Samuel i Ånden. Og senere visnet han mer og mer – til en fryktelig dom traff han, og hjertet hans klarte ikke å vende om. Det var ikke sånn at Sauls frafall startet med en gang – det var en prosess som kanskje varte over flere år – til slutt ble dommen avsagt i 1 Sam. 15 – og den Ånd som Gud hadde salvet han med – gikk nå over til David – og så ble Saul mørk i sitt hjerte:


«Da tok Samuel oljehornet og salvet ham midt iblant brødrene hans. Og Herrens Ånd kom over David fra denne dagen og siden. Så brøt Samuel opp og gikk til Rama.  Men Herrens Ånd vek fra Saul, og en ond ånd fra Herren forferdet ham.» 1Sam 16:13-14

Du skjønner – det er en alvorlig ting å være en Rettferdig! Du må kjempe for troen – og selv om vi går feil, og vi havner i en grøft – og noen ganger blir liggende lenge – så vil den som har den ekte troen – reise seg – og rope til Gud – i desperasjon, finne Han igjen – og finne fred og glede. Vi har alle syndet – vi har alle falt – og vi har gjort mange, mange feil – ingen er uskyldig i det – det er derfor vi må vende om – til Herren i ANGER – og det kan hende noen må gjøre det flere ganger, som meg – andre behøver det garantert mindre, fordi de er mer ydmyk enn eks. meg. Men Gud er nådig – for alle som påkaller og roper til Ham.

«Se, jeg står for døren og banker. Om noen hører min røst og åpner døren, da vil jeg gå inn til ham og holde nattverd med ham, og han med meg. Den som seirer, ham vil jeg gi å sitte med meg på min trone, likesom jeg òg har seiret og har satt meg med min Far på hans trone. Den som har øre, han høre hva Ånden sier til menighetene!» Åp 3:20-22

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s