30 Nov. 2021 – Hva skjer om Israel angriper Iran? Og Antikristens ånd setter seg i Guds tempel

Tungvann reaktor i nærheten av byen Arak, 25 mil fra Tehran.

Da jeg leste denne artikkelen:

Iran klar til å anrike uran til 90 prosent om få uker

Om det er sant – så kan krig komme raskere på våre dører, enn hva vi ønsker det, artikkelen sier bla:

Israelske etterretningskilder har gitt amerikanerne bevis for at Iran forbereder seg på å anrike uran til 90 prosents renhet innen få uker. Det finnes ingen annen anvendelse for slikt uran enn atomvåpen. Det kan hende at Iran vil ta forhandlerne i Wien på senga.

Om Israel angriper – som muligens de blir tvunget til å gjøre – å bombe istykker disse anleggene som anriker uran – flere av dem er bygd inn i fjell.

Det som er interessant – er at Obama ga faktisk Israel spesielle typer bunkers bomber – som kan sprenges inn i fjell – og ødelegge alt som er der. Obama har sine onde intensjoner i alt han gjør (ran er Shia muslimer – og Obama, ifølge hans familie, er det samme). Om Israel angriper – så kan denne dominoeffekten – som jeg har snakket om i de 7 profetiene – gjøre at verden blir ugjenkjennelig. Men klart – bare Herren vet fremtiden.

Israel er under ett vanvittig vaksine diktatur – som også vi kjenner noe til på kroppen, men har enda ikke kommet så langt. Gud har planer om å frelse Israel – derfor er det interessant å se hva Herren vil gjøre. Som jeg har delt flere ganger:

Bildetekst: Helseministeren hørt på en ikke avslått mikrofon, sier til Innenriksministeren: Det er ingen medisinsk eller epidemisk rettferdiggjørelse av Covid passet (kalt det «grønne passet»), eneste grunnen er å presse de uvaksinerte til å vaksinere seg»

Ikke siden Akab og Jesabel styrste i Israel, 1 Kong. 17 og utover – så har det vel vært ett mer ondt lederskap i Israel – Rabin og Peres, datidens verste «konger» la til rette for alt ondt – ved å forsøke å tekke verdens ånd – fremfor sin egen arv – og disse lederne nå – er bare barn av de, med større ondskap enn noen sinne, i historiens gang..

Jeg mener enda at «århundrets avtale» ble skapt med understrømmer av uærlighet og falskhet fra svigersønnen til Trump (og Trump burde har stoppet den) – spesielt med tanke om at de ønsket å dele bort noe av Jerusalem til araberne. Husk at den store krigen som profeteres om i Sakarja 12 og 14 – handler om Jerusalem :

«Se, jeg gjør Jerusalem til en tumleskål for alle folkeslagene rundt omkring. Når Jerusalem blir beleiret, skal det også gå ut over Juda. Det skal skje på den dagen at jeg vil gjøre Jerusalem til en løftestein for alle folkene. Alle som løfter på den, skal såre seg selv. Ja, alle jordens hedningefolk skal samle seg mot det.» Sak 12:2-3

En av landene Israel betinget fred med, var Sudan – de er også endel av Gog og Magog krigen i Hesekiel 38 og 39, eventuelt Etiopia i landet Kusj.

Israel er midtpunktet i alt det profetiske – som Bibelen snakker om. Jeg forstår virkelig ikke kristne som er veldig opptatt av Israel – og ikke skjønner deres betydning i dagens profetiske hendelser. Om du ikke skjønner Israel i Guds handlingplan, så skjønner man lite annet og klarer vanskelig å se det store bildet.

Det er veldig spesielt at Israel har blitt valgt ut av Pfizer som ett eksperiment – hvor Tyskland står i sentrum av skapelsen, Israelsk dødsfiende fra fortiden (1932-1945), og hvor ett tyrkisk ektepar er skaperen av dette (som du kan se her) – og Tyrkia, Israels nåværende og fremtidige fiende, er en av de store deltageren i Gog og Magog krigen.

Det som skjer – er at man i praksis innfører Antikrist ånd inn i sine kropper, via vaksinene.

Om man titter på 2 Tess 2 – – om endetiden:


Han er den som står imot og som opphøyer seg over alt som blir kalt gud eller helligdom, så han setter seg i Guds tempel og gir seg ut for å være Gud. 2Tess 2:4


Guds tempel – mener jeg – peker på 2 ting – de troende som er Guds tempel, som tar vaksine i opprør og avgudsdyrkelse, nekter å høre på noe som helst – og går videre og tar flere – deres blod, som før hadde JHVHs stempel på hver celle – som også alle verdens mennesker har – har nå blitt mer og mer byttet ut med Lucifers stempel – det var, etter hva jeg hørte, det som fikk Titanic til å synke – de hadde visstnok stemplet noe Gudsbespottelig ord på hver bolt som holdt skroget sammen – overmotet ble dens bane – den båten som ikke en gang Gud kunne senke, ble senket av ett isfjell – ett varsel til dagens verden! Derfor er man enda fasinert av historien om den båten – fordi den er ett profetisk bilde på deres egne skjebne, om de ikke vandrer i lydighet mot Kristus – mye pga deres hat mot Israel – pga deres synder.

Så tidligere varmhjertede kristne – har byttet ut sitt tempel – hvor antikrist ånd mer og mer har forurenset deres tempel – som Skriften advarer imot:

«Vet dere ikke at dere er Guds tempel, og at Guds Ånd bor i dere? Dersom noen ødelegger Guds tempel, da skal Gud ødelegge ham. For Guds tempel er hellig, og det er dere.» 1Kor 3:16-17

Over 4 millioner er vaksinert i Norge – og noen av de har begynte å oppføre seg som om de har blitt influert av onde ånder – frekke, vågale, overmodige – og for kristne som har omfavnet dette heksebrygget, der det har før har vært ett fokus på Kristus, så har det mer og mer blitt en lovprisning til Pfizer (som lederen for TV visjon har gjort her) – demonmikstur lagd av Gudløse mennesker, hvor formålet er å få folk under kontroll og ødelegge folks helse og til slutt deres død. Deres tempel har blitt forurenset – hos de ugudelige, men også mange før så helhjertede kristne.

Nådedøren har minsket – døren er i ferd med å lokkes igjen, hvor de som ikke forbereder seg nå, vil stå i fare med å miste seg selv – for alltid.

«…..Mens de var borte for å kjøpe, kom brudgommen. Og de som var rede, gikk inn med ham til bryllupsfesten. Og døren ble stengt. Til sist kom da også de andre jomfruene, og de sa: Herre, herre, lukk opp for oss! Men han svarte og sa: Sannelig sier jeg dere: Jeg kjenner dere ikke! Våk derfor! For dere kjenner ikke dagen eller timen.» Matt 25:10-13

Velger du vaksine, så får du en annen type olje i deg, som har makt til å ødelegge den oljen i ditt hjerte, som er meningen du skal bevare – for at du skal bli aktet verdig – for Jesu gjenkomst!

Så at Antikrist setter seg i templet – så er det over mange kristne, som før var Guds tempel. Men jeg har også tro for ett fysisk tempel – i Jerusalem. Israel er forført – og går inn i meget mørke tider – og vil dra verden med seg – ettersom hva vi gjør mot Israel og dens innbyggere – så vil det samme ondskapen også komme over nasjonene. Fordi landet er Guds – og Han har satt sitt navn over Israels 12 stammer. I Sakarja 13 – står det at 2/3 vil omkomme (og etter å ha studert åpenbaringsboken – kan det virke som ett lignende antall av hedningene, får samme skjebne) – og 1/3 vil Han spare og lutre – og så vil Israel bli frelst.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s