Mot obligatorisk vaksine i Tyskland, og Østerrikerne lider – hvor ingen har medynk med de som er uvaksinert

Det er interessant å se hvordan alt utvikler seg – utvilsomt så forsøker sterke krefter, å gjøre Vesten til en marxistisk enhet – kanskje i linje med Kina eller Nord-Korea. Siste fra NTB:

Tysklands påtroppende sosialdemokratiske statsminister Olaf Scholz ønsker å følge Østerrike og innføre tvangsvaksinering mot koronavirus for alle landets innbyggere. Foto: Frank Rumpenhorst / DPA/AP / NTB

Tysklands påtroppende statsminister går inn for vaksineplikt

Sitert: «Tysklands påtroppende statsminister, sosialdemokraten Olaf Scholz, går inn for alminnelig vaksineplikt. En avstemning kan holdes i løpet av desember.

Scholz vil at Forbundsdagen skal avgjøre saken.

– Mitt forslag er at vi ikke innfører dette fra regjeringshold, siden det er snakk om et overbevisningsspørsmål. Vi skal heller lage et lovforslag, eller flere utkast, som Forbundsdagen kan ta stilling til, sier Tysklands kommende statsminister ifølge Bild.

– Et vaksinekrav kan tre i kraft i februar eller mars, så vi må handle raskt nå, sier Scholz. Han ønsker at saken skal behandles før nyttår.

Han tar også til orde for en storsatsing på påfyllingsdoser i løpet av kort tid.

Ramon Bennett – en Profetisk tjeneste og Historiker

Tyskland har jo en fortid, av å drive med dette. Å tvinge – og bruke makt – og spre ondskap – det kjennetegnet det tyske folket, som jeg eks. skrev tidligere, av Ramon Bennett:

«Politikere, og spesielt tyske politikere, vil få oss til å tro at de har endret seg (mao: med tanke på hva som skjedde under krigen, av massakre, krig, Holocaust etc), men kan en etioper skifte hud, eller en leopard sine flekker? Da kan også dere gjøre godt, dere som er vant til å gjøre ondt, Jeremia 13:23. Kornelius Tacitus, en av de største romerske historikerne, gir oss viktig kunnskap om oldtidens Tyskland. Han skrev i 98 e.Kr.:

«Hvis deres fedreland stagnerer i en lang periode med fred og mangel på handling, er det mange edle ungdommer som med vilje søker etter andre stammer som har en krig på gang. For tyskerne har ingen smak for fred.»

En annen historiker, Edward Gibbon, som levde i det attende århundre, skrev i The History of the Rise and fall of the Roman Empire:  «Å anmode om å arbeide, for det man kan rane med våpen, ble betraktet som uverdig for den tyske ånden»

De 2 verdenskrigene i det tjuende århundret, som krevde nesten 60 millioner menneskeliv og som Tyskland var direkte ansvarlig for, var åpenbart ikke avvikelser fra den tyske normen, men indikasjoner på den» Hentet fra Ramons bok «Israel og Nasjonenes fall«

Denne tvangen prøver også våre politikere å få igjennom – det er i så fall bare bønnekjemper, som bremser de – og noen riktig seige nordmenn, som ikke lar seg bedra av våre overfladiske løgnaktige politikere, og deres dansende media og helsetopper. Vi må huske på at folket stemte nei til EF – og senere EU – likevel gikk politikerne bak vår rygg – og meldte oss inn i EØS – altså bakveien inn i EU. Det er bare å se på de utallige EU lovene som har vært implementert i vårt lovverk. Norge var ikke fri – og politikernes måte å peke nese til oss – må vel være når Thorbjørn Jagland og Co – ga fredspris til noe så dumt som EU. Og vi skjønner nå hvorfor – hvor vi går i takt med vaksinekaoset, som gode EU borgere (ganske så ufrivillig) – som de forsøker å tvinge på oss.

Omikron – og ett enda mer massiv fryktregime

Hvor mange utallige milliarder som har blitt brukt – for å kjempe mot noe som er stort sett helt ufarlig, vet bare Gud – og pengene havner hos de som skapte vaksinene – det burde vel si noe om hva dette er – med tanke på at de nekter å bruke velfungerende medisiner som eks. Ivermectin – som eks. India bruker, med gode resultater.

Her fra Steigan – Omikron er navnet på den nye skremselskampanjen

Og fra Afrika der Omikron sannsynligvis har oppstått fra – så sier de:

Angelique Coetzee, som er leder av South African Medical Association, sa til det russiske nyhetsbyrået Sputnik:

«Det gir en mild sjukdom med symptomer som ømme muskler og trøtthet i en dag eller to som man ikke føler seg bra. Så langt har vi oppdaget at de smittede ikke lider tap av smak eller lukt. De kan ha en lett hoste. Det er ingen framtredende symptomer. Av de smittede blir noen for tiden behandlet hjemme».

Dette er ikke nok farlig for å ta vaksine. Og målet med skremselspropagandaen er egentlig lett å avsløre:

EU ønsker at WHO skal få vide fullmakter til å styre global helse

Målet om at FN og andre store organisasjoner skal styre hele verden og hvert enkeltindivid – og til slutt vil Antikrist ta over tøylene. Likevel – de fleste kristne, selv de som studerer endetiden – får ikke med seg hva som skjer. Bare nær kontakt med Gud og å søke Hans vilje – være sulten på Han stadig – så vil du forstå – Han vil åpenbare det for deg!

En ny variant eller enda en ny løgn?

Du må skjønne at Omikron ikke nødvendigvis en gang er en ny variant – men den passer godt til å slippe løs denne propagandaen nå, sånn at man kan skremme folk til mer nedstengning – mer tvang – mer vaksine og da den 3 boosteren – eller enda flere. Mike Yeadon – som har jobbet minst 40 år i helseindustrien – og hatt sjefstillinger i Pfizer – sier at variantene er på 0,3 % – mens ditt immunforsvar gjenkjenner mer enn 40% variasjoner på Korona. Eks. de testet Covid 19 mot blodet til en som hadde SARS for 17 år siden – og kroppens antistoffer tok knekken på det med en gang – for SARS er bare 20% annerledes enn Covid 19.

Og om det er en ny variant – så for de som er uvaksinert, så er det stort sett ikke noe problem å kunne stoppe det – fordi virus er noe kroppen er ekspert på – men ved 2 vaksiner – så har du redusert opptil 75% av immunforsvaret ditt (se interjuvet med Runi Rogers under) – og du er åpen for det meste – til å angripe deg, om ikke Piggproteinene ødelegger deg først.

Den tredje dosen, skal det være en bakterie/virus i (du kan lese om dette i interjuvet med Mikrobiolog Runi Rogers) – og da du ikke har immunforsvar igjen – så må du bli avhengig av en booster til – og sånn har Marxist Facismen fanget deg – og din kropp i ett levende mareritt, av evig boostere – et system du aldri kommer ut av – og muligens blitt forandret til Menneske 2.0 (les hva dr. Carrie Madej sier om det her) – en demonisk oppgradering – en Nephilim (oversatt i 1 Mos. som kjempene på jorden, les noe av den infoen jeg har funnet om dette) , som aldri kan få nåde fra Korset – og det passer til dette Ordet:

«En annen engel, den tredje, fulgte etter dem og sa med høy røst: Dersom noen tilber dyret og dets bilde, og tar merket på sin panne eller sin hånd, da skal han også drikke av Guds vredesvin, som er skjenket ublandet i hans harmes beger. Og han skal pines med ild og svovel for de hellige englers og for Lammets øyne.« Åp 14:9-10

Merket

Dette gjør vaksinene – de tar en en bit av DNA strengen og erstatter den – DNA er det som definerer deg som ett menneske. Jeg vet at AstraZeneca og Johnson Johnson gjør dette – men mRNA vaksinene, Pfizer og Moderna, så går Spikeproteinene, som vaksinene lager, tilbake og manipulerer DNA et. Spørsmålet er om dette er den gryende starten på Dyrets Merke – hvor din kropp til slutt blir Antikrist eiendel?

Merket som er beskrevet i Åpenbaringen 13 – om du leser denne artikkelen, del 1 – så står det følgende:

«Jeg har fokusert på «merket» for å gjennomgå det.

«…og at ingen kan kjøpe eller selge uten den som har merket: dyrets navn eller tallet for dets navn.» Åp 13:17

Merket (eng. The mark). G5480 «Charagma» eller merke er lagd med «Charax» – som er rotordet for «Pale», dvs en påle, stake – eller «palisade» ett stakitt gjerde som er spisset på toppen (for å motstå fiender) som ett vern rundt for å beskytte.

Eller en «rampart» en festningsvoll – spisse påler – dette er rotordet for «Charagma». Vi ser etter noe som ligner på en nål (needle). Nålen er merket.

Så vi går tilbake til ordet «Charax» (å skjerpet til et punkt, beslektet med G1125 gjennom ideen om ett merke, nålestøy – adj. sammensatt (scratch), en påle, dvs. e. (innblanding) en palisade eller voll (militær haug for omgåelse i en beleiring) – grøft

Altså noe som kommer imot din lokalasjon, ditt sted – det fantes ikke noe ord for en moderne nål når dette ordet ble skrevet eller i oversettelsene – ettersom disse medisinske instrumentene enda ikke eksisterte.»

Skriv ned det du ser

Husk hva Jesus sa til Johannes i starten av Åpenbaringsboken:

«Jeg var bortrykket i Ånden på Herrens dag. Og jeg hørte bak meg en veldig røst, likesom av en basun, som sa: Det du ser, skriv det i en bok og send det til de sju menighetene, til Efesus og til Smyrna og til Pergamum og til Tyatira og til Sardes og til Filadelfia og til LaodikeaÅp 1:10f

Om en som levde for 2000 år siden – så muligens en sprøyte, og beskrev det med datidens øyne – og ord. De 2 første vaksinene – er ikke dyrets merke – men det kan utvikle seg til å bli det – det er en base, en start – ett grunnlag for noe – og dine Celler blir manipulert.

Rapport fra Østerrike

Vi har sett hvordan Australia har blitt plaget av deres Elite – med uvanlig mye tvang – og det skytes av politi, mot demonstranter – muligens gummikuler – men jeg har ikke fått høre hva type ammunisjon som brukes. Som jeg sa i starten av 2020 – da Australia ble rammet av «Egypts landeplager» i ca 2 mnd – mektige branner, sandstormer, oversvømmelser, og mektige store hagl, de fleste på størrelser med Golf baller, men noen var så store som appelsiner – jeg sa at som at Australia var blant det første landet som fikk soloppgang – så vil den dommen spre seg – videre – på samme måte som de andre landene får sine soloppganger noe senere. Det startet i Australia – og så har det spredt seg til Canada, til Italia – til Grekenland (nå kan pensjonister som ikke tar vaksine få bot på 100 euro i måneden), Frankrike, England – og nå Østerrike – og Tyskland følger etter – de var jo nesten tvillingnasjoner under 2 verdenskrig – og gjorde seg begge skyldig i massemord og jødehat.

Også Litauen er det ille – der mister du jobben – og får ikke handle, andre steder enn små butikker for de mest grunnleggende tingene – som brød, smør ol.

Men Østerrike er verdt ett studium – vi kan se på denne artikkelen:

Denne reporteren er veldig bra – flere ting som han sier, som ikke kommer frem i artikkelen under.

Rapport fra Østerrikes «nedstengning for de uvaksinerte»

En engelsk reporter har dratt over – for å se hvordan vaksineregimet fungerer. Der står det om ett ektepar – hun har hatt Korona – så hun har godkjent vaksinepass, enda – mens hennes mann er uvaksinert – og blir sett på som et «undermenneske» – for å bruke et tysk begrep fra krigen:

«Han snakker med paret Mia og Christoffer, som kjenner regimet på kroppen. Mia har allerede hatt Covid og kan dokumentere at hun har blitt frisk, så hun har samme status som de vaksinerte og kan gå ut som andre mennesker. Chris, derimot, må holde seg hjemme, og han kaller det en «brainfuck». Han forklarer hvordan han forsøker å skyve vekk frykten som formidles fra TVen for å holde seg i mental balanse. «Men følelsen av fremmedgjøring og engstelse er til å ta og føle på», skriver Sayers. «Hva vil fremtiden se ut som? Det er meningen at [Chris] skal opptre i Paris før jul; hvem vet om han vil komme seg dit.»

Folk som Mia og Chris får lite sympati fra det vaksinerte flertallet. Etter å ha snakket med mennesker på gaten i en av Wiens fasjonable bydeler, sier Sayers:

– Du behøver ikke snakke med så mange mennesker her […] for å få et veldig tydelig inntrykk: Det finnes ingen sympati for de uvaksinerte. Det er veldig sterk støtte for dette tiltaket.

Han snakker blant annet med en kvinne som omtaler uvaksinerte som «gærne» og «idioter» som tror at jorda er flat.

Sayers påpeker at reglene gir underlige utslag, som at uvaksinerte som arbeider som servitører i barer og restauranter tillates å servere der, men ikke å være der som gjester; og at uvaksinerte servitører er «tryggere» enn stamkundene siden de, i motsetning til de vaksinerte, pålegges å teste seg hver dag. «Veldig få mennesker tror at politikken faktisk vil virke», skriver han.

Sayers mener at det ikke er den praktiske effekten av tiltakene som motiverer folk til å støtte dem, men at «det finnes en del av samfunnet som resten av samfunnet ikke liker», og at de «nesten nyter muligheten til å straffe […] disse menneskene hvis oppførsel er uakseptabel». Han sier det er vondt å være vitne til.

Så henvender man seg til en kjent menneskerettighetsforkjemper i Østerrike:

«……tar han en prat med en av Østerrikes mest fremtredende menneskerettighetsadvokater, professor Manfred Nowak, som har viet hele livet sitt til å kjempe for menneskerettigheter og forsvare undertrykte minoriteter mot vilkårlig frihetsberøvelse og mishandling.

– Føler du ikke engang et lite stikk av engstelse vedrørende forskyvningen av demokratiske normer, eller hvorvidt slik diskriminerende politikk vil kunne brukes i andre sammenhenger? spør Sayers.

– Nei, egentlig ikke, svarer professoren.

Han mener tvert imot at politikken ikke går langt nok. Han vil gjøre vaksinering obligatorisk og straffe de som nekter å vaksinere seg med bøter. Han er bekymret for hvordan nedstengningen for de uvaksinerte vil påvirke et allerede splittet samfunn, men bryr seg ikke om implikasjonene den har for menneske- og borgerrettigheter.

– Fra et menneskerettighetsperspektiv må du alltid balansere forpliktelsen til å beskytte retten til liv og helse med å gripe inn i andres rettigheter slik som personlig frihet, mener han.

Advarselen vi ikke brydde oss om

Da jeg så interjuvet med han – og en annen Østerriker høyt på strå – så tenkte jeg de var glatte som ål – eller som noen intellektuelle såpestykker – alltid lett å bekjempe urettferdighet i andre land, men bli blind på sitt eget land.

Se diskusjonen mellom forfatteren av 22 juli profetien Jeremy Hoff og Dagen redaktør Vebjørn Selbekk – ca 14 minutter inn i snutten. Legg merke til at Selbekk er veldig svak på forståelsen av Guds Ord og hvem Gud egentlig er.

Sånn er det i Norge – eks. da boken 22 Juli profetien kom ut – så ble mange kristne harme på denne profetiske tjenesten. Da Jonathan Kahn skrev den profetiske boken «Profetien» – en bok som egentlig tok opp det samme emne – men nå over USA – så ble det en bestselger. Det betyr at folk vil ikke innrømme egen feil – hvordan det egentlig står til med eget samfunn – og hva man egentlig driver med.

Jonathan blir sett på som en anerkjent profet hos mange kristne i dette landet – men Jeremy Hoff fungerte i akkurat samme Ånd – hva er det folk ikke forstår?

Men husk at 22 juli profetien var en advarsel – om hva som skjedde nettopp 22 juli – men da nesten ingen kristenledere eller troende tok det på alvor – så merker vi nå første steget mot dommen som har rammet landet vårt ved at demokratiet er i vei til å havarere, akkurat som vår stolthet, fregatten Helge Ingstad, på en vakker fin dag – men dette er ikke slutten – denne Korona regimet, bare begynnelsen!

Det lønner seg å høre på det som er rett – ellers lærer historien – hvordan det går med enfoldige, dumme og naive folk – som tror de skal beholde Norge som det står nå – med sin rikdom – i alle evighet. Nei – det vil ikke bli det – nasjonen her vil snart ikke å være å kjenne igjen – pga Norges synder – og ikke minst Europas og Vestens synder – og Gud er i ferd med å dømme verden for sine synder:

«Jorden sørger og visner bort. Jorderike sykner og visner bort. De ypperste av dem som bor på jorden, sykner bort. Jorden er vanhelliget under dem som bor på den. For de har krenket lovene, overtrådt budet, brutt den evige pakten. Derfor fortærer forbannelse jorden, og de som bor på den, må bære sin skyld. Derfor brenner de som bor på jorden, og det blir bare få mennesker igjen. Mosten visner, vintreet sykner bort. Alle de som før var så hjerteglade, sukker nå.  Det er forbi med gleden ved tamburinenes lyd. Det er slutt med larmen av dem som jubler. Det er forbi med gleden ved sitarens klang.  De synger ikke lenger mens de drikker vin. Besk er den sterke drikk for dem som drikker den. Nedbrutt er den øde byen. Stengt er hvert hus, så ingen kan gå inn.» Jes 24:4-10

Et profetisk ord for Åpenbaringsboken – der den Hvite rytteren allerede rir. Vi har ikke mye tid på oss!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s