4 Des. 2021 – Hamans ånd reiser seg

Min kone satt nå i morges og leste for meg siste melding fra Næringsminister Jan Christian Vestre (AP):

– Vi må få flere til å vaksinere seg. Vaksinene er veldig effektive, og jeg vil oppfordre innstendig nå til å ta en for laget. Folk må kjenne sin besøkelsestid, det er ingen grunn til ikke å ta denne vaksinen.

– Folk må ta seg sammen, det synes i hvert fall næringsministeren, sa Vestre til de fremmøtte journalistene. Han la vekt på at samfunnet ikke har stengt ned. Nettavisen

Han overlevde Utøya – men er ikke redd for å undertrykke andre, med meningsløst spill, uten noen form for fakta – hva er det han ønsker – en konsentrasjonsleir som i Australia – for de som ikke skikker seg?:

Du kan lese artikkelen jeg har hentet snutten fra her. Denne jenta hadde flyttet fra Victoria til byen Darwin – fordi det var å utrolig mye nedsteninger. Men i Darwin så har den noe som ligner på en konsentrasjonsleir – og fordi en venn av henne var smittet – så kom politi automatisk på hennes dør – hun ble redd, og løy – og sa hun hadde testet – da de fant ut at hun løy – fikk hun velge mellom å betale 5000 australske dollar – eller å havne inn i en Korona bil – hun valgte det siste, og ble satt i en fangeleir i hele 2 uker – fordi hun hadde løyet – og fikk ikke gå utenfor uten maske, ellers fikk hun 5000 dollar i bot – og det var kameraer overalt – for å følge med hva hun gjorde. Dette ønsker Eliten i Norge – men de forsøker å kjempe seg frem mot det – så får de motstand her og der – så derfor kan man kaller det at alt virker som ett salig kaos av forvirring. Fordi viruset er ikke farlig – men myndighetene har blitt det – de er verre enn pest!

Omikron er ufarlig

Dr Angelique Coetzee: «Ingenting har forberedt meg på den ekstraordinære globale reaksjonen som møtte min kunngjøring denne uken om at jeg hadde sett en ung mann i operasjonen min som hadde et tilfelle av Covid som viste seg å være Omicron-varianten

Og den Sør-Afrikanske legen som fant Omikron – sa at viruset er temmelig lite farlig – og er forferdet over hvordan Europa bruker det for å stenge og true de uvaksinerte. Du kan lese det her: Legen som fant omikron: Dere overreagerer

Og en dansk lege sier at Omikron er slutten på pandemien – fordi den er såpass mild, ABC nyheter.

Men pandemien er over for lengst, er det mennesker med makt som vil forfølge og gjerne korsfeste de gjenstridige. Det er bare Kristi Ånd som holder de tilbake, fordi noen ber!

Tvang – men de sier det ikke er tvang

Å si det Vestre sier, er som å svikte alt hva som har kommet frem i media, at vaksiner ikke skal tvinges på noen. Du kan lese historien til Iseling (21) her:

Følte seg presset til å ta koronavaksine, så fikk hun hjerteposebetennelse

Overlege i FHI Preben Aavitsland mener de har vært veldig tydelige på at dette er et fritt valg.

– Det er leit at hun har følt et press. Vi er tydelige på at det ikke skal være press; dette er et tilbud som folk kan takke ja eller nei til.

Overlegen forteller at i kommunikasjonen har det vært viktig for dem å sikre at folk har nok informasjon til å ta et valg.

Dagen etter – eller var det 2 dager – så sa Erna Solberg at vaksinen var en borgerplikt! Hvem sier at dette er frivillig? Da lyver de stort! Og forsøker å bløffe deg.

Hamans ånd reiser seg

Så i morges, mens min kone leste fra Nettavisen om hva vår ugudelige næringsminister sa – så leste jeg akkurat Esters bok – om den onde Haman – og akkurat da – så ble han hengt i galgen, altså samme grav som han planla for andre.

Om noen forsøker å berøre Guds Hellige og utøve ondt mot de, de som frykter sin Gud – så vil de rett og slett bli fjernet fra sin stilling – og Guds vrede er imot dem – fordi jødene på den tiden i Susan, Iran (Persia), var i en pakt – og vi som tror, og frykter Gud men ikke ønsker å ta vaksinespøkelset – vi er også under en pakt – pakt betyr at om jeg får problemer – så kommer du og hjelper meg – og omvendt – det er hva en blodpakt betyr – og måtte du da dø, om du ikke kommer oss til hjelp, da pakten krever det. Derfor ofret man ofte dyr under seansen – for om ikke du opprettholder dine forpliktelser som er i pakten, så må du omkomme som dyrene som ble ofret. Vi ser det samme når Gud ensidig inngår pakt med Abraham i 1 Mos. 15 – det er den pakten, som gjør at Israel er der de er nå – fordi Gud ærer det Han sier og sin pakt. Flere 1000 år – forandrer ikke på løftene Gud sier – fordi Gud er ikke ett menneske så Han kan lyve!

Det var den måten Gud reddet det jødiske folket, og ikke minst Mordekai – og Daniel og de 3 vennene hans. På samme måte vil Han verne sine Gudfryktige Hellige, som lever i tro.

Dr. Aavidsland fra FHI toet sine hender over jenta som fikk hjerteproblemer – og forsøker å overbevise oss om at det ikke er han eller media eller regjeringens feil. Men det er akkurat de – Gud holder de ansvarlig – for alle skader og død. Disse tror at Gud ikke finnes – men Han finnes – og er fortsatt Jordens Dommer (1 Mos. 18) – og Han har kraft til å legge ett helt samfunn på ett sekund – som i Sodoma. Men han gjør det ikke enda – pga de rettferdige som er i nasjonen – Han handler kun med de – ingen andre – fordi de er i en pakt! Gud velsigner Norge kun pga de rettferdige, aldri pga sosialismen eller humanismen – eller såkalte gode politikere.

I Tyskland så er det sånn nå – at de lovene de innfører – så får ikke de vaksinerte en gang lov til å kjøpe noe for de uvaksinerte – hentet Tyskland innfører fullt koronadiktatur og apartheid mot de uvaksinerte – det minner sterkt om de gule stjernene – som jødene ble tvunget til å bære. Der fikk jødene mer og mer begrensninger – for at de ikke skulle «besmitte» tyskerne – med sitt «urene» blod (Men tyskerne var det som hadde det urene blodet, pga sitt hat og fordommer, akkurat som dagens vaksinerte har fått det via sine injeksjoner – som du kan lese her)

I Nederland så får ingen gå ut av døren etter klokken 1700 til kl 0500 neste dag – pga ett virus som er like farlig som en sterk forkjølelse og lett influensa. Det handler ikke om helse – men å tvinge deg til å gjøre ting mot din overbevisning – og å ta gift full med heksebrygg.

Jeg har ikke tro for at det samme skal skje her – men da må vi be – og søke Gud! Dårer styrer Norge – Støre og Co. hadde fest dagen før de kom med tiltakene – som minner om Haman var beruset fordi han ble invitert til Ester (dronningen) festmåltid – og planla å henge Mordekai (han som tok seg av Ester) og bygde en stor galge for han – men den natten fikk ikke Kongen sove – og da fikk han noen til å lese sin krønikerbok – og der leste han om Mordekai hadde avverget ett kupp mot Kongen – og han lurte på om Mordekai hadde fått en belønninng for det – de svarte nei! Da tvang han Haman til å utføre den belønningen – starten på hans ydmykelse.

Dette samfunnets storhet – i Norge – består kun fordi Gud velsignet det, pga de rettferdige. De som nyter all dens sødme – som Norge har bestått av i etterkrigs tiden – er kun velsignet fordi Gud velsignet landet! Men Gud kan ta det fra Norge – raskere enn de fikk sin rikdom – på en dag! Så frykt Gud og ikke tro at Han sover:

«Fordi dommen over den onde gjerning ikke fullbyrdes straks, derfor svulmer hjertet i menneskenes barm, så de drister seg til å gjøre det som er ondt. « Fork 8:11

Dermed fra morgenen, da Haman kom inn til Kongen – så tvang kongen Haman til å opphøye Mordekai – gjennom byens gater – det var starten på Hamans fall – hvor han falt i egen felle, som han planla for de rettferdige – de som var i pakt med Ham.

Jeg tror at kristendommen – akkurat som på 30 tallet – var/er veldig svakt både i Østerrike, og Tyskland – og jeg tror det gjentar seg nå – det vi så nettopp på 30 tallet, men i en helt annen form, ettersom teknologien er mye mer avansert enn da – og menneskene er mer onde. Derfor gjør de vaksinene obligatorisk.

Guds Hånd mot fienden – så lenge vi løfter armene

Sterke krefter forsøker det samme her i Norge – men det finnes enda motstand mot det – fordi det enda finnes sterkere motkrefter her, enn i mange andre steder i Europa. Men endog er det ikke mange – ettersom over 80 % har vaksinert seg – men det er en lite mengde med gudfryktige sjeler – som roper for landet vårt. Om de ikke ber – så vil alt falle sammen. Men så lenge de ber – så er de som Moses – når han fikk beskjed om å holde armene oppe – så ville Israel ha overtaket mot Amalak, som de stred mot – men ville hendene falle – så ville de tape:

Da gikk det slik at så lenge Moses holdt sin hånd løftet, hadde Israel overtaket, men når han lot hånden synke, da fikk Amalek overtaket. 2Mos 17:11

Og profetisk er vi der nå – de få som ber – og strider – de trøtter seg ut – fordi de får så liten støtte – spesielt får de stort sett ingen støtte fra vaksinerte kristne. Derfor går det frem og tibake – «Amalaks» krefter er på offensiven – mens så stiller Gud opp en bønnemur – og så blir det totalt forvirring. Derfor fikk man ikke vaksinepasset i gang i Tromsø enda ordføreren ønsket det – her jeg bor, så fikk man det heller ikke til, fordi selv om sjefslegen og de rundt han ønsket det, så ønsket ordføreren og de politiske lederne det ikke.

I Bibelen så overvant Israel Amalak – ved at Aron og Hur – kom Moses til hjelp, og holdt hans hender høyt oppe – så vant de. Det er avhengig – av at noen kommer støttende til – så vi kan slå fienden – slå den åndelige Haman og Amalak – Guds fiender – så vil de heller ikke kunne tvinge gjennom vaksinepasset – enda – eller tvinge folk ut av helsesektoren – fordi de ikke er vaksinert.

Akkurat som Sverige var en frihavn under krigen – hvor jødene kunne flykte til – så får vi tro, at Gud kan bruke Norge på samme måte – sånn at Evangeliet til slutt – kan bryte seg frem – også nedover kontinentet. Guds kraft er sterkere enn Helseeliten og samarbeidet deres med myndighetene i de fleste land. Men noe må be! Og stride i Ånden! ellers vil vi falle inn i mørket – som i Tyskland, Østerrike, Australia mm!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s