8 jan. 2022 – Veien fremover

Å få Korona – så tenkte jeg at det går raskt over. Men det gjorde det ikke – jeg havnet i en enorm smerte, som jeg ikke kan huske å sammenligne med noe jeg har hatt før. Jeg fikk Ivermectin av noen herlige søsken, som kjørte langt for å gi meg det – men jeg tror muligens jeg fikk det noe sent i sykdomsforløpet, så den ikke fikk gjøre det den er best på. Så gikk det over til lungebetennelse og blodpropp – og jeg ble kjørt i all hast på sykehus på nyttårsaften med sykebil.

5 dager etter fikk jeg komme hjem – og er mye bedre – men ikke helt. Går jeg for mye – så sliter jeg med pusten, og må sette meg.

Raymond Johnson (AP), den eneste mektige politiker som våger å utfordre tallmaterialet til sykehusene

Så har jeg tenkt på Veien fremover. Jeg tror jeg vil forandre noe på mine blogger. Om du la merke til mens jeg lå på lungeavdelingen i Kallum, og tiden etter – så var det stadig angrep i media mot alle som ligger der inne – at det var for lite kapasitet osv. Raymond Johnson (AP) var faktisk den eneste som går imot media, og vil ha tall på bordet – om det virkelig er ett problem. De sier vi har hatt en pandemi i 2 år – og de har ikke gjort noe for å utøkte sengeplassene på sykehus, som burde fortelle hykleriet de selv står i. Det er ingen pandemi – det er om å gjøre å få alle til å ta sin sprøyte – vaksine – som ikke hjelper mot Korona – men som man SKAL ta.

Helsetoppene leker med ordene frivillig, samtidig som de stenger ned mye, og så legge skylden på de uvaksinerte – at de ikke gjør sin plikt – for å «redde» andre. Ordet frivillig er et ord som har blitt utvannet akkurat som rasisme og andre ord. Du vet – ondskapen har nådd store høyder i dette landet – og de har stjålet el-strømmen, lovene, politikerne, media og nå ønsker også EU vannet vårt. Og de fleste menneskene har gitt opp, og fulgt hovedstrømmen av media løgnene. Om man fokuserer på ondskapen – så blir man motløs, og redd. Og det er ikke Guds vilje, for selv med all den makten de har – så er Gud over de alle, og har full kontroll:

«Hvorfor larmer hedningene? Og hvorfor grunner folkene på det som fåfengt er? Jordens konger reiser seg, og fyrster rådslår sammen mot Herren og mot hans salvede: La oss sprenge deres bånd og kaste deres rep av oss!

Han som troner i himmelen, ler. Herren spotter dem. Så taler han til dem i sin vrede, i sin store harme forferder han dem: Det er jo jeg som har innsatt min konge på Sion, mitt hellige berg. Jeg vil kunngjøre det som er fastsatt. Herren sa til meg: Du er min Sønn, jeg har født deg i dag! Begjær av meg, så vil jeg gi deg hedningene til arv og jordens ender til eie.  Du skal knuse dem med jernstav, som en pottemakers leirkar skal du slå dem i stykker.

Og nå, dere konger! Gå viselig fram! La dere advare, dere herskere på jorden! Tjen Herren med frykt, og juble med beven!  Kyss Sønnen, for at han ikke skal bli vred og dere gå til grunne på veien! For snart kunne hans vrede bli opptent. Salige er alle som tar sin tilflukt til ham.» Sal 2:1-12

Gud vil heller ikke ødelegge Norge, pga Hans Hellige – selv om syndene er enorme. Vi husker jo historien om Lot og Noah – hvor Sodoma og den gamle verden ble ødelagt – men de rettferdige spart. Guds vrede vil aldri nå Guds barn – iallefall de som er klare, når vår Herren vil komme. De som ikke er klarte – vil måtte bli prøvd, om de da vender om – under Guds vrede. Du vet – om du ser ondskapen som nå sniker seg inn over alt – så kan det minne noe om synet til Ken Peters – etter bortrykkelsen:

Ken Peters syn om trengselen

Ondskapen etter bortrykkelsen, i synet, minner noe om den tiden vi er i nå! Vi nærmer oss punktet hvor bortrykkelsen vil inntreffe. Det er kun en ting som holder tilbake, sånn jeg ser det. Vi kan lese:

«Og dette evangeliet om riket skal bli forkynt over hele jorden til et vitnesbyrd for alle folkeslag, og så skal enden kommeMatt 24:14

Om vi skal tro Ken Peters syn – vil det skje en vekkelse etter bortrykkelsen – men jeg er av den mening at det også vil skje en vekkelse før bortrykkelsen – etter det «synet» jeg fikk under bønn i 2013:

En profeti

Vi vet også at etter den Hvite rytteren, Korona, så kommer den røde og svarte rytteren – den som tar bort freden fra jorden, og den svarte matmangel. Men igjen – vi lever ikke av frykt – vi må ikke glemme at Skriften kalte Elias en mann under samme kår som oss, Jakob 5:17 – og Gud forsørget han i de dårlige tidene 1 Kongebok. 17. Det vil han også gjøre med oss.

Når det gjelder krigsfare – så er det kun når Herren tillater det å slippe løs, at disse ulykkene kan komme frem. I følge 2 profetier om Bortrykkelsen – så sier de begge at bortrykkelsen vil skje under en krig mot Norge/Sverige.

Synet om bortrykkelsen

Et advarende syn om Sveriges fremtid (Dom over Sverige)

Jeg oppmuntrer uansett alle troende å holde fokus på Kristus – og Han alene. Ikke la deg skremme av myndighetene og media. De farer bare med løgn – og er så innsyltet av slangens løgner, at de ikke vet hvordan sannheten ser ut – selv om de hadde fått den tegnet rett foran sitt ansikt.

Jeg vet at mange har utfordringer med alt som skjer – men vi må holde fokuset på Kristus! Gå alltid til Ham – vi har selv fått utrolige bønnesvar – som Herren har gitt oss – og Han har kjørt over denne verdens system – når vi har bedt Ham. Vi ser at Gud hører vår bønn – og jeg er heldig som har en forbeder i Nord-Norge, som liker å be hele tiden. Han har hjulpet meg fra mang en problemer – pga bønnene.

Egentlig er det bønnene som helsetoppene, politikere og andre burde frykte – men vi kristne har ikke vært på offensiven. Men jeg tror det vil endre seg – og at Gud igjen utgyter sin Ånd – så isteden for å samle seg om alle sine løgner som Eliten gjør – vil de i sannhet samle seg mot Guds kraft – men vil tape – for ingen kan overvinne Gud! Og jeg tror mange blir frelst – spesielt ungdom. Jeg har også tro for under og mirakler – sånn som når Peter gikk gjennom gatene, så selv skyggen falt på folk, så ble de helbredet.

Jeg kommer til å bruke mye mindre tid på å skrive om alt mørkets makter driver med – med deres marionetter – jeg vil fokusere mer på Kristus – og Hans Ord – i Dagens Ord. Jeg tror jeg vil forandre ting med ulike blogger – men jeg får ta en dag om gangen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s