22 jan. 2022 – Atter på sykehuset – og tidens uro

5 dager etter at jeg kom hjem fra sykehuset – så ble jeg sendt til sykehuset igjen Og jeg er her enda. Min lunge var full av vann, og måtte tømmes. Jeg føler meg ganske gjennomhullet av alle blodprøver, små kirurgiske inngrep, sprøyter, etc etc. Og noen ganger så er søvn umulig – da man blir forstyrret av pleiere døgnet rundt.

Jeg har forsøkt å få kontakt med internett på sykehuset, uten hell. Så da er da få som vet min situasjon. Men i dag så fungerte det. Så da får jeg skrive noen ord.

I følge flere medlinger, så sender Russland store troppestyrker til Ukraina, men også via Hviterussland har det kommer inn russiske tropper mot Ukrainas grenser.

Nå har dere hørt om Putin og NATOs drakamp – og NATOs forsøk på å egle seg inn på Russland, ved å blande seg inn i noe de aldri burde. Jeg har ikke fått noen ting i min ånd rundt dette – selv om jeg er fullstendig klar over Lebesbymannens profetier og flere andre. Jeg vet bare at alt handler om timing. Vi vet at etter den hvite hesten i Åp 6. – så kommer den rød – for å ta bort freden fra jorden. Den hesten er nok aktivt, men vi må heller ikke glemme at det er Gud som bestemmer når ting skal skje. Gud kan holde tilbake, eller slippe Sverdet løs, som rytter nummer to får tildelt.

«Da Lammet åpnet det andre seglet, hørte jeg det andre livsvesen si: Kom! Og en annen hest dro ut, som var rød. Han som satt på den, ble det gitt å ta freden bort fra jorden, så de skulle slakte hverandre. Og det ble gitt ham et stort sverdÅp 6:3-4

Og vi vet også at eks. så stort land som USA, så minker matleveringen, som peker på den 3 hesten, den svarte – hvor man får tildelt grunnleggende ting for en dagslønn. Det er ikke at det er mangel på mat idag – tror jeg – men leveringsproblemer (og noe har blitt gjort med vilje). I verden er det kaos på mange områder, som oftest skapt av våre politikere. Men våre politikere er Guds dom over vår egen ugudelighet

«Når Gud ønsker å dømme en nasjon, gir han dem onde herskere» John Calvin

Alle nasjoner, og de fleste mennesker – sliter med en ting, å være ærlig med seg selv – og se sannheten i hvitøyet. Men skal du eks. bli befridd, som jeg har fortalt om min egen befrielse – så må du – du kan ikke gjømme noe for Gud eller din forbeder – sannheten må frem på bordet! Da blir det som Jesus sa:

«Og dere skal kjenne sannheten, og sannheten skal frigjøre dere.» Joh 8:32

Men land sliter også med sine synder, og Norge har ervervet mange – som ett stort mektig isfjell – hvor du ser kun 10 prosent på overflaten, men 90 % er skjult under overflaten. Strømregningen og Pandemini stengning (er kun de synlige 10% tingene, men handler om grumset i landets sjel, de resterende 90% som kun er synlige for de som har øyne til å se) er kun gjort av våre politikere, pga dens ufølsomhet for de de egentlig skulle tjene, folket. De ødelegger landet bit for bit – som de ønsker en rad av konkurser og at folk fryser.

Vi har fått tidenens mest ugudelige regjering – som hater Israel – og dette er ting som raskt kan slå tilbake på Norge. Utenriksminister Huitfeldt forsøker ikke en gang å være diplomatisk, ei heller FN ambassadør Mona Juul, en etterlevning av Oslo avtalene som hun og hennes mann var med på, – og de må være forsiktig – for Huitfeldt taler for Norge ut i åndeverdenen, pga den posisjonen det er blitt gitt henne, og kan dra med seg hele Norge i dragsuget. Guds Ord slår aldri feil:

«Jeg vil velsigne dem som velsigner deg, og den som forbanner deg, vil jeg forbanne. Og i deg skal alle jordens slekter velsignes.» 1 Mos 12:3

«Jeg har hørt Moabs spott og Ammons barns hånsord, da de spottet mitt folk og bar seg overmodig at mot dets land. Derfor, så sant jeg lever, sier Herren, hærskarenes Gud, Israels Gud, skal det gå Moab som Sodoma og Ammons barn som Gomorra: De skal bli overgrodd av nesler, og en saltgruve og en ørken til evig tid. Resten av mitt folk skal plyndre dem. De som blir igjen av mitt folk, skal ta dem i eie. Slik skal det gå dem for deres overmots skyld, fordi de hånte og bar seg overmodig at mot Herrens, hærskarenes Guds folk». Sef 2:8-10

Og fordi som lurer på om pakten Gud inngikk med Abraham i 1 Mos. 15 – er over, pga den nye pakten – så sier Ordet dette:

«Så sier Herren: Dersom jeg ikke har opprettet min pakt med dag og natt, og ikke gitt lover for himmel og jord, så vil jeg også forkaste Jakobs og min tjener Davids ætt, så jeg ikke av hans etterkommere tar noen til å herske over Abrahams, Isaks og Jakobs ætt. For jeg vil gjøre ende på deres fangenskap og forbarme meg over dem.» Jer 33:25-26

Paktens varighet så lenge jorden står – enkelt og greit!

Vi må huske på at Den Nye Pakt, er en frelsepakt mellom oss og Gud, og ble inngått med Moses. Men Gud har inngått mer enn en pakt, og spesielt med Israel. Den nye pakt ødelegger ikke at Gud snur på det Han en gang har sagt, for Gud er ingen løgner.

«…for at vi skulle ha en sterk trøst ved to uforanderlige ting, som utelukker at Gud kunne lyve – vi som har tatt vår tilflukt til å gripe det håpet som ligger foran oss.» Heb 6:18

Den gamle pakt som var ett forbilde på den nye pakt – den har opphørt, derfor revnet forhenget da Jesus døde på korset, fordi Guds Ånd flyttet ut av ett bygg, for så å ta bolig i mennesker som er renset i Jesu blod – som da blir menigheten. Men Pakten med Abraham i 1 Mos. 15, handlet ikke om dette – det handlet mye om løftet om at Israel skulle ha ett land, med grenser – og landet skulle tilhøre Gud, hvor Israelerne var dens forpaktere.

«Jeg vil gi til deg og din ætt etter deg det landet hvor du bor som fremmed, hele Kana’ans land, til en evig eiendom. Og jeg vil være deres Gud1 Mos 17:8

Og den pakten, gjelder enda – derfor er det så mye strid om Israel. Satan vil ødelegge landet – og bruker enhver han kan manipulere – og Iran har lovt å ødelegge landet.

Israel er i en vanskelig situasjon – de må enten angripe, eller vente til Iran har nok dødelige våpen, til at de selv står i fare. Nå har de jo snakket om disse sentrifugene i godt over 10 år, så de burde egentlig allerede ha en atombombe. Og for å forvanske alt, så er Iran i pakt med Russland og Syria – og Tyrkia har en overfladisk pakt med Putin, som han kan forlate når det passer ham. Og bak alt der, spøker Kina – alle landene (unntatt kanskje Russland) er veldig antikristelige land, og forfølger kristne hardt og fornekter Bibelen:

Kina, Russland og Iran med ny felles marineøvelse

Dette blir som ett domino spill – hvor om Israel angriper, kan det sette i gang mye annet. Men vi vet ikke – ettersom det ikke skjer noe i det fysiske, enda.

Jeg føler bare fred i min ånd. Jeg vet at det er ett Shemitha år, hvor dommene burde falle – nå tenker jeg på Norges krig med Russerne. Men hjertet mitt sier ingenting – det er bare rolig. Om ikke Herren sier noe – så vet jeg heller ingenting. Spørsmålet er heller om Israel vil være den som setter gang en brann – som også vil ødelegge festen til Davos Milliardærene – altså deres kupp?

Syn om trengsel

Du husker sikkert de syv drømmene denne mannen fikk i starten av år 2000. Den virket så troverdig – at jeg oversatte den og puttet den opp.

Men jeg har lært meg, at man ikke kan spikre fremtiden – selv om man bruker Ordet for alt hva man kan – som det står:

«Og desto fastere har vi det profetiske ord, som dere gjør vel i å akte på. Det er som en lampe som lyser på et mørkt sted, inntil dagen lyser fram og morgenstjernen går opp i deres hjerter.  For dere vet først og fremst dette, at ikke noe profetord i Skriften er gitt til egen tydning. For aldri er noe profetord brakt fram ved menneskers vilje, men de hellige Guds menn talte drevet av Den Hellige Ånd.» 2Pet 1:19-21

Derfor er jeg avventende – jeg følger med på hva som skjer i Ukraina – og i Israel – og vet at vi er i ett Shemitah år. Fordi det finnes 100 vis av profetier ute – men hvem skal man sette sin tiltro til? Nesten ingen som profeterer om fremtiden får jo rett – mange får halve profetiene sine rett. Det var mye enklere i Apostlenes gjerninger når profeten Agabus sto frem og sa det kom en hungernød, og den kom også etter hvert.

Av alle som har profetert over meg, så er det kun 2 stykker jeg satte min tillit til, fordi det skjedde så godt som alltid det de profeterte. Dessverre ble den ene frafallen etter hvert – han som da brente sånn for evangeliet. Den andre pr. dags dato har tatt vaksine – uten at jeg skal dømme han. Men før i tiden, klarte de å skille mellom sjel og Ånd – og det er vel hemmeligheten med å profetere. Sjelen vil gjerne blande seg inn, om du profeterer – spesielt om du er bundet av krefter, så kan man profetere rett, og så kommer det en profeti med en salig blanding. Det er ikke så uvanlig.

Etter befrielsen min, så har jeg skjønt viktigheten av å være fri – helt på bunn! Har du ingen urene krefter ideg – så er det mye enklere å navigere i Åndens verden – også ved Åndens Gaver! Jeg har en mistanke om at de fleste – selv sterke tjenestegaver, har ting som binder de – som de kaller svakhet. De lærer seg å leve med det, da det er plagsomt, men ikke verre enn at de er vant til det – og har lært seg å leve med det. Du vet – slektsforbannelser og andre ting – kan ligge der og «knirke» i troslivet dit – men du har vent deg til det – og skjønner ikke at Kristus betalte prisen for at du skulle være fri fra det.

Det kan minne om Kenneth Hagins «8 syner av Jesus» – hvor han får besøk av Jesus, som underviser han – mens Jesus prater, så kommer det plutselig en smådjevel, og lager bråk og uro, foran Jesus, men Jesus bare fortsetter å prate. Kenneth hører ingenting, pga bråket til smådjevelen. Til slutt blir Kenneth sint – og tar autoritet over ånden, og da faller den sammen og forsvinner. Jesus sa til Kenneth at ingenting blir gjort fra hans side (ang. smådjevelen), før Kenneth selv tok autoritet. Fordi Jesus har lagt all autoritet – våre åndelig våpen – ned i Ordet, FOR AT VI SKAL BRUKE DEN – vi har bare ofte ikke lært å bruke den – eller ikke bruke den! Å leve i kjødet – kan føre deg bort fra Åndens verden. Så selv om man er bundet – må man aldri slutte å be og søke Herren!

En siste ting – jeg leste i Åpenbaringsboken, hvor det sies:

«Den som har øre, han høre hva Ånden sier til menighetene…….«Åp 2:7

Så jeg spurte Herren, hva som var viktig til meg i denne tid. Og tankene kom til meg, at jeg måtte gjøre meg beredt og at jeg måtte våke. At hjemkomsten nærmet seg – bortrykkelsen. Og at tiden var nær!

Altså – Gud ønsket at jeg skulle berede meg for Hans snare gjenkomst. Hva det betyr – i tid – vet jeg ikke – men det betyr at man rett og slett ikke har tid å sløve, ha urene motiver, ha falske motiver – og være selvisk og alt annet som støter mot Guds sunne lære. Les Ordet og bønn, er viktig ting!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s