23 jan 2022 – Noe profetisk om januar

Den mannen her har funnet sitt liv med Herren, ved mye lovsang. Han startet med det under pandemien, ettersom han fikk mye fritid. Og så søkte Han Herren. Han snakker mye om vekkelse og at vi må be, at Herren sender den. Gud legger med andre ord ballen over til oss.

Om du kan engelsk, er det fin mye undervisning. Men jeg vil oversette noen av de, som omhandler noe profetisk. Men vil også hoppe litt i videon – der han snakker om det:

«Jeg vil dele en profeti om krig, som Den Hellige Ånd delte med meg». Men også om ett tegn han nevnte. Han oppsummerer Matteus 24:6-13:

«Dere vil høre om kriger og rykter om krig. Se til at dere ikke lar dere skremme. For alt dette må skje, men ennå er ikke enden kommet. For folk skal reise seg mot folk, og rike mot rike, og det skal bli hunger og jordskjelv både her og der. Men alt dette er begynnelsen på fødselsveene.

Da skal de overgi dere til trengsel og slå dere i hjel. Og dere skal hates av alle folkeslag for mitt navns skyld. Mange skal da falle fra, og de skal angi hverandre og hate hverandre. Mange falske profeter skal stå fram, og de skal forføre mange.  Og fordi lovløsheten tar overhånd, skal kjærligheten bli kald hos de fleste. Men den som holder ut til enden, han skal bli frelst! « Matt 24:6-13

Jesus advarte mot 3 ting – krig og rykter om krig mm.

Forfølgelse og vanskeligheter for de troende

Falske profeter

Folk vil lete opp falske profeter, fordi de leter etter svar. Svaret er for oss å gå selv til Kristus

Han deler dermed 1 Tess 5:19-22:

«Forakt ikke profetisk tale, men prøv alt, hold fast på det gode. Hold dere borte fra all slags ond» 1Tess 5:20-22

Selv om det finnes mange falske profeter – så sier Bibelen at vi ikke skal forkaste profetier – men prøve alt, og holde på det gode. Du må prøve alt – også det som kommer fra meg – la Ånden enten bekrefte det eller fornekte det.

Dette var hva jeg så i Ånden, det var helt tilbake til den 11 september. Jeg så et missil (se film 4:26) som kom ned mot land, fra skyene. Det var den profetiske visjonen jeg så. Jeg fikk se helt fra langt over, så jeg kunne se missilet derfra.

Så så jeg den andre visjonen – jeg så denne en undervanns graver, som en maskin – den gravde inn i skitten, under vannet. Jeg så havsanden pga lysene rundt maskinen. Jeg så at denne maskinen begynte å grave opp disse store metall rørene ut fra grunnen, under havet. Mange ble dratt opp, og jeg hørte Den Hellige Ånd sa «Grave opp fortiden»

Han søkte Gud om det – og Ånden sa, none av de tingene som skjedde et år etter at du ble født, vil bli rakt tilbake over kullene igjen. Jeg var født i 1989, så da snakker vi om 1990. Det handler om en historie mellom USA, og ett annet land. Jeg gjorde noen Reasearch for 1990. Og jeg fant den Gulf krigen (1990-1991) – det var en internasjonal konflikt trigget av Iraks invasjon av Kuwait – 2 Aug. 1990. Så sa Ånden dette «urovekkende meldinger og uro» – i løpet av Januar av dette neste år (altså denne måneden). Jeg tror den «urovekkende meldingen og uroen» vil skje – det er min tolkning av dette ordet – vil skje mellom USA og i en av disse landene som innvandrere Irak eller Kuwait – eller noen andre land som var involvert i denne Gulf krigen.


Jeg kom tilfeldigvis over denne. Nå er det jo ikke så mange dager igjen av Januar. Men vi får dele den – så får vi se – og prøve og se om den holder mål.

Sånn åndelig sett, var nok undervisningen hans om det å leve nær Gud, det viktigste budskapet – også det at han pratet om kommende vekkelse – hvor han bla. sier at Gud må ha folk som vil ha det, og som betaler prisen for det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s