25 jan – En profetisk visjon, Perry Stone

(https://www.youtube.com/watch?v=BNcx451kve0&t=1011s)

Oversatt det meste – hoppet over småprat – for å få med de viktigste tingene. Ellers anbefaller deg å se den!

Dette er en visjon fra Billy Burke.

Billy fikk Covid i september. Han våknet på natten, for å gå på badet – mens han gikk mot badet, så plutselig så fant han seg på en plass som ikke var hans hus. Mens jeg gikk, så tittet han ned, og det så ut som gjørmete myrlendt vann – han lurte på om det var en drøm, men skjønte at det var en visjon. Han befant meg i en annet rike/sfære – en annen verden – han forsøkte å gå fremover – og noe skjedde i perferien – da jeg snudde meg, så så jeg en demonisk ånd, som må anses som en prinsånd, ettersom han var veldig stor og høy – og ved siden sto det en med halve størrelsen.

Han ble veldig redd, han hadde erfart noe lignende noen få ganger i livet – og det var fryktsomt, så han forsøkte å gjemme seg. Herren så det – og sa «Billy, ikke vær redd – de vet ikke at du kan se dem. Men jeg ønsker at du hører hva de prater om.» Så han gikk nærmere for å høre.

Den store gjorde en uttalelse til den lille (ånden) og sa – vi har nå mottatt vårt nye oppdrag

Den Lillle: Hva er det?

Den store prins ånden: Vi vil handle og ta ut (fjerne) lederne. Vårt oppdrag vil bli å ta ut lederne.

Den lille: Når begynner det?

Den store: Med en gang!

Den lille sa: Har du navn?

Den store: Listen er laget. Og du vil få se den. Så sa han til den lille: Men ikke gjør noe før du får ordre fra meg.

Perry Stone forteller en visjon hans far hadde på 90 tallet, som var noe lignende.

Perrys far så en visjon, hvor Perry Stone prekte. Det var en veldig stor ånd som var av fyrstelig rang – og en ånd ved siden av som var halve størrelsen. Han forteller at en kvinne fra Romania på 80 tallet, fortalte akkurat det samme. Denne typen krigføring har skjedd siden 80 tallet.

Og den store ånden hang over den lille ånden og sa, hvorfor lot du ham få denne informasjonen – jeg ga deg beskjed om å stoppe ham (hans pappas visjon).

Den lille ånden sa, jeg forsøkte å stoppe ham, jeg forsøkte å blokkere ham, forsøkte å hindre – jeg gjorde alle mulige forsøk, men han klarte å unnslippe – jeg vet ikke hvordan han fikk det.

Den store ånden sa – hvis han begynner å bruke dette for å avsløre meg, så vil jeg gå etter ham selv.

Perry Stone: Og jeg har fortalte dette i mange år, helt tilbake til 90 tallet.

Min far visste det ikke – men jeg hadde jobbet med ett budskap – jeg hadde mange muslimske venner – og jeg begynte å spørre dem om Mahdi – (deres messias, vår antikrist) – deres siste leder. Som forventer å åpenbare seg når Jesaja (en falsk skikkelse i Islam som ett avbilde på den bibelske Jesaja)(?) gifter seg (?) med Jesus i endens tid – Mahdi kommer på en hvit hest, og har med seg et fredsarrangement for 7 år. De som ikke følger ham og deres (falske profet) Jesus bli halshogd.

Bibelens Antikrist var veldig lik det som skjer i Midtøsten og har med radikal Islam å gjøre – og jeg var interessert i det. Så jeg gjorde research med mine venner og mine muslimske venner, noen av de var imamer – i Jerusalem – og så bandt jeg det sammen til bibelen og Åpenbaringsboken

Da jeg begynte å dele dette offentlig på internasjonale profetiske konferanser – ingen trodde på det. Og fikk motbør. Men jeg skrev bok om det. Og ting skjedde, som kunne hatt tatt livet av meg og min kone. Jeg var invitert til Daystar Network hvor jeg delte dette. Jeg lente meg over ett bord – og plutselig på en impuls trakk jeg meg tilbake og strakk meg – og da falt ett studiolys fra taket akkurat der han satt – og hadde drept han om han hadde fortsatt å ha kroppen bøyd fremover.

Den samme kveld – da jeg delte informasjon med folk. Hvor all elektrisitet ble brutt. Det var ingen tordenvær eller lignende. Det var kun ett rom som styrte dette, produsentrommet, og der hadde noen kuttet fysisk av kraften. Ingen skjønte hvem som hadde gjort det eller hadde sett noen.

Jeg lærte noe på en av våre møter – det var flere uker siden – og Gud ga meg 3 tings – og jeg delte det for flere uker siden. At den åndelige verden ville oppfylle det ordet (visjonen) som Billy Burke så fra denne demonen, i september:

  • Vårt nye oppdrag er å ta ut ledere
  • sykdom

Du vet det – og jeg vet det – at ett samfunn hadde 400 predikanter som døde av Covid. Det er mye sykdom, som kreft ol. og det ser ut som det tar livet av mange som er ledere i Kristi Kropp.

Det andre angrepet, sa Herren at det vil bli gjennom depresjoner – som får folk til å ønske å slutte. Det er tider hvor tjenestegaver må betjene så mange misfornøyde, negative og hatefulle folk – jeg vet virkelig ikke om de folka er frelst, for å være ærlig. Å betjene sånne folk – er ikke verdt det!

Depresjon, motløshet kommer til å bli ett stridsfelt – har selv slåss mot dette i starten av mitt ministry.

  • det tredje angrepet er funnet i Åpenbaringen 12 – som er aktuellt enn idag, hvor tjenestegaver blir bakvasket og anklaget. Det er 4 ting satan, dragen, gjør i Åp. 12: Han forsøker å drepe frøet rett etter den blir født – løftet fra Gud – put henne i ødemarken – put henne under forfølgelse – det fjerde han gjør, å anklage. Satan får folk til å anklage deg for synder, lenge etter at du har blitt tilgitt for det. De prøver å dra synden ut – som ligger under blodet. Dette vil vi se i endens tid.

Som troende kan vi bruke dette ordet: mot satan: De har seiret over ham i kraft av Lammets blod og det ordet de vitnet. Og de hadde ikke sitt liv kjært, like til døden. Åp 12:11

Min kone kritiserer meg fordi jeg er ikke like god til å holde bekjennelsen min for meg selv – du må passe din munn og din bekjennelse, sa Herren via hans kone. Enklere å bekjenne for andre. 1/3 av englene falt, det betyr av vi har flere til vår disposisjon – og jeg har tro for at vi skal be om at krigs engler til å krige for oss – mot de angrepene som kommer imot oss.

Vi kommer alle til å gå gjennom krig på dette området i denne tiden – så vi må bestemme oss for å stå!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s