2 febr 2022 – Marten Valk: Vladimir Putin føler seg frustrert, ønsker fred

Profetisk artikkel hentet her.

I det siste har jeg korrespondert med Marten Valk, en statsborger i Nederland. Marten kom først til Herren mens han tjenestegjorde i den kongelige nederlandske marinen. I mer enn et tiår har han tilbrakt mye tid i bønn, spesielt bedt for forskjellige nasjoner når Herren setter de på hans hjerte. Tidlig i fjor begynte Herren å la ham se fremtidige hendelser.

I den 3 minutter lange videoen nedenfor deler Marten det Herren åpenbarte for ham 17. Han så og følte frustrasjonene til Vladimir Putin, Russlands president. Han fikk også annen innsikt om Putin.

Jeg tror kommentarene hans nøyaktig gjenspeiler hva som egentlig skjer, men det kan være vanskelig for noen å tro fordi det direkte motsier det som har blitt presentert i vestlige nyhetsmedier. Putin har blitt fremstilt som et monster, en kriger og en galning. Han fikk mye skylden for å ha skutt ned Malaysia Airlines Flight MH17, som var en internasjonal passasjerflyvning fra Amsterdam til Kuala Lumpur som styrtet 17. Selv Wikipedia legger skylden på Putin, som åpenbart er avhengig av vestlige nyhetskilder. Marten så at Putin ikke hadde noe med flykrasjet å gjøre. De fleste passasjerene som omkom i ulykken var fra Nederland. Så det virker passende at Herren ville åpenbare sannheten om det til noen fra Nederland.

Herren viste Marten at Putin ønsker fred, og føler seg frustrert over sanksjonene mot Russland, de amerikanske handlingene i Ukraina, og måten han blir portrettert av vestlige nyhetsmedier på. Hvis vesten fortsetter på dagens vei, vil det føre til krig.

Martens avsløring er en annen bekreftelse vi blir løyet til av våre vanlige nyhetsmedier. Vi må slutte å lytte til og tro på løgnene deres. Den Hellige Ånd leder sitt folk inn i all sannhet. Vi må lære å stole på ham for å avsløre hva som egentlig skjer i verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s