3 febr. 2022 – Kim Clemets profetier

Jeg klarer ikke helt å slippe Ukraina og Russland. Jeg har spurt Gud, men ikke fått noe svar. Jeg føler bare ro i min ånd. Vi må også huske på dette Ordet:

«For Herren Herren gjør ikke noe uten at han har åpenbart sine skjulte råd for sine tjenere profetene.» Amos 3:7

Nå er det mange som har en mening om stridighetene i Ukraina, men jeg har enda ikke funnet en profet som sier noe som dette «så sier Herren, nå blir det krig – og etterpå kommer krigen til skandinavia».

Du vet – jeg og Jeremy Hoff, vi mente allerede i 2016 – at det kunne bli en strid mot Norge – og vi tenkte på Lebesbymannen og andre profetier. Men tiden kom – og ingenting skjedde. Gud forhindret det Obama ønsket, fordi Gud satte inn Trump. På høsten 2016 truet Obama Russland – og Russland hadde atomøvelser for befolkningen i Moskva. Og fly krenket ofte våre grenser. Men ingenting skjedde da. Jeg følte meg litt flau, med at jeg gikk ut i media (Norge Idag) og på mine egne blogg sider – for å advare – og tenkte at jeg gikk litt for fort frem da.

Så nå fikk jeg denne artikkelen nå – fra en profetisk ektepar:

Tegn på at angrepet har startet (nettavisen melder om små sammenstøt ved grensen)

Jeg skrev til dem at jeg ikke var sikker på at det ble noen krig nå – og en av de svarte med å si «Hvem vet, alltid bra å være forberedt iallefall» – noe som alltid er viktig.

Jeg har ikke lyst til å gå i samme felle som i 2016 – så jeg vil være helt sikker. Selv om alle tegnene er der – iallefall gjennom rapporter. Så må jeg kjenne en advarsel i min ånd. Om det skjer nå – og jeg ikke opplever noe – vel, da får det skje det som skjer.

Men skulle ikke Herren advare sin menighet før ting skjer – som Amos 3:7 sier? Men det kan også hende at Herren advarer når faren er meget nær, fordi han ikke ønsker at vi skal vite alt som skjer på forhånd, men heller være avhengig av Ånden til enhver tid – som ett misjonær ektepar, jeg møtte, som fortalte sin historie – som var utsendt til en av de mindre landene rundt Russland, muligens på 90 tallet – og det var en krig der, og de hørte at skuddene nærmet seg der de bodde. Så en natt hadde fruen en urolig drøm – og da hun fortalte mannen om den – så sa han – det er ikke en drøm, men en advarsel! De pakket og dro derfra!

Kim Clemet – mannen som profeterte fra sitt keyboard/piano

Så jeg har tatt med noen profetier fra Kim Clemet – som profeterte over nasjonene – og jeg oversetter noe – som kan være interessant. Nå er det vanskelig å oversette en som profeterer i gåter – noe er klart – noe er uklart. Og disse profetiene ble til for rundt 10 år siden, pluss/minus. Og det er heller ikke enkelt å oversette. Men jeg håper du får noe ut av dette:

Tid 12:10 – For Gud sa, lys skal skinne fra nasjoner som er uklare nå, fra Ukraina, lys skal skinne og jeg vil forsvare nasjonen og lys skal skinne sier Herren fra Estland.

Og de skal si «Men de er bråkemakerne». Og Jeg vil ta en liten, bitte liten nasjon som er som ett barn, for å bringe de på kne – Russland.

Tid 12:38 «Estland! Full av lys – den lille skal skrangle den store; Den lille nasjonen som vil kaste steinen i hodet på Goliat! Jeg profeterer liv, lys, seier, frelse – Ditt rike komme, Ditt rike komme!

Tid 13:10 – Russland! Min Ånd har bevegd seg vekk for en tid. Dine ambisjoner har krenket meg, sier Herren, dine ambisjoner og din smak for makt har krenket meg , derfor, jeg vil lære deg en lekse, sier Herren.

Tid 24:18 – Nasjonene klør – nasjonene er sultne på krig – nasjonene roper etter krig – gi oss blod, sier de – vi ønsker blod – Har du ikke fått nok blod, Sier Herrens Ånd? Blod fra barn – og hva har skjedd med mine hyrder rundt på jorden? Som Esekiel så det, og Jeremia så det – og som Kristus lærte – hyrdene som sprer – hvor er hyrdene? De har løpt inn i kraften i å skremme som sier – gi meg en mann, som Goliat sto – de står og stikker – Barack Obama – Kom og gi oss en mann så vi kanskje kan kjempe og vise vår egen styrke.

Men Herrens Ånd sier, jeg har en ung mann, en ung kvinne – 16 år, 17 år, 22 år, 25 år – de er som David – og de vil ikke gjemme seg under Sauls rustning Gud sa, det er en ny vei, men det er likevel en gammel vei. Jeg gleder meg over denne generasjonen. Og jeg er stenen for denne generasjonen, Jeg Er stenen for denne generasjonen, – den stenen er min Sønn, som er klippen, Jesus Kristus. Og den stenen skal bli gitt til denne generasjonens David – og de skal bryte ned helvetes krefter, som roper fra Russland, fra Syria, fra Iran – fra over hele verden – som roper – gi oss blod – gi oss blod. Men Ånden sier NEI! Det skal ikke bli noen verdenskrig enda! Så jeg vil vise deg manifestasjonen av en klippe i hånden på en generasjon, som skal bryte ned helvetes røster – Det er min vilje – og det vil skje, sier Herren.

Neste video:

Lenge før tiden begynte, denne dagen, var talt ut foran makter og myndigheter – snakket om denne dagen, hvor Han vil ta nasjonene på jorden og riste dem. Hvor han hadde planlagt at Hans folk, Guds folk, ville riste av seg frykten – og selv nå, som du ser her, hvorfor er mitt folk redd? Hvorfor er mitt folk engstelig?

For vi har ingen forståelse for hva fienden gjør. Snowden, du var en marionett i Guds hånd – for at USA plutselig har mistet sin sikkerhet. Plutselig så er ditt ord sterkt, og innsiktsfull av hva dine tanker om Russland og Ukraina, Polen, Tyskland – Estland, du skal være bråkemakeren, du skal rangle Putin, som hever at han selv er som ett barn – for å bringe tilbake ett system av kontroll, smerte, og undertrykkelse – Jeg ler av deg – men alle nasjoner står foran meg nå – uten etterretning, uten forståelse – de vet ingenting! Hvor er din radar – hvor er din etterretning?

Hvorfor kan du ikke finne kisten på hjul (coffin on wheels) – hvorfor kan du ikke gjøre det, for Jeg har vist hele jorden at du ikke vet noenting! – Derfor en ny gruppe av terrorister vokser frem – de er ikke relatert til Taliban (han profeterte dette i mars 2014, før IS dukket opp) – de har bare ett fokus i sitt sinn, til å ta ungdom, og få dem til å gjøre det som du antar har blitt gjort. med dette fly, dette er bare begynnelsen, sier Herren. De vil trene piloter og hjelpe til med å trene piloter – for å stupe i angrep – til å stjele, og så snike seg inn i Israel, for å ødelegge mitt folk. Men det vil ikke skje, sier Herren.

For igjen, vil Jeg vise deg at Jeg er Gud på jorden, universets Herre – hør meg nå! Dere har samlet sammen – så hva skjer med flyet – det er hva som virkelig betyr noe. For Herrens Ånd sier at han vil overraske deg, og vise deg – for som jeg oppreiser min profetiske stemme over nordvest i India – det var pga livlig sinne og sorg – en ny territorial ånd har reist seg, og har forurenset jordens nasjoner – har dåret jordens nasjoner. Og Gud sier det vil fortsette, og de skal si dette: Dette har gitt oss en ide, stjele fly (jet) og din etterretning sier det aldri skal skje, siden vi har etterretningen som redskap siden 2011. Og hva du har gjort, sier Herren – er at du har ignorert din tillit mot selv livets konge, Herren din Gud.

Nå så leser du min nåde, sier Herren – søk så mye du ønsker, for det skal skje, at jeg vil avsløre at Russland, har relasjoner med Iran, Syria, og de samler så mange nasjoner som mulig, for å komme og slå ut jødene – og slå ut disse «kristne» nasjonene – og få deg til å bli forkrøplet, sier Herren. Derfor, om du ønsket ett svar, det vil vise seg innen 48 timer – nå er det nye jeg nå vil vise deg, og da, som de kryper nærme, da vil jeg avsløre dem og ødelegge dem, under havet, på toppen av havet – på land – og i luften – sier Herren.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s