3 februar 2022 – Hatet mot de uvaksinerte, rent demonisk – og noe om vekkelse

Jeg kom over denne artikkelen:

MÅ SITTE ALENE: På arbeidsplassen og sosiale tilstelninger opplever uvaksinerte personer etter eget sigende å holdes på avstand – hvis de i det hele tatt får delta. Ill.bilde. Foto: fizkes / Shutterstock / NTB

Forsker om hatet mot «de uvaksinerte»: – Har aldri sett maken

Utklipp:

«Både i mediene og på private blogger meldes det om økt hat.

Som Resett nylig omtalte, har Dagbladets lesere i minst to tilfeller reagert med jubel, latter og hatefulle uttalelser når såkalte vaksinemotstandere har dødd av covid-19.

Det ene tilfellet er norske Hans Gaarder, som ble smittet av covid-19 på et arrangement i Gran kommune i mars 2021, og som døde etter to ukers sykdom. Gaarders dødsfall ble nærmest møtt med en bør av latterfjes på Dagbladets Facebook-sider.

Bedre gikk det ikke da Dagbladet skrev om vaksinemotstanderen Cirsten Weldon i California. Weldon var blitt smittet av covid-19, og skrev fra sykesengen at hun slet med å puste og var tom for krefter. Hennes død var som fortjent, mente Dagbladets lesere.»

Mørkets rike – verden inn i en besettelse

Det får meg til å tenke på Mørkets Rike bøkene – hvor onde ånder tar kontroll over folk – og de blir ekstra onde. Da jeg selv har kjempet ofte kamper mot onde ånder, spesielt om jeg har skrevet ting som de ikke ønsker jeg skal trykke – så vet jeg at dette er en reell verden. Samme med min befrielse – som jeg også måtte gjøre i tro. Når Jesus virket – så var han i kamp med djevelen og hans onde ånder, ganske så ofte. Som da han møtte de besatte (eller 1 besatt, historien er litt ulikt i evangeliene):

«Da han var kommet over til den andre siden, til Gadarener-landet, kom to besatte mot ham fra gravene. De var meget ville, så ingen kunne komme forbi på den veien. Og se, de skrek ut: Hva har vi med deg å gjøre, du Guds Sønn? Er du kommet hit for å pine oss før tiden?» Matt 8:28-29

Vi får ikke noen forklaring på hvordan åndene kom inn i han, men det kan være flere grunner. Og de ble plaget av Jesu nærvær. Samme med vaksinen – den virker som den åpnet opp for urene ånder, som gjør seg selv eksklusiv, og begynner å hate de som ikke føyer seg vaksinetvangen – og det er fordi selve vaksinen er ren demonisk, den er annerledes enn alt annet. Som i dette synet:

Hacker in front of his computer. Dark face

«….. I denne visjonen ble jeg båret til et sted som syntes å være et provisorisk laboratorium. Da jeg så meg rundt, så jeg noen som formet en skummel plan for å skade menneskeheten. Jeg kunne se en bærbar PC fylt med tusenvis av filer som inneholder ordninger, bombe skapende instruksjoner, og forskning på å bygge hjemmebrygget biologiske og radiologiske våpen.

Mens jeg sto og så på, så brakte Gud meg inn i en mikroskopisk dimensjon hvor jeg kunne se forbi synet av det blotte øye og inn i en mye dypere rike. Jeg kunne se mikroskopiske organismer som ble opprettet med den hensikt å spre bakteriell infeksjon for å skape kaos på mange; et bioterrorangrep.

Herren talte til meg og sa: «Det er terrorceller skjult i Amerika og jordens nasjoner. Satan har klart å infisere menns sinn med demoniske planer som involverer forsettlig frigjøring av biologiske og radiologiske midler for å skade mange, de planlegger det selv nå. De som ville begå slike demoniske handlinger, er fylt med mørkets dypeste ånd. Djevelen brukte sykdom fra begynnelsen for å ødelegge menneskeheten, men min Sønn ble åpenbart så han kunne ødelegge Satans gjerninger på jorden.» Hentet her.

En forandring på innsiden

Før vaksine – legg merke til de fine rundingene på cellene
Etter 2 vaksine – ujevne celler, og døde hvite blodlceller (se i høyre hjørne)

Jeg tror at dette dreier seg om vaksinene – ett bio-våpen, med en mulighet for besettelse. Derfor forandrer folk seg – og de begynner å mobbe, hate og fryse ut de som nekter å vaksinere seg – eller som taler imot vaksinene. Alle blir ikke sånn – nei – men det forandrer cellene og tar livet av de hvite blodcellene, og kan manipulere ditt blod – og kristne burde ikke ta det. Dessuten, etter alle rapportene jeg har hørt, så er jeg ganske viss på at det dør flere av vaksiner, enn av Korona. Men leger, legemiddelindustrien, politikere og media skjuler det – sammen med mange forskere og andre som lyver mot sin lege-ed.

Nano roboter for overvåkning

Ikke bare det – men det har blitt lagt inn nano roboter – som også Rustad er så modig at han våger å prate om det:

Nanoteknologi i Pfizer-vaksinen?

Men også denne legen, avslører at det samme er med Moderna sin vaksine:

Dr. Carrie Maddej

Menneske 2.0? En advarsel til verden

Hans Rustad vågde også tidligere å ta med en artikkel fra Carrie Madej om dette emnet, men jeg fant det ikke nå.

Veien ut av vaksinene

Evangelist Levi Jensen, mener at det holder med å ta nattverd – og be om tilgivelse, om man har tatt vaksinen. Jeg er noe usikker på om det er så enkelt – om du gjør det i tro, så fungerer det! Alt du gjør i tro – fungerer. Men da må troen komme innenfra – du kan ikke produsere den selv fra hodet ditt eller følelsene dine – annet enn å studere Ordet, og gjennom det, få tro! Men å omvende seg er bra – men spørsmålet er om man også trenger befrielse? Og kanskje en helbredelse av ditt indre system, som vaksinene har skadet?

Vi må huske på at ordet sier:

«…..og taler om at Gud salvet Jesus fra Nasaret med Den Hellige Ånd og kraft, han som gikk omkring og gjorde vel og helbredet alle dem som var underkuet av djevelen, fordi Gud var med hamApg 10:38

Jesus er her idag, og gjør sine gjerninger gjennom sin kropp. Men vi trenger mer enn bare Levi Jensen – vi trenger en hel hær – og mye av Guds kraft – sånn at Gud kan helbrede og befri mennesker på ett øyeblikk under ett møte! Når jeg snakker om en siste vekkelse, så er det dette som må skje. Jeg har brukt omtrent 10 år på min befrielse – mye fordi Guds kraft ikke var så kraftig til stede blant de troende, som på Apostlenes tid – men jeg fant noen forbedere, som brukte tid med meg.

Men med tanke på all besettelsen som skjer nå – så må vi ha noe helt ekstraordinært av Guds kraft – og da må vi være rene – og klargjort – så vi kan ta imot ilden, som på Pinsedagen. Når dette skjer – aner jeg ikke. Jeg antar at det skjer når noen søker Herren om det. Men min tanke – er at Guds kraft slår ned på ett sted, og så sprer det seg derfra – til flere steder – der det finnes sultne folk som tar det imot – og som er villig til å betale prisen.

Pensacola vekkelsen – Guds kraft smitter

Det som var merkelig med Pensacola vekkelsen, var at du kunne få tak i vekkelsen via deres lovsanger. På Livets Ord, på den tiden, ett kjedelig søndagsmøte, med en misjonspastor som hadde forberedt en ganske forutsigbar preken. Men så spilte lovsangerne disse sangene fra Pensacola vekkelsen – og gjett hva som skjedde – Guds kraft falt noe kraftig – og predikanten ble noe forvirret – først fulgte han Ånden, og ba for folk – og det skjedde mange bra ting. Men så når han var ferdig, tok han til seg sin kjedelige preken, og Ånden forsvant.

Hemmeligheten er at når Gud kommer med sin herlighet, så er det veldig smittsomt – samtidig som herligheten ikke tåler synd, eller innøvde prekener. Når Ånden kommer, så må du bare følge Han – tross alt – Han er sjefen! Og all vekkelse koster blod og svette – djevelen vil være veldig interessert i å stoppe det – og ødelegge de som holder kraften.

Derfor har Herren innviet folk, til å kunne bære den herligheten. Og dessverre, mange predikanter, vil da falle totalt utenfor, fordi de ikke vandrer med Herren, eller våker med Ham, nå som vi går mot Enden, og Hans gjenkomst nærmer seg. Mange kristne ledere har blitt dus med verden, og har vaksinert seg. Og en god del vil bli sjokkert, når Ånden faller utenfor deres domene – og mange vil forfølge de som bærer ilden – akkurat som mange har forfulgt Levi Jensen. Men Gud vil bruke den som ingenting er – for å åpenbare sin herlighet:

«På den tiden tok Jesus til orde og sa: Jeg priser deg, Far, himmelens og jordens herre, fordi du har skjult dette for vise og forstandige, men åpenbart det for umyndige. Ja, Far, for slik skjedde det som var deg til behag.» Matt 11:25-26

Her vil selvtillit egentlig ikke bety noe, men at du er kjent av Gud, vil bety alt. Og der Ånden faller – i de byene det gjelder, vil det bli en skikkelig røre – og alt vil bli snudd på hodet – som de sa:

«…………………….Disse som oppvigler hele verden, er også kommet hit!» Apg 17:6

Og

«Det er nok for disippelen at han blir som sin mester, og for tjeneren å bli som sin herre. Har de kalt husherren Be’elsebul, hvor mye mer da hans husfolk!» Matt 10:25

Men fordi Herren er så sterk – så vil Kristi lys være sterkere, enn Mørkets mottiltak for å forsøke å stoppe det!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s