6 febr. 2022 – Korrupsjon i «Saurons» ånd

Stortinget under okkupasjon i 1940-45 – men ingen ser den stille okkupasjonen som foregår nå.

I 1940 – så ble Norge kuppet av Tyskland, og vi var okkupert i 5 år – før de allierte brøt båndene, og ydmyket Tyskland og deres allierte. I ettertiden ble det som en frisk pust i landet, folk ville ikke la seg trellbinde en gang til – vi ønsket frihet. Norge ble ikke så ramponert som andre land under krigen, men Nord Norge fikk smake riktig krig, når Russerne gikk inn, for å nedkjempe tyske soldater. De som bodde der, søkte tilflukt i huler og lignende.

Det norske folket sa nei – noe eliten ikke aksepterte

I Folkeavstemningen om medlemskap i EF i 1972, sa det norske folket nei, nordmenn hadde da enda en sterk følelse av krigen i seg, og ville ikke være i ett fellesskap med Tyskland. En tilsvarende rundt EU medlemskap i 1994 – hvor vi sa nei igjen. Men politikerne – som da som nå – var en folkefiende – gikk bak ryggen til folket, hvor man året før, meldte oss inn i EØS – en bakvei til EU.

Øverst – hva kongene de var, før de ble tjener under Sauron – og underst, en totalt slave Sauron – som ga de makt til å gjøre ondt – de var totalt viljeløse og slaver under en annens lydighet

Om du har sett den utmerkede «Ringenes Herre» – av den kristne Tolkien, så ble det smidd 19 ringer – til de ulike folkeslagene i Tolkiens univers – altså 7 til dvergene og 9 til menneskene og 3 til alvene – men de ble alle lurt (unntatt alvene) – fordi Sauron (ett bilde på den onde) smidde en herskerring som kunne styre og kontrollere alle de andre ringene. På den måten falt det ene folkeslaget etter det andre – pga sin grådighet og lysten etter makt fra deres konger. De 9 – Saurons trofaste tjenere, var en gang herskere – og fordi de fikk disse ringene – ble de ringsskrønter – som ikke følte noe – annet enn å lyde Sauron – til det onde.

Politikerne sier alltid «vi må forholde oss til våre internasjonale forpliktelser» – men er ikke Norge uavhengig? Disse forpliktelsene har kun politikerne laget – de har ikke spurte folket

EØS er en sånn makt-ring – og Norge fikk den, og våre politikere som var mer påvirket av «Sauron» enn sitt eget folk, valgte å selge oss ut – på en verre måte enn da Tyskerne kom i 1940. Fordi det skjedde så sakte – sånn at lovene ble endret totalt – og mentaliteten i det norske folk ble også forandret, mye pga media. Da vindmøllene ble satt opp, som totalt ødela norsk naturperler og drepte og dreper ett utall med fugler – ikke minst verneverdige fugler som ørner, men også ACER avtalen – hvor alle politikerne fornektet at det ville påvirke prisen – og så la de elektriske kabler lagt til England og Tyskland – sånn at el-selskapene kunne sende strøm ut – og vi betale de høye prisene, fordi det ikke var «nok» vann i magasinene. Listen kunne gjøres mye lengre.

Og jeg har snakket mange ganger om vaksiner – også det er blitt pådyttet nasjonen via FN, mens EU ligger og lurer i bakgrunnen. På den måten har «Sauron» fått makten over Norge – alle de plassene hvor viktige ting for oss som folk er – som jernbane, elektrisitet, og nå snakkes det om at EU ønsker kontroll over vannet vårt osv. Og for at «Sauron» skal lykkes – må han bruke sine «Ni» – konger (eliten) som følelsesløs – gjør den ondes vilje – sånn at folket mister sin frihet. Bare å gå inn i butikken – så går folk med masker, som ikke klarer å hindre noe virus – som slaver av lovene som blir pådyttet – at de nå løfter på reglene, tviler jeg på at på sikt, er for vår skyld – hvorfor ellers fortsetter EU og Norge å holde på vaksinepassene – selv om de fleste land enda ikke har de i bruk?

En palantir i Ringenes Herres univers – som fikk makt over de som forsøkte å se inn i den – akkurat som MSM.

Å være slaver av andre – er å dilte etter autoriteter – som sier hva du skal gjøre, og påvirker dine tanker via sine medier – blir på samme måte – som denne Palantiren – altså en magisk sten, som manipulerte de som så inn i den, til å komme under Saurons makt. Vi må huske på at kreftene bak media, er temmelige demoniske. De som ser inn i deres univers, eks. NRK – blir bedratt, om de ikke har en kritisk tankegang.

Og det norske folket er lettlurte, akkurat som de 9 kongene – hvor ca 70-90% har vaksinert seg, og ofte så ser de ned på de som er uvaksinert, og mange hater de. Det handler om ett sosialt avvik – sosialismens grunnsten, er at alle tenker likt – følger samme strøm – og ikke sette kritisk søkelys på noe av det herskerne gjør. Dermed så er de rundt 10 %, de selvtenkende – som ikke vaksinerer seg – ett enkelt mål – for å mobbe, straffe og gjør ondt mot. Dette ligner veldig på den tidens «Sauron» tok over makten i Tyskland i 1932 – de begynte så smått å lage lover, mot de uønskede – som eks. jøder, homosexuelle, sigøynere etc. – og etterhvert mistet de jobber, fikk ikke gå på cafe etc. etc. Idag er ikke de målet i første omgang – bare de som ikke føyer seg de globale kreftene, er statens fiender.

Vaksinasjonen er på samme måte. Selv om ting blir lettere nå, så er nok ikke hensikten på sikt, at det skal være sånn. De finner nok snart på en annen grunn – for å stramme til – til hele økonomien velter, og vi får en finanskollaps.

Sentralbanken

Så når Eliten i Norge, som er tjenere av Brussel og FN – har tatt makten i alle viktige områder – så var det ett område igjen, som de ikke hadde kontroll – Sentralbanken – som bestemmer hvor mye sedler som skal trykkes – og rentepolitikken ol. – og dermed måtte også den posisjonen tilfalle vår største globalist og korrupte politiker – Jens Stoltenberg. Vi kan lese:

Det ble Jensemann

Sånn som jeg ser det – så i praktikken er vi okkupert, men nordmenn skjønner det ikke – fordi det har tatt så lang tid – ved hjernevask via spesielt NRK – hvor løgnene er så store, at det er enkelt å avsløre dem, om man bare bruker litt tid på det – og søke alternativ informasjon. Selv Pride flagget henges mer enn gjerne på alle rådhusene – før de endret loven for det – kanskje på sikt for å erstatte flagget? Eller noe annet spekulativt. Gud må bort – derfor er kors i flagget uønsket – og en nasjonalsang med Gud i – helt uønsket – helt i «Saurons» ønsker.

Nicolai Tangen – nå har de okkupert alle våre midler, til deres internasjonale «forpliktelser»

De fleste skjønte at Nicolai Tangen, som ble satt inn til å styre pengefondet, kom inn pga korrupsjon. Og Jens Stoltenberg, er enda mer åpenlyst. Men legg merke til at de gidder ikke en gang å skjule det de holder på med – selv Jens Stoltenberg skulle være uavhengig av parti – men er fortsatt med i AP – som nå sitter med makten, og drar i trådene.

Hadde dette vært i 1945 – så hadde mange av disse menneskene blitt stilt for retten pga sitt forræderi mot flagget, grunnloven og folket. Men pga. en lang hjernevask – som begynte allerede i 1946 – da AP tvang lærerutdannelsen fra de kristne, for å kunne påvirke massene selv – så reagerer ikke folk lengre. Det er brød og sirkus som gjelder. Da er det bare ett tidsspørsmål – når du har ett rent kommunistisk styre, hvor du må gjøre alt som de sier til deg. Det er risikoen – om folket sover.

«Når de rettferdige kommer til makten, gleder folket seg. Men når en ugudelig mann hersker, sukker folketOrd 29:2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s