11 febr. 2022 – Robin Bullock – og det profetiske Ordet

Videon kan ses: https://www.youtube.com/watch?v=ePU8nRd9CJ0&t=1848s

For meg har det vært litt tørke i det siste – når det gjelder profetiske ting. Jeg føler at jeg står på stedet hvil – og vet ikke alltid helt hva jeg skal skrive – annet enn Dagens Ord – som du kan lese her:

https://andaktsbibelen.blogspot.com/

Men da jeg kom over denne videon – spesielt den første halvtimen – så ble jeg oppildnet av den profetisk ånden. Så jeg vil forsøke å oversette en del av det. Det er kanskje ikke alt som er enkelt å forstå – men om du har en åpen ånd – så vil du merke at Herren har lagt sin kraft over mannen og budskapet, han har en sterk troens ånd, noe som er en stor mangelvare i denne nasjonen blant kristne. Det er bare å lese Jesaja – så vil du forstå at Profeten kan gå fra det ene til det andre, uten at man alltid forstår hva budskapet er – i første omgang – før Herren åpenbarer det. Så her er oversettelsen:

Bullock: La meg dele profetiske ord jeg har fått – nå er jo hele Bibelen Profetisk, som er Guds pust på alle måter:

«Den gang Herren ville ta Elia opp til himmelen i en storm, gikk Elia og Elisja fra Gilgal.» 2 Kong 2:1

Gilgal var hjemmet til profetene. På den tiden, så hadde myndighetene (Akab og Jesabel) slått
ut troen hos folk. De hadde kommet til ett punkt hvor de hadde slått folket, at de ikke trodde på Herrens profeter. De sto der på vent, mens Jesabel fikk profetene myrdet. Hun fikk dem bort fra offentligheten. Hun dro dem i skjul. Endel profeter ble redd for å si noe lenger. Noen gjemte seg i huler. Slottshøvding Obadja (1 Kong. 18) ga de brød mens de skjulte seg – og brukte myndighetenes penger for å gjøre det.

Vi er nå i en tid – hvor myndighetene og fabrikerte ting har slått troen ut av folk, til å tro på det overnaturlige. Hele tiden – så forsøker fienden å åpne for å få inn onde ånder og demoniske vesener inn til jorden. Fordi det gjør menigheten svak. La meg si noe. Folk vil si noe som dette – vi er i en stor oppvåkning, og viruset og alt dette, ga den store oppvåkningen av menigheten. Det er det jeg prater om – menigheten har gitt oppmerksomhet til en sykdom, at de sier at en sykdom vekker opp menigheten. Men det finnes ingenting i Skriften som støtter dette.

Det er Ordet – Gud selv som vekker opp menigheten. Det er Brugdommens komme, og at menigheten må ha deres lamper brennende og være klare – alt må være klart for at brugdommen kommer. Det som har skjedd – er at menigheten har blitt så svak, og har sin tro slått ut. Fordi menigheten har blitt i gjeld til myndighetene – de er i gjeld med deres kirker, deres bygninger og alt – inntil de ikke lengre klarer å fokusere på den kommende vekkelse og alt de kunne fokusere på, var å forsøke å få gjelden slettet – og myndighetene, uten at de skjønner det, kontrollerer alle bevegelser de gjør.

Og nå – ser vi inn i parallel tid – hvor myndighetene har slått ut troen ut av folket – og folket kan ikke tro. Og da du har Guds egne profeter som støtter opp om det og akkurat begynner med å unnskylde, så er de sikkert også inn i dette. Vi leser videre;

«Den gang Herren ville ta Elia opp til himmelen i en storm, gikk Elia og Elisja fra Gilgal. Og Elia sa til Elisja: Bli her! For Herren har sendt meg til Betel. Men Elisja sa: Så sant Herren lever, og så sant du selv lever: Jeg forlater deg ikke. Så gikk de ned til Betel. Da gikk profetenes disipler, som var i Betel, ut til Elisja og sa til ham: Vet du at i dag vil Herren ta din herre bort fra deg over hodet på deg? Han svarte: Ja, jeg vet det. Ti bare stille!» 2Kong 2:1-3

Dette var da profeter som var under Elias lære (skole). De var sønner av profetene – Elias disipler. Men nå hadde de omdefinert profetens rolle – om du leser videre, så ser du at de bare trodde hva de så, og hva de hørte. De kunne ikke tro noe i det overnaturlige. Når menigheten blir lullet inn i en posisjon at de ikke kan tro det overnaturlige – men samtidig, hele tiden så tror fienden på åndens verden – men han snakker menigheten ut av å tro på det. Og menigheten faller inn i en kjødelig tilstand – hvor de handler kun med hva deres 5 fysiske sanser registrerer. Da kan han (fienden) få frem en plan, som ingen kan stoppe. Og som ingen kan se komme.

Jeg har en bok jeg har skrevet, som er ute, men som jeg nesten aldri har snakket om. Men nå har Herren sagt at det er på tide å prate om det. Den kalles «The Pool and the portal» (Bassenget og Portalen). Jeg vil oppmuntre deg til å få tak i boken. Den er skrevet som noe som ligner en novelle. Jeg vil at du skal se på det, og la sin ånd få studere. Enkel å lese, ikke så tykk. Men det er informasjon i boken som vil forberede deg på hva som skjer.

I 2015 – og jeg vil bare kaste ut informasjonen ut som dette her – så var det en portal som ble forsøkt åpnet – myndighetsfolk forsøkte å åpne det – det var nasjoner involvert i dette – men ikke alle. Bare visse ledere. Det er vanskelig for folk å tro at alt er en skriftelig plan. Det var når Trump gikk for å bli president, andre periode – så var det folk som George Soros, som hadde noe som kalles en kjemp-tilbake-bordet – og mange vet ikke om dette. Men han samlet alle typer nøkkel mennesker, og de drev med krigs spill. De klekket ut envert scenario som muligens kunne skje gjennom denne (Trump) kampanjen – det var forrædere fra republikanerne der, og de gikk til denne kjemp-tilbake-bordet – og de solgte ut sin president, ikke alle, men flere – og de var samlet rundt dette bordet, og spilte krigs spill.

Nå, hvorfor du spiller krigs spill, for å få en åpenbaring om hva som kunne skje, som ting utviklet seg. Det er derfor militæret trener på krigs spill. Så de kan få en ide, og de deler opp team – hvor en spiller fienden, og hvor de utvikler strategier. Og de finner ut hva fiender vil gjøre, og være klar for det – før ting skjer. Så George Soros hadde dette kjemp-tilbake-bordet – og betalte mye penger for at alle kunne komme. Om du går tilbake og studerer hva han gjorde, og hvilken konklusjoner de kom frem til – det skjedde og ble spilt ut omtrent eksakt på den måten de hadde dekket det. Dette var en planlagt ting (altså å få Trump til å tape).

Cern – ett forsøk på å åpne en portal/en dør inn i åndeverden

Cern er en europeisk organisasjon som driver forskning – du kan lese mer om det her – men egenlig så driver de å forsøker å få tak i en annen dimensjon – som ødela Noahs verden – en portal, inn hvor demoner kan klatre inn i verden. Det finnes masse ånder i verden, men de kan alltid bli flere, og farligere – om mennesker åpner opp for å invitere de inn.

Nå – i 2008 – dette kommer til å høres vilt ut – men profeter vil noen ganger høres ville ut. I 2008 og 2009. En plan var utviklet og en Portal ble åpnet, for å få frem en ånd fra en tid (dette vil høres vilt ut) fra tiden i trengselen – tilbake til den tiden – og lederen av den nasjonen på den tiden (Obama) begynte å oppføre seg akkurat som Antikrist, akkurat som satan, akkurat som han.

Hver attributt, hver bevegelse, hver beslutning, alt er pga en ånd som manipulerte – en dimensjon var manipulert for å få folk dit hvor de sa – jeg vil ikke en gang tro på det (sier noen) – så fortell meg noe hva Cern egentlig gjør (Cern er en vitenskapelig greie, ett – for å åpne en portal – jeg har skrevet om portaler under emnet Nephilim). Om det er ikke for å åpne opp en dimensjon, hva er det da?

Baphomet – her en statuen fra New York – var det den Cern manet frem – og ble så stoppet av profetene?

Ser du hva som skjer, for å se hele spillet hvor de viser frem sin visjon, fremfor verdens ledere i Sveits (hvor Cern ligger) – de har satt sammen ett helt spill sammen – ett dramatisk spill og menn, og fine dresser og kvinner, kledd til det beste – de kommer alle og står i posisjon, som om de har en form for ett hellig dignitær om deres støtte, og men alle de satt og så på – var arbeiderne på Cern satte igang og åpnet opp for dypet av helvete, og vandret til ett nivå av begivenhet (skuespill) spilte bort som en kasse – det var en fast legemes jevne overflate, og de kom ut der med arbeiderne – deres arbeids uniformer, deres oransje dresser – og marsjerte som zoombier fra helvete og de sto der på gulvet, og da plutselig så startet de å simulere en vill orgie fremfor alle sammen, og rangpersonene med deres dresser og slips, hadde rent gjenomvåt vaskede hender og en skitten mark hjemsøkte hjerter – sto der og så på mens de gjorde dette – og noen av de andre arbeiderne – klatret opp veggen i denne dramatiseringen, og begynte å bryte gjennom en glass vegg – forsøkte å gå gjennom en dimensjon, og da de endelig var ferdig, av deres ritualer av urenheter, og deres vitenskap av å bryte gjennom – dette kostet liv under dramatiseringen. Men da det var helt over, og du kombinerte alt til sammen: Baphomet! Geite mannen kom gående ut av portalen. Og gikk ut på plassen og la seg ned hvor den ville orgien skjedde. Og de så på ham, og det var slutten på dramatiseringen. Og såpe vaskede hender, og hjemsøkte skitne hjerter, sto opp og klappet.

Hvorfor vil du gå inn i ett sånt spill om du ikke ser frem til å bringe noen fra en annen dimensjon. Dette skjedde, og de ga deres visjoner, selv folk som ikke var frelst – som så dette, kommenterte og sa at dette er rett og slett satanisk. De visste akkurat hva det var. Og de viste deres formål – de sa de jaktet på Gud partikkelen. Virkelig! De ville vite hvor de kom fra, og finne livets partikler. Å, ja! Og da de begynte å fyre opp den gigantiske partikkelakseleratoren, den store Hadron kollisjonen, og så begynte de å åpne en annen dimensjon, hvor heslige ansikter kom frem på den andre siden, og de viste seg under denne dramatiseringen/skuespillet, hva den egentlig hensikten var.

Og en av vitenskapsmennene sa; Om vi kan åpne en annen dimensjon, kanskje noe kommer gjennom det. Det ønsket at det skulle komme frem, men de hadde ikke regnet med en knippe profeter – som i et skjult området stengte det ned. Jeg kjenner dem.

Vi ser på ting som det, og det var planlagt. Og når denne ånden ble brakt tilbake, til å regulere (alliere seg) ting til å øke opp tiden – og få oss inn i en tid som vi ikke var forberedt på. Så kom 2015 – jeg vil hoppe litt rundt, fordi Herren leder meg her – så var det meningen at det skulle åpnes den 23 april, mener jeg det var – da skulle det åpnes. De skulle åpne en annen dimensjon, de startet det opp – og kraften begynte å bevege seg – og den er bygd over templet til Apollo.

Apollo? Vi burde forstå, når vi hører ett navn som det. La oss se på Skriften:

«Den femte engelen blåste i basun. Jeg så da en stjerne som var falt fra himmelen ned på jorden. Nøkkelen til avgrunnens brønn ble gitt til den. Den åpnet avgrunnens brønn, og en røk steg opp av brønnen som røken av en stor ovn. Solen og luften ble formørket av røken fra brønnen. Ut av røken kom det gresshopper på jorden. Det ble gitt dem makt, slik som skorpionene på jorden har.

Det ble sagt til dem at de ikke skulle skade gresset på jorden eller noe annet grønt, heller ikke noe tre, men bare de menneskene som ikke hadde Guds segl på sine panner. Det ble ikke gitt gresshoppene å drepe dem, men å pine dem i fem måneder. Og pinen de voldte, var som pinen av en skorpion når den stikker et menneske. I de dager skal folk søke døden, men de skal ikke finne den. De skal lengte etter å få dø, men døden skal fly fra dem.

 Gresshoppene var av utseende lik hester, som var gjort klare til kamp. På hodene deres var det kroner av noe som lignet gull, og ansiktene deres var som menneskers ansikter.  De hadde hår som kvinnehår, og tennene deres var som løvers tenner.  De hadde brynjer likesom jernbrynjer. Og lyden av vingene deres var som lyden av vogner når mange hester løper til strid.  De har haler med brodder som skorpioner, og i halene ligger deres makt til å skade menneskene i fem måneder.  Til konge over seg har de avgrunnens engel. Hans navn er på hebraisk Abaddon, på gresk har han navnet ApollyonÅp 9:1-11

Navnet hans var Apllyon – Apollo! Og den bunnløse avgrunn ble åpnet (se på Judas 6 – som i grunnteksten står Pit (eng.) – avgrunn – hvor de falne englene ble plassert i lenker) – og nå har vi denne store Collider (betyr kollisjon) som åpner dimensjonen over templet til Apollon. På utsiden av dette templet, er statuen av guden Shiva, gud av ødeleggelse.

Det var vel mellom 2008 og 2015 en eller annen gang, USAs president (Obama) på den tiden viste seg på Newsweek Magazine som Shiva – og de sa gud over alle ting. Disse tingene var satt opp for at ting skulle skje, og Cern var kommet i full fart – Du sier, å broder, dette er konspirasjoner – nei, konspirasjoner er hypoteser uten at Gud blir involvert. Det jeg sier deg er profetisk, med Gud over alt sammen. Jo mer du ser på det, så skjønner du at tilfeldigheter er helt ute av bildet. Det er ikke noe som tilfeldigheter, men om det er noen, dette er helt sikkert ikke. Det skjer for mye til at det kan være det.

Om du tror det eller ikke – det var Cerns vitenskapsmenn som oppfant Webben – med www – og nå er internett (webben) lagd for å fange ting www er i tallbetydning 666. Og ingen kan selge eller kjøpe, uten 666 merket, åp. 13. Alt begynte å dukke (shape) opp, de hadde webben, de hadde denne Cern, de hade den ånden som forlot fremtiden og kom inn i 2008/9 (under Obama) – og begynte å gjøre ting akkurat som Antikrist ville gjøre ting, inntil folk tenkte at presidenten var antikrist. De kalte han messias, den ene salvede – men han sa aldri at han var det – men den ånden projiserte dette, som hadde blitt brakt inn.

Og i 2015, den største åpne portalen var satt opp for å ta plass, noe som aldri hadde blitt sett. Den 23 september så skulle det åpnes. Det hvirvlet opp kraften – de skulle ha noe over. Deres visjon ble sett i deres spill. De tenkte at de hadde det. Plutselig, underholdere som Madonna, gjorde noe vilt i klesveien – kledde seg som en slags hedensk gudinne – gjorde ritualer på scenen. Hun gikk til Madison Square Garden (New York) og paven gikk til Madison Square Garden – hun dro til Philadelphia – og paven dro til Philadelphia – overalt hvor Madonna gikk, paven dro på samme plass. Alt dette var i September. Alt var bestemt. Og de ville få det til å komme frem.

Men som jeg sa – det var en gruppe profeter som hadde noe å si rundt dette. Nå ser du på denne andre portalen – som forsøker å bli åpnet – men jeg kan ikke vise deg det, men den profetiske kalender – viser denne portalen og det er den eneste plassen på hele kalenderen, den løper mot evigheten 666 – dette er hva du ser, ved alle denne opp formingen – når Gud skapte mennesket, så lagde han mannens kropp – så blåste han mannens (menneskets) ånd inn i kroppen – som for evig setter en presedens at alt som har med mannen (mennesket) å gjøre – så vil det være en lignelse av det på jorden – får hendelsen skjer. Alltid!

11 september 2001 – var en begivenhet av åpenbaringen 18 – det var ikke selve hendelsen, men det var kroppen av den hendelsen som vil komme – og det så ut som den hendelsen. Og vi vet enden av den hendelsen. Men akkurat nå så har myndighetene slått ut troen av Guds folk, og det har vært slaver for en lang tid nå. Menighetene hjalp ikke mye – de spilte med det – og kirkene vil ikke la kraften til Den Hellige Ånd dukke opp, fordi de er redd for at profeten kunne tale. Vel – du vet (sier noen) – hva om en falsk profet dukker opp? Men hva om en ekte profet dukker opp? Hvorfor lar du ikke Gud kjempe sine egne kamper – som slangen – og Jannes og Jambres (2 Tim. 3:8, trollmennene som møtte Moses) sine slanger.

Om en profet står opp i din forsamling og gir ett ord – og det er falskt, så vil det være en annen der som vil stå opp og fortære det. La Gud kjempe sine egne kamper med denne tingen – enn at du forsøker å kontrollere alt sammen hele tiden.

Ikke mer tid, ingen frykt varer mer enn den er i helvete. Der er det ingen Guds frykt. Der er det bare respekt for Gud, og demoner frykter Gud. De frykter Gud. Om du er redd for at Guds kraft skal virke i din menighet, så har du slått deg sammen med rekken av demoner. Fordi du er redd for å la Gud virke. Bibelen sier:

«Du tror at Gud er én. Du gjør vel! Også de onde åndene tror det – og skjelver«. Jak 2:19

Ikke bli sint på en mann fordi han forteller deg sannheten. Jeg vil ikke lyve for deg. Og det finnes ingen grunner for meg til å fortelle deg om noe som er kraftløst. Det er som Elia sa på fjellet Karmel:

«Så kan dere påkalle deres guds navn, og jeg vil påkalle Herrens navn. Og la det da være slik at den gud som svarer med ild, han er Gud. Hele folket svarte: Det er godt!» 1Kong 18:24

Bilde av portal – dvs en åpning for ånder å komme inn i vår verden. Antagelig må det mennesker til for å åpne den – ettersom verden er gitt til oss. Derfor bruker satan antagelig hekser og andre onde mennesker – for å få frem heslige krefter.

Ilden hadde forsvunnet igjen i Israel, og det tok en annen profet, for å se ilden. Jeg vet ikke om dette er klart for alle – av portalen. Vis bildet av portalen – se på denne (se over). Det er mange av dem. Som viser seg i ulike vikler. Her får du en ide om hvordan de ser ut. Folk bare blir sprø av det. Men jeg forteller deg at det er en portal som forsøker å forme en brønn – (noen sier) som er bare en naturlig smell, det er en satelitt. Virkelig! Tror du alt de forteller deg om dette – gjør du ikke – (de svarer) ja, det er på internett.

Så plutselig noe viste seg over Washington, som ikke var blitt sett, og folk sier – det er bare en naturlig fenomen – de vil si det bare er en ild – en ettertenning ett eller annet sted. De viser deg alle typer ting – du vet – jeg husker når ånder dukket opp stripet over himmelen – når jeg var var en gutt – jeg sto og observerte de en stund, men en kveld – de farte fort frem og tilbake på himmelen, (noen sier da) det er en værballong. Jeg har aldri sett en ballong i hele mitt liv som har bevegd seg på den måten – men folk tror jo på alt mulig. Du vet at myndighetene alltid sier deg sannheten? (Ironi). Det var i Chicago eller ett annet sted i USA, de måtte betale ut en masse penger – da noe ble kastet raskt gjennom luften i disen over byen, det var vel helt tilbake på 50 tallet – de sa det var anti-krig redskap til å stoppe radar og andre ting som det – men det var eksperimentering med kjemisk krigføring – men du vet, de vil aldri lyve til deg – min gud er myndighetene – de gjør jo alt de sier, gjør de ikke? De gjør det om det er rettferdige folk i det – men om ikke – så burde du glemme det (Oa: Myndighetene er aldri til å stole på).

Jeg viser deg ett bilde over DC – jeg sier ingenting, jeg bare viser deg noe – du må selv avgjøre hva du tror. Men jeg vil spørre deg om noe – mens de ser etter bildene. Tror du – eller har situasjonen rundt verden slått ut troen av deg. Det er en gjeng i Kanada som har kjørt ut sine store lastebiler – de sier, vi tror. Og nå snakker man om å gjøre det i dette landet. Og det var morsomt – en profet – Hank Kuniman sto der på det flammepunktet, og sa Konvoien – så en profet gjenkjente ilden – og så oppsto den. Jeg tittet på Tomothy Dixon – han profeterte – at det ville regne fisk – og det gjorde det – det regnet fisk, og ble hovednyhetene. En profet gjenkjente ilden. Ser du ikke – den lille biten av ild av vekkelse, som er i Amerika og rundt verden, og de andre dyrebare nasjonene som titter på. Gud formet nasjonene. Jesaja 40 sier om nasjonene:

«Se, folkeslag er som en dråpe i et spann, som et støvgrann i en vektskål er de aktet. Se, øyene er som det fine støvet han lar fare til værsJes 40:15

Han kjenner nasjonene. Og Han har en plan for hver av dem. Men det inkluderer ikke denne skitten. Men våre profeter – rundt verden begynner å se liten bit av ilden er igjen. Og vi snur oss til siden, til å se det store synet – og forsøker å vise det til folket. Jeg skal prate om noen profetiske ord som jeg sa, og i alle mine notater så ble de på en måte borte – og over den siste måneden eller 2 – men dette var den 27 januar, i år, se etter tog hendelsen og Frankrike – så hørte jeg dette – dette var på natten – Biden kveles – det blir mange tegn skip, fly og ting.

Ett tegn over himmelrommet over det Hvite Hus?

Herren sa Jeg skaper en ny lyd for en ny ting som Jeg vil gjøre – blir du endel av det – eller ikke? Lyden vil komme, for en ny hendelse i DC Washington, sa Han. Og heksen vil dø. Jeg vil belyse (avsløre) løgner. En engel vil bli sett over hovedstaden – Hvite hus – da hørte jeg navnet Maude – jeg vet ikke hva Herren mente, men jeg skrev det opp. På bildet over – så var det noe ukjent som viste seg på himmelrommet – de vet ikke hva det var – men det var ikke månen. Men Herren sa en engel vil dukke opp over det Hvite Hus – men Han sa ikke om den var god eller dårlig. Jeg tror det er en engel. En engel av høst. Jeg tror det kommer en høst til den byen – og dens ledere.

————————————–

Da har jeg oversatt det meste frem til 36 minutter – men fra her – så får han profetiske ting til folk i USA – og det virker ikke så interessant for meg – til å oversette det.

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s