12 febr. 2022 – PST – og myndighetenes kamp mot folket

Jeg anbefaller deg å se denne fra Doc-TV:

https://rumble.com/vup3bj-doc-tv-live-pst-frykter-pandemivold-og-anti-statlige-holdninger.html

Nå jobber staten for å kriminalisere vanlige folk – som ikke underkaster seg myndighetene. Når jeg vokste opp, så var det vanlig at folk var kritiske til politikere – man gjorde narr av dem via underholdning – og vi hadde en større frihet, enn hva dagens folk har – men jeg tror underholdningen og overfloden døyver deres samvittighet, til å forstå hva som skjer på toppen og i media. Spesielt kvinner lar seg lett bedra, og tror på alt NRK serverer – fordi de følger følelsene mer enn mennene. Det finnes selvfølgelig hederlige unnatak.

De ønsker å kritisere de som ikke vil vaksinere sine barn på ned mot 5 år – og kalle de farlige. Mot vaksiner som har 50.000 innmeldte bivirkninger – flere 1000 veldig alvorlig eller at folk har dødd. Og de som ikke er innrapportert, er ett stort mørketall – mange eldre har blitt demens rett etter vaksinen – og noen dør rett etter – uten at man kaller det vaksineskade og så vaksinedød.

Og du er ekstrem (ifølge myndighetene og PST) når du kritiserer Islam – som er en bakvendt ideologi fra myndighetene og media, fordi det er Islam som truer Vesten, ikke motsatt. Alle som vet noe om Islam – vet hva Islam er – de som forsøker å uskyldiggjøre det – er løgnere. Massevoldtekten av «Beate» (advarer mot rå beskrivelse av hva som ble gjort mot henne) – beskriver hvor ille våre domstoler (og der 90 % er kvinner ifølge Thuestad i Document – iallefall i Oslo) – ser overgriperne som «sårbare» og gir de ikke straff som står til deres ugjerning. Om du er under 18 – og kan voldta noen – så er du også voksen nok til å ta straffen din. De fikk samfunsstraff – og Document fikk ikke lov til å rapportere fra retten – det gikk helt til Høyesterett – og der sitter en kvinne, som dømte vår eneste massemorder, og fikk han dømt som tilregnlig, når han ikke var det. Og fikk sin belønning, og ble opphøyet til høysterett. Å krititisere dette – så er du farlig for myndighetene. Du skal helst slutte å tenke selv – bare akseptere hva de sier ovenifra. Korrupsjon på toppen – er mer normalt, enn et avvik. Det er bare å se på Tangen og Stoltenberg opphøyelse til å styre Oljefondet og Sentralbanksjef – nå styres omtrent alt på toppen, av globalister som har forpliktet seg til å være tro mot ytre krefter, hvor de bryr seg knapt om folket.

At vår utenriksminister inviterer Taliban – er visst «normalt» også støtte til IS lignende Hamas – bare Norge kan kritisere Israel. Dette er ren overgang til å islamisere Norge, og åpne opp for antisemittisme. Jeg har vært i Auswitz – og har skrevet noe om det her:

En tur i Helvete I – Auschwitz I

En tur i Helvete II – Auschwitz II

Våre norske myndigheter burde være der – og skamme seg – fordi de nå forfølger deres barn, barnebarn og oldebarn – av de som overlevde dødsleirene og Holocaust. Og jeg har vært i Jerusalem – og ser veldig enkelt – hvem som er de normale (israelere) – mens hvor hatet som er inspirert av Islam – er veldig tydelig hos palestinerne – eks. da jeg gikk forbi Klagemuren, høyt oppe på takene – så gikk det en unge på kanskje 6-7 år – med sin mor – og hadde en plastikk maskingevær i hånda (en leke) – og snudde maskingeværet mot klagemurens mange jøder – og latet som han skjøt. Dette hatet – støtter Norge aktivt – en Barne TV i palestinske områder som oppmuntrer til selvmord oppdrag – hos barn i 5-6 år – som står opp og sier de vil tjene Islam med sitt liv. Ingen reaksjon i Norge – dermed så støtter vi antisemittisme – som Nazismen en gang gjorde – og Oslo avtalen er da politikerne brunbeiset Norges elite – og de åpnet opp for en åndsmakt – som er nå i ferd med å ødelegge Norge – og føre landet utenfor stupet. Vi må ikke glemme hva første gudstjenesten etter 22 juli 2011 – med mektige Ap ledere som sørget over de døde – vi vet at de opphøyde palestinske terrorister på Utøya – det kan du lese i boken «Den Rød grønne Terrorøya» – så sang de under gudstjenesten denne sangen:

«Jeg løfter mine øyne opp til fjellene: Hvor skal min hjelp komme fra?  Min hjelp kommer fra Herren, himmelens og jordens skaper.  Han skal ikke la din fot vakle, din vokter skal ikke slumre.  Se, han slumrer ikke og sover ikke, Israels vokter.» Sal 121:1-4

De skjønte ikke det profetiske i sangen – at Gud vokster Israel – mot hatet fra enhver en, der det kommer fra. For vårt åpenbare hat mot Israel – som ble ført inn på 70 tallet, med hjelp av Gro. H. Brundtland og hennes disipler – har nå kommet til sin topp, og de vil møte Israels vokter – Norge gjør deg forberedt – til å møte din Gud – dommens Gud!

Vi får ikke kritisere hva staten gjorde. Da får vi lese litt i historien – da det skjedde masse urettferdighet etter krigen, hvor de som jobbet nære tyskerne, fikk høye stillinger som dommere, advokater, journalister etc. – mens små folk, som en kvinne som ga penger til Frontkjempere – uten å vite hva hun egentlig ga penger til – havnet i fengsel. Da oppsto det folk som kritiserte myndighetene – og den meste kjente er boken «Dømmer ikke» – som kledde myndighetene naken, som eks. at Nygaardsvolds regjering slapp tyskerne inn, uten å yte motstand, enda de visste at de kom (og det kostet livet til mange soldater, eks. de som sov i panserskipene Eidsvoll og Norge, når de ble torpedert) – og mannen Oliver Langeland var en av de store heltene under krigen, som ledet «gutta på skauen» Milorg i Oslo – en heders mann. Men myndighetene bekjempet han og forbød boken hans – du kan lese hva Dagbladet sier:

Oliver Langeland – muilgens hans advokat til Høyre.

Da sannheten ble kneblet

Da jeg leste ett historieblad for noen år siden, på ett bibliotek – så sto det at myndighetene gikk imot de som kritiserte deres urettferdighet – og kalte de konspirasjonsteoretikere. Og i ettertid, så sa Dagbladet at Sannheten ble kneblet – men Dagbladet er blind for si nåtid – hvor de selv tar del av større synder enn myndighetene da. De er som fariseerne Jesus kritiserte:

 «Ve dere, skriftlærde og fariseere, dere hyklere, som bygger profetenes gravsteder og pryder minnesmerkene over de rettferdige, og sier: Hadde vi levd i våre fedres dager, så hadde vi ikke vært medskyldige med dem i profetenes blod! Slik vitner dere om dere selv at dere er barn av dem som slo profetene i hjel.  Så fyll da opp deres fedres mål!  Slanger! Ormeyngel! Hvordan skal dere unnfly dommen til helvete?» Matt 23:29-33

Det er enkelt å kritisere og se hva som er feil i fortiden – men å se at man gjør større feil i nåtiden – hvor man blir nødt til å være ærlig og selvkritisk, er veldig vanskelig. Og våre politikere har korttidshukommelse (egentlig ikke, men de later som det) sammen med media – og sier mot seg selv hele tiden, i forhold til hva de sa for noen år siden. Men de kan ikke flykte fra sin samvittighet – selv om de har herdet den til å ikke kjenne noen anger – så kan det likevel se ut som samvittigheten treffer flere politikere, som går rundt i ulike typer rus, og halvfulle på Stortinget. Det er visst en kjent sakt for de som er innenfor, men som alltid, media skriver ikke om ting du burde vite – bare det de mener at du bør vite – store løgner.

Klaus Schwab – en som er viktig i «mørkets rikes» fremmarsj i Vesten

Vaksinetvangen – hvor nedstengninger har ført til at folk mistet motet – og tok sine vaksiner – viste hva slags type myndigheter vi har her i Norge – og enda smitten er lav – så nekter de å fjerne vaksine/Koronapasset – de jobber videre med den, som bekrefter at de opererer i løgn – og ønsker faktisk å kontrollere oss – i Davos og Klaus Schwab`s ånd. Du kan lese hva Steigan.no skriver om det:

Regjeringen vil forlenge reglene om koronapasset

Folk blir ødelagt av vaksinen – fordi det som er inne i denne giften, hindrer ikke folk å få Korona – de får det faktisk flere ganger. En som ikke er vaksinert, klarer kroppen å lage antistoffer mot Korona – når du først har hatt den. Det burde beskytte i mange, mange år – fordi kroppens immunsystem er mye mer komplisert og avansert til å beskytte – enn noen som helst vaksine.

De sier det er konspirasjoner, når man hevder at det er en verdensomspennende krefter som vil ta over makten – men når mange av ledende politikere, har nær kontakt med Davos eliten – og mange har blitt opplært der, som eks. Frankrikes og Canadas statsministre. Og vi har vår egen tidligere utenriksminister som har teltet der nede for godt. Det at alle regjeringer gjør likt – for noe som egentlig kan være temmelig ufarlig, da folk dør mest av helt andre ting, som eks. røyking – enn Korona. Og nedstengning støttet ikke av noen som helst forskning – men det hjelper for å gjøre folk mer føyelig – ovenfor staten.

Men du kan ikke skjønne kraften bak dette, om du ikke skjønner de åndelige kreftene og dens muldvarper. Jeg har anbefalt det før – men les spesielt Mørkets Rike II – for å se hvordan dette fungerer det fysiske med det åndelige. Og de kreftene styrer Eliten – og ser etter folk som har ærlige og sanne meninger – fordi løgnen tåler ikke sannheten.

«Og dere skal kjenne sannheten, og sannheten skal frigjøre dereJoh 8:32

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s