13 febr. 2022 – Bibelkoden og Ukraina

Denne snutten på YouTube hevder å ha funnet ord i Bibelkoden, og nå ikke i de vanlige 5 Mosebøkene, som Rips brukte for å finne de hemmelige ordene, men lengre ut i Skriften – Koden begynner fra 1 Kong. 9:18 og til Jona 1:1 – vi vet at det overnaturlige i Bibelkoden, er bevisst som matematisk ekte, hvor selv eksperter ikke kunne finne feil med det – Dvs. Gud har blåst inn hele historien i Skriften – bak Ordet – men også fremtiden. – Så her finner de mange ord rundt Ukraina og Krim – som beleiring (siege), undertrykker (oppressor), kamp (combat), krigen (the war)Trøbbeltider, Joseph Biden, Obama, Russland, Iran – og årstallene 5784 (2023-24) og 5786 (2025-26).

Obama er interessant, fordi han er den som styrer mye, og har ett hus rett i nærheten av det Hvite Hus, hvor de har ett lyttesikkert rom – hvor han og Biden ofte møtes. Obama er satt inn for å ødelegge USA – og han er også nevnt i bibelkoden under Gog og Magog krigen – du kan lese den artikkelen her.

6 kommentarer

    • Document ser jeg som kanskje den eneste seriøse aktøren når det gjelder nyheter – MSM kan du ikke stole på. Eks. så har jo MSM både i USA og Norge nektet å dekke laptoppen til sønnen til Joe Biden, som er en ren skandale – også hvordan Biden familie har kontakter med Kina – og har fått penger derfra. Så media nekter å skrive om det som du ikke vil høre – så da må man finne seriøse aktører, og Document er meget dyktige på USA.

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s