14 febr. 2022 – Det er nå vi må være våkne – byråkratene vil innføre vaksinepass!

Er hentet: https://www.youtube.com/watch?v=Hmwmhf_MuKk&t=386s – og kan ses på http://www.steigan.no/2022/02/de-nye-koronaforskriftene-er-veien-til-diktaturet/ – jeg er ikke enig i Steigans definisjon av Marxisme, som han tror er bra – men hans tale om det som skjer i Norge nå, så virker han som en av de mer våkne – sammen med Document.no.

Jeg vil anbefalle deg å se denne advarslen fra Pål Steigan. Du skjønner – myndighetene ønsker å få deg nå til å roe deg ned, etter alle nedstengninger og uetiske lover om 1 meter, munnbind etc. etc.

Men tydeligvis planlegger de noe annet – og hva og når dette skal skje, vet jeg ikke, men det er som om Eliten venter på en type kommando – eller ett nytt virusutslipp. Disse onde menneskene vet man ikke hva de kan finne på – hvor ett menneskeliv ikke betyr noe.

Jesus hadde klare advarsler for endetiden:

«Mange falske profeter skal stå fram, og de skal forføre mange.  Og fordi lovløsheten tar overhånd, skal kjærligheten bli kald hos de flesteMatt 24:11-12

Falske profeter – oppstår ikke bare i menigheten, men i endetiden, vil det komme fra toppen av samfunnet – det er nettopp det Antikrist ånd er – som går forut for selveste Antikrist – for å berede en vei for ham. Derfor er myndighetene, når vi ser tegnene på Jesu gjenkomst er nærme – som en fare – du må aldri stole på dem. Og det ser vi med tanke på at myndighetene har opphøyd Pride – og alt som Bibelen advarer mot – og har gjort løgn til en vane – hvor politikere står og lyver på skjermen, uten å skamme seg. Våre myndigheter har virket i lovløs ånd i mange, mange år – derfor avskyr de Israel – og misliker de ekte kristne! Da er det uforståelige for meg – hvorfor kristne støtter seg på de – og ikke på Gud først, og ved å lytte til Gudsmenn og Guds profeter. Men jeg har en mistanke, at en åndelig blind menighet, ikke klarer å skille det ene fra det andre. Derfor følger de følelsene mer enn å Høre Herrens røst.

Churchill og Chamberlain – bilde nede til høyre – Chamberlain og Hitler

Og alle som har lest sin historie – vet at sannheten alltid har vært hos fåtallet – som teks. før 2 verdenskrig. Det er bare å se hvordan den engelske statsministeren ingikk falsk fredsforbund med Hitler, og ble hyllet – mens den ene som sa imot – Churchill – ble sett på som rar, merkelig, og ofte utledd. Vi vet i ettertid hvem som hadde god dømmekraft og som sto for det som var sant.

Men hvorfor ikke finne det ut mens ting pågår – hvorfor vente til historien er skrevet……? Og i mellomtiden velger du den siden massene velger, fordi den er enklest….. da har du misforstått det å være en ekte troende, for de går alltid mot strømmen!

Ordet sier om denne mest kritiske tiden i vår historie:

«Og som Noahs dager var, slik skal Menneskesønnens komme være. For likesom de i dagene før vannflommen åt og drakk, tok til ekte og ga til ekte, helt til den dagen da Noah gikk inn i arken, og de visste ikke av det før vannflommen kom og tok dem alle, slik skal det også være når Menneskesønnen kommer. Da skal to menn være ute på marken, den ene blir tatt med, den andre blir latt tilbake. To kvinner skal male sammen på kvernen, den ene blir tatt med, den andre blir latt tilbake. Våk derfor! For dere vet ikke hva dag deres Herre kommer.» Matt 24:37-42

Gud mante oss til å våke – fordi vi vet ikke fullheten av Endetiden, Jesus ga oss bare bruddstykker – noen puzzlespill biter – du må med Åndens hjelp søke det selv – de manglende puzzlespill brikkene, så du får en helhets oversikt over hva som skjer – hva satan planlegger.

Dette er da fra Øst-Berlin – og bilen var fra den tiden kommunismen styrte – de overvåket alle, og man visste aldri hvem som kunne tyste å deg, så folk lærte å holde munn ovenfor venner og nærmeste – de vågde ikke å kritisere myndighetene – noe som Norge og verden er på vei inn igjen, spesielt her i Vesten. Bilen over – var en fangebil – du vet fangeleiren var totalt hemmelig, ingen unntatt de som bodde rundt, altså folk fra Stasi – visste hva det var – men bilen kunne hente helt uskyldige folk og sette de fast bak i fengslet som de hadde bak, bare pga en anklage – og så kjøre rundt og rundt i hele Berlin – så de ikke kunne gjette hvor de skulle – før de kjørte inn i fangeleiren – og kastet fangen inn – der ventet tortur og ummenneskelige forhold

Nå vet jeg ikke om Gud kommer til å stoppe vaksinepasset. Men jeg kjente en som vokste opp i DDR under kommunismen – og som kristen fikk han ikke utdanne seg, og ble fratatt mange goder – og utstøtt av samfunnet. Det er nettopp hva vaksinepasset innebærer – for de som ikke er vaksinert – det er en Stasi inspirert ide – og de ønsker å gjøre deg til en fange under ett lignende kommunistisk styre – bare verre, ettersom man nå kan overvåkes overalt.

De kristne som har vaksinert – har sørget for en ytre trygghet – som ikke er noen trygghet. De bare dårer seg selv – nå rett før Jesu gjenkomst. Hva skal du fortelle Herren – at du valgte verdens trygghet og dårskap fremfor Hans trygghet – og dermed unngikk du å vandre i tro? Med tanke på hva myndighetene gjorde, og presset av å ta vaksiner – sensuren i media, FB etc. – så burde man forstå at det var noe galt! Og hvorfor skal man ta en vaksine som ikke er godkjent – og lagd på kun 6-7 mnd. – noe som aldri har skjedd før for en vaksine (det tar minst 4 til 8 år for å lage en vaksine)? Det burde være nok til å vekke opp en mistenksomhet – til å søke etter alternativ informasjon. Vi må våke – og ikke hengi oss til rus og svir, som teks. «brød og sirkus» i media – rett før Jesus kommer.

Jeg har delt denne flere ganger – dette troverdige synet. Men jeg kan sitere noe av det:

«Herren sa «reåpningen er ikke for å skape velvære for andre folk. Det er ikke for en lavere risiko av smitte – det har ingenting med det å gjøre. Noe mye verre illevarslende kommer til USA. En annen type motgang. Folket vil bli lettet fordi restriksjonene blir lettet, og vil ha en form for sinnsbevegelse/nervøs spenning. Dette er planlagt» Sier Herren. «Det blir en mektig måte for å bringe enda mer håpløshet/fortvilelse. For å la deg komme opp og puste, bare for å dra deg ned igjen».

«Den neste fase av kommende vanskeligheter vil skape større depresjoner og pga det, vil det forårsake store unntakstilstander i nasjonen. Folk, industri vil snu seg mot hverandre. Finansene blant vanlige folk og pga volden, så blir de nødt til å påkalle militæret» Dette så jeg i min drøm.

Illustrasjon bilde – en gang vil politi ta makten, og tvinge vaksine på de uvaksinerte – om ingenting stopper de – det kan også skjer i Norge.

«Folk som var bråkmakere, fortalte Herren meg i drømmen, folk eller bråkmakere vil bli tvunget å bli vaksinert. Men Herren sa at vaksinasjonen vil ha en avhengighet, hver gang kroppen din vil bli syk, så må du ha vaksinen igjen. Og når du tar den igjen, så vil den holde deg rolig igjen. En form av edderkopplignende (eng. Cerebro – ett ord oppfunnet via tegneserien X-Men – som handler om kontroll av hjernen) innflytelse fra sinnet. Det er en slags programmering – jeg forstår det ikke, men det er hva Herren har fortalt meg

Jeg spurte Faderen om karantenen, han sa «Hovedformålet var å eliminere middelklassen».» Du kan lese hele synet/tiltalen her.

Vaksinepasset og de reglene Paul Steigan prater om – som våre politikere og byråkratere leker med – handler kun om rå tvang og om du motsetter deg det, så vil du bli utfryst av samfunnet – miste jobben, nektes å kjøpe mat og alt annet.

Israel – en bremsekloss for globalistene?

Eneste er om Gud vil stoppe planene til disse her – fordi jeg tror de går for raskt frem. Jeg vet ikke om man kan bruke ett syn mot ett annet. Men endetiden – altså de siste årene, vil først og fremst, iallefall sånn Bibelen snakker om det – handle kun om nasjonene rundt Israel – Fordi Herren har mål for å komme til Jerusalem – og ta sin plass som Messias – og å styre hele jorden:

«For Herren skal dra ut og stride mot disse hedningefolkene, som han før har stridd på kampens dag. På den dagen skal hans føtter stå på Oljeberget, som ligger midt imot Jerusalem i øst. Og Oljeberget skal revne tvert over mot øst og vest, så det blir en stor dal. Den ene halvdelen av fjellet viker mot nord, og den andre halvdelen mot sør. Og dere skal flykte til dalen mellom mine fjell. For dalen mellom fjellene skal nå like til Asel. Dere skal flykte som dere flyktet for jordskjelvet i Judas konge Ussias dager. Da skal Herren min Gud komme, og alle hellige med deg, min Gud!» Sak 14:3-5

Derfor er det ett sånt hat mot Israel – blant alle nasjonene, spesielt hos eliten – og her i Norge har vi nå den mest anti-israelske regjeringen noensinne. Men det er en form for drukkenhet – altså antisemittisme, eller jødehat – som gjør folkeslagene ør – som det står:

«Se, jeg gjør Jerusalem til en tumleskål for alle folkeslagene rundt omkring. Når Jerusalem blir beleiret, skal det også gå ut over Juda.» Sak 12:2

Dette er mot slutten av endetiden – men vi er ikke der enda – vi ser bare at de kreftene som styrer eliten i nasjonene – varmer opp med å legge onde planer for Israel – så mellom nå og til da – så vil det skje mange ting, hvor Gud har en tidsplan – som satan forsøker å ødelegge. Spørsmålet er om Israel vil ødelegge «globalistfesten» – og at Gud nettopp bruker de til det. Jeg har også delte dette synet flere ganger – så om du er trøtt på det, så får du la det være – men noen ting er godt å repetere – om det er ekte:

«Så var det en kort pause, og på et blunk fikk jeg følelsen av å “kjenne” bakgrunnen. Jeg så at hele verden var i en tid med stor økonomisk fare, verre enn noen gang før i historien. Verdens ledere, bankfolk, FN, globale ledere, politikere, visste alle at det økonomiske systemet hadde blitt sterkt skadet av deres år med grådighet og inflasjon og pengetrykking. De visste at det ikke kunne repareres, ingenting kunne fikse det lenger, og det var i ferd med å kollapse.

Jeg visste at de alle hadde blitt enige om et nytt system, et globalt system, og de hadde alle planlagt å la økonomien kollapse på en kontrollert måte for å erstatte det med dette nye globale systemet. De trodde de ville ende opp med å se ut som de hadde reddet verden, og at vanlige folk ville være så takknemlige og ville akseptere ethvert nytt system og lover de kom opp med.

Jeg så at alle disse lederne var sterkt redd for sivilbefolkningen i sine nasjoner og visste at hvis dette ikke ble håndtert på riktig måte, ville de bli klandret for krasjet og folk ville reise seg og lage opptøyer og eliminere dem med sivil vold og krig. Så det var på grunn av deres frykt for folket at de utarbeidet en plan for å prøve å ta økonomien ned sakte og deretter erstatte den med sitt nye globale system.

Jeg så at det var en farlig tid, men den gjennomsnittlige personen hadde ingen anelse om hvor farlige ting var eller hvor drastisk deres liv ville forandre seg . De fleste sov bare, men jeg så noen som var klar over de kommende økonomiske farene og begynte å advare folk

Det kan minne om det som skjer nå – med tanke på at synet kom i begynnelsen av år 2000 – så synes jeg den treffer bra. Men så skjer det noe mer, som forandrer alt:

«……Israel trodde deres eksistens var i fare, de gjorde avskrekkende angrep. Det virket som de traff 2 eller 3 områder i håp om å eliminere sine fiender evne til å ødelegge dem, men et av målene var langt farligere enn de visste. Det var noe sånt som en underjordisk bunker, fabrikk eller lab. Da den ble truffet, eksploderte den og slapp noe ut i luften. Jeg ble ikke nøyaktig vist hva det var, men jeg visste at det var noe farlig som en gass, bio våpen eller nedfall fra et slags lab. Den fløt opp i luften og drev nedstrøms mot et par små landsbyer, og jeg så noen mennesker som bodde der ble drept av den. Så brøt hele verden ut i raseri over hva som hadde skjedd og klandret Israel i stedet for nasjonen som bygde det ulovlige laboratoriet.

Israel ble sjokkert og hadde ingen anelse om hva som var under jorden. Verdens ledere klandret Israel. Jeg så dem rope og anklage Israel. Jeg så deres hat, og alt var rettet mot Israel.

Så skjedde det noe forferdelig. Hele verden var i en tid med stor global økonomisk korrupsjon og ustabilitet, og denne ene hendelsen forårsaket at et par nasjoner finansmarkeder begynte å vakle, deretter kollapset det. Dette førte til at flere nasjoners markeder ble ustabile og begynte å kollapse – da var det som dominobrikker, en etter en begynte alle verdens markeder å kollapse. Alle aksjemarkeder, banksystemer, kredittkortselskaper, hvert finansielle instrument kollapset. Det kunne ikke bremses eller stoppes, på mindre enn to uker ble det tillintetgjort.

Jeg så verdenslederne skrek mot Israel, og klandret dem for å ødelegge deres planer om en global økonomisk tilbakestilling som ville ha gitt dem ubegrenset makt og kontroll. Deres hat var irrasjonelt til punktet av galskap, fordi kollapsen overrasket dem, og mange av dem mistet alt også.

Jeg så også hat og raseri mot Israel fra Washington DC. Jeg ble overrasket over dette siden USA alltid har hatt gode relasjoner med Israel, men nå var hatet som noe jeg aldri hadde sett før.

Alle verdensledere, bankfolk og globalistene prøvde å klandre Israel for kollapsen, noe som gjorde dem til syndebukk, men jeg så at de fleste ikke falt for den anklagen, fordi de klandret sine egne lederes korrupsjon.

Så hørte jeg den samme stemmen, som før jeg sa til meg: “Husk dette. Når du ser dette skje vil du vite at DET har begynt.”

Du kan lese alle synene han hadde her.

Du vet – vi bør innse hvor den reelle faren er – de kristne som har slått seg til ro, og ser ikke faren – altså de våker ikke – de står i størst fare å bli revet med i en virelvind av håpløshet, frykt og angst. Ikke si at ikke Bibelen har advart deg og meg – det står noe om de 10 jomfruene i Matt. 25 – at de plutselig hørte ropet – muligens kaos på jorden – og halvparten av de – altså nå snakker jeg ikke om alle som kaller seg kristne, men alle som en gang var født på ny, og som regner seg som kristen enda – går på møter ol. – de er ikke forberedt – mens andre halvparten har ilden og troen i sitt hjerte. Ilden er oljen – og uten den – dvs. at man mister lysten på å lese Ordet – be – søke Herren – snakke med Herren – og det som Hører Himmelriket til – isteden blir det en hobby – der du går på møter – men på fritiden har du helt andre interessert. Husk: Menighetsaktivitet er ikke det som tenner ilden og gir deg salt i ditt liv – det er hva du gjør når ingen andre ser deg – det er det som avgjør!

Israel har stått i fare i mange år – fordi Iran har lovt at de vil utrydde dem. Og jeg har en mistanke om at de har atomvåpen. Men en dag – kanskje i år – så vil Israel bli nødt til å stoppe atomplanene – eller gå til krig på andre områder, hvor de ser en fare – som kan føre til en domino effekt – som synet over forsøker å forklare. Jeg vet ikke – men akkurat nå – når det gjelder fremtiden – så er det disse scenarioene som passer best – ellers vet jeg ikke helt hva som kommer i løpet av dette året. Men det kan også hende at dette blir utsatt – til en senere tid. Men jeg vet virkelig ikke hvor lang tid vi har på oss. Det er det bare Faderen som vet – men jeg tror ikke det er lenge til alt det Han har forutsett, vil skje – som en dominoeffekt.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s