21 febr. 2022 – Krigstrommer – eller vil det renne ut i sanden… for en tid?

Vel – jeg har jo sagt at jeg ikke tror det blir noen krig. Men alt er nå avhengig av Putin (og om Gud vil slippe han løs) – fordi nå så angriper Ukraina – og i verste fall, om de går for langt inn i landet, så vil Putin gripe inn.

Selv om Pål Steigan er en kommunist, en naiv sådan, som unnskylder marxismen – og mener alle drapene som eks. utført av Pol Pot i Røde Khmener (som han har møtt personlig), er ikke ren marxisme – men uansett, jeg liker hans analyser av eks. vaksinene – fordi han er glad i landet sitt – men det er også interessant med denne analysen:

Krigen mot Donbass er i gang

Jeg har spurt Gud mye om det blir krig – og jeg har ikke fått noe spesifikt. Jeg kjenner fred og ro i mitt indre – så får se om jeg har tolket det rett, eller ikke.

Det er viktig å se at det er Joe Biden som driver dette frem. Men som i visse profetier – som jeg også har delt – så kan det hende at Putin og Demokratene i USA – er i en type forbund med hverandre. Om det blir krig – så er det ett avtalt spill. Det er spesielt dette synet som snakker om det.

Du vet – før i tiden hadde man markerte fiender, Vesten (med USA i spissen) mot Øst (Sovjet) – men om du titter på samfunnet – og overalt – så smelter alt til ett – det finnes inget borgerlig parti i Norge – de har stort sett alle glidd inn i en globalistisk New Age enhet. Dette er ren okkultisme. Og det jobbes mot å oppheve grensene – derfor den store innvandringen fra land som har destruktive ideologier – fordi meningen er å ødelegge en nasjonas suverenitet – hvor verden blir ett globalistisk rike – som er Babels tårn på nytt – ett opprør mot Gud.

Vi ser at Demokratene samarbeider med Kina, og Kina har masse spioner som har kontakter med folk i Kongressen – som media skjuler for allmenheten – og Kina samarbeider med Russland. Og som vi har skjønt i det siste – eliten på toppen, spesielt i Vesten, driver med krig mot folket – det er spesielt klart ved å følge med i Canada – de er i praktisk rene kommunistene – men med det nye navnet Globalister – som er verre enn hva Sovjets ideologi var.

Men samtidig – som jeg har delt før – Gud vil bruke Russland, som ett domsredskap mot ett syndig Europa – ikke minst Norden. Ordet jeg fikk – ca. ett halvt år før striden mellom Ukraina og Russland brøt ut – og mye merkelig hendte – var det amerkanske soldater som skjøt på folkemengden i Kiev, Ukraina i 2014? Ordet jeg fikk var:

«Så sier Herren: Se, vann stiger opp fra nord, og det blir til en flommende elv. Det flommer ut over landene og alt som er i dem, byene og de som bor der. Menneskene skriker, og alle som bor på jorden, jamrer segJer 47:2

Dette er ett profetisk ord – hvor «filisterne» her er Russland – og den flommende elven er deres militære styrker. Og det flommer over mot de ugudelige landene som er Europa og ikke minst noen av landene i Norden – antar Norge og Sverige. Våres synder har blitt hørt opp til Himmelens og Jordens Skaper!

Etter Korona, den hvite hesten i Åp. 6 – så kommer den røde. Men vil det skje nå – eller vil det bli utsatt? Jeg har skrevet noe om en invasjon – med ulike profetier – under artikkelen «3 dager med mørke«.

Enten skjer ulykken nå – som jeg personlig ikke tror, ellers så vil den bli utsatt. Men vi er våkne – og følger med!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s