21 febr. 2022 – Nytt virus på vei?

De velger å ha ett vaksinepass – og da har jeg sittet og lurt på om de venter på ett nytt virus – så de kan rettferdiggjøre ett vaksinepass. Vel – i følge disse nyhetene – så er det allerede sluppet ett nytt virus fra Kina – under OL lekene:

Hentet fra Greenpass news

KINA HAR SLUPPET ET ANNET BIOVÅPEN UNDER DE OLYMPISKE SPILLENE… ET HEMORRAGISK FEBERVIRUS… HER ER NÆRINGSINFORMASJON OM HVA KAN BLOKKERE DET I BLODET DITT – NATURALNEWS.COM

(Natual News) I et intervju med JD Rucker (se nedenfor), tidligere Hong Kong-virolog og KKP-varsler Dr. Li-Meng Yan – som hele tiden hadde rett i opprinnelsen til SARS-CoV-2 – har offentlig påstått at KKP og PLA gir ut et nytt, konstruert biovåpen til idrettsutøvere og deltakere ved de olympiske leker i Beijing. Denne bevisste utgivelsen, sier Dr. Yan, er tidsbestemt til å infisere deltakere fra dusinvis av land rundt om i verden, som deretter ubevisst vil frakte hemorragisk feber til sine hjemland, og slippe løs en ny bølge av en global pandemi.

I følge Creative Destruction Media, «Velplasserte kilder har informert CDMedia om at de væpnede styrkene til det kinesiske kommunistpartiet, People’s Liberation Army, har lansert et nytt virus på sitt eget folk under OL i Beijing, for at idrettsutøvere og diplomater skal vende hjem og infisere resten av verden, spesielt Vesten.»

CDM forklarer også hvordan viruset har blitt konstruert for å forlenge inkubasjonstiden for maksimal global effekt:

Viruset har blitt endret inne i et laboratorium for å gjøre inkubasjonsperioden lengre enn vanlig, nå mistenkt på 3-4 uker, for å la besøkende til Beijing reise hjem uten symptomer under transitt… Viruset sies å være svært smittsomt, og forårsaker blødning gjennom flere åpninger i kroppen, til og med huden.

Et reseptbelagt legemiddel som er godkjent for å behandle myelomatose er kjent av Kina for å fungere som en «motgift» mot deres konstruerte biovåpen


Det som er fascinerende her er at, ifølge Dr. Yan, er KKP allerede klar over en motgift mot deres nye biovåpen med hemorragisk feber, og de lagrer aktivt Johnson & Johnson-medisinen som tjener denne funksjonen.

Du kan også se videon her:

https://www.brighteon.com/e7b7880f-9eaf-4389-b22d-12802cfc69e4

—————————————————————————-

Merkelig nok – Nettleseren Edge som oversetter alt, nektet å oversette den denne artikkelen. Når jeg forsøkte å ta bilde avTweeten hennes – så frøs PC`en 2 ganger, og måtte restartes. Jeg tviler på om det var tilfeldig. Det kanskje bekrefter at dette hun sier er sant. Jeg tok ett bilde av en annen Web side, uten noe problemer.

Så forsøkte jeg å ta ett bilde via Nettleseren Lion – så fikk jeg bare beskjed om at siden ikke eksisterte. Det gikk ikke å ta bilde. Ikke det at det er viktig – du kan gå inn og se selv – men det er merkelig.

2 kommentarer

 1. Nå som det har gått 5 uker siden OL i Beijing, må vi nok dessverre kalle denne artikkelen for FAKE NEWS,
  Løgnpropaganda eller det som verre er: forsøk på å frembringe frykt hos mennesker og spre falske rykter om andre land og folk.
  Det virker som om dine alternative nyhetskanaler IKKE er til å stole på.
  Denne artikkelen er nok et bevis på det.
  Ikke mye profetisk over dette, eller hva?

  Liker

  • Kan ikke noe for det – men jeg opplever at du er fake news – jeg er oppriktig og ærlig i alt jeg gjør – er du perfekt – har du aldri bedømt noe feil? – få høre – elsker å høre perfekte folk – fordi de har ofte mye «svin på skauen» som de ikke gir Gud – og likevel så er de dyktig å idømme andre….

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s