24 febr. 2022- Amir Tsafati – om Ukraina – og om at det vil bli en krig som vil utvide seg til å bli global

Har hentet denne videon fra : https://www.youtube.com/watch?v=p92R1V4rddM

Jeg vil anbefalle deg å se denne videon med Amir Tsafati fra Israel – tror han er en messiansk jøde. Jeg vil ikke oversette – for han kommer med oppdateringer hele tiden om det som nå skjer i Ukraina (dette er fra ca kl 2000 den 24 febr). Om du har Telegram på mobilen, så kan du søke opp navnet hans, og få flere oppdateringer på hva som skjer i Ukraina.

Han forteller at Putin har planlagt dette i 1,5 år – fordi han har sett dokumenter på det, men at han ikke har vågd å gå til krig mot Ukraina, fordi det satt en annen i Det Hvite Hus da (Trump). Men nå er tiden inne. Han sier at dette er starten på en mye, mye større konflikt. I Israel er de livredd for å støte Russerne, for å ikke irritere, men likevel er Russerne ganske sinte på israelerne – fordi de har gjort så mange oppdrag inn i Syria – mot bla. Iran.

Han forteller at det handler ikke bare om Ukraina – men med at de har en veldig svak leder i Det Hvite Hus – så ser de hvor langt de kan gå. Og at Kina driver og planlegger å ta Taiwan, da de ser at Biden er svak. Han mener ta denne lille striden nå – vil utøke og bli kjempestor. Han mener også at Russland er en av partene i Gog og Magog krigen i Hesekiel 38 og 39. Flere av landene rundt Ukraina – føler at de har kommet i en nødsituasjon pga russerne, fordi de tror at Russland kan også innlemme dem, som eks. Litauen.

Sanksjoner mot Putin hjelper aldri til å stoppe en krig, det er kun en stor hær på den andre siden, som vil møte Putin. Men de store landene, USA, England, Tyskland osv. vil ikke det. Han sier at Ukraina er den første domino brikken – hvor den siste vil falle ned mot Israel.

Han forteller at Iran utnytter at hele verden ser på Ukraina, så derfor har Israelske fly igjen gått på vingene inn i Syria – sist natt. Store lastefly har landet i Syria – med missiler og våpen. Så Israel måtte ødelegge en del av dette sist natt. Kina kaster sine stygge øyne på Taiwan. Flere kinesiske krigsfly krenket nå nylig Taiwans luftrom. De følger også med på hva som skjer i Ukraina. Når Kina ser at Russland kunne innta Ukraina uten noen motstand, så forstår Kina – ingen vil hjelpe Taiwan. Dette er ingen lokal situasjon, i Ukraina – men vil bli en global situasjon.

Han sier at når Russland har 80% av sin hær rundt Ukraina – så er det ikke for å forhandle. Han trodde at Ukraina ville falle om litt over 70 timer – og Kiev vil falle – og sette inn sin egen president i Ukraina – som er tro mot Moskva. Er du i krig – må du kjenne tankene til din fiende.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s