24 Febr. 2022 – Lang over midnatt, en visjon om en kraftig åndsugytelse – rett før Hans komme!

Stairs in sky With Light
Du kan se videon her: https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=BMRHop2J3xY&feature=emb_logo

Jeg ønsker å dele en profetisk visjon jeg hadde dette året (i 2021). Denne er viktig å dele, fordi tiden er kort.

Vi var i en liten gruppe, som ba og tilba Herren. Så falt Guds herlighet så sterkt. Så plutselig hadde jeg ansiktet ned i teppet. Og jeg gråt innenfor Herren. Så begynte jeg å høre noe – og jeg åpnet ikke mine øyne. Men jeg begynte å høre englers vinger. Jeg hørte dem bokstavelig talt i rommet. Og jeg visste at en hånd var på min skulder, i det øyeblikket.

Plutselig så fikk jeg en visjon i min ånd. Og jeg hørte alle lydene i rommet, som om jeg var der. Men igjen, jeg så dette i min ånd. Jeg så Herrens englers hær, der jeg sto på denne avsatsen og så over jorden. Det var rad på rad av disse krigsenglene – det så ut som de var kledd for krig. Og akkurat inn i midten av dem, sto denne massive erkeengelen, og jeg visste at det var Gabriel – fordi han hadde denne gylne trompeten/basunen – som var så vakkert gravert, og han holdt den i sin hånd.

Og englene forandring retning forover, og tok ett overblikk over jorden, samtidig som Gabriel tok basunen til sine lepper, og mens han gjorde det – så var det som et elektrisk sjokk gikk gjennom kroppen min – jeg visste hva som ville skje. Jeg visste at han skulle blåse i denne basunen, som bibelen sier, og så skal den siste basunen lyde – og Jesus vil komme, for å ta sin menighet hjem. Jeg visste at det var det som skulle skje.

Men i det aller siste øyeblikket, da han løftet basunen, til sine lepper – og skulle akkurat til å blåse en lyd – jeg hørte fotstegene til en hest, som kom bak denne erkeengelen. Og mens jeg hørte ekkoet av disse hovavtrykkene i luften – så så jeg Jesus akkurat rett bak Gabriel. Jeg kunne ikke se hans ansikt, den var for strålende. Guds herlighet omga han, i denne blåe disen, som omga han på denne vakre hvite hesten. Så jeg kunne se hesten, men ikke helt se Jesus pga herligheten rundt ham. Jeg var helt overveldet av hans Herlighet.

Men mens hans hest gikk forover, så løftet hans sin hånd og ropte, i en veldig følelsesmessig tone – «Vent, det kan kanskje være en til» – det var talt med autoritet, men den var veldig – jeg vil si hjerteskjærende rop – i det øyeblikket så følte jeg Guds kjærlighet for mennesker – og det Jesus sa, var – Holdt igjen ett sekund – det kan være en til – som påkaller mitt navn. Det kan være en til, som sier ja til meg. Og Han venter – han er så brennende og full av lidenskap for de fortapte. Hans tapte barn.

Jeg vet ikke med deg, men om vi mister ett barn eks. i ett kjøpesenter – jeg er desperat. Jeg er panisk for å finne mitt tapte barn. Det var den opplevelsen jeg hadde i denne visjonen. NÅr Jesus holdt opp sin hånd – til denne engelen, og ropte «Vent, det kan kanskje være en til«. Da Han gjorde det, Gabriel beholdt basunen til sine lepper – men alle englene som sto der, som sto der i sine rekker forandret seg mot fronten – og jeg hørte deres rustninger, deres lær som de hadde på seg. Jeg hørte vingene som bevegde seg – og de skiftet forover, for å se ned på jorden. Mens de gjorde dette, så forandret de sine vinger forover.

Så Guds herlighet fra Jesus, denne blå hetedisen, denne herlighetsskyen begynte å bevege seg med deres vinger, og falt som en foss over denne avsatsen til jorden. Så hørte jeg Den Hellige Ånd si noe til min ånd – som virkelig sendte sjokkbølger og skjelving ned til min ryggrad. Så mye at jeg nesten hoppet opp av teppet – for å løpe ned gatene, for å fortelle folk om Herren. Det var denne presserende saken jeg kjente i det øyeblikket.

Jeg hørte Ånden si til meg – hva vil du gjøre, og hvordan ville du handle om det bare var 6 måneders tid igjen? Hvordan vil vi handle som menighet om det bare var 6 måneders tid igjen – til vi blir tatt opp til himmelen? Før Jesus kommer tilbake, før bortrykkelsen skjer? Før denne endetids hendelsen skjer? Hvordan vill vi handle i vår dag til dag vandring med Gud? Hvordan ville vi handle, når vi snakker til de som ikke er troende? Hva skal vi si? Hvilken hastverk skulle vi ha, om vi visste at det bare var 6 måneder igjen? Om det var ett år igjen, eller kanskje 6 dager igjen? Tenk på det for ett øyeblikk.

Som Ånden sa til meg – det var stillhet i himmelen, disse englene bevegde sine vinger – Guds herlighet falt over avsatsen til jorden, og jeg hørte Den Hellige Ånd si Åpenbaringen 8:

«Da Lammet åpnet det sjuende seglet, ble det stillhet i himmelen omkring en halv timeÅp 8:1

Om du kjenner Åpenbaringen, og du leser kapittelet – så er det stille i himmelen for en halv time – noen mener at det er rett før bortrykkelsen. Før Ve`ene blir skjenket over jorden – altså dommene blir utgytt. Men i det øyeblikket, det åndedraget fra Himmelen, omtrent 30 minutter, som er nevnt i Åpenbaringen – jeg tror at den herlighets skyen som jeg så falle over avsatsen av Himmelen – er det som startet endetids vekkelsen som da vil skje i det lille øyeblikket vi lever i historien – rett før Jesu gjenkomst.

Du kan forestille deg hvilken nød jeg hadde i min ånd, i det øyeblikket – fra da til nå – har vært en dyp nød (quadruplet) i mitt liv. Jeg var allerede i nød for de fortapte, og hadde allerede ett hjerte for å se de som ikke kjenner Jesus – for at de skal finne Ham. Men i denne tiden, siden jeg hadde denne visjonen – så har jeg en sånn profetisk nød og hastverk til å advare menigheten – vi må våkne opp – sånn at Herligheten blir tilgjengelig for de som ser etter den.

Visjonen fortsatte – plutselig så jeg at Herligheten falt på jorden – og jeg så på jorden, disse bruene av lys, startet til å spre seg over hele jorden – og de gikk fra innflytelsesrike byer, til innflytelsesrike plasser. Og jeg så disse kristne, som tilba Gud – som om de bare var opptatt av egne saker – begynte å gå over disse bruene av lys – og det som skjedde var at de ble sendt ut på oppdrag (missions). De ble kanskje utsendt, muligens fysisk sendt, men de ble utsendt til å gjøre innflytelse ved å vinne de fortapte.

Jeg så også folk på disse plassene, ble «bombardert» av disse kristne – som var Jesus etterfølgere, som elsket Herren. De ble sendt på disse plassene for å influere – ikke for å bli berømt, ikke for pengene, ikke for ære, ikke for dem selv – men til å nå hver person på disse plassene, forretningene, bedriftene – for å påvirke til ære for Jesus Kristus. Og Herren sa at de ville bli gitt uvanlig favør til de som var villige til å bruke deres liv som en brennende fakkel – som ville skinne klart for Jesus – så andre folk kan se.

Om du vil bli brukt i denne ende tids vekkelsen – jeg vil se den herligheten som Amy så. Så vil jeg ba akkurat nå – at Gud vil gi deg denne følelsen av hastverk – at den herligheten vil falle akkurat nå – hvor hen du er – og at du vil bli brukt, at jeg vil bli brukt til det formålet – til å bli sendt på oppdrag, som de bruene av lys – til å gå til ulike plasser. Så la oss be:

Far jeg takker deg, akkurat nå – Jesus, at du kommer snart! Vi vet Gud Far at du kommer snart, at tidens tegn er rundt oss, Herre – og vi vet at du bryr deg for de tapte barna i denne verden. Gud du vil ha dem hjem – du har lidenskapelig kjærlighet for dem – og du gir oss denne siste sjanse – det lille sekundet i historien for å gjøre evig innvirkning. Så far, vi ber at din Herlighet vil falle hos enhver person som ser på – i deres liv – at de vil bli i en uvanlig favør – broer av innflytelse, som vil spenne over folk – Gud bruk disse folkene på disse plassene, av høy innflytelse og favør – så de kan preke til Sakeus`ene (Lukas 19, han som klatret opp i ett tre for å se Jesus) – så de kan betjene til de i de bedriftene. Gud enten det er handel, eller Hollywood eller banker eller utdannelse – uansett hva det er Herre, bruk dem for din herlighet Herre.

Vi ber og ve spør Gud at du ville sende denne endetids høsten i Jesu navn. Amen. Amen.

Jeg så i den visjonen at folk ble sendt på misjonsoppdrag for å forkynne evangeliet – det var denne massive mengden av folk som ble født på ny – i det siste sekund av historien – rett før Jesus kommer tilbake. Da jeg sto opp, etter denne visjonen – folkene i denne lille gruppen – spurte hva skjedde med deg? Og jeg delte det. Vi ba da om mer av Guds herlighet i våre liv. Og du vet – de som søker – det skal bli gitt dem – bank på, så skal det åpnes. Gud vil bruke deg – og Han vil bruke oss alle for sin herlighet når vi har ett hjerte som Jesus for de fortapte.

Om vi fanger denne visjonen, den ilden Han har – så er det en hast i åndeverdenen, at Han vil utgyte sin Herlighet på oss.

————————————————————–

Dette tror jeg er et viktig budskap. Jeg tror at Guds herlighet vil snart ramme oss – noen ganger så må samfunnet falle sammen – før folk blir desperate etter Gud – og da kommer Hans herlighet.

Jeg har skrevet, spesielt 2 ganger om kommende vekkelse. Ene er ett minisyn, som jeg fikk under bønn, som passer godt til denne visjonen:

En profeti

Og så skrev jeg en artikkel, som jeg først egentlig ikke visste hva jeg skulle skrive – men startet med noe – og til slutt kom jeg inn i en profetisk ånd – og skrev om hva den kommende vekkelsen vil se ut som – ett lite glimt;

Vekkelse – en fremtidig utgytelse av Hans herlighet

Jeg tror jeg bygde opp fra begynnelsen, det jeg til slutt endte opp med. Det var nok Ånden – selv om det ikke helt opplevdes det i starten.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s