28 Febr. 2020 – Hvordan Obama kontrollerer Bidens Hvite Hus

Denne artikkelen har jeg oversatt – for at du skal få ett lite innblikk, i hvordan USA har blitt korrupert – fra innsiden, fra Obama og hans Dyp staten, eller også kalt Skyggeregjeringen – de som trekker i trådene, som du aldri får høre om på media, ettersom disse eier media. Obama er også den som styrer Biden – som også denne forfatteren skriver. Om du begynner å nøste disse tingene – så ser du at alt henger sammen – at Trump ikke vant, pga juks – gjør at Putin nå kan angripe Ukraina. Alt henger sammen med alt – av de åndelige kreftene, som styrer sine nikkedukker i høye posisjoner i omtrent alle våre land.

———————————————————————–

Hentet her: https://cleverjourneys.com/2021/08/28/how-barack-obama-controls-the-biden-white-house/

Få dager før han tapte en ny periode i Det hvite hus, intervjuet jeg president Jimmy Carter bak Alamo.

Selv om jeg var ung, kunne jeg føle at svarene hans i utgangspunktet var hermetiske svar, og at han ikke var sikker på det kommende valgresultatet.

Carter foran Aamo, Jack Dennis 1980

I løpet av denne kampanjen i 1980 bemerket en observatør: «Hvis du spør Jimmy Carter hva klokka er, vil han fortelle deg hvordan du bygger en klokke, men hvis du spurte Ronald Reagan hva klokka er, ville han si det på tide å få dette landet til å bevege seg igjen.» Reagan visste alltid hvor han skulle og hvor han ønsket å lede nasjonen.

Blant prestasjonene understreket han for publikum, fra en scene som ble satt opp for ham foran helligdommen Texas Liberty – kort tid senere, var det fremskritt innen regjeringsbyråkrati og utdanning.

  • Carter-administrasjonen opprettet den mektige Senior Executive Service (SES). Har du aldri hørt om dem? Du vil nedenfor.
  • Carter-administrasjonen opprettet Utdanningsdepartementet.

Seks måneder etter at Trump erklærte sitt kandidatur til presidentembetet, innså kreftene bak Obamas Hvite hus, trusselen mot deres agenda. desember 2015 signerte Barack Obama en lederordre nesten ingen snakket om, eller Gud forby, å rapportere om.

Den utøvende orden var målrettet hemmelighetsfull. Hvorfor? Det er sannsynligvis forræderisk.

Det var begynnelsen på en hemmelig regjeringsstyrke, som vi i ettertid vet var ment som statskupp av en behørig valgt president og den pågående «fullstendige transformasjonen av Amerika».

Obamas utøvende ordre satte i verk en komplisert og destruktiv plan for å endre Amerikas politiske struktur.

De nåværende marionettene i Det hvite hus er diktert ut av denne forutsetningen.

Dyp Statens utrenskning

Umiddelbart begynte Obama en utøkende avsettelse av tusenvis av amerikanske patrioter fra nesten alle offentlige etater.

Utrenskningen var massiv og var spesielt skadelig for våre etterretningstjenester og militære.

De utviste ble erstattet med bare de mest lojale partilojalitetistene. Politiske agenter ble spesielt plassert i sentrale stillinger for å omgå grunnloven og endre vår regjering til å vende seg mot dyp stat-globalister og deres progressiv-sosialistiske agendaer.

Trump kalte dem «Sumpen». Selv om Trump hadde fjernet disse agentene, ble det oppdaget at Obama faktisk hadde begynt utrensningen siden begynnelsen av sin første periode. Den utøvende orden ble fremskyndet, det da de innså at Trump kunne være en trussel mot deres overtakelse og hans økende potensial for å beseire Hillary Clinton i 2016.

Hvis Clinton skulle bli beseiret, ville disse handlingene sikre en massiv hær av agenter som venter på Donald Trump.

To oppdrag

Denne hæren av politiske agenter har to oppdrag:

  • Den komplette politiske, kulturelle og økonomiske transformasjonen av Amerika.
  • Omveltningen av en Donald J. Trump.

Den Dype Staten = SES

Deep State-hæren ville være «Senior Executive Service», SES. Har du hørt om dem? Hvis ikke, er det etter design. Nedenfor er deres offisielle flagg og emblem.

SEPTEMBER 1979 ble SES opprettet under Carter-administrasjonen med det formål å profesjonalisere karriere i siviltjeneste. Det ville «forbedre og modernisere ledelsen av det føderale byråkratiet».

Fra regjeringens nettside:

«Medlemmer av SES tjener i nøkkelposisjonene like under de øverste presidentutnevnte. SES-medlemmer er den viktigste koblingen mellom disse utnevnerne og resten av den føderale arbeidsstyrken. De opererer og overvåker nesten alle statlige aktiviteter i omtrent 75 føderale byråer.

I dag anses en stilling i SES som tilsvarende generaloffiser eller flaggoffiserens rang i det amerikanske forsvaret. Da Obamas ordre startet med utrenskninger, ble disse agentene referert til som «sivile generaler».

  • SES er ikke det eneste system av lederskap i den Føderale regjeringen – men den viktigste.
  • Hoved formål: Skape høye talenter og mottaklige ledere for å forvalte nøkkel programmer
  • SES omfatter av 7000 eller 8000 posisjoner av den totale Føderale arbeidsstyrken på 1,8 millioner
  • SES HR politiske ulikheter enn de andre arbeideren under Hovedrammen (GS)
  • Politiske SES ansetter opp til 10% av alle SES
  • Karriere SES ledere Jobber under Politiske direksjoner av presidenten og hans selv bestemt byrå hovedansvarlig

Disse agentene, kjent i Washington som «Obamas hær», fikk de beste jobbene i den føderale regjeringen som ikke krever erfaring, ingen ferdigheter, og likevel får den høyeste lønnen av alle. Hvis du er sjefen for avdelingen din, er det vanskelig å sparke deg selv.

Den sivile generelle lønnsskalaen starter over det øverste nivået av siviltjeneste (GS-15), med grunnlønn fra minimum $ 127,914 til maksimalt $ 192,300 (2019-tall).

Den dagen Obama signerte den utøvende ordren, endret disse sivile offisersjobbene seg fra å implementere politiarbeid til å endre den massivt.

Selv om Trump raskt begynte en egen utrenskning, spesielt med FBI og DOJ, ble hans administrasjon møtt med enorme hindringer. Delvis på grunn av de massive endringene fra Dyp  Stat-agenter, men først og fremst på grunn av vanskelighetene med å sparke SES sivile generaler.

”Raskt, publikum vil ikke være i stand til å resonnere eller være selvtenkende. De vil ble bare kunne være papegøye via den informasjonen som blir gitt via kvelds nyhetene” Zbiigniew Brzczinksky i 1972

«For å si at Obamas transformasjon av SES til en hær av politiske agenter var effektiv, ville være en grov underdrivelse,» uttalte en observatør.

Selv om Trump til slutt var i stand til å kvitte seg med mange av disse agentene ut fra sine posisjoner, var oppgaven for massiv for bare en periode.

Integrerte operatører er Dyp Staten

I dag er det mer enn 2 millioner føderale statsansatte. De fleste av lederne av disse ansatte er rundt 8000 SES-ledere. Obama erstattet over 6000 av disse lederne med disse Dyp Stat -agentene i løpet av sine åtte år i Det ovale kontor.

Det er viktig å merke seg hvis du gjør din egen verifikasjonsundersøkelse at «offisielt» er de ikke  i FBI, DOJ og utenriksdepartementet.

Det er «Doble» toppstyringssystemer i noen føderale byråer som fyller nøyaktig de samme formålene, og disse systemene er direkte koblet til SES. Selv Forsvarsdepartementet har disse Dyp Stat-utnevnerne, selv om de offisielt hevder at de ikke har det.

Du finner ikke navnene deres på offisielle lister. Husk at de er integrert  i Den Dype. SES er et system for å kontrollere makt gjennom hemmelighold, og handle med fullstendig straffrihet.

Den dagen Trump begynte sin første dag som president, var 821 agenter på plass i Justisdepartementet.

Da tidligere Texas-guvernør Rick Perry overtok som Trumps energiminister, møtte han 490 nye agenter.

Her er en liste over andre departementer (da Trump forlot embetet):

Institutt for lærerutdanning – 86

Institutt for bolig- og byutvikling – 115

Flyvåpenets avdeling – 182

Arbeidsdepartementet – 200

Utenriksdepartementet – 204

Transportdepartementet – 231

Institutt for interiør – 258

Hærens departement – 261

Marinedepartementet – 326

Veteranavdelingen – 357

Landbruksdepartementet – 361

Handelsdepartementet – 425

Finansdepartementet – 458

Institutt for helse og menneskelige tjenester – 468

Alle andre byråer (alle ikke-kabinettnivå byråer) – 1,796

Nasjonal sikkerhet

President Trump, som lærte sårbarheten i vår nasjons militære forverring, visste at teamet hans raskt måtte handle. Obamas utrenskning av militæret var skadelig for nasjonal sikkerhet, da han bokstavelig talt hemmet (gutted) kommandostrukturen til det amerikanske militæret.

Pensjonerte høytstående offiserer har fortalt meg om å være underlagt radikal politikk for sosialteknikk og intens politisk korrekthet. Demoraliseringen av rekkene var enorm.

En beretning om Obamas utrenskning:

inkluderte erstatningen av ni seniorkommanderende generaler, to kjernefysiske kommandanter, 197 høytstående senior-, general- og flaggoffiserer, sammen med tusenvis av underoffiserer.

FBI og Homeland Security Overtakelse

Trump fikk vite at i det minst like truende var Obama-agentene overtakelse og transformasjon av Justisdepartementet, F.B.I. og etterretningstjenestene. Det er åpenbart nå for millioner av amerikanere at FBI-direktør Christopher Wray, høyesterettsdommer John Roberts, William Barr og så mange andre er en del av denne Dyp Staten.

En observatør beskrev disse operatørene som «den fjerde regjeringsgrenen» som har «diktert og utført sin egen politikk, samtidig som de åpent undergraver og saboterer de av en behørig valgt president».

Det viktigste poenget å forstå er at Obama (med agenter som Susan Rice, Valerie Jarrett, Eric Holder …) fortsetter å være mannen som har ansvaret for å utføre ordre som Dyp Statens og Skyggeregjeringens forvalter.

Hensikten med Joe Biden er å være en symbolsk frontmann, men publikum begynner å forstå.

Dyp Staten og Globalistene kastet alt, for at de måtte sørge for at Trump var USAs siste sanne president. Ingen, men kun deres utvalgte og kontrollerte marionett kan få lov til å være president. Alle sauer må adlyde: å bli vaksinert, holde seg hjemme, tro Hovedstrømmen av media og forbli fryktsomme.

Carters utdanningsdepartement

Critical Race Theory (CRT (kritisk rase teori), postulerer at alle hvite amerikanere er født onde og at alle svarte amerikanere er født som ofre. Mens CRT på papiret skal undervise i «mangfold og inkludering», i virkeligheten underminerer de borgerrettighetspionerene som ønsket at vi ikke skulle se farge eller rase.

Bidens utdanningsdepartement trakterer aktivt tilskuddsmidler til skoler som implementerer programmer som lærer leietakerne i CRT. Det første programmet gir bare noen få millioner dollar i finansiering, men hvis det implementeres, vil administrasjonen vedta milliarder i lignende finansiering. Indoktrinering på alle nivåer er avgjørende.

I ettertid var Carter ikke en så god president, men han var ikke en dårlig mann. Biden er en dårlig president og en ond mann.

Carter har aldri på sitt verste noensinne gjort det Biden gjør, som å tilbakekalle Trumps beskyttelse av amerikanske statuer, fra ondskapen til BLM og Antifa.

Carter, hadde gode intensjoner og var aldri uamerikansk. Biden er en radikal venstrevridd og et verktøy for kreftene som ønsker å ødelegge landet vårt.

Biden kom til Washington og lovet verden til sin venstreorienterte base. Tiden vil vise, men med mindre republikanerne får sin handling sammen og tar tilbake Kongressen og Det hvite hus, så har vårt lands prøvelser bare så vidt begynt.

Skrevet av

From award-winning Texas author Cynthia Leal Massey.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s