3 mars 2022 En dårlig planlagt angrep? – og Den Nye verdensordens inntog mot Russland

Akkurat nå så jobber jeg med en liten serie, om hvordan USAs handelsmenn, var med og støttet Hitler. Fordi det som skjedde da – er det samme som skjer nå – hvor Obama (og bølgen skapt via media) idag er stråmannen handelsmennene har valgt ut – gjennom bla. sin organisasjon Skull and Bones – en hemmelig okkult organisasjon, som bla. Bush familien er med i. Jeg vil legge ut 2 artikler – som jeg har fått oversatt fra svensk – men først vil jeg prate litt om denne hva som skjer i krigen, og forsøke å analysere Russlands motiver:

– Russiske soldater som forvirrede barn

Siden ligger under ett pluss abonnemang, men kan leses fra den 4 mars. Ett lite utdrag:

«President Zelenskyj holdt en tale i natt der han sa at de russiske soldatene er mer som forvirrede barn enn motiverte soldater. Etterretningsrapporter sier det samme: Soldatene ble fortalt at de ville bli hilst velkommen som befriere. Andre fikk høre at de skulle delta i en øvelse.

Materielt er de også dårlig rustet for krig: Walkie-talkiene de bruker, er billige utgaver som lett kan avlyttes. Det ble sagt for en tid tilbake at hæren skulle få avlyttingssikre digitale radioer. Hva er det som skjer med Russland?

Ukraina er selvsagt interessert i å undergrave fiendens stridsmoral og styrke sin egen. Men det begynner å bli ganske mange slike rapporter som peker i samme retning. «

Er Putins invasjon – dårlig planlagt – eller planlagt å være dårlig med vilje? Disse som sendes inn først, har vært forvirret – og mange ønsker ikke å dø – og ødelegger bensintanken, for å slippe å kjøre mer – og soldater nekter å skyte inn mot befolkningsområder – dessuten så mangler det mat og drivstoff konstant – russiske soldater må ofte lete etter mat.

Jeg vet at når Hitler inntok Polen – så var det egentlig ikke en bra måte å gjøre det på – fordi samarbeidet mellom de ulike divisjonene og de ulike våpengrenene var katastrofalt dårlig. Men Hitler sendte inn såpass mange millioner soldater, at de endog tok ca halvparten av landet ganske raskt – Sovjet tok den andre halvparten av landet med ca en halv million soldater.

Fra den tyske skolen på 30 tallet – full an indoktrinering – men de fleste skjønner ikke av siden – spesielt – fra år 2000 – har det vært en stor indoktrinering i den norske skolen – som har blitt berre de siste årene – ettersom de skal tvinge inn Woke lære på barna – som er ren Sodoma og Gomorra lære. Man lærer også å avsky ens egen hvithet – som om man skal skamme seg over det. Dette er de nye lærerne som kommer på banen – fullstendig indotrinert via AP utdannings skole av lærere.

Men tydeligvis lærte Hitler noe – fordi da han startet blitz krig litt senere – så feide han unna vestlig motstand på uker – Frankrike falt vel på en uke. Men Hitler hadde indoktrinert de tyske soldatene – ved skolen siden ganske tidlig på 1930 tallet. Jeg har skrevet om hvordan skolen indoktrinerte de tyske barna her. Spørsmålet er om de russiske ikke er så hjernevasket, som eks. vi her i Vesten har blitt. Mange av de vill rett og slett ikke krige. Det virker nesten som massene manipulert ved «bølgen» i media, vil selv gå til angrep mot Russland. Det handler ikke om at Ukrainerte lider, fordi da burde vi reagerer på mange andre konflikter – men dette er den ånd som driver Den Nye Verdensorden – de som styrer det meste av MSM – media.

Så spørsmålet er om Putin gjør dette med vilje, ved å sette inn folk fra førstegangstjenesten, som ikke har noen erfaring med krig – for å fremstå som svak med vilje – for så å sette inn sine virkelig styrker, som ikke skåner noen? Eller vil han bruke verre våpen? Eller vil han trekke seg ut av Ukraina, noe jeg tviler på at han ønsker eller vill.

NRK fortsetter sin propaganda og løgner, som har blitt verre og verre for hvert år – men de har blitt ett taleorgan for å forsvare Bejing, Kina på alle mulige måter – og vil ikke si dette som nå kommer frem i New York Times. at Kina hadde kun ett ønske:

  • Putin ville vente med invasjonen til OL var over. Putin holdt det løftet.

Amerikanske diplometer holdt 6 møter med kineserte, hvor de forsøkte å overtale kineserne til å legge press på Russerne. Men i stedet for press ga kineserne den hemmelige informasjonen videre og fordømte forsøkene på splittelse. Kina vil heller ikke fordømme invasjonen.

Mens NRK forsøker å formidle at kineserne er sjokkert over volden fra russerne, som er en ren løgn. Du kan lese hele saken på «Kina ga Putin grønt lys«.

Bilde fra ett russisk militærhelikopter over Ukriana

Du kan også lese hva Kent Andersen skriver: Tallene taler mot Putin, og for mer kaos – Document

Men Putin har tydligvis heller ikke glemt Norden, og Sverige som snakker om NATO medlemsskap – Putins Russland krenket dermed svensk luftom med 6 jagerfly:

Putin fortsetter å true: Russiske kampfly har krenket svensk luftrom

Det hjernevaskede Faktisk.no – som utgår fra det oppkjøpte media

Det siste jeg vil ta med – er nok en løgn fra Faktisk.no:

Faktisk.no: Nei, Russland angriper ikke amerikanske laboratorier i Ukraina

Men det stemmer ikke – ifølge denne snutten – som jeg har oversatt det meste på:

Han sier at alt som nå kommer ut fra Ukraina er fake news. Går virkelig Russland etter bio våpen laboratoriumer? Vi da ikke Russland prate om det før de går inn i Ukraina? Jeg tror de gjorde det – sjekk ut denne:

Av Maria Zaharova – talsmenn for De russiske tjenestested for utlandske affærer:

«Man er bekymret for utviklingen av biologiske våpen nær den russiske grensen – inkludert det å spre sykdommer gjennom insekter.

Underforstått, det er mulig å opptre undersøkende, ikke bare i interessen av santiære epidemiologiske sunhet i befolkningen – til befolkningen i naboskapets land – når det gjelder sånne senter. Derfor er vi spesielt bekymret for Pentagons stor satsing medisinske biologiske aktiviteter nær de Russiske grensene. Man har all rett til å stille ett spørsmål om det reelle målet av disse US militære biologiske aktivitetene.»

Dame fra parlamentet i Ukraina avslører Ukraianas intensjoner – ett redskap for Den Nye Verdensorden

Reporter med en Ukrainer i det Ukriainske departemanget

Så de ser dette som ett problem i Russland, å ha biovåpen så nær grensen. Men hvem styrer i Ukraina? Hva sier de – her fra Fox News:

Reporter: Verden er imponert av viljen til det Ukrainiske folket til å stå opp og forsvare seg – er du?

Vel, jeg er ikke overrasket – vi har kjempet mot Putin i de siste 8 årene, og vi har tre revolusjoner i vårt land – når vi ikke var enige med det som skjedde og den retningen man var på vei inn i. Akkurat nå er det kritisk tid – vi vet at vi ikke bare kjemper for Ukraina men for denne Nye Verdens Orden for de demokratiske landene.

Der har du det folkens – rett fra en som er i parlamentet – Ukraina representer Den Nye Verdensorden – og gikk så langt at hun snakket om demokratiske land. De forsøker å innføre dette kommunistiske facistiske systmet – med diktatur under navnet Covid 19.

Legg også på sinnet at Russland har forvist Rotchild familien (en av Den Nye Verdensordens familier) fra Russland. På toppen der – er George Soros – her ett intervju med Putin:

Det er en sånn person i USA – Mr. Soros som blander seg bort i (som han ikke har noe med å gjøre) forretninger over hele verden. Jeg hører fra mine amerikanske venner – at USA som en stat har ingenting å gjøre med hans aktiviteter. Ryktene som sprer seg nå, er at Soros vil gjøre Euroen verdifull. Eksperter har allerede diskutert dette, hvorfor han gjør dette? Så vil myndighetsdepartemanget si at det ikke har noe å gjøre med disse aktivitetene. Dette er Soros private affære.

Klaus Scwab – i WEF (Davos) – sier at Putin er endel av hans Unge ledere (Young Global Leaders) (video fra 3,57 inn i videon)

Men hva sa Putin da han møtte opp i World Economic Forum (WEF)? 4:25

Schwab; Verden har en unik mulighet av å gå fra konfrontasjon til dialog. Heller dialog en isolasjon. I går – ved en telefonsamtale hvor han ble enig med en ny start med kjernefysisk våpen. Som var gode tegn.

Putin: (tid ca 5 minutter) Globalisering er styrt av de multinasjonale selskapene i Europa. De er kun 1 % av befolkningen – hva vil det da skje med de 99% andre folkene? Disse 1% har da fått ganske full kontroll over samfunnet. De vil peke ut hvordan alle skal leve og hva de skal velge – og hva du skal utrykke (yttringsfrihet som er totalt fallende) – vi ser dette utfolde seg i USA. Og alle vet hva jeg prater om. Og jeg tror at hoveddelen av folket deler dette synet. Verden kan ikke følge en sti om hvordan man bygger opp en økonomi for millioner av folk – ja milliarder. Euroen som et emn symboliserer Den Nye verdensordens verdensmakt. (denne var litt vanskelig å oversette – så noen ord har jeg hoppet over, og noen oversettelse er jeg noe i tvil om – men tror jeg har fått med meg hovedsaken)

Hva er det som skjer i Ukraina? Av de bevisene jeg ser, så er jeg ganske trygg på at jeg kan si at mine kommentarer er sanne. Det er den Nye Verdens Orden som blir tatt ut, av Vladimir Putin. Putin ønsker å komme og invadere Canada – fordi vi er endel av den Nye Verdens Orden – muligens verre enn noen andre plasser. Han blir tatt med med åpne armer av våkne Canadiske folk.

Canadas parlament: På slutten er det ett spørmålstegn i den Canadiske parlamentet – hvor en mann spør om det er riktig at Klaus Schwab sier at halve kabinettet er besatt av lærlinger fra hans WEF – Young Global Leaders. Han spør da om kabinett kan si navnet på de dette gjelder. Han ble da avbrutt av han som antageligvis styrer debatten – og ja – det var ett godt spørsmål, men lyden er dårlig og videon er også dårlig – og jeg må bare unnskylde…. så blir han avbrutt av en annen parlemantiker (sikkert med i WEF) som sier at spørsmålet er en åpen desinformasjon….

Så til en Ukrainer, som bor muligens i Canada (via Tik Tok):

Jeg er 4 generasjon Ukrainer, begge mine foreldre er fra Ukraina. Jeg vil bare fortelle at jeg støtter det Putin gjør 100%. Ukraina er så ond, folket er så korrupte, sånne løgnere, tyver. Fakta at President Biden og Hans sønn har hatt korrupte forbindelser med Ukraina, og ble likevel valgt til president – det er en av grunnene til at Putin invanderer. Biden vet at han mister milliarder, om Putin tar over Ukraina. ……… Det er mye som foregår – som ikke ses med øyet. Det er mye under bordet som foregår, og det er mye mafiavirksomhet i Ukraina rundt i hele landet.

Video slutt

Vi må huske på at ærlighet ovenfor hva ett folkeslag er – er også nedskrevet i Bibelen:

«En av dem, en profet av deres eget folk, har sagt: Kretere er alltid løgnere, onde villdyr, dovne storetere. Dette vitnesbyrdet er sant. Derfor skal du tale dem strengt til rette for at de kan bli sunne i troen, og ikke gi seg av med jødiske eventyr og bud av mennesker som har vendt seg bort fra sannhetenTit 1:12-14

Samtidig så vet jeg at mange mennesker i Ukraina blir faktisk frelst – spesielt siden 2014 – hvor det har vært store etterspørsler etter bibler blant barn og voksne. Så til tross for det korrupte systemet – og korrupsjonen hos manges hjerter – så skjer det også store ting, bak fasaden, er bare troens øyne ser – og Herren har full kontroll!

En spesiell drøm

Jeg vil til slutt ta med noe min forbeder i Nord opplevde. Han bor i nærheten av Brønnøysund. Han sa at de hadde vært på ett bønnemøte – og det var veldig sterkt – ånden kom over de som var der – de var vel 2 eller 3 stykken. Da de gikk hjem – fikk min forbeder og en av de andre, en profetisk drøm. Min forbeder drømte at Russerne kom – mens den andre, fikk se at de holdt møte – og samlet stoler – og de fikk hjelpe av russiske soldater til å sette opp stolene – og han så krigsmaskiner i bakgrunnen.

Kanskje ikke russerne er så onde hva vi ønsker å formidle – onde mennesker i det onde systemet som Putin styrer – vel, vi har det samme i USA, Canada, New Zealand, Australia, via landene i EU og ikke minst Norge.

Du vet – Den Nye Verdensordens agenda – er mye verre – enn ondskapen i Ukraina. Det har vi nå sett i 2 år, med en form for tvangsvaksinering – hvor det har kommet frem i en reportasje fra England – at 9 av 10 som dør av Covid, er vaksinerte.

The Expose: Du blir distrahert av Russlands invasjon, publiserte den britiske regjeringen en rapport som bekrefter at den full ut vaksinerte står for 9 i hver 10 covid-19 dødsfall i England (Engelsk)

Så hvem er verst – den som dreper i hemmelighet, mens man narrer folk – som våre myndigheter gjør, via vaksiner – vi som blir kalt antistatlige av det korrpute PST? Eller en som gjør det i det åpenbare, som muligens har motiver av å spare Russland, for det korrupte ondskapen som går ut fra handelsmennene i USA – som Soros, som er ikke ønsket i Ungarn, pga hans destruktive påvirkning på demokratiet!

Symbolet for den okkulte Skull and Bones – hvor mange infllytelsesrike amerikanere har vært med i, og er med i – jeg mener at selv Ronald Reagen var på møter der…. så hvem av de viktige har ikke vært på møter der….?

Jeg skal trykke ut ett par artikler til – for å se hvem som gjore det mulig, for at onde ting som Russiske invasjonen og Hitler – ble mulig pga disse penger og makt. Det er det samme systemet idag – de som prøvde å gjøre et kupp på 30 tallet, for å få noe lignende system som i Nazi-Tyskland – som jeg har skrevet om her – Kennedy som ikke lot seg styre av de – ble skutt, nettopp pga det. Siden har det vel omtrent aldri vært en president, som ikke har latt seg styre og manipulere i USA av disse folkene. Og de mektigste av disse, er rett og slett etterkommere av disse som forsøkte å gjøre ett kupp da – Rockefeller har overført alt til sine barn – og samme i Rotchild familien – og det samme med Prescott Bush, som er far og bestefar til 2 presidenter – de var også med i Skulls and Bones, som har samme emblem som nazistene hadde på sine drakter – 2 knokler i kryss – ifølge artikkelen jeg snart vil dele.

Én kommentar

  1. […] Biden bruker ladet begrep: Ber folk forberede seg på en «new world order» – Biden gjør som Bush presidentene før – som promoterte Den Nye Verdensorden – en okkult bevegelse som står bak Agenda 2030 og alt annet som er ondt – og hvor Rockefeller familien er den mest dominerende, og de er ikke jødiske, men er tysk ættede. Det er også interessant at en av parlementarikerne i Ukraina – sier at de er med å skape Den Nye Verdensorden – som jeg skrev om her. […]

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s