27 mars – 2022 – Intervju med Laura Logan, krigsreporter – om krigen i Ukraina

Lenken er hentet her: https://www.youtube.com/watch?v=mvfyBBnHABE

Kan også ses på Document.no : Doc-TV LIVE: Krigspropaganda og polarisering splitter oss ytterligere – Document – interjuvet med Laura Logan – som har vært krigsreporter i 35 år, ligger inne i denne artikkelen:

Americas Voice: Daily Mail har en veldig interessant historie, som sier at Vladimir Putin går tom for kuler – hvor han har en og en halv uke – maks 2 – og han mister fly og tanks – og det har ikke helt gått Putins vei.

Laura: Jeg kjøper ikke dette for ett sekund – det er så mye desinformasjon, og vi har ikke sett noe som er likt dette. Jeg har nå dekket kriger i 35 år – jeg har ikke sett noen med deres negler inn i det Ukrainiske flagget. Vi har blitt gjerdet inn i denne boksen – hvor vi enten på hate Putin, og tro alt det onde som blir sagt om han – eller å elske Ukraina – det finnes ingen mellomting. Det minner meg om «hvit overlegenhet» eller du går inn i det demokratiske narrativet på alt under solen.

Vladimir Putin visste nøyaktig hva han gjorde når han gikk inn i Ukraina – det Russiske militæret er ikke perfekt, jeg har snakket med multiplume forsvars spesialister og etterretnings spesialister, fra en Defense Intelligence Agency som har studert det russiske militæret i mange år – de har problemer med å montere komplekse luftoperasjoner – ettersom de har veldig lite trenings tid, i forhold til eks. USAs luftressurser som jagerflypiloter, men Russland sliter ikke.

Hva Russland har gjort begynnelsen er veldig strategisk, de gikk ikke direkte mot Kiev, de dro opp mot alle disse biologiske våpen laboratoriene, som er spredt over hele landet. Noen har de bygd i tiden under Sovjet, så det vet hvor de er. Fordi under forsvars reduksjons programmet (The Defense Threat Reduction Program) – vi gikk inn etter Sovjetunionens kollaps – og angivelig gjorde om disse fasilitetene fra Biologiske våpen laboratoriumer til offentlige helse laboratoriumer – skjønt, i disse dager er det vanskelig å tro noe som våre ledere forteller oss, fordi de løy om Covid 19, de løy om Russland Collusion  – konspirasjon (at Trump hadde samarbeid med Russland) – de løy om Ukrainas riksrettssak – og det er så mye annet som skjer i Ukraina som ingen prater om. Du ser en sånn uærlighet når det kommer til historiene i Ukraina, du ser uærlighet når det er snakk om Azov bataljonen – som er grunnlagt av USA og NATO

Azov bataljonen – som støttes av USA
Den okkulte Nazi solen

– du kan finne bilder av Azov på nettet, hvor de holder Nato flagget og Swatsika samtidig – hvor deres egen emblem inneholder den svarte okkulte sol symbolet som var et Nazi SS symbol –

den inneholder også det sidemerkene du kjenner til og lyn tegnene i SS. Gjennom hele det Ukrainiske militæret du kan se det svarte okkulte sol merket, på deres klesrustning – selv de kvinnelige soldatene som går parader foran hele verden – for å vise ett eksempel på Ukrainas uavhengighet, ånd og nobelhet. De bærer med seg det svarte okkulte solmerket – og det Hvite Hus vil få oss til å tro at dette betyr ikke så mye – bare et lite antall tropper, men det er ikke sant.

Denne Azov bataljonen har myrdet på sin vei gjennom Øst Ukraina – vi vil ikke innrømme det – det var derfor Krim hadde valg om uavhengighet – det er derfor Krim ønsket å bli en del av Russland. Fordi vi i den vestlige media vil ikke erkjenne realiteten av hva som foregår. Det var det vestlige Ukraina som støttet nazistene, det var der hovedkvarteret for SS var. CIA og Allen Dulles (på starten av 50 tallet styrte han – interessant å lese om Dulles – han hadde satt inn desinformasjon mot folk som ville avsløre at CIA var under Kommunistisk infiltrasjon) ga faktisk immunitet mot rettsforfølgelse mot de Ukrainiske nazistene – under Nurnberg rettssakene.

Det er en lang historie – av USA og vår etterretningbyråer dannet og væpnet nazister i Ukraina – dette er ikke ny-nazister som dukker opp til stadighet – dette er ekte nazister fra 2 verdenskrig. Om du går tilbake til Nurnbergsprosessene – de planla denne ideologien for 1000 år. Du burde se på dette – når du vet at CIA sponset Den Oransje revolusjonen i Ukraina i 2013 og i 2014 – at de plukket ut/valgte de Ukrainiske lederne, for å gå til Victoria Newlands (mener hun Victoria Nuland, en amerikansk diplomat? Hun hadde en privat tlf. samtale til USAs amabassadør i Ukraina om hvem som skulle styre, som ble lekket ut i det offentlig) elites telefon konversasjon hvor hun og USAs ambassadør bestemmer hvem som kan lede Ukraina – jeg mener det er så mye innblanding her som du kunne ikke kunne forestille deg.

Forestill deg dette – selv før du går til Hunter Biden (og hans avslørende laptop – som han også drev med pedofile handlinger med bilder, men også med korrupsjon på høyt nivå i Ukraina) – Nancy Pelosi, John Kerry, Mitt Romney og aller deres barn som er ansatt, som tjener millioner fra Ukraina.

Real American Voice: Du rapporterer til oss riktig troverdige kriser, som våre ledere står i – jeg lar Karen Turk å hoppe inn i det: Ja, jeg tar opp fakta at President Ziellinski er jødisk, og jeg vet ikke eksakt hvordan dette spiller inn – men det er noen veldig interessante poenger i det du sier – man tenker det er politisk, teatralsk – du ga mange gode poeng i starten – at du tror Putin har full kontroll.

Jeg vil spille noe Jen Psaki sa – fordi det ser ut som det Hvite Hus gjentar disse følelseytringene:

Jen Psaki (Bidens pressesekretær): Sluttspillet er ett reelt spørsmål for president Putin – vi har totalt ødelagt hans økonomi – vi har gitt militær assistanse og humanitær bistand til Ukrainerne – for at det da blir mulig for de å kjempe tilbake i en større utstrekning enn det Russiske lederskapet har forutsett – og igjen, han er fast bestemt på hva veien fremover ser ut for han.

Real Americas Voice: Han bestemmer hva det ser ut som – det er akkurat hva du sier Laura.

Laura: Det som forstyrrer meg, i det vi er inne i nå – er at vi har en veldig selektiv og en trang forståelse av å forstå historien- President Zelinski er kanskje jødisk – men han er ikke den eneste i dette som led under den andre verdenskrig – som hans slekt. Se på Putin – hvor mange slektninger mistet han i beleiringen av St. Petersburg (Stalingrad) – folk kjenner ikke historien – hva som skapte Putin.

Zelinski, Ukrainas president og USAs marionett – tror han er nr. 2 fra venstre

Jeg forsvarer ikke han – jeg trenger ikke det. Min jobb som journalist er å forsøke å forstå hva som er sannheten her. Jeg liker ikke å bli løyet til. Vi har blitt løyet til på en episk skala – når vi får beskjed om at enten å være 100% for Zelinski, som er en marionett – som du kan finne på webben, i svarte høyhæla sko og i skinn klær uten skjorte, som gjorde en parodi – danset med underholdningsstjernene – som er en forhånelse av en Ukrainisk gruppe – som gjør en slags satanisk okkult type av musikkvideoer.

Zielinski var plukket ut, som så mange av våre ledere, og ærlig sagt med Big Tech og ved valgfusket i disse dager. Vi vet ikke hvor mange ledere rundt hele verden har blitt plukket ut for oss – som ikke var valgt inn. Jeg vet at det er økende problemer med teknologien og digitaliseringen av vår verden. Se hva som skjer med Covid 19 – se hva som skjer globalt – vi kjemper de samme slagene over hele verden og later som om denne krigen er om Ukraina og Russland – det er en åpenbar løgn.

Putin har advart i 15 år – at han vil ikke stå og se på – mens Globalistene vil ta over hele verden – hvor de bygger biologiske våpen fasilititer og alt annet de gjør i Ukraina, ved bla. deres oligarker. Ukraina har vært ett senter for hvitvasking av penger for mange av lederne i dette landet (USA) over lengre tid, for milliarder av US dollar har blitt hvitvasket i Ukraina – og vi sier ingenting om det. Dette er våre skattepenger – jeg mener før riksrettssaken, hadde du hørt om noen i USA, som har brakt frem en utenlandsk regjering i Det Hvite Hus? For anti korrupsjon trening? Ingen stiller spørsmål med dette. Hvorfor gjør vi ikke det?

Vi har en idiot som løytnant Colonel Vinman som går til riksrettssak, og står der som Løytnant Colonel – og forteller presidenten i USA hva slags politikk det skulle bli. Du har en forræder i form av Maria Jovanovic, som var Obamas ambassadør, som dikterer til de offisielle myndighetene – ikke hør på ønskene til det amerikanske folket – ikke hør på valgresultatene – vi er de sanne lederne i USA – når folk innvender seg mot kvinnen, som ikke en gang blir sparket – hun får isteden en bekvem jobb på livstid på Universitetet i Georgetown – av skattepengene til de amerikanske innbyggerne.

Vi blir fortalt at USAs president ikke kan si til sine utenlandske motstykker – at vi ønsker å se inn i noe, men Joe Biden får så mye hjelp han ønsker – det er så mye hykleri og uærlighet – og Ukraina er senteret for alt sammen.

Den dype staten (skyggeregjeringen) er ikke en konspirasjons teori, det er en virkelig dyp stat. Se på SES – for når det byråkratiet kom inn i loven i USA – det var da vi fikk en haug med ikke valgte byråkrater, som trakk i trådene bak scenen – det er de folkene som hele tiden lyver for oss.

……………………………………………………………………………………………………………………………….

Til sist, som undertegnende vil dele – den Ukrainiske presidenten har mange ferdigheter – på å underholde, her under ett klipp med andre stjerner (noe likt med vår «Skal vi danse» tenker jeg) – er det ikke det han nå også gjør – får beskjeder hva han skal gjøre – og så gjør han dem – og da trenger man gode skuspillere på den internasjonale arenaen – som Obama var/er – men som Biden ikke er – men media dekker opp så godt det lar seg gjøre – men vi andre ser en åndssvak mann i Biden, med tegn på demens, men det spiller ingen rolle, for da er han enklere å manipulere – for det er ikke han som egentlig tar bestemmelsene:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s