11 april 2022 – Hykleriet ved Enoksens avgang, og i politikken generelt – og feministens fest av å felle mannen

Hykleriet, dobbeltmoralen og løgnene innen politikken vil ingen enda ta. De klarte å utmanøvrere vår dyktige forsvarssjef Enoksen, en mann som vokste opp i en tid hvor man hadde ett sunnere syn på ett forsvar. Men muligens var han ikke nok Woke – fordi å forsvare grenser, betyr lite, men å få inn Gender (kjønnspolitikk) og Woke inn i forsvaret, med alle dens forvirrende elementer, er jo tydeligvis viktigere:

Støre – Norges største selvmoralist Støre – tenk på hans løgner om forhold til Hamas og svart arbeid – og mye mer – Enoksen ved hans side – kan lett ofres – for hvem tenker vel på at Norge trenger forsvar i disse tidene?

Trekker seg: Forsvarsminister Odd Roger Enoksen

Men – de som kaster stein mot Enoksen, sitter de ikke i eget glasshus? Truls Olufsen-Mehus i KRF forteller dette:

«𝗠𝗼𝗿𝗮𝗹𝘀𝗸𝗲 𝗳𝗼𝗿𝘃𝗲𝗻𝘁𝗻𝗶𝗻𝗴𝗲𝗿 𝗮̊𝗿𝘀𝗮𝗸 𝘁𝗶𝗹 𝗮𝘁 𝗳𝗼𝗿𝘀𝘃𝗮𝗿𝘀𝗺𝗶𝗻𝗶𝘀𝘁𝗲𝗿 𝗺𝗮̊ 𝗴𝗮̊:

Vi kan lese om at forsvarsminister og tidligere partileder i Senterpartiet, Odd Roger Enoksen, har trukket seg på grunn av noe de fleste av oss mener er moralsk uakseptabelt for en statsråd – men ikke ulovlig.

Det moralske ugjerningen består av

a) utroskap mot sin kone

b) med en 32 år yngre kvinne i et seksuelt forhold

c) som startet mens kvinnen var 18 år

d) kvinnen forteller om opplevd press, noe Enoksen benekter

Det er positivt at det virker som det enda er en felles enighet om at det finnes visse universelle, moralske normer som bør styre atferden vår. At selv om Enoksen ikke bedriver lovbrudd, mener vi handlingene fra en toppleder kvalifiserer til fall av status og titler.

𝗠𝗲𝗻 𝗲𝗿 𝗮𝗹𝗹𝗲 𝗲𝗻𝗶𝗴𝗲 𝗶 𝗮𝘁 𝗱𝗲𝘁𝘁𝗲 𝗲𝗿 𝗺𝗼𝗿𝗮𝗹𝘀𝗸 𝗳𝗼𝗿𝗸𝗮𝘀𝘁𝗲𝗹𝗶𝗴? 𝗛𝘃𝗮 𝘁𝗲𝗻𝗸𝗲𝗿 𝗮𝗻𝗱𝗿𝗲 𝘁𝗼𝗽𝗽𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗸𝗲𝗿𝗲 𝗲𝗴𝗲𝗻𝘁𝗹𝗶𝗴 𝗼𝗺 𝗱𝗲𝘁𝘁𝗲?

Utfordring 1:

Anette Trettebergstuen med kjæresten Hilma Nikolaisen. Foto: Maria Lønning Vilster

Jeg er spesielt interessert i å vite hva Enoksens ministerkollega Anette Trettebergstuen (AP) mener om dette moralske forholdet. Fordi i sin bok «HOMO» skriver hun at: «𝐷𝑒𝑡 𝑓𝑖𝑛𝑛𝑒𝑠 𝑖𝑛𝑔𝑒𝑛 𝑓𝑎𝑠𝑖𝑡 𝑓𝑜𝑟 𝑘𝑗æ𝑟𝑙𝑖𝑔ℎ𝑒𝑡 𝑒𝑙𝑙𝑒𝑟 𝑠𝑒𝑘𝑠𝑢𝑎𝑙𝑖𝑡𝑒𝑡. 𝐹𝑖𝑛𝑛 𝑑𝑒𝑡 𝑠𝑜𝑚 𝑝𝑎𝑠𝑠𝑒𝑟 𝑑𝑒𝑔.»

Utfordring 2:

Jon Reidar Øyan

Jeg lurer også på hva Jon Reidar Øyan (AP) leder i Arbeiderpartiets nettverket for LHBT og som sitter i Oslo Bystyre, hva tenker han om saken. For i en bok han har forfattet som heter «Sexguide for homser» skriver han at dersom det er stor aldersforskjell mellom deg og den eldre partneren din, «𝑘𝑎𝑛 𝑑𝑒𝑡 𝑣æ𝑟𝑒 𝑎𝑡 𝑑𝑢 𝑓𝑜𝑟𝑒𝑡𝑟𝑒𝑘𝑘𝑒𝑟 𝑎̊ 𝑝𝑙𝑢𝑘𝑘𝑒 𝑜𝑝𝑝 𝑒𝑛 𝑦𝑛𝑔𝑟𝑒 𝑔𝑢𝑡𝑡 𝑓𝑜𝑟 𝑎̊ 𝑓𝑎̊ 𝑡𝑖𝑙𝑓𝑟𝑒𝑑𝑠𝑠𝑡𝑖𝑙𝑡 𝑠𝑒𝑥𝑏𝑒ℎ𝑜𝑣𝑒𝑡.»

Øyan åpner altså for at man kan få tilfredsstilt sitt behov med å være utro med langt yngre personer slik jeg tolker teksten fra boka. Gjelder dette også for godt voksne toppolitikere med 18 år gamle sexpartnere? Kan man her trekke på skuldrene å si «love is love» med regnbueflagget vaiende?» Hentet fra Facebook

—————————————————————-

Er det alltid mannens feil?


Når samfunnet lærer selv på skolen, at man bare kan forsyne seg seksuellt med hva som helst, bare den andre parten vil – så får vi ett dilemma, spesielt visse kvinner har en tendens til å føle seg fortapt etter en seanse med en mann, om det da i deres verden ikke går frem på en riktig måte – og jeg tipper det er fordi de føler seg dårlig da den første beruselsen har lagt seg, pga at de har åpnet opp for åndelige krefter – som man gjør utenfor ekteskapet. Menn bruker sjelden å si noe om dette, annet enn å skryte av det, men det finnes menn som også føler seg ødelagt ved ett «ufrivillig» eventyr.

Jeg husker at på jobben min for flere år siden, ved ett julebord, så var det en gift mann som gikk rundt for å se om han kunne sjekke noen – og en svenskættet kvinne, som var samboer, under litt for mye alkohol – ble fristet – de 2 gikk inn på ett toalett, og gjorde sitt fornødende der – og da kvinnen kom ut – så sa hun til alle, at hun var voldtatt. Mennene gikk ikke på den der – de skjønte at hun ble med inn frivillig. Men ettersom vi hadde en kvinnelig sjef, så ble mannen forflyttet til ett annet område i kommunen.

Pakten i ett parforhold – urent utenfor dens faste rammer

Så mye enklere alt hadde vært, om man fulgte de etiske reglene rundt det å være forsiktig med det seksuelle – fordi du inngår i en ny pakt, for enhver en du har ett forhold til (en pakt er alvorlig – jeg har skrevet noe om det under Ekteskap og skilsmisse). Og det skaper urene bånd, om da det seksuelle foregår utenfor ekteskapet. Og det er ikke alle som føler ubehaget med de urene båndene som skapes ved en sånn seanse, kanskje fordi de har gjort det flere ganger – og blir lite påvirket av det. Men andre, spesielt mange kvinner, har en tendens til å føle seg ødelagt på innsiden. Fordi de er mest følsomme på sånne ting. Det er pga de åndelige lovene, at det blir sånn. Man har brutt Guds evige lover, og noe skjer med deg, som også vil forandre din retning i livet.

Men endog – i ett samfunn som opphøyer det urene, hvor det også praktiseres av de som sitter i Regjering og Storting, av stort sett alle – er det noen der som var jomfru før de giftet seg – og holdt jomfrudommen kun for sin ektefelle resten av livet? Det må isåfall være hengivne kristne eller muslimer, mest den kvinnelige delen. Jeg tviler på om det er noen andre som gjør det – ikke i dette perverse samfunnet.

Å kaste den første stenen – må den gjøre som er uten synd

De religiøse tenkte de hadde en sak mot Jesus – de fanget da en kvinne, som utførte hor – men hvor var mannen? Og de stilte henne frem for Jesus – offentlig – til skam for kvinnen, og til utfordring for Jesus – han svarte ikke med en gang – men når Ånden ga han visdommens ord, så med kraft sa han til dem dette:

Fra filmen Passion of Christ – hvor kvinnen finner nåde ved Jesu føtter

«.……. Den av dere som er uten synd, han skal kaste den første steinen på henne!» Joh 8:7

De som fordømmer Enoksen mest, er også de som er mer skyldig enn han – sånn er menneskenaturen – sånn var det på Jesu tid – og idag!

Trine Grand Skeide kaster stein

Dette er en illustrasjon av åkeren – og bilde av Helge Lurås, direktør i Resett, som var den første som skrev om hva Grande gjorde, for ca 10 år siden – før det ble avslørt. Men mange visste om det – også journalister og politikere – men stille var de – som i graven.

Bare for å vise samfunnet dobbeltmoral – la oss se på Trine Grand Skeide, som da var akkurat noe under 40 års alderen, og forførte en 17 år gammel gutt (du kan lese den stygge historien her) – og gutten slet med dette i ettertid – men media var taus – alle var tause – og det var først Resett som avslørte det – og forklarte hvor sprø Trine hadde vært på denne festen, og forsøkte å finne noen hun kunne «køye» med. Men Trine var beskyttet av det uetiske media.

De nevnte heller ikke en annen sak Trine måtte stå i:

Helge Solum Larsen

Tilbakeblikk: Grande sparket Venstres nestleder etter sex med 17-åring

Teksten er hentet fra en sak i Aftenposten i 2012 hvor Venstreleder Trine Skei Grande sparket sin nestleder Helge Solum Larsen etter voldtektsanklager. Larsen ble anmeldt for å ha sex med en 17 år gammel jente, men saken ble senere henlagt av politiet.

Helge var 39 år gammel – og som jeg skjønte det, knust pga Medias og Venstre partiet dømmende måte mot han – han døde noen får år etter. Han nekter for at det var en voldtekt – men det er forskjell på de som er ønsket å bli fjernet og de som gjør verre ting og får bli. Dessuten, kvinnefeministene vet å bruke sin makt, som de selv har skaffet til veie i dette samfunnet, ved å velte bort mannens autoritet.

Å få en kvinne til å tie……

Om du sier som Paulus

«For Gud er ikke uordens Gud, men freds Gud. Som i alle de helliges menigheter skal kvinnene tie i menighetssamlingene. For det tillates dem ikke å tale, men de skal underordne seg, som også loven sier. Men er det noe de vil ha rede på, da skal de spørre sine egne menn hjemme, for det sømmer seg ikke for en kvinne å tale i menighetssamling. Eller var det fra dere Guds ord gikk ut? Eller er det bare til dere det er nådd? Hvis noen mener at han er en profet eller en åndelig, la ham da erkjenne at det jeg skriver til dere, er Herrens bud.» 1Kor 14:33-37

så får du alle de høytskrikende menneskene i samfunnet mot deg, ikke mange, men folk med mye makt – som bruker media som sin gapestokk – av å henge ut folk.

I Kristus – ingen forskjell på mann og kvinne

Du skjønner, før syndefallet, så tror jeg ikke at det fantes sånne regler for verken kvinnen eller mannen, fordi de levde uten synd, nær Herren – og det eksisterte ingen konkurranser eller misforståelser. Som også Paulus sier:

«Her er ikke jøde eller greker, her er ikke trell eller fri, her er ikke mann og kvinne. For dere er alle én i Kristus Jesus.» Gal 3:28

Jesus opprettet menneskene fra syndefallet, om du er i Kristus, men enda så er likevel fristelsene og prøvelsene på en helt annen måte, pga mørket som Adam og Eva slapp inn i verden. Så syndefallet gjorde ting annerledes – Gud måtte forandre og sette ting på plass, for kvinnens eget beste:

«Til kvinnen sa han: Jeg vil gjøre din møye meget stor i ditt svangerskap. Med smerte skal du føde dine barn. Til din mann skal din attrå stå, og han skal råde over deg.» 1Mos 3:16

Når en mann blir satt som hode over en kvinne, så gir det trygghet. En kvinne som stadig gjør opprør – i feil ånd – skaper problemer i hele ekteskapet, og sår denne uroligheten og ufreden inn i barna – og forsøker å skape mannen om til en «tøffel». Husk – det finnes ingen perfekte menn – vi menn er ofte prisgitt kvinnen, fordi Gud visste at mannen trengte en hjelper:

«Så sa Gud Herren: Det er ikke godt for mennesket å være alene. Jeg vil gjøre ham en medhjelp som er hans like1Mos 2:18

Vel, du kan si hva du vil om Paulus og kristendommen, men kristendommen er den eneste «religionen» som opphøyer kvinnen – og ga henne ære. Den friheten kvinnen har ranet til seg idag, i denne nasjonen, hadde vært umulig andre steder på jorden, enn der kristendommen har blitt fallende, og hvor karakteren til mennene har blitt tydelig redusert.

Kvinner og barn først – nå, kun den sterkes rett

Fra en av filmene som er laget om Titanic – hvor du ser fremst kvinner og barn til livbåtene – mennene måtte i de fleste fall bli igjen – og møte døden.

Da Titanic gikk ned, så satte man første kvinner og barn til å bli reddet (men dessverre ikke de på 3 klasse, som de stengte inne) – som var en vanlig Engelsk gentlemann-skikk på den tiden, fordi England var veldig påvirket av sin Kristne tro.

Tegnet bilde fra Estonia katastrofen

Om du da spoler endel år frem til 1994 – da Estonia gikk ned i svenske skjærgården, hvor 852 mennesker druknet. Det gikk så raskt, at mennene som reddet seg selv, brukte all sin kraft til å hoppe over bord, og da skjøv de kvinner fra seg, som ikke var så fysisk sterke – og de ble igjen, og druknet. Du vet, mange menn må leve med dette etterpå – og noen angrer veldig.

Men også Sverige (det var antageligvis flest svensker ombord) var en gang ett kristent land, og jeg tror at i den perioden, før kommunistsosialismen slo inn for full kraft, så ble kvinnen opphøyd. Ja, selv viktige representanter fra Islamske land på 15-1600 tallet kom til Europa, mener det var Nederland, og ble sjokker over den friheten kvinnene hadde. Men det var også derfor Europa var en suksess – fremfor de Islamske diktaturene, hvor kvinnene ble undertrykt. En mann fra Syria som er en bekjent, sier at kvinner når de er 50 år i Syria, så ser de meget gamle ut – fordi de har fått i oppgave å gjøre alt, og mannen ingenting, annet enn å hygge seg – og ofte tvinge kvinnen til ting hun ikke ønsker. Da blir man raskt utbrent – når man er 50 år.

Hva i alle dager er en kvinne…?

En ny kvinne i høyesterett i USA – kunne ikke definere kvinne – det måtte en Biolog gjøre – var det en biolog som gjorde det mulig at hun ble ansatt? Eller anser hun seg selv ikke som en kvinne? Man behøver jo ikke være veterinær for å forstå hva en hest er, som en sa når hun uttalte det hun gjorde.

Men frihet er også ett ansvar – ikke sant? En kvinne, og ja, jeg behøver ikke å være biolog for å skjønne hva en kvinne og en mann er – det er bare de demonbesatte Gender (kjønn) terapistene og sexologene som er totalt forstyrret i hodet – de vet ikke ting, selv om de ser det rett foran seg – og de fornekter det – Men en kvinne trenger å være bevisst på den kraften hun har i sin egen kropp. Kvinner har makt til å forføre – og mennene er mye fysisk sterkere – men har ikke sånn forførende kraft på noen måte, om kvinnene vill bruke det. Det var på den måten Gud skapte balanse – for at kjønnene skulle være avhengig av hverandre, ikke bekjempe hverandre.

Og mange kvinner i dag sender ut tydelige signaler – når de kler seg dristig, ofte daglig – på skole, fester, samlinger, ball etc. – og likevel så klager de når de blir utsatt for såkalt soveromsvoldtekt. Men jenter i dag kan til tider være ganske så dumme – fordi de lærer ingenting om hva som bor i en mann – og at en mann klarer ikke alltid å styre seg, om fristelsen blir for stor og for nær.

For nært?

Menn blir fristet av hva de ser, mens kvinner blir mer fristet av gode følelser, romantikk – og at du er behagelig ovenfor dem. Kvinner liker lite menn som ikke klarer å styre seg. Men hvor går grensene? Under verdens ånd – så finnes det ingen grenser – og alle finner sine egne grenser, og skjønner ingenting når ting går galt.

Og her kommer feminismen inn – som kun anklager menn – og de bruker media og sin makt via politikken ol. – for å stemple bra menn, samtidig som alt er galt med de selv. De er høytskrikende, og krever sine rettigheter – men har null respekt for mannens autoritet – den som Gud har skjenket de. Så egentlig er det ett opprør mot Gud selv – som fordelte ulike typer autoriteter til menn og kvinner. Og en dag – så vil alle bli stilt til ansvar – for hvordan du har behandlet din neste, gjennom livet – også hvordan vi har forvaltet vårt autoritetsansvar – som mann – og som kvinne. Alle våre motiver blir da avslørt ovenfor Gud, Han som ingen kan skjule seg for – ja selv ikke sine tanker – og Han glemmer ingenting – av hva alle 7 milliardene på jorden gjør døgnet rundt. Men i Kristus Jesus – så sletter Han alle våre synder – men ikke vår forvaltning.

9 april – og vi kvitter oss med forsvarsministeren

Støre sier at Enoksen ikke var ærlig nok – sier han som løy på direkten ovenfor TV2 – om sin kontakt med Hamas.

I går hadde Støre en konferanse om Enoksen – og det var den 9 april – samme dag som vi minnes vår okkupasjon. Og Støre burde være forsiktig med å kaste stein, han som er en av de store råttenheten i Norsk politikk – som lyver, og bruker svart arbeid – og alt annet som er skjult, som vi ikke vet. Noen som husker hva som skjedde i 1940? Jeg tenker for meg selv at det er idiotisk å fjerne en sånn stabil og flink mann som denne forsvarsministeren – med tanke på hva som utspiller seg i Ukraina – og vi er faktisk i ferd med å gjøre oss til fiender av Russland. Så hva vil de sette inn isteden – for en så viktig post?

For meg – jeg vet ikke – men det virker som det er noe profetisk over det – at feministene avsetter han rundt den 9 april – så tenker jeg det betyr at Gud tillater det – for å gjøre Norges forsvarsevne svekket. De som styrer dette landet, er så svekket i sine kognitive evner, fordi de fleste av de, har levde ett ganske så urent og perverst liv. Og jo mer du lever i synd, og da mener jeg ofte verre ting enn hva Enoksen har gjort, så forsvinner din forstand – til å forstå fare – eller hva som er rett og hva som er galt – Bibelen sier:

«Hor og vin og most tar forstanden bort. Mitt folk spør sitt trestykke til råds, og dets kjepp gir det svar. For en horeånd har ført dem vill, så de driver hor og går bort fra sin Gud.» Hos 4:11-12

Når tomheten råder i våres sjeler

Når de fleste, ja kanskje alle, politikerne på Stortinget og i Regjering, støtter Pride og perverse livsstiler som støter Guds Ord – så kan jeg heller ikke se at de finnes noen forstand der – det er som det tomme huset en kunstner satt opp foran Stortinget for noen år siden, 2015 – jeg og min kone var på en Oslo tur – og jeg så det profetiske i det. Stortinget ser flott ut, utvendig – mens det fryktelig huset – så nedslitt og elendig ut – og tomt ut inne:

Hallo – er det noen hjemme?……

Det var bilde på Norges egentlige sjel – som man kan si Stortinget er en god del av – hvor tomheten råder – hvor alle følger sine lyster – for å leske sin sjel – man leter etter sex for en helg, fester, drukkenskap, narkotiske – sexfester med alle typer kjønn – og likevel, så skal en Forsvarsministers sidesprang for mange år siden, bli sett på som trøblete. Kvinnen var jo godt over de 16 – og som 18 åring er man også voksen. Hva er problemet, med tanke på at samfunnet tillater det – og hvorfor er det ingen som korsfester Grande (V) for samme type sidesprang. Og hun er i allefall ikke sindig – på noen som helst måte – og det viste seg at hun hadde ett riktig temperament, som ofte folk som lever ett urent liv, har. Lyst/begjær og vrede – henger sammen som 2 tvillinger.

Islam – vrede og det seksuelle

I Norge finnes det sjelden sånn vrede i norsk ungdom som vi ser her, men dette er veldig vanlig i Midtøsten – Afrika – på visse plasser, hvor Islam regjerer. Fra en SIAN demonstrasjon i Oslo – og nei, det er ikke at nordmenn krenker dem, de krenker seg selv – fordi de bærer det alltid med seg – og å være snill mot dem som det norske samfunnet gjør, gjør bare ting enda verre.

Det er bare å se på Midtøsten – som vi importerer masse mennesker fra – og i det store og det hele, så er lyst og vrede ett kjempeproblem – og Ramon Bennett som har bodd i Jerusalem siden 1980, forklarer Arabernes utrolige hat, vold, terror – og attpåtil deres kulturs sexfiksering:

Den arabiske mentalitet

Dette har da gjort Sverige til nr. 2 over en av verdens verste land for en kvinne å bo i pga antall voldtekter, og nummer 13 for Norges del – og det er 2 faktorer, den utrolige sex fikseringen i skolen og i lærerplanen, men ingenting mot hva som finnes i klan kulturen fra Mena land. Og kvinner blir ofte voldtatt – selv om de ikke forsøker å være fristende. Grunnen tror jeg, er de 100 vis av årene med kriger, voldtekter, tortur – når Islam har ekspandert – og som da føres inn i deres barn som slektsånder – i deres barn – og i deres barn – som bare når de hengir seg til Kristus – kan dette bli brutt for godt.

Det var en pakistansk mann (en bekjent av meg fortalte dette) – han fortalte at som ung gutt, så ble han voldtatt av fettere, onkler og alt som var – og sa at det var en vanlig i den kulturen. Han fortalte at når han kom til Norge, så måtte han utdanne seg – og gjøre ting – for å slippe den fryktelige minnet han hadde fra sin bakgrunn – idag har han flyttet til Tyskland og har samboer der. De som vil slippe ut av Islams faner – og bryter med det – vil oppleve at de kreftene som de har blitt påført de fra barndommen, vil være med de hele livet ut. Om ikke Kristus bryter det – fordi Han er den eneste som har makt over disse kreftene.

Vår nasjons forstand er nedrevet

Og likevel – fordi nasjonens Norges totalt overgivelse til å leve i hor, så har vi mistet forstanden – og importerer folk fra en kultur, som vil ødelegge hele deres opplegg av Gender, Woke og Cancer kultur – jeg har alltid lurt på om det ikke er noen forstandige som klarer å se at disse tingene kan ikke blandes sammen – men nei, de bare kaller deg rasist eller Islamofob. Mye enklere enn å sette seg ned å tenke litt – og grunne litt på ting.

Men når forstanden er brutt ned – så har vi fått 5 kolonner – dvs indre fiender, både av Islam, og våre egen Elite. Og så fjerner man kanskje en av de mest fornuftige i Regjeringen, akkurat rundt 9 april – nok ett tegn på at Gud har bestemt oss – for å overgi oss til Russland. Jeg skrev noe om det, ved om jordskjelvet som vi hadde – at Gud hadde bestemt oss til dom! Ellers må Gud be Sodoma og Gomorra om unnskyld – om han ikke dømmer Norge for det vi har gjort og gjør!

Lenker over nyttig viten:

Ex-soldater fra Israel går inn i krigen mot Russland – i Ukraina – Jeg har en mistanke om disse leiesoldatene fra Israel er overmodige. Du vet – i USA har folk en enorm tro på seg selv at de omtrent kan alt – men Israel ligger ikke langt etter, fordi de har vunnet så mange kriger – og glemmer at det er Skaperen – deres Gud JHVH som har gitt de seier – det er ikke fordi de er dyktige – selv om de er det. Uten JHVH – så vil de rett og slett tape.

Under dette intervjuvet med Biden over – i hans yngre dager i 1997 – så sier han at om USA går inn i de baltiske landene – så vil det tippe over for Russland. Tja, men han husker vel ikke så langt tilbake – for nå mener han at han har rett å legge opp til en krig med nettopp Russland, og lurer Europa inn i det. Her kan du forresten se hele talen hans.

Pentagon kan ikke bekrefte hva som skjedde i Bucha – vi må alltid stille spørsmål, når da vi vet at Media lyver på viktige ting, hele tiden. At bomber går feil og dreper folk på en togstasjon – så er det en som sier at 30 år gamle missiler, som den typen er – er vanskelig å styre – og man kan lure om noen som ikke er russiske, har sendt dem avgårde? Jeg vet at USA har ingen skrupler for å gjøre sånne ting – om det fremmer deres ekspansasjonstrang. Men i Bucha så ble det funnet mange sivile drept – men visstnok, så var ikke de likene der da Russland dro seg ut – og artikkelen sier bla:

«……..mens «bevis for påståtte forbrytelser» først dukket opp på den fjerde dagen, etter at SBU-agenter fra den ukrainske sikkerhetstjenesten ankom byen. Det russiske forsvarsdepartementet understreket også at borgermesteren i Bucha, Anatoly Fedoruk, den 31. mars bekreftet i sin videomelding at det ikke var russisk militærpersonell i byen, uten å nevne noen lokale innbyggere som angivelig ble skutt på gata. Russisk side har gjentatte ganger hevdet at situasjonen i Bucha var falsk.»

Nå har også media kastet seg over Steigan.no – for hans russervennlighet. Men jeg har lært at når media driver med å sette folk til spott og spe – så har de en egen agenda. Spesielt folk som nærmer seg sannheten. Selv Dockument`s Hans Rustad går mot han – i en artikkel. Men jeg bruker egentlig ikke å være enig med noen i alt – selv om Document.no er nær meg i det jeg tror på, så er det ikke alt der som er bra. Og Steigan har mye bra – som jeg vil dele. Det finnes også ærlige kommunister.

Eric Trump: – Hvis jeg gjorde én prosent av hva Hunter gjorde, ville jeg fått livsvarig – denne typen dobbeltmoral og hykleri, har blitt temmelig normalt i USA – men også i Norge – som jeg skrev over om Enoksens avgang. Har du de rette meningene – så kan du si hva du vil, omtrent – og er du på den feil siden, så hjelper det ikke hva du sier – du skal «henges» uansett. Det er bare å følge med hvordan Media og Politikerne behandlet Carl I. Hagen i mange år – som var ren som politiker, ærlig og hadde, så jeg så det, en bra samvittighet i sitt politisk virke – mens korrupte politikere i AP hånlo og mobbet han – klart de gjør, de tilhører den demoniske eliten, som vil møte Herren ved Harmageddon, om de får leve så lenge. Og det blir ikke noe morsomt møte for de! Og her er litt historie om Hunters Laptop.

Smittevernslege ber folk å tenke selv – når det gjelder helsemyndighetenes råd. Og vi sier takk for det – det gjør vi!Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s