12 april 2022 – USA – ett land for de modige, men også ett land av korrupsjon, ondskap og manipulasjon. Det oppståtte Babylon? Hva er det i laboratoriene i Ukraina?

Det var først på 90 tallet, at jeg ble oppmerksom på USAs hykleri og dobbeltmoral. Det var spesielt bøkene til Ramon Bennett, som «Filisterne», «Når dag og natt opphører», «Israel og nasjonenes fall» og «Muren» som opplyste meg. Bennett har en profetisk ånd, og elsker sannheten – og finner ut av ting som Media aldri ville snakke om.

Dessverre har Hermon Forlag fjernet disse bøkene fra sitt sortiment, og du finner de kun på engelsk. Har selv alle bøkene som er utgitt på norsk – og noen av kapitlene har jeg kopiert på egen nettside. Det finnes ingen som avslører nasjonens hykleri, som denne profetiske tjenesten – da de ikke klarte å skjule sin umoral når de kom i kontakt med Israel.

Dessverre, etter at en sånn sterk profetisk tjeneste som David Wilkerson, har dødd – så er det ikke så mange lignende tjenester igjen, spesielt i en tid hvor ondskapen og menneskets fallende karakter aldri har vært lavere, enn siden Noahs tid.

David Wilkerson

David Wilkerson, i en av hans prekener, så sa han at han savnet flere Johannes Døperens tjenester. Problemet er at de fleste i Kristi Kropp, ikke ønsker å høre på sånne tjenester – de vil ha noe som kiler deres følelsesliv – som også Paulus snakket om, i sitt siste brev, hans testamente til vår tids menighet:

«Jeg vitner for Gud og Kristus Jesus, som skal dømme levende og døde, og ved hans komme og hans rike: Forkynn Ordet! Vær rede i tide og utide. Overbevis, irettesett og trøst, med all tålmodighet og lære. For det skal komme en tid da de ikke skal tåle den sunne lære, men etter sine egne lyster skal de ta seg lærere i mengdevis, etter som det klør i øret på dem. De skal vende øret bort fra sannheten, og vende seg til eventyr. Men vær du edru i alle ting. Lid ondt, gjør en evangelists gjerning, fullfør din tjeneste2Tim 4:1-5

Derfor vil jeg snakke om USA – fordi den nasjonen har ett Janus ansikt, dvs. en som vi ser som godt, og den mer skjulte siden, som er direkte ond – mer ondt enn i andre nasjoner. Og selv ærlige amerikanske troende, som Gary Kah – en mann som foreldre måtte rømme fra nazistene under 2 verdenskrig – og som kjenner godt igjen den type system – når det oppstår – tror at USA kan være endetidens Babylon:

Gary Kah

Endelig Advarsel ?! (Babylon er USA?)

Ett lite utdrag fra artikkelen:

«Helt siden 1980-tallet, da jeg undersøkte og skrev One Route to Global Occupation (på vei til Global okkupasjon) , har jeg trodd at byen som er beskrevet i Åpenbaringen 17 og 18 er en direkte referanse til New York. Faktisk, i 1991 mens jeg forberedte det endelige utkastet av mitt manuskript, jeg inkluderte en seksjon i  kapittel 5 som avslørte denne konklusjonen, og mine grunner for det. Men disse sidene, sammen med en rekke andre spredt i hele mitt manuskript, ble slettet av utgiveren – som hevdet de trengte å gjøre det for å forkorte boken, for å gjøre den mer salgbare. Så måtte jeg ta til takke med å la bare en del av min strategiske forståelse bli plassert i boken.

Siden da har et økende antall bibelforskere kommet til lignende konklusjoner. Inkludert blant dem er den kristne advokaten John Price, hvis bok The End of America fokuserer på vår nasjons død som forutsagt i Skriften.»

Jeg tar også med denne delen av artikkelen:

«Mysteriet» innebærer at det skulle være et slags unikt forhold mellom denne endetidens supermakt og Babylon. Det faktum at USAs nasjonale symbol er babylonsk og ble reist av en gruppe (frimurere) med babylonske opprinnelse som har steget til å bli den mest kraftfulle innflytelsen i vår nasjons politikk – kombinert med det faktum at USA har de siste årene hatt en sterk militær tilstedeværelse og vært den dominerende okkupasjonsmakten i Irak og mye av Midtøsten – gjør det til en gyldig sak for Amerika å være Mysteri Babylon.

Det finnes også flere faktorer å vurdere. Hastigheten på USAs moralske forfall er enestående i historien. De av oss som vokste opp på 50-tallet og 60-tallet synes det er vanskelig å tro at vi lever i samme land. Amerika var en gang et utvalgt verktøy i Guds hender, hvor mer enn halvparten av verdens kristne misjonærer gikk ut fra USA. Vi var en overveiende en kristen nasjon.

I dag lever vi i en post-kristen inter æra, hvor politisk korrekt norm omfavner alle religioner som veier til Gud. Vi har forurenset og prostituert oss med andre religioner og guder.«

En illustrasjon over Mystery Babylon

Mysteriet som Kah prater om, blir i Åp. 18:5 i 1988 Bibeloversettelse oversatt med ordet hemmelighet. Hemmeligheten er hva Babylon var i fortiden, og hva som kjennetegner den i fremtiden, dvs. nå. Og jeg tror vi kan glemme lokalisajon, dvs. det som i fortiden var i Irak, vil i fremtiden representeres ved samme ånd, men på ett annet sted. Det er på den måten det demoniske fungerer – de samme åndene som styrte det, vil igjen styre igjen, i vår tid, men ytre sett vil se noe annerledes ut – men du vet det pga kreftene som styrer.

I Mørkets Rike boken – så snakker de om Babylons fyrste – som de da kaller Rafar – en sterkt ond mørk åndsmakt, som styrer nasjonene eller kontinentene. I satans rike er det rangordninger – fra Lucifer øverst – og så nedover. Onde ånder kan ikke gjøre hva de vil, ettersom Jorden først og fremst ble gitt til menneskene – men pga menneskenes synder, så gir det dem en berusende makt, til å gjøre enda mer ondt. Derfor har Gud opprettet Kristi Kropp – for å kunne stride mot disse kreftene – og å rive ut fortapte sjeler fra satans rike, de ufrelste. Men fordi menigheten, spesielt siden ca. midten av 90 tallet, har blitt oversvømt av falske lærere og falsk lære – så har vi mistet vår kraft – til å påvirke vår egen nasjon, og nasjonene. Vi har blitt trivelige kristne, som ikke kan stride eller kjempe for å ekspandere Guds rike – isteden har menighetene våre blitt infiltrert av onde ånder, og vi strider heller mot hverandre. Kristi Kropp har blitt forblindet, og klarer ikke å se fienden, der den er.

Er du en løgner, som Hunger Biden – så blir du ikke straffet, men ofte opphøyd, er du rettferdig og gjør du det rette, blir du nå sett på som en innenlands terrorist i USA.

Så vil jeg prate litt om Korona – det viruset som i utganspunktet ble skapt ved Gain-of-Function forskning i USA – og så videreført til Kina – til Wuhan, det eneste laboratoriet i Kina som var såpass avansert, og som drev med vitenskapelige undersøkelser rundt flaggermus og Korona. Som jeg har skrevet på min side, så ble viruset sluppet ut med vilje. Dette kom fra USA – egentlig. Husk – de fleste i USA har ingenting til overs for Kina, og ønsker aller minst å være venn med de – men Demokratene driver med butikk i butikk, som det heter. Laptopen fra Helvete, altså fra Hunter Bidens gjenglemte PC, han ikke ville hente – har blitt eksponert – Hunter er sønn til Joseph Biden, dagens amerikanske president. Dette avslørte ikke bare Hunters pedofili og perverse livsstil hvor han hadde begitt seg på en ganske ung jente – i familien – for å ikke snakke om alle prostituerte, narkotika ol. – men avslører også Bidens familie koblinger til Kina og Ukraina. Alle andre presidenter som hadde sånne avslørende ting, hadde blitt sparket pga den vanvittige skandalen. Men her blir alt skuffet under teppet – og i Norge aner de fleste ingenting, fordi de fyller seg med de manipulerende løgnaktige nyhetene fra NRK, TV2, Aftenposten, Dagbladet, VG etc. etc. – og der får du aldri se noen sannhet om hva som skjer.

Det er enkelt å finne sannheten – for de som søker det opp – og har en viss magefølelse for hva sannhet og løgn er. Idag finner du sjelden sannheten i det offisielle eller i media, du må lete der veldig få leser – der finner du det. Flertallets meninger – er egentlig en liten klikk, som bruker sin makt via Media – barnehage – skole – politikken – for å hjernevaske folket den retningen de skal fokusere på – man lærer det fra de er små. Og husk, disse manipulerende folkene, vet at barn fra de er født, har et innebygd kompass for rett og galt – deres natur er lik den natur som er fra Himmelen, ettersom Gud har skapt dem.

Fra fødselen, så har barn sin gudegitte nature innkoblet i sin ånd – en himmelsk arv de får – og der vitner deres ånd for hva som er sant og løgn – de bare vet det. Derfor er det viktig å få barn inn i barnehagen – gjerne fra før de er 9 måneder gammel – så hjernevasken kan begynne. Og i Barnehagen klarer man ikke å tenke klart – man bare blir kastet inn i den ene aktiviteten etter den andre – som i en karusell – og så mister man sin gudegitte arv etterhvert, som å sitte ned i ensomhet, og tenke over og fundere over ting, til å selvstendig skille mellom rett og galt, som Gud egentlig har lagt inn i hvert enkelt menneskes hjerte. Isteden får du tredd over hodet hva som er «normalt» å tenke – og nåde deg om du går ut av den boksen – det er «unormalt». Dessverre er det mange kristne som er påvirket på samme måte – og ser ikke sitt eget bedrag.

IS folk og Is flagg – og en tyrkisk tanks under – Tyrkia, NATO land, og USAs samarbeidspartner – hadde en type samarbeid med disse. I følge Hanne U. Herland, så ble IS opprettet ved hjelp av USA og deres Sunni allierte i Midtøsten.

England hadde historiens største imperium – men USA har historiens største åndelige imperium – til å påvirke nasjonene med sin råtne dårlige karakter – som teks. alle Hollywood filmene, porno industrien, banning, hedenskap, falsk religion og det demoniske overnaturlige som ofte kommer gjennom altfor mange populære filmer. Og vi får heller ikke glemme musikkindustrien – eller det ytre perfekte utseendet, som kommer via Barbie industrien mm. USA er virkelig en kjempe på leirføtter. USA har også samarbeidet nært med terrorister – og om man følger pengene, så har de også vært med å sponse IS – og deres brutalitet. Det kalles ett Janus ansikt – hvor de overfladisk fremstår som gode – men på innsiden er de som kalkede graver – som Jesus sa:

«Ve dere, skriftlærde og fariseere, dere hyklere, som ligner kalkede graver som utvendig er vakre å se til, men innvendig er fulle av dødningeben og all slags urenhet. Slik synes også dere i det ytre rettferdige for folk, men innvendig er dere fulle av hykleri og lovløshet.» Matt 23:27-28

Fra ett laboratorium

Krigen i Ukraina er interessant – fordi media fremstiller det som USA/NATO som den uskyldige, og all skyld legges på Russland. Det er ett rent hykleri. Så la oss snakke om de amerikanske laboratoriene i Ukraina – som fremstilles for å lage skadelige ting:

Biolaboratoriene. Del 1: Ukrainsk forskning vil fortsette – i Sverige

Biolaboratoriene. Del 2: Laboratoriene og forskningen

Biolaboratoriene. Del 3: Forbindelsene til det Hvite hus

Du kan også se interjuvet med Helena Edlund (høyre på bildet under) om dette, kanskje en av de dyktigste journalistene i Document.no her:

I mars oppdaget de russiske væpnede styrkene 30 biologiske forbindelser i Ukraina, som muligens var involvert i produksjon av biovåpen, ifølge lederen for strålingen, kjemisk og biologisk forsvar av de russiske væpnede styrkene Igor Kirillov.

Biolaboratoriene – et Globalt fenomen

Det er mye hemmeligheter over disse laboratoriene, og nå ønsker de å flytte disse laboratoriene til Sverige, hvor myndighetene der nekter å prate noe om dette. Sverige er også eneste landet i Norden, som har en såkalt biosafe nivå 4 sikkert laboratorium, altså helt på toppen, i Stockholm. Kan det da oppfattes som en trussel mot Russland? En unnskyldning for krig mot Norge og Sverige?

USA brukte disse laboratoriene til Gain-of-Function forskning (dvs. å ta farlige virus, og gjøre de enda mer farlige og dødelige for mennesker). Blant annet viser det seg at det har blitt sluppet ut aggressivt kolera i Ukraina – og senere kom samme virusstamme inn i Russland, muligens i Moskva. Også av lignende laboratorier – rundt 2014-15, som var stasjonert i USA – så ble folk i nærområdet syk

I Russland har de vært bekymret for dette – dessuten en del av forskerne i disse laboratoriene, vært tidligere ansatt i Sovjet/Russland. USAs utstrekte involvering nær grensene til Russland, som ikke på noen måte er fredelig eller vennskapelig – må ses på som en av hovedgrunnene til krigen. Men også Russere har blitt massakrert av Ukrainere – mellom 2014 til før krigen den 24 februar 2022. Det har vært mye av unnskyldningene for Putins krig.

Men som jeg har sagt før – det finnes en type samarbeid mellom Putin, XI (Kina) Jinping og USAs elite – dvs kjøpmennene, anført av Obama. Som kanskje bildet over peker på (Xi, Putin og den okkulte ex-president Bush – som også har ett nært forhold til Obama familien). Deres mål – er å straffe og nedkjempe USA. For er USAs makt borte, så er det fritt frem for Russland og Kina og dominere også den frie verden.

Du kan lese i dette synet, mer om ondskapen til Obama og de er bak og støtter han – i deres dype ondskap:

Mørket kommer – og det kommer raskt

Og her ett syn om gleden i Xi, Putin og Obama – da USA faller:

Putin Obama and Xi Jinping feiret eksplosjon og støvsky

Og, jeg tror også disse synene – om forfølgelse, massakre og konsentrasjonsleire i USA – også er sann:

Den Amerikanske regjeringen planlegger massedrap på amerikanere

Profetisk drøm avslører Vinner av 2020 presidentvalget

Jeg vet at årstallet på den siste blir feil. Men det var også hans tydning av synet/drømmen han hadde. Å tyde drømmer, er ikke alltid lett. Og ting kan også være utsatt. I Bibelkoden, når man forsøkte å forutse fremtiden, så kunne man ofte har rett – men noen ganger så skjedde det ikke, da stor det i de hemmelige kodene utsatt. Jeg har skrevet noe om dette her:

Hvorfor inntreffer ikke profetier? En gjennomgang av Bibelkoden

Men om man begynte å grave bakover, så var all informasjon lett tilgjengelig. Fordi da visste man hva man skulle se etter. Men fremtiden – er alltid uvisst – og det er sjelden at Gud opererer med tid. Vi ser at når Israel ble dømt i 70 års utlendighet i Babylon, så var det ene og alene fordi det var utmålt dom. Vi ser at Daniel studerer disse 70 årene – i Daniels bok:

«.…… i det første året av hans regjering gransket jeg, Daniel, i bøkene og la merke til tallet på de årene som Herren hadde talt om til profeten Jeremia – at han ville la fulle sytti år gå til ende mens Jerusalem lå i ruiner.» Dan 9:2

Men det var ikke hele straffen – Grant R. Jeffrey, i boken Guds Signatur, ved å bruke Skriften, klarer å finne ut at også Israels gjenfødelse i 1948 – var en del av straffen for Israels ulydighet, hvor de ble kastet ut av landet rundt 135 e.Kr og opprettet så sent som i 1948 – ved å søke opp hva Guds Ord sier:

Hvordan tiden for Israels gjenfødelse var skjult i skriften

Så selv det var en utmålt straff. Men det har vært få som har skjønt dette i Skriften. Og jeg er sikker på at det finnes utregninger for Endens tid – men ingen har enda sett det. Så om noen profeterer om tid – så må vi ta det med en klype salt. Sjelden det skjer på det tidspunktet – men det kan inntreffe senere – eller det er utsatt pga noen ba – eller fordi det skjedde endringer rundt den, det og de det gjaldt. Eks. Bibelkoden forutsa at Netanyahu ble skutt i ett besøk i Jordan – men da dagen kom og han skulle dra, så var han syk – og ingenting skjedde. Og bak i teksten – står det utsatt.

Det er også interessant – at i Bibelkoden er den 3 verdenskrig forent med en dato 9 Ab – eller Av – etter jødisk datum. I år er det rundt 6-7 august. Det sies at Gud forbannet den dagen, fordi de 10 speiderne kom med vantro budskap til folk – og skapte angst i dem – og sinne mot Gud! Mange av Israels ulykker har skjedd på den datoen – begge templene er ødelagt på den dagen.

Og USA har fått mange domsord mot seg – jeg har oversatt flere – hvor de blir ødelagt av kjernefysiske våpen (muligens avfyrt av ubåter ved kystene), EMP (som slår ut all elektrisitet, sånn at hele området går tilbake til tiden før elektrisiteten ble funnet) eller bio-våpen.

A. A. Allen – en vekkelseforkynner

Det var USA som avsluttet 2 verdenskrig med atomvåpen – vil de da høste sin egen oppfinnelse, ved at de får det samme tilbake? Det er mer og mer kjent at USA slapp ut Korona – som var ett bio-våpen, og enda verre – vaksinene, som har drept utallige og gjort mange uføre og syke. Vil de da høste det samme tilbake? – som denne profetien av A. A. Allen sier:

Mitt syn at ødeleggelsen av Amerika

Alle nasjoner har gjort store synder, også Russland – Europas mange land og ja, over hele verden. Gud dømmer alle – etter når syndens mål er fullt. USA ligger dårlig an, fordi de har som ingen andre nasjon, blitt badet med evangeliet, og da krever Gud nasjonen mer til ansvar, enn eks. Russland – sånn sett ligger også Norge dårlig an. Men samtidig – så har jeg tro for at Gud vil bruke troende i alle disse nasjonene, for å føre frem en siste vekkelse – av ett enormt omfang. Jeg sier bare hva jeg tror – som jeg skrev profetisk en gang – om den siste vekkelsen.

Vekkelse – en fremtidig utgytelse av Hans herlighet

Da jeg skrev den artikkelen – så begynte jeg egentlig med noe annet, tankene var ett annet sted – men så tok den profetiske ånden over – og jeg skrev under himmelsk påvirkning – i allefall det jeg tror er Herren. Du kan bedømme det selv. Gud sender nåde før dom! Også nå i Endens tid!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s