14 april 2022 – USAs ønske om kontroll, medias løgner, bio labb. – og David Wilkersons profetiske finger mot oss kristne i Norge

NATO og Russland – disse har stått mot hverandre lenge. Først under Sovjet – og NATO. Ved Sovjets fall, så drev USA ofte med mobbing og sjikanering av Russland, som da slet på alle områder. Men det som fikk de til å tippe over, var USAs krig mot Russlands allierte Serberne:

Fakta: USAs Janus ansikt

Dette er tatt ut midt av ett kapittel – du kan lese hele her – men om du går en side ned, så får du lese: Europa, Amerikas neste erobring?

USA ønsker å vinne verden, hvor de er i kontroll. Dessverre for de, så står det lite om de, om de da ikke en dag blir det nye Babylon. Men det står mye om de islamske landene rundt Israel. NATO er ikke lengre en fredsbevarende pakt, men blitt en ekspansjonspakt for USAs politikk – for å utvide sitt håpløse rike. Og Russland føler at USA/NATO stikker nesen for nærme – og advarer Finland og Sverige:

VISER STYRKE: Russiske militære styrker øver i Kaliningrad, en eksklave som ligger mellom Polen og Litauen.

Russland truer med mottiltak hvis Finland og Sverige blir med i Nato

Profetisk er dette interessant, fordi denne artikkelen sier også at Norge da må anses som en fiende, ettersom vi allerede er med i NATO. Fra USAs side, så er krigen mot Russland ønskelig av flere grunner – for å dempe fokusen til massene på energimangel og høye priser (som mye av skylden ligger hos eks. Tyskland, som la ned atomkraftverkene, og hvor vindturbinene ikke kan lage noe energi som kan redde noe som helst) og at massene ikke skal fokusere på alle vaksineskadene som mer og mer kommer til overflaten – hvor selv forsikringsselskapene i USA skjønner at vaksinene er skyld i en stor massedød og mange syke, da de må betale ut 40% mer i forsikring:

Administrerende direktør for det amerikanske forsikringsselskapet OneAmerica. Skjermdump: YouTube

Amerikansk forsikringsgigant: – Dødstallene for folk i arbeidsfør alder opp med 40 prosent

USAs snikende invasjon inne i det korrupte Ukraina, hvor bla. farlige laboratorier får stå under totalt amerikansk innflytelse, hvor de bla. driver med Gain-of-function forskning, på bio våpen, hvor det har ofte blitt døde og spesielle sykdommer, rundt disse laboratoriene:

Biolaboratoriene. Del 2: Laboratoriene og forskningen

Utklipp:

«Lavrov viste blant annet til originaldokumenter som sier at laboratoriene hadde studert overføring av sykdommer fra dyr til mennesker og at sivilbefolkningen var blitt brukt som ufrivillige forsøkspersoner.

At Lavrovs påstander kan være mer enn frie fantasier, bekreftes av offisielle rapporter: I 2014 kjøpte DoD inn 100 mg av det mest dødelige giftstoffet i verden, Botulinum Neurotoxin, fra selskapet Metabiologics. Hensikten var å studere aerosol (luftbåren) spredning. To år senere ble 115 mennesker syke av botulisme i Ukraina, hvorav tolv døde. Året etter bekreftet ukrainske helsemyndigheter ytterligere 90 nye tilfeller, inkludert åtte dødsfall, av botulinumtoksinforgiftning. Ifølge lokale helsemyndigheter var årsaken til utbruddet matforgiftning, og politiet startet en etterforskning der Pentagon-biolaboratorier i Ukraina var blant de hovedmistenkte.

I 2011 ble 33 pasienter behandlet på sykehus under et kolerautbrudd utenfor Mariupol, i 2014 ble 800 mennesker over hele Ukraina rapportert å ha fått sykdommen, og i 2015 ble minst 100 nye tilfeller registrert i byen Mykolaiv. Den samme virusstammen ble oppdaget i et kolerautbrudd i Moskva i 2014.

På bare to dager i januar 2016 døde minst 20 ukrainske soldater i Kharkiv med influensalignende symptomer. Ytterligere 200 ble innlagt på sykehus. To måneder senere var det rapportert om 364 dødsfall over hele Ukraina, og det viste seg at over 80 prosent hadde dødd av en alvorlig form for den samme fugleinfluensaen som forårsaket pandemien i 2009. Sommeren 2017 spredte en alvorlig form for hepatitt A seg i det sørøstlige Ukraina, hvor flere biolaboratorier er lokalisert. Rundt hundre mennesker ble tatt hånd om på sykehus, inkludert 19 barn fra et barnehjem i Odessa.

Anklagene fortsatte mandag 4. april, da general Igor Kirillov hevdet at Pentagon hadde fulgt et «militært biologiprogram» i Ukraina siden Sovjetunionens fall. I rundt 30 laboratorier i Ukraina skal USA ha forsket på transporter av «høypatogene mikroorganismer», og trolig også forsket på «biologiske våpen» rettet mot tre områder:

– For det første overvåkes den biologiske situasjonen i områder hvor det ifølge Pentagon er sannsynlighet for utplassering av NATOs militære kontingenter. For det andre er det innsamling og transport til USA av prøver av høypatogene mikroorganismer. Og for det tredje er det forskning på sannsynlige biologiske våpen spesifikke for den gitte regionen, som har naturlige variasjoner og kan overføres til mennesker, sa Kirillov ifølge The South Asia Times.

Ifølge Kirillov har Pentagon siden 2021 investert 11,8 millioner dollar i et prosjekt om zoonotiske sykdommer i den ukrainske hæren. Zoonoser er sykdommer som spres naturlig mellom mennesker og dyr enten via direkte overføring, via vektorer, forurenset vann eller mat. Zoonotiske sykdommer kan være forårsaket av forskjellige typer patogener, som bakterier, parasitter, sopp og virus. Russland har også presentert dokumenter som hevder å bevise at Pentagon har bedt om tilbud for droner med en viss lastekapasitet og en rekkevidde på minst 300 kilometer, beregnet på å brukes til å spre biologiske våpen over Donbas og russisk territorium.«

Russland ser på USA med mistenksomhet – med tanke på at USA i 1962 var dypt skeptisk til Russiske missiler på Cuba – og var villige til å gå til krig for det – så må vi også forstå Russlands skeptisme – og frykt for det som skjer helt inn til deres grenser – altså i bla. Ukraina. De stoler ikke på USA – og USA tar for seg, bryter avtaler når det passer dem, og så skylder de på alle andre. Om du leser bøkene til Ramon Bennett, så vil du forstå at USA nesten alltid har brutt avtaler med Israel – og man kan lure på om de er venn eller fiende, om du leser lenkene jeg satte opp øverst. Splitt og hersk – er USAs natur. Man behøver ikke å være kommunist for å forstår hva USA har utviklet seg til å bli. Men alle som våger å kritisere Ukraina og USA – blir raskt stemplet som Putinist og som liker krigen Russland har startet etc. – når det egentlig er USA som mest liker krig og makt – dvs. Demokratene i USA. Det Amerikanske folket er trøtt på alle krigene som Eliten sender de ut på – og tenk på hvor mange som har mistet sine sønner i disse elendige krigene, eller får dem hjem som psykiske vrak.

Men å bli satt i en bås som Putinist – så minnet det meg om gapestokken i Media når vaksinene ble pådyttet – var du skeptisk – så var du en anti-vaxxer eller en vaksinemotstander – og ja, i selve verket var du en fiende av samfunnet, iallefall i PSTs siste rapport – så er de bekymret for:

  • Antistatlig virksomhet – for meg høres det ut som noe Stasi lignende – jeg har vært på tur og sett deres fangeleir i Øst-Berlin, hvor de fanget «antistatlige» folk, dvs. folk som ønsket å si rett ut sine meninger. Jeg har selv kjent en Øst-Tysker, en som kom utenfor «statens virksomhet» i Øst-Tyskland, han vokste opp i ett kristent hjem – hvor han ikke fikk høyere utdanning, pga det – kun grunnskole. Og USA har blitt Stasi land, som undergraver andre nasjoner, som Norge – les: Biden regimet vil omgjøre USA til Stasi land
  • Trusselbildet preges ifølge PST også av konspirasjonsteorier om korona (du kan lese artikkelen her) – for meg er det interessant – fordi da har PST begynt å bevege seg mot det historiske Stasi politiet – det er den veien det går. Spesielt fordi Korona og vaksinene – har faktisk blitt sluppet ut av Stater, hvor USA ligger i bunn og grunn for det. Vi vet at USA ikke tolererer kritikk – derfor har de begjært overført Wikileaks grunder Assange til USA – for å straffe han, fordi han kun avslørte hva de gjorde, som ikke Media ikke ønsket eller fikk lov til å grave i.
  • For eksempel er konspirasjonsteorier som hevder at verden styres av en hemmelig global elite med en ondsinnet plan, blitt mer fremtredende blant antistatlige sympatisører, mener PST.

Retorikken preges av «hets, hatefulle ytringer, trusler og oppfordringer om å utføre volds- og terrorhandlinger». Og det er særlig konspirasjonsteorier knyttet til koronapandemien som er tema for konspiratoriske krefter i år.

Teorier om at korona er skapt av myndighetene for å kontrollere befolkningen, og at vaksinering vil medføre massedød, er blant de vanligste konspirasjonene, ifølge trusselvurderingen.

PST sier de forventer at diskusjoner om nasjonale tiltak, vaksinepass og vaksinering, særlig knyttet til barn og unge, vil skape engasjement.» PST

Så hvem eier progandakanalene i Vesten, og forteller oss hva som er «sant og riktig» og bedømmer hva som er «løgn» – jo, den globale eliten i USA – og deres lange armer inn i de fleste Vestlige land.

USA hadde ca 200 eiere av media i USA på 80 tallet, altså ekte mangfold, så har de 6 stykker, alle rike milliardærer, og Globalister. Og vi har det samme demokratiske problemet i Norge, med kun 3 eiere, Polaroid, Amedia og Schibstad (og mange av aksjeeierne, kan spores tilbake til USA og Wall Street. Les: Hvem eier Norsk medier?) – og den 4 eieren, Staten som driver NRK – og åpent fordeler penger til de medier som skikker seg etter de «politiske korrekte» meningene – som igjen er styrt av kjøpmennene i USA – som har sterke forgreninger til hele verden – i bla. Frimurerordenen. Disse dikterer hvordan vi skal mene, tenke og helst ønsker de å styre hva vi spiser også – de ønsker full kontroll! Og bruker sånne korrupte ting som WEF (Word Economic Forum) Bildenbergerne, Romaklubben og sitt mangfoldige organisasjoner spredt over hele verden – for å utvide sitt territorium. Denne svenske journalistene, en grave journalist, fikk sparken, fordi hun gravde frem ting om Ukraina krigen, som ikke skulle stå i en avis. Du skjønner – de sier det du skal tro og vite, ikke sannheten – det passer også med Skriften som advarer om endetiden:

«Den lovløse kommer etter Satans virksomhet med all løgnens makt og tegn og under. Det skjer med all urettferdighetens forførelse blant dem som går fortapt, fordi de ikke tok imot kjærlighet til sannheten, så de kunne bli frelst. Derfor sender Gud dem kraftig villfarelse, så de tror løgnen, for at de skal bli dømt, alle de som ikke har trodd sannheten, men hadde sitt behag i urettferdigheten2Tess 2:9-12

Denne løgnens ånd sprer seg, og flertallet av folket tror den lille klikken med maktfolk, som har klekket ut alt det som vi får lese om i MSM. Tro på ingenting i media, før det motsatte er bevist – det var det Russerne hadde i tankene rundt Pravda – i Sovjet tiden. De kunne aldri stole på mediene. Heller ikke kan du stole på politikerne – de som sitter på Stortinget, de fleste, har blitt en marionett-figurer for Kjøpmennene i USA.

Kristne som lever ett behagelig liv i nasjonen Norge, har ingen interesse av å være kritisk, verken mot media, skolesystemet, politikerne, Woke kultur eller hvordan samfunnet blir spist opp inn i en demonisk verden – de har det for godt, til å bry seg. Mange av de har blitt lunkne i troen – og mener det er best å være på lag med verdens ånd – myndighetene og være akseptert av samfunnet. Derfor ligger også mye av bønnearbeidet nede – fordi det er få som mener det er viktig å fokusere på utviklingen til nasjonen – og det finnes en stor blindhet mot frafallet i mange av de lokale menighetene. Da David Wilkerson var her i påsken for 18 år siden, så sa han bla. dette:

Store prøvelser kommer for Norge - . -Gud har ikke behag i de norske kristnes apati og lunkenhet. - Gud vil vekke sin menighet i Norge. Hentet fra Norge idag. Han fortalte også at den mest effektive måten å vekke Guds menighet, er å røre ved deres lommebok.

Hentet her: https://www.youtube.com/watch?v=fJkwiP55_gs

David Wilkerson forteller her om Satans siste forførelse og angrep mot menigheten – hvor han vil infiltrere og ødelegge ekteskap – og føre kristne inn i synd, spesielt de som lever nær Gud, som er bønnekjemper – men angrepet er mot alle troende. Denne angrepsformen har vi sett har lyktes godt – spesielt her i Vest – vi sover, inn i underholdning og ved å unngå Guds kraft, Hans nærhet og Hans åpenbare Ord.


USA – som jeg skrev før, har utviklet seg til å bli ett mer skremmende land, enn hva Russland er. Men fordi vi setter vår lit til USA, så ønsker vi ikke å tenke den tanken – vi bare følger strømmen, av de «gode følelsene».

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s