17 mai 2022

Idag har jeg tenkt å nyte dagen – kanskje den siste frie 17 mai i vår historie. Vel, så alvorlig er det – fordi 17 mai har i 2 år vært forbudt – å gå i tog, enda ingen forskning støtter myndighetenes tvangshandling av å stenge ned. Vi husker de ca 200 som forsøkte for 1 år siden å gå på Karl Johan i Oslo (skrev noe om det her) – og de ble stoppet, og hver enkelt fotografert av politi – som er en gryende start på noe lignende Stasi styre. Og de jobber hardt i kulissene – for å undertvinge seg hver nasjon, sitt onde styre – som er beskrevet bla. i Åpenbaringsboken 13. Om det ytre sett virker fritt nå, og at folk bobler av forventing – så obs, obs – det blir planlagt ondt i det skjulte, og det blant vår egen elite i vårt land – i samarbeid med ytre krefter.

Da jeg var liten – var 17 mai årets viktigste dag – vel, kanskje utenom juleaften – men det var mye gøy og forventningene høye. Jeg husker da jeg hadde kjøpt en pose med kinaputter fra Sverige (forbudt i Norge) – og jeg mistet en gnist nede i posen, kl 05 på morgenen – og vekte hele nabolaget, da hele posen gikk i luften – i mange serier. Stakkars kameraten min som fikk kjeft av sine foreldre for å ha vekt dem og mange andre, enda det var jeg som sto bak det. Eller da vi gikk mot sjøen, og en politibil dukket opp (du vet, vi hadde ulovlige kinaputter på oss) jeg tenkte at vi later som ingenting – men min venn fikk kalde føtter, og løp i frykt – vel, da måtte jeg også løpe – ned på stranden, og gjømte oss bak noen trær og busker. Om ikke annet – så var det spennende for oss – som gikk da på barneskolen.

Idag så er hele nasjonen sløvet ned i elektronisk underholdning, og syk perverse filmer og annet som skal få oss til å komme gjennom dagen – barn går sjelden ut og leker, om det ikke da er riktig temperatur – på vinteren er det ganske tomt – på sommeren er det flere barn ute. Da jeg vokste opp – var vi ute året rundt – spesielt når det var snø – da var det aking, skigåing, snøballkrig, kongen på haugen og annet – vi var fysiske og underholdt oss selv, med den fantasien Gud hadde gitt oss, fordi underholdning via tv-boksen kom ikke før kl 1800 – og varte bare en halv time.

Jeg merket det spesielt godt da Iphonene kom – og rett etter nettbrettene – at kulturen til ungdommene/barn forandret seg totalt – det gjorde at man mindre og mindre brukte kroppen til å leke eller å være ute – og å finne på noe som mer gledet kroppen og sansene. Nå fikk man bokstavelig talt hele verden inn gjennom håndholdte elektroniske underholningsapparatene. Ettersom mine barn på den tiden var rundt 10- 12 år – så husker jeg forandringen spesielt hos deres venninner. Egentlig var dette mer radikalt av å forandre nasjonens generasjon, av de som var i ferd med å vokse opp – dette åpnet opp for onde ting – ned i hjertene på barna – da de fikk mer og mer fri tilgang til det som var destruktivt, uten å slite for å få tilgang.

Vi kontrollerte da hva barna fikk se – og hvor mye tid de fikk foran PC (og nei, vi kjøpte ikke nettbrett – og har heller ikke gjort det enda). Men da barna fikk nettbrett og PC gjennom skolen, som vi var imot – så forandret spesielt de yngre barna seg – og fikk dårligere vaner. Det som skjedde på skolen – kunne ikke foreldrene kontrollere – heller ikke leksene, fordi det var såpass avansert å sette seg inn i alle innlogginger og alle programmer man måtte inn på – og hvor lærerne ofte ikke hadde oppgradert opplysninger til oss. Men andre mer uhyggelige ting – var at skolen ble en del av samfunnets måte å ta fra autoriteten fra foreldrene – så de kunne mer og mer bli Statens barn – det er deres fremste mål! Barna kan gå til helsesøster og få abort – foreldrene trenger ikke å få vite noe. Eller forandre kjønn – uten at foreldrene har noe å si – for å ikke snakke om all undervisning om seksuelt samvære, for fri sex og perverse lyster i skolelærebøkene. Sånn som verden har blitt – så har den blitt mer og mer pervers – og derfor ble også samfunnet stengt ned i 2 år , hvor unnskyldningene var en pandemi (som er en stor løgn – de 2 første årene døde det – ca 1000 mennesker av Korona, i år har det dødd 2000, og det er mye, og vi forstår at det er pga vaksinenedette skriver heller ikke media om) – men nedstengingene var pga samfunnets totalt synder – som hadde hopet seg opp – innenfor en Hellig Gud, som så med vrede på våre utuktige og perverse måte å leve på – som det står:

Bibelen sier:

«Herren så at menneskenes ondskap var stor på jorden, og at alle tanker og hensikter i hjertene deres var onde hele dagen lang. Da angret Herren at han hadde skapt mennesket på jorden, og han var full av sorg i sitt hjerte. Og Herren sa: Jeg vil utrydde fra jorden menneskene som jeg har skapt, både mennesker og fe og krypdyr og himmelens fugler, for jeg angrer at jeg har skapt dem. Men Noah fant nåde for Herrens øyne.» 1 Mos 6:5-8

Noahs slekt, du vet Jesus sa at det skulle være som Noahs dager, og Lots dager, rett før Hans komme. Og vi ser det overalt – og Norge er blant de fremste av verdens land i å promotere perverse synder og abort til andre nasjoner. Og synd destruerer all form for ytre frihet. Da jeg nå sitter og hører på kanoner her på morgenen – pga 17 mai – så er det bare det ytre skinnet av den friheten våre fedre skjenket oss den 17 mai 1814. Vi er bare ett tomt skall – uten innhold. Fordi synden regjerer inne i oss – og vi er dens trell. Som fri i Kristus – skal jeg feire dagen – og glede meg over det fine været – og kanskje vår siste 17 mai feiring. For det har vært en høst tid for vår ondskap – men det kommer mer, som vil på sikt totalt ødelegge det overflodsfulle Norge – så vi blir en fattig nasjon, og vår indre natur vil da skape landet som det i realiteten er – ett fanget land, og vi vil bli underlagt Russland – pga våre synders skyld. Det er hva flere profetier hevder – som jeg har delt her:

Krigsprofetier

Fordi det har vært og er rettferdige som ber for vår nasjon – så har Gud utsatt dommen – men også fordi vi før gjorde mye rettferdig, fordi nasjonene fryktet Gud og Hans Ord. Men nå tror jeg ikke at dommen sover lengre – vi har vekket den – pga våre avskyelige gjerninger – hvor hoved fokus er å bryte alle påbud som Ordet sier er avskyelig – og som Skriften advarer mot. Vi går mot dommen – men mens vi venter – så priser vi Himmelens Gud – fordi Hans kjærlighet kan ses overalt – i naturen – himmelen – fuglene – og annet – som enda ikke er tilsmusset av menneskenes ondskap. Og vi tror at Herren skal høste inn mange sjeler i Norge, for Evigheten. Kampen over nasjonens frihet er nok over – men kampen om sjelene, har så vidt begynt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s