18 mai 2022 – Advarsel fra Israel – Krig mot Iran!?

Siste nytt, 17 mai – Israel er engasjert akkurat nå i den største militære øvelsen vår historie. Og hver dag, så er det noen sirener som går, i ulike deler av landet for å sjekke angreps sirenen, luft angreps sirenen – for hvor forberedt de israelske kommunene er for rakett-angrep. Så hør dette – denne morgenen, den Israelske forsvars ministeren Benny Gantz ga en tale, en veldig viktig tale – jeg delte den viktigste delen av den talen på Telegram – la meg fortelle det jeg vet – og hvordan dette blir forbundet med øvelsen.

For det første – øvelsen blir kalt  ”Chariot on fire” (Ildvogn). Øvelsen er den største, som involverer alle deler av det israelske militæret, fra etterretning til ingeniør korpset, hele veien til luftforsvaret, marinen, infateriet, alt som er.

La meg forklare hva forsvarsministeren sa i dag – husk jeg ga en advarende nyhet om Iran, at de er veldig nære til å lage bomben – husker du det? Mange tar ikke det seriøst. Så forsvarsministern i sin egen røst – sa til hele verden – Iran får nok med med spalting, til å ha den første bomben. Og sa at Iran nå istandsetter og installerer de siste sentrifugene, som vil jobbe raskere til å anrike nok nok våpenkvalitetsuran for en bombe – innen noen få uker.

Fra det jeg vet – de har nok 60% uran klart om en uke, ved å jobbe hardt for det –  kan de nå 90% for en bombe. Om du har en masse uran som er på lavt-nivå grad – og da putter det inn i sentrifugene, og så får du da kanskje halvparten av et høyere nivå og da halvparten av den med (enda) høyere nivå. Og jo høyere konsentrasjonen er, mindre du får ut av det. Så om vi sier du har 40 kg av de 60% – så trenger du også å putte det inn i sentrifugene, og la de jobbe hardt – og innen en uke, så har du 20 kg med 90%.

Mitt budskap er, det er ikke ett rykte lengre – ettersom det ble bekreftet av den Israelske forsvarsministeren – at Iran er på vei til å få bomben.  Rett etter sa han – Prisen vi vil betale i dag, for å eliminere det iranske atomprogrammet,  er mye mindre, enn det vi må betale om ett år fra nå av.  Med andre ord – vi har ikke råd til å vente.

La meg legge til en ting til. Toppen av forsvarsdepartementet, daglig leder  – sa at Israel er engasjert i enestående anstrengelse for å takle det iranske militære atomprogrammet.

Det siste jeg vil fortelle deg – Israel i de siste ukene, gjør to ting – de forbereder militæret på angrep og den sivile befolkningen til å absorbere tilbakeslagene fra kampene/treffene.  Vi forstår at om vi skal angripe Iran, så vil 1000 vis av raketter vil komme tilbake og treffe oss fra de pro-iranske alliansene – fra Irak, fra Syria, fra Libanon, fra Hamas på Gaza og Sinai. Det er eksakt derfor vi gjør dette nå – bokstavelig for å forberede oss for å slå ut det Iranske kjernefysiske programmet.

Om amerikanerne forstår dette, er irreversibel. Alle forstår. Europeerne vil forsøke å stoppe det, ved å få til en avtale i morgen – ettersom de forstår at en uke eller to fra nå, kan være for sent. Israel har ikke råd til å vente. Det iranske regimet i dag, i dag innviet i Tajikastan, en annen fabrikkprodusent for deres UAVs (Ubemannet luftfartøy, dvs. droner). Jeg mener – de forstår at de kan putte alt på Iransk jord – for om Israel angriper, så vil de fortsette å produsere ting som vil tjene dem.

«Abagail 2”, er navnet på deres UAV (droner), med en lang rekkevidde med en høy ytelse. Så Iran forstår at noe vil skje, og de distribuerer den.  Hele Israel – både militært og sivilt – gjør seg klare for rakett angrep – og alt annet som kan skje.

Minister Gantz sa grunnleggende – vi vet nøyaktig hvor iranerne bygger sine nye plasser for nye sentrifuger. Det er fasiliteter under bakken nær Natanz. Så vi gir en beskjed til Iranerne – vi vet hva dere gjør – og vi vet hvor lang tid du har for å gjøre det ferdig. Vi vet hvordan og hvor. Og ikke forvent av oss for å vente til du gjør det.

Israel vil ikke bare bruke sitt flyvåpen – men har ting som Iran ikke kan forutse komme. Noen ganger droner – noen ganger eksplosiver som er skjult på spesifikke plasser. Alt omhandler det iranske kjernefysiske programmet.  Mye vil skje, de neste få ukene.  Følg meg på Telegram, jeg vil holde deg oppdatert. Telegram er det eneste som ikke sensurer meg eller begrenser meg – alle de andre plattformene, gjør det.

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s