29 mai 2022 – Bønn for vekkelse i USA – Jonathan Cahn film er meget populært

Her ser du fra, eller etter filmvisningen – en spontant bønnerunde

Profetisk – hvilken tider er vi i? Da jeg så denne snutten fra Jonathan Cahn

Han sier at nr. 1 film på amerikanske kinoer, er dr. strange (og jeg er ganske sikker på at den er ganske så okkult) – men film nr. 2 – er «The harbingers of things to come» av Jonathan Cahn – antar at det er tatt ut av boken hans «Profetien» – som er en profetisk skue av hva som skjedde den 11 september 2001 – den er veldig interessant – men på engelsk heter boken «The Harbinger» – denne boken ble en bestselger i USA da den kom ut. Og om du titter i boken, så er den temmelig profetisk lik «22 Juli profetien» – egentlig handler det om samme tema – «Profetien» – en advarsel til USA (men skrevet i romanform – for å få frem det profetiske utifra Jesaja 9) – «22 juli profetien» – en advarsel til Norge (som er ganske mye fakta, men også temmelig profetisk) – Den profetiske boken «Profetien» – har lagt sin grunn på dette bibelverset:

«Et ord har Herren sendt mot Jakob, og det skal slå ned i Israel. Hele folket skal merke det, Efra’im og Samarias innbyggere. I stolthet og hjertets overmot sier de: Murstein er falt, men med hogne steiner vil vi bygge opp igjen! Morbærtrær er hogd ned, men sedertrær vil vi sette i stedet.» Jes 9:8-10

Og i dette verste, som var en tøff advarsel til Israel, da Nord-riket – så ble den oppfylt i ca 722 f.kr. da Assyrerne erobret landet, og sendte Israels 10 stammer bort fra sin faste bosted, og siden spredt over hele verden (de mener at de opprinnelige som etablerte seg i Norge, var en av Israels stammer – bla. så finnes det interessant koblinger mot deres dyrkelse av Tor og Odin – mot sin Israelske identitet – leste jeg ett sted for noen år siden). Og når Jesaja talte disse ordene – så fikk Nord-riket kanskje 10-15 år, før dommen ble iverksett – og Cahn viser hvordan disse ordene, profetisk ble fullført i USA – før og etter 11 september – på ganske så lik måte som i Nord-Riket. USA er allerede under dom – og lovløsheten utøker veldig – hvor amerikanere stadig blir drept av sånne organisasjoner som BLM og Antifa – og når de havner i fengsel – vil Soros støttede statsadvokater, bare sørge for å slippe de ut, så de kan fortsette å stjele, myrde og ødelegge. Men den store dommen kommer senere – akkurat som også Norge – venter på sin store dom.

Forskjellen er at kristne og selv ikke kristne i USA, er mer åpne for Cahns bok – enn hva Nordmenn er for Jeremy Hoff – som selv den profetiske tjenesten Jan William van der Hoeven advarte, mens han viftet med boken, om at dette var Norges siste sjanse – da han var på en konferanse via Norge idag for noen år siden. Og siden har ingen tatt det på alvor – og jeg har kjent i mitt indre, at nådetiden har gått for denne nasjonen. Men det er en ting jeg prater om hele veien – og det er vekkelse – en siste vekkelse må skje, før bortrykkelsen.

Og det prater også Cahn om på denne snutten, om sin film som blir vist – det har satt igang en bønnerunde i USA for vekkelse – for også USA er fortapt på samme måte som Norge – men Gud leter ikke lengre etter å frelse nasjonene – men å frelse sjeler. Jeg har flere ganger snakket om vekkelse – og hver gang så kommer jeg under en sterk profetisk Ånd – det er nettopp hva som ligger på Guds hjerte. Og jeg tror at en innhøsting må skjer – før bortrykkelsen – meningen er todelt – først helliggjøre Kristi Kropp og sette de i frihet fra sine lenker – så den store høsten – som du kan lese i Åp. 7 – en så stor skare at ingen kunne telle dem.

«Deretter så jeg – og se: En stor skare som ingen kunne telle, av alle folkeslag og stammer og folk og tungemål. De sto for tronen og for Lammet, kledd i lange, hvite kapper, og med palmegreiner i sine hender. Og de ropte med høy røst og sa: Frelsen tilhører vår Gud, han som sitter på tronen, og Lammet.

Alle englene sto omkring tronen og om de eldste og om de fire livsvesener, og de falt ned for tronen på sitt ansikt og tilba Gud, og sa: Amen! Velsignelsen og herligheten og visdommen og takken og æren og makten og styrken tilhører vår Gud i all evighet! Amen.

Og en av de eldste tok til orde og sa til meg: Disse som er kledd i de lange hvite kappene – hvem er de? Og hvor er de kommet fra? Jeg sa til ham: Herre, du vet det! Og han sa til meg: Dette er de som kommer ut av den store trengsel, og de har vasket sine kapper og gjort dem hvite i Lammets blod. Derfor er de for Guds trone og tjener ham dag og natt i hans tempel, og han som sitter på tronen, skal reise sin bolig over dem.

De skal ikke hungre mer, heller ikke tørste mer. Solen skal ikke falle på dem, eller noen hete. For Lammet, som er midt for tronen, skal vokte dem og føre dem til livets vannkilder. Og Gud skal tørke bort hver tåre fra deres øyne.» Åp 7:9-17

For de som har gått gjennom tøffe tider – fordi de har nektet å kompromisse ved troen, og har betalte en høy pris for å være trofast mot Herren – så vil jeg si – Herren har forberedt deg for denne tiden! Du skal bli rikt belønnet for din trofasthet – og Gud skal bruke deg mektig!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s