18 juni 2022 – Striden innad i Kristi Kropp

Vi har jo fått med oss striden innad i Norge i Dag. Da jeg leste denne artikkelen i Sokelys.com:

Hvem er ekte og hvem er ikke – Norge i dag – i lykkeligere tider – Sæle til venstre med sin kone – og Bjarte Ystebø, og hans disippel (?) Linn Myhr – Gud gir seg ikke – før Han får en menighet som er ett – hvor man ikke har stridigheter og splittelser, men hvor Guds Ånd har kontroll – men da må Kristne ydmyke seg, og la Herren peke på alt vi har i hjertet, som ikke behager Ham. Ellers vil vi fortsette å virke i ondskap og splittelse eller i andre typer urenheter.

Finn-Jarle Sæle trist over og lei over konflikten og sier det pågår en demonisering av ham og familien fra kretsen rundt Bjarte Ystebø

Så skrev jeg så dette, under denne artikkelen:

«Vel – at det er strid i eget hus, er ikke så veldig spesielt – som Jesus sa:

«Dere må ikke tenke at jeg er kommet for å bringe fred på jorden. Jeg er ikke kommet for å bringe fred, men sverd. Jeg er kommet for å sette skille mellom en mann og hans far, mellom en datter og hennes mor, mellom en svigerdatter og hennes svigermor, og en manns husfolk skal bli hans fiender.

Den som elsker far eller mor mer enn meg, er meg ikke verd. Den som elsker sønn eller datter mer enn meg, er meg ikke verd. Og den som ikke tar sitt kors og følger etter meg, er meg ikke verd.» Matt 10:34-38

Norge idag begynte å bli en religiøs avis, jeg reagerte på Bjarte, som mer og mer ble en super religiøs intellektuell kristen, uten mye ånd – også denne medarbeideren han valgte ut, jeg likte henne aldri. Det var for mye positivt kliss – og søtt – med mangel på riktig salt.

Readaktør Sæle gjorde en del bommerter, han snakket så positivt om sånne folk som Stoltenberg – og ble en kristen uten kritisk blikk på hva som var onde og gode mennesker. Men spesielt under Pandemien – så bedro de Norge – med å ikke fortelle de hva vaksinene var for noe – som de burde ha skjønt, om de hadde ett våkent blikk – her kan du lese om hva uhyrligheter som er inne i vaksinen:

Jeg fikk i min ånd – at som avisen skriver – at de taler der de andre tier – at Herren tok den tittelen bort fra dem. At det nå er splittelse der – tror jeg egentlig er en befrielse for Sæle – så han kan finne Kristus Alene. Å stole på andre kristne, de kan være mer svikefull – enn han er villig til å se. I denne tiden – er det få kristne brødre og søstre som er til å stole på – som skriften sier:

«Den beste av dem er som en tornebusk, den ærligste verre enn en tornehekk. Dine vekteres dag kommer, da du blir hjemsøkt. Da blir de rådville.

Tro ikke på noen som står deg nær, sett ikke lit til noen venn! Vokt din munns dører for henne som ligger ved din barm. For en sønn forakter sin far, en datter setter seg opp mot sin mor, svigerdatter mot sin svigermor, og en manns husfolk er hans fiender.» Mika 7:4-6

I frafalls tider – så øker frafallet – blant kristen, som fortsatt går i menigheten – og tilber Gud – men likevel er ikke villig til å gi hele hjertet til Herren – de taler de rette ordene når alle andre hører dem – og når de er alene, så lever de ett dobbeltliv – som denne oversettelsen, av hun som fikk se kristne i Dødsriket – fordi de levde ett dobbeltliv:

På tide å overgi alt til Jesus – for Hans komme er nær – og de fleste kristne, som en gang var født på ny – er ikke beredt! – les Matteus 25 , om de 10 jomfruene!

—————————————————————————-

Akkurat nå – så ønsker Herren å utskille kristne, og Han setter sin ånd mot de som har surdeig i sitt indre – av kristne som ikke ønsker å vandre helt med Gud – de er der bare pga det tekniske, vennene, familie, fordi de synes det er «koselig» – andre har uærlige motiver og ønsker å strebe opp mot toppen – det er det jeg sterkt mistenker at Redaktøren i Dagen gjorde – jeg har gått i samme samfunn som han tidligere – og det at han, med styret veltet den da mer gudfryktige redaktøren, Odd Sverre Hove – og nå så forfølger avisen både sanne profeter og evangelister – samtidig har noen artikler om folk som blir frelst, som ett dekke for avisens falske vei – så er dette ikke nok i Herrens øyne – frelsen er en ting, men å vandre med Gud – det kan gjøres kun på en måte – ved å være kompromissløst mot seg selv, og i hjertes lydighet gå den smale veien som Herren vil du skal gå på! Du må rett og slett dø fra dine ønsker – og la Herren få styre – og ikke bry deg om andre menneskers hat, fordømmelse, sladder eller andre ting. Menneskefrykt er ett stort problem blant mange kristne – de vil ikke bli hengt ut – verken av andre kristne eller media.

At satan nå vil stjele kristen presse – sånn at vi til slutt ikke har noen gudfryktig offentlig magasiner, må forstås av den tiden vi lever i. Om man leser «Visjonen» med David Wilkerson fra 1973 – så sier han at offentlig kristendom vil etter hvert bli forbudt – og det samme profeterer også Bill Stenberg over – hvor han sier at menigheten blir så overnaturlig, at når de skal avtale møter over telefon, så gjør de det i tunger – hvor overvåkerne ikke skjønner noe – men de som hører – vet tid og sted – og plutselig er kristne der – og er samlet i Jesu navn.

Bill Stenberg sier:

«Bill Stenberg forteller i Skylight Mission sitt nyhetsbrev for april 1999 hvordan han i en visjon så hvordan avfallet i Sverige øker ved å erodere, miskreditere og lemleste Guds ord. Det gir andre krefter frie tøyler til å virke i kirken.

Jeg ble ført ut i ånden for å se det store frafallet som kirken har gjennomgått. En utvanning av Ordet gitt av Gud, så vel som en åpning for nye åndelige krefter, hadde ført til at noen tidligere frikirker nå ble ledet av New Age-grupper. Gudstjenesten ble stadig mer fremmed og uren, hovedsakelig gjennom kloakklignende urene ånder, som man blandet seg med helt opp til Riksdag-bygningen (noe lignende vårt Storting).

Mange ble overrasket over at navnene på de gamle vekkelseskirkene ble endret. På veggen der det f.eks. før sto baptistkirken, sto det nå en fremmed inskripsjon.

Landet vårt var fylt med enda mer vold, noe som på en eller annen måte var religiøst i stemningen (ordet forfølgelse kommer vi til å lære mer om). Jeg så sannsynligvis bare et glimt av det som kommer over hele landet, men siden fikk jeg følgende budskap:

– På denne tiden vil jeg ha kalt ut alle de som ikke har satt sin tillit til  menneskeskapte verk, de som ønsker å følge Lammet, der Lammet går.

Her så jeg at det hadde blitt stadig vanskeligere å arrangere regelmessige møter. Det vil være at du ikke lenger kan stole på at menighetsmedlemmene du kjenner tilhører Jesus lenger, fordi villfarelsens kraft vil være så sterk at selv de utvalgte vil bli prøvd hardt. Den sanne kirken vil bli ledet direkte av Den hellige ånd.

Jeg så et enormt cellegruppenettverk der det kristne samfunnet ble ledet fra hjemmene i Sverige. Kirkens rolle vil avta, bare skallet blir igjen.

En mann (i visjonen) viste meg et kassettbånd som han ønsket å spille for meg. Ingen vanlige ord ble hørt på båndet, bare et utrolig tungemålstale. Da jeg hørte dette, skjedde det noe rart inne i meg samtidig. Jeg forstod alt gjennom Åndens tolkning!

«Kom til slottsparken søndag kveld, så blir det stort møte og forbønn.»

Jeg ble veldig forbauset og mannen fortalte meg at hvis slik informasjon kommer til våre motstandere, forstår de ingenting. Gud vil lede sitt folk som i eldgamle tider, det er og forblir bare Jesu forløste brud som bryter med endetidenes systemer. » Profetien er hentet fra her.

Det kommer til å bli mer splittelse – i Kristi kropp – Gud må skille fårene fra geitene.

«For det første hører jeg at det er splittelse blant dere når dere kommer sammen som menighet, og for en del tror jeg det. For det må være partier blant dere, for at det kan vise seg hvem som er ekte blant dere.» 1 Kor 11:18-19

Gud kommer til å helt – ytre sett – til å «ødelegge» menigheten sånn den ser ut i dag – dvs. han vil tillate for en tid fullt kaos – sånn at det ekte kan søke Ham – og finner hverandre – så vil Gud reise på bena, historiens sterkeste hær – som er trøtt på sjelisk kristendom – og vil bare tjene Gud i kraft og Hans ære – og ikke bry seg noe om menneskelig ære eller ære av samfunnet – bare at Guds navn vil bli æret! Det er bare å gi hele hjertet til Herren – det er bare det Han ønsker!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s