25 juni – Amir Tsarfati: Alarmerende nyheter: Drama i Istanbul og Teheran!

Amir Tsarfati – 23 juni

Hentet her: https://www.youtube.com/watch?v=tHFgQd6Y3VY

Dette var ukjent informasjon, og ble kun kjent fordi en tyrkisk avis delte det. Og nå sier «alle» hva som egentlig skulle skje – på natten mellom den 16 og 17 juni (i år). For omtrent en uke siden, noe stort skjedde. Husker du at jeg fortalte at det Israelske Mossad delte info til den tyrkiske etterretningstjenesten om et plott for å drepe israelere i Istanbul. Vel, plottet ble verre, og på en måte mer enn bare et plott for å drepe noen.

I Iran, over de siste ukene – en del nøkkel folk i Revolusjons Garden døde på noen mystiske måter. Noen var blitt forgiftet, og noen av dem ble dyttet fra hustakene – noen via mord skvadroner som kom og skjøt de mens de satt i sine biler. De mistet flere folk som var inne i deres kjernefysiske program, enten det gjelder (kjernefysiske) programmet eller, vitenskapelig delen av Iran, eller andre ting.

Men bunnlinjen er, innen Revolusjonsgarden var det en overordnet i etterretningstjenesten, altså Husein Ta`eb. Og denne fyren, han bar ikke en gang uniform.  Åpenbart, så er det maktkamp innad i revolusjonsgarden, og innen regimet. Han (antar Ta`eb) så veldig dårlig ut når så mye har skjedd på Iransk jord. Og han har ingen måte til å stoppe det, oppdage det, eller motsette seg det – eller å gjøre noe som helst eller vite noe om det.

For så på en eller annen måte å for å vise noen gode prestasjoner, og for på en eller annen måte å få til noen resultater for det iranske regimet, så var det han som beordret mord skvadroner til å operere i Istanbul. Vi snakker om rundt 10 mennesker, hvor noen har student visum, og noen forkledd som forretningsmenn. Men alle tilhører den Iranske hemmelige etterretningen, eller Al Quds militære enhet, som er militær enhet i IRGC (Islamske revolusjonsgarden).

Meningen er å eksportere den iranske revolusjonsgardens Islamske Shia agenda til resten av verden.  Om du husker – President Trump, som beordret mordet på sjefen for Al-Quds militære enhet, General Qasem Soleimani.

Det som skjer nå er som følgende: Vi (Israel) venter ikke på at Tyrkia skal finne ut noe som helst. Vi har våre øyne og ører som overvåker kommunikasjonen mellom Tehran og dets budbærere. Mossad fant ut 2 ting, hør på meg nå – det er viktig at du forstår det jeg nå kommer til å fortelle deg:

Den tidligere Israelske ambassadør til Tyrkia og hans kone, var på et vakkert hotell i den hyggeligste delen av Istanbul – sammen med andre Israelske diplomater som også var der. Men også Israelske forretningsmenn var til stede – de var målet!

Iranerne hadde allerede våpen, planer, kjøretøy – og det de var i ferd med å gjøre var å kidnappe ambassadøren og drepe de Israelske forretningsmennene og sivile. Hør nå på hva som skjedde! Når vi fant ut av hva de var på vei til å gjøre, og vi informerte tyrkerne at denne drapsskvadronen var på vei. Men Israel ventet ikke på at Tyrkerne skulle handle. Mossads agenter – noen tror dette er en triller eller en fantasi – men dette skjedde da for en uke siden i Istanbul. Israelske agenter kom til hotell rommet som var målet, der alle disse forretningsmennene, diplomatene og tidligere ambassadørene var – trakk dem ut fra deres hotell rom – noen sekunder, ikke minutter, sekunder før mordskvadronen kom til rommet.

Ikke bare dro de ut disse israelittene, men kjørte dem rett til flyplassen, hvor de fikk dem over på ett privat jetfly, som gikk direkte til Israel.

Så vi snakker om 1) en etterretning som fant dette plottet, 2) alarmere tyrkerne at noe skjedde, så Tyrkerne tillot oss til å handle 3) handle raskt før Iranerne, ved å evakuere folk i hast, noen var i sine senger, få dem ut – bare sekunder før Iranerne dukket opp.

Vi kunne ikke vise Iranerne at vi visste hva de gjorde, fordi de kunne ha skippet planen, og så hadde de gjort noe annet, ett annet sted. Vi lar dem tro at de er i ferd med å gjøre noe som gir dem suksess. Sekunder etter å ha fått dem ut av hotellet, fra bakdørene og så inn i biler – så ankom de Iranske mordskvadronen inn på rommene, og det var tomt. Og det var da de Tyrkiske sikkerhetsstyrkene arresterte dem, 10 stykker. Vi har snakket om det, den siste uken, og Iranerne fornekter det, selvfølgelig. De sier, vi gjør ikke vold mot tyrkisk suverenitet.

Akkurat da den tyrkiske avisen, kalt Milliyet – fikk ut historien idag (den 23 juni) – på øyeblikket, ble sjefen for etterretningen Hussin Ta`eb fjernet, og en ny person ble satt inn. Navnet hans er Mohammed Kazemi. Noen tror at Ta`eb er på sykehuset, noen forsøkte å drepe han. Igjen – drama i Istanbul – og etter alt sammen, fortsetter dramaet i Iran – fordi det Iranske regimet er pinlig berørt, hele plottet ble avslørt – og Hussein Ta`eb ble fjernet i sin lederstilling. Og Mohammes Kazemi er nå blitt forfremmet av Hossein Salami – sjefen for den Iranske Revolusjonsgarden. Det skjer så mye mer folkens, som jeg ikke kan åpenbare for deg nå.

Mer folk dør på gatene i Teheran….. la meg dele dette – ett annen mordattentat av ett medlem av Revolusjonsgarden, for noen dager siden på Mohsenian gate – i det tredje distriktet i Teheran. Så problemene Iran har akkurat nå, er at Israels Mossad er på gatene i Teheran, på telefonlinjene til Iranerne, og på gatene i Istanbul for å avsløre Iransk plott mot oss. Ikke ut fra en Thriller – men dette er realiteten.

Så når jeg skriver romaner, trillere som den som snart kommer ut, den blir kalt «By Ways of Deception» (Veier av bedrag) – er den basert på sanne hendelser – jeg finner ikke på historier, men jeg legger ting til, for å legge til evangeliet. Men historiene er sanne. Måten handlingene er på, er sånn det er i realiteten. Du må forstå, det er veldig mye som skjer bak scenene. Og Iranerne står med ryggen til veggen.

Mye skjer også i Europa – i England, inflasjonen der når høyest på 40 år – inflasjonen i USA, og selvfølelig, Mohammed bin Salman legger nå sitt besøk til Egypt, Jordan og Tyrkia, som en stor seier. Etter både USA og Tyrkia holder han ansvarlig, for drapet på Jamal Khashoggi, den tyrkiske journalisten, på det Tyrkiske konsulatet i Istanbul, etter at de svertet han og etter at de fjernet ham – etter at de sa – vi vil aldri snakke til ham, vi vil aldri møte ham – nå vil alle møte ham – fordi virkeligheten innheter de – det er ikke lenger menneskerettigheter og ideologi. Nå er det interessant – interesser de deler. Tyrkia tar nå imot ham – Erdogan – ikke bare ønsker MBS (Salman) vellkommen, han hadde en avskjeds sermoni, han snakket med han på vei opp til hans fly, og hele veien inn i flyet. Det er noe Erdogan aldri gjør.

Så du kan klart se, at Ukraina krigen, det som skjer i Russland, energikrisen er som en sky over hele Midtøsten, men også Europa og USA – og det dikterer en komplett annen type politikk. Og husk, jeg har sagt minst de siste 15-20 årene – Esekiel krigen handler om energi og interessene rundt det. Krig vil komme mot Israel, ikke pga politikk eller religion, men pga energi. Det er det som setter kroken i kjeven på Rosh (Hesekiel 38 og 39).

Følt meg på Telegram, jeg har nå 275.000 følgere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s