28 juni 2022 – En liten gjennomgang av terror i Oslo – sosialismens konkursbo – og noen tanker om Guds herlighet, også over Norge

Vi har fått en ganske så annerledes ånd i samfunnet, spesielt siden Covid injeksjonene. Og – ja – det var noe åndelig over disse vaksinene. Har du tatt dem, så vil jeg anbefale deg å angre, søke Gud for helbredelse – og kanskje ringe Svein Magne Pedersen, og for å be Ånden å opprette ditt Guds tempel.

Denne gangen slår man mynt på en skyteorgie, med 2 dødsfall – utført av en muslim – og tar det til inntekt for ett hat og krig mot Pride. Men det handler ikke om Pride – egentlig – det handler om en muslims kamp mot de vantro – derfor gikk denne mannen til Per på Hjørnet, ikke først mot en homobar, og skjøt – VG tegner dette bildet:

Men media nesten skjuler at den ene drepte var ingen Pride ideologist, men en vanlig familiefar – altså med kone og barn:

Petter Høines var nær ved å bli et av ofrene lørdag natt. Skjermdump, NRK

Petters kompis ble skutt og drept: «En nydelig, flott familiefar, med flott kone»

Mens den andre var muligens en homofil, sånn som jeg skjønner NRK artikkelen – men det er ikke sikkert at han var på London bar, men kanskje på Pers Hjørne. – siste info: ifølge TV2 kan det hende terroristen Zaniar Matapours bare skjøt på Pers hjørne, der befant seg begge de myrdede.

Leser du det her – så vil du forstå at media vrir og vrenger på saken, for å ikke gi de skyldige skylden. Og media er allerede i gang med å lage noe som ligner ett falskt narrativ – husk hvor mye media skrev om Philip Manshausen, ikke fordi han drepte sin stesøster, men fordi han stormet en moske, og forsøkte å drepe, men ble stoppet. Media forfører folk – fordi det mest alvorlig Manshausen gjorde, var å drepe sin stesøster – men media lagde en storm i ett vannglass, over hans Moske tur/hensikter – for å bevise «islamfobi» – som ett stort problem i Norge fra såkalte «høyreekstreme». Islamofob er et ikke eksisterende ord, oppfunnet av vår politiske adel, for å virkeliggjøre sine hensikter. Men sannheten var mindre viktig for media – ett media som lukker øyne til blod, gjort av de som staten beskytter – og roper høyt, om ting som kanskje ikke en gang er blodskyld, for å forføre naive nordmenn.

Du vet – da Breivik drepte på Utøya, så gikk vi i sorg – og det var en ekte sorg å spore, også i gudstjenesten etterpå. Men så kom etterspillet fra Arbeiderpartiet – Breivik tilhøre ett miljø, og hadde ett tankegods – og enda alle ser at Breivik var psykopatisk, eller skal vi si gal, og en ensom ulv (i allefall var det det retten/politi sa – men jeg er nå ikke helt sikker på det) – så begynte de å legge folk i «gapestokk», i media – for de som hadde noe som lignet på «tankegodset» til Breivik – når det viste seg at Breivik hadde bare ett forvirrende tankemønster – ingen tankegods (les om noe av hans forvirrende tankegods her) – og fjordmannen – Peder Jensen, ble gjort til syndebukk, av det hardt belastet kriminelle hvitsnipperforbryterne i det sosialistiske miljø, ført an via AP. Vi kan lese:

«Vitne til vanvidd» – en bok som gir innsikt

Jeg har lest noe av boken (som du kan kjøpe her) – og det mest skremmende, er hvordan fiendebildet i media, fikk konsekvenser for han – og ble avhørt flere ganger av politi – han er en velutdannet mann, og er høyt oppe i fornuft og forstand, og snakker arabisk – han vet mye om Islam, som ikke er akseptabelt i vårt samfunn – og han er veldig klar over hvilken problemer Norge står ovenfor, pga Arbeiderpartiet – og all deres politiske virke.

Og pga narrativet i media, eller gapestokk mentaliteten – så vil ingen gi han jobb – selv ikke så enkel jobb som å rense fisk – eller på en møbelbutikk – der de ansatte folk som var mye mindre utdannet enn han. Så han måtte flyttet utenlands – for å overleve. Blir du hengt ut i media, på den måten han ble det – så er det lite rom å få nåde, eller hjelp – eller jobb – men vi ser også at banker (engelsk: Bankster – en blanding av bankfolk og mafia), stenger kontoer av politiske ukorrekte folk – som må anses som Statens fiender – dette gjøres bare i kommunistland og autoritære regimer – noe som peker på veien vi er på vei mot!

Men denne Islamske terroristen Zaniar Matopours – han kommer fra en flokk – og fra en ideologi – som driver han – noe som sosialistene og deres media fornekter alt om, enda Imamer og mange muslimer er veldig tydelige at Jihad, dvs. drap på vantro, er dypt rotfestet i Islam – og nå forsøker man å snu dette mot de Kristne – – som muslimen Raja gjør – kristne som ikke er voldelige:

Abid Raja

Forsøkene på å frikjenne islam faller på stengrunn

At muslimer som Raja forsøker å legge skylden på kristne, er typisk Islam – legg skylden på alle andre enn seg selv. Og sosialistene er like hyklersk – alle sin andres skyld, for å vende folks blikk bort fra at de ødelegger Norges demokrati, frihet, ytringsfrihet – og vår eldgamle kultur, spesielt den som er influert av kristendommen.

I eks. den nyere pedagogiske utdanningen for barnehagepersonal, så har man i mer enn 10 år – lært at all litteratur før år 2000 – er bannlyst – selv eventyr skal ikke deles med barna – bare ny litteratur, og nye eventyr (uten noen form for påvirkning av kristendommen), som ikke har noen mening – ikke noen ekte start eller slutt – bare forvirring. Jeg vet – da en førskolelærer forsøkte å lese noen av disse historiene for barna – så skjønte hun ingenting – og heller ikke barna – selv barna skjønte at det ikke eksisterte noe mening i disse sosialistiske eventyrene! Vokne er lett å lure, men barn skjønner ofte instiktivt feil og rett.

Pedagog læring fra utdanning.no – ser du noe politisk korrekt på bildet – eller woke ideologi – eller mer riktig, BLM ideologi på bildet?

I de eldre eventyrene – så har man en mening bak alt – og det slutter stort sett alltid godt – men det gjør det ikke i de nyere «eventyrene» – som bla. en barnehage bok jeg tittet på, for over 10 år siden, så opphøye de ett monster – som faktisk spottet Den Hellige Ånd. Denne læreren, anbefalte denne barneboken for de som utdannet seg til pedagoger – uten å være flau over det. Og ungdommen slukte alt de lærte – uten noen form for kritisk sans. Dette er villet Arbeiderparti politikk – og for maktens skyld, så har Høyre fulgt AP i deres spor, for å få makt – og har akselert ødeleggelsen av landet.

Antagelig Erna Solberg (H) og Jens Stoltenberg (AP), i omfavnelse. På samme måte fullfører de hverandre politikk alt ettersom hvem som styrer landet – egentlig ikke store forskjellen – bare at regjeringen blir bare ondere og ondere for hvert 4 år som går – som setter søkelys på den åndelige tilstanden i landet.

Og nordmenn – av gammel vane – enten stemmer de mest på Høyre – eller Arbeiderparti – men handlingene tilsier det samme – begge ødelegge landet raskt – og nordmenn skjønner ikke – eller vil ikke forstå – fordi media sier at alt er rosenrød – unntatt disse «høyreekstreme» – som er en «plage» for samfunnet. Det er alltid farlig å anklage andre, fordi du forteller ingenting om det fiendebildet du forsøker å lage – men du sier mye om deg selv, at det du anklager andre for – sitter du i selv. De høyrevridde, skaper lite problemer i samfunnet – unntatt noen få – men å koble høyrevridd ideologi på folk, som på ingen måte er det, og dessuten, å være høyrevridd er faktisk ganske sunt, fordi du ønsker at Borgerlig politikk skal styre, hvor ytringsfrihet – og at folks tanker og følelser skal bli tatt hensyn til – det er jo alt det Sosialistene hater, de som selv er bundet av sitt kontroll organ AP.

En kvinne med blåmerker – en illustrasjon til teksten

Det er som en kvinne som er bundet av en voldelig ektemann – noen av dem, forsøker å unnskylde dem, og bare lar seg bli banket, og forsøker heller ikke å slippe unna. Det kan være en svakhet i den kvinnelige naturen, spesielt hos noen. Samme er det med sosialistisk ideologi, du blir «slått» – ved en politikk som nå får prisene til å gå rett i været – på alle områder – likevel, man stemmer Høyre, som la en grunn for dette – eller AP – som er mor for alle avgifter – som i utgangspunktet kan være helt unødvendig. Norge som stat – har så mye penger på bok – og ettersom jeg og du er Staten – plikter de å betale sitt overskudd, sånn at vi får et godt liv, uten masse bekymringer ved økonomi og lignende. Isteden bruker de pengene – for å belønne de som følger systemet – med de andre som også betaler skatt – som ikke følger systemet, må bare betale for vanviddet til AP, men du og din familie får ingen støtte. Men nordmenn har bare akseptert dette – og tror dette er en god virkelighet – når det egentlig er en ond virkelighet.

Å skille fårene fra geitene

Som kristne kan man gjøre lite med systemet – fordi det har gått for langt – og advarsler som har blitt utstedt, er det stort sett ingen som har lagt i sitt sinn – Ordet sier:

«For se, de onde spenner buen, de sikter inn sin pil på strengen for å skyte i mørket på de oppriktige av hjertet. Når grunnvollene nedbrytes, hva makter da den rettferdige? Herren er i sitt hellige tempel. I himmelen har Herren sin trone. Hans øyne skuer ut, hans blikk prøver menneskenes barn. Herren prøver den rettferdige. Men hans sjel hater den onde og den som elsker vold. Han lar snarer regne ned over de ugudelige. Ild og svovel og glødende vind er den del de får i sitt beger. For Herren er rettferdig, han elsker rettferd. De oppriktige skal se hans åsyn.» Sal 11:2-7

Det er en tid for utskillelse – Gud skiller ut det som ikke behager Han, fra sin menighet – for å etablere noe nytt, en menighet uten vegger – uten tak – eller bygg – bare bestående av oppriktige troende. Men denne verdens ånd – vil lutre deg – og meg – og Gud bruker den formen for lovløshet jeg skrev over om – hvor man ønsker å legge skylden på kristne, for hva andre gjør. Gud vil gjøre det å være kristen så upopulært, at bare de mest standhaftige vil stå – og Gud vil både bruke Islam – sosialisme – kommunisme – krig – og andre former for vanskelig ytre situasjoner – til å lutre sin menighet.

Grunnvollen er nedbrutt – hva makter da den rettferdige?

Om samfunnets grunnvoller er nedbrutt – som det er for Norges del, deres åndelige røtter og arv er rykket opp med rot – og det kan ikke kristne gjøre så mye med. Når vi ikke klarte å stoppe Gro H. Brundtland og hennes disiplers fremmarsj på 70 og 80 tallet ved våkenhet og bønn – hvor de dannet en fryktelig hull i nasjonens grunnvoll – en av de mange, ved å drepe de ufødte babyene – så har vi nå kommet til veis ende – hvor ugresset og kornet står omtrent like høyt – og er klar til å skilles og høstes (husk at i starten når ugress og hvete vokser opp, så er de ganske så like, og vanskelig å utskille – men når de er fullmodne, så er det enklere – på samme måte vil det skje ett skille mellom Guds barn – og vantroens barn, i denne tiden – man vil se klart forskjell – som i menighetens første tid)

«Tjenerne gikk da til husbonden og sa: Herre, var det ikke godt korn du sådde i åkeren din? Hvor har den da ugresset fra? Han sa til dem: Dette har en fiende gjort. Da spurte tjenerne ham: Vil du at vi skal gå og sanke det sammen? Han sa: Nei, for da ville dere også komme til å rive opp hveten når dere sanker ugresset sammen. La dem begge vokse sammen til høsten. Når det så er tid for innhøsting, vil jeg si til høstfolkene: Sank først ugresset sammen og bind det i bunter for å brenne det. Men hveten skal dere samle i låven min.» Matt 13:27-30

Jesus gjorde så en tydning av denne lignelsen:

«Åkeren er verden. Det gode kornet er rikets barn. Ugresset er den ondes barn. Fienden som sådde det, er djevelen. Høsten er enden på denne tidsalder. Høstfolkene er engler. Likesom ugresset blir sanket sammen og oppbrent med ild, slik skal det gå ved enden på denne tidsalder. Menneskesønnen skal sende ut sine engler, og de skal sanke ut av hans rike alt som volder anstøt, og de som lever i lovløshet. Og de skal kaste dem i ildovnen. Der skal de gråte og skjære tenner. Da skal de rettferdige skinne som solen i sin Fars rike. Den som har ører, han høre!» Matt 13:38-43

Tidligregn og senregn

Åpenbaringen 14, taler om 2 typer høster av Menneskesønnen, den gode innhøstingen (som vi venter på), og vredens høst. Du vet – det var spesielt ett bibelvers som ofte ble delt i de første årene av min kristne tro:

«Og dere Sions barn, fryd og gled dere i Herren deres Gud! For han gir dere læreren til rettferdighet, og så sender han regn ned til dere, tidligregn og senregn, som før. Treskeplassene blir fulle av korn, og pressekarene flyter over av most og olje.

Jeg godtgjør dere de årene da vrimleren åt opp alt – og slikkeren og ødeleggeren og gnageren, min store hær, som jeg sendte mot dere. Dere skal ete og bli mette og prise Herrens, deres Guds navn, han som har handlet så underfullt med dere. Og mitt folk skal aldri i evighet bli til skamme. Og dere skal kjenne at jeg bor midt i Israel. Jeg er Herren deres Gud, og ingen annen. Og mitt folk skal aldri i evighet bli til skammeJoel 2:23-27

Senregnet – er det vi venter på – tidligregnet – på pinsedagen for 2000 år siden – ligger bak, men der fremme – så ligger Guds herlighet og venter!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s