13 juli 2022 – Putin og iran – og datoen den 8 juli, som noen trodde var en dato jeg satt!

Putin drar nå til Tehran:

Tidligere bilde fra 2017 – med Putin og Ayatollah Ali Khamenei – som i 2020 sa at Israel ikke ville overleve – og Iran har truet med å ødelegge Israel med ild.

Iran: Putin drar til Teheran neste uke

Man kjenner hverandre på hvilken venner man har – er man venn med Iran, og i allianse med de, så er det svik, falskhet og løgn med i bildet. Og en ting som ligger Iran på hjertet, er å ødelegge Israel. Selv Putin, etter at Syrerne med det russiske våpensystemet de hadde, klarte å skyte ned ett Russisk krigsfly/lastefly – når de siktet på israelske jagere, så fordømte Russland Israel, ikke idiotene som styrte våpensystemet. Det er kjent at arabere er ganske så unøyaktig og klumsete – i forhold til eks. Israelske måte å føre krig og selvforsvar på. Det er bare å lese historien om Arafat – Islams store helt – som var den mest klønete fyren du kunne tenke deg, men endog, klarte han å massakre en haug med arabere/muslimer og endel jøder – i sitt muslimske halvmåne terror tog – her litt litteratur:

Ararfat og PLO

Voldtekten på Libanon

Det er en ting mange kristne ikke skjønner – at når du omgås med onde, falske, antisemittiske, urene mennesker – så blir du også en del av det – om du ikke passer deg – det var nettopp det som skjedde med Aril Edvardsen, en av Norges største evangelist – da han ble bedratt inn i Islamsk verden, og mistet totalt forstanden og ble på visse områder gal på sinnet – og dro mange før så varmhjertetede Israel venner inn i forvirring som du kan lese om her:

Forført eller forfører?

I Midtøsten er det 2 åndelig riker som står i mot hverandre i kraft – Det ene er selvfølgelig Islam, og deres demoniske Allah – med alle deres krigere, og etterfølgere – men jeg skal heller ikke se bort fra fiender selv innen Israle, som vil selge sin førstefødselsrett for 30 sølvpenger – som teks. Rabin og Peres, som fikk fredspris, for å vandre i svik mot eget folk. Men ideen og tanken – ja det vi kaller sionismen – er Guds egen baserte grunnvoll av hva Han vil utføre av det profetiske rundt det arbeidet han startet med Abraham, Israel, Jakob – og Jakobs (senere nytt navn Israel) 12 sønner – husk at på sine siste dager, så talte Jakob dette, til de som skulle føre arven videre:

«Så kalte Jakob sønnene sine til seg og sa: Kom sammen, så vil jeg forkynne dere hva som skal hende dere i de siste dager.….» 1Mos 49:1

Så talte han profetisk til hver og en av sønnene. Og vi ser at mye av det vil bli oppfylt bla. ved de 144.000 vitnene – som er av Israels avstamming – men også i Sakarja 12,12, 14, og åpenbaringen 12 – så snakkes det om Jakobs trengsel:

«Ve! Stor er den dagen, det er ingen som den. En trengselstid er det for Jakob. Men han skal bli frelst fra den.» Jer 30:7

At Russland, Syria, og ikke minst Iran – men også Tyrkia spøker i bakgrunnen – og lengre bak, Kina – gjør at komplottet er komplett – en allianse av død – ikke bare planlegger de ondt mot Israel – men mot hele den frie verden.

Vi er nå inn i høy profetiske tider, og vi har vært der en stund – men alt begynte å ta fart når Trump kom til makten – og spesielt etterpå – med tanke på hekseprosessen i media.

Datoanklagerne

Men kristne leter etter datoer, mer enn de pleier sitt eget Guds liv – hva hjelper det om du vet dato – om du ikke gidder å ordne opp i livet ditt med Kristus – bare så du vet det, det er en kamp til døren – og bare de som går den trange veien – i Kristus, og ikke vender seg til høyre og venstre, i sin villfarelse, i sitt kjød – vil komme frem.

Jeg må ta noen ord om dato – når jeg oversatte en video med Tsfari – så ble jeg anklaget med en gang av 2 stykker «brødre» som mente jeg satte en dato – vel, da må du være temmelig blind. Tsfari satte en dato – som Iranske religiøse lederskap satte – pga det, så startet en blodig kampanje mot jødene – og deres datoer er løgn som alt annet. Det burde vel være temmelig innlysende? Eller? Amir Tsarfati sier på slutten av videon:

Det er derfor – i løpet av en uke – at 11 Israelere har blitt drept i tre ulike terror angrep – gjort og utført av Arabiske muslimer – som er influert av denne læren!

Som er influert av denne læren – ok – ikke min lære – ikke Kristi lære – så det så!

Jeg setter stort sett aldri noen dato – om ikke Ånden ber meg å gjøre det. Og det er få tilfeller i Bibelen hvor man setter opp en dato – unntaket var når Israel var 70 år i Babylon – fordi det var en tilmålt straff. Samme med når Gud satte 40 dager for dom over Ninive – men datoen ble avskaffet, fordi de omvendte seg. Tid er noe som kan lure folk – og derfor setter jeg ikke dato – og heller ikke Gud gjør det, iallefall veldig sjelden – men Gud Faderen vet all dato – fordi han rett og slett vet på forhånd alle valgene vi gjør – men holder det skjult for oss – Han vet også hvem som er skrevet i Livets Bok fra Evighet av – men det vet ingen av oss, fordi det vil først bli åpenbart for de som til slutt vinner seier – derfor kan man aldri stole på at man er frelst i morgen – om man ikke jobber på sin frelse.

Dessuten – setter man ut feil dato – så finnes det nåde. Mange har gjort det – men det er ikke nok til at du blir strøket ut av Livets Bok – men anklagelse mot brødrene, kan være en mye verre synd! Vær forsiktig – dra ut egen bjelke – så kan man hjelpe andre til å dra ut flisen.

Takk Jesus – jeg Priser deg – fordi du alene er Herre! Du vet alt – og du vet at tiden for hjemkomsten er nær – takk Jesus! Måtte din menighet våkne opp av sin slummer og bedrag – og se at du er nær!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s