13 juli 2022 – Tid av uro

Kaos, krig, nød, fattigdom, matmangel, forfølgelse og alt annet – følger i sporene av de 4 rytterne

Det skjer mye i verden nå – og vi burde følge med. Jeg tror at de første rytterne i Åpenbaringen allerede er sluppet – jeg er ikke så opptatt av de 7 årene – fordi rytterne kan begynne å ri før de 7 årene starter – og åpenbaringsboken snakker hele tiden om 3,5 år. Det vi venter på – er at ett tempel på bygges i Jerusalem – kanskje det er der en nedtelling starter – men jeg vet ikke.

De 5 første seglene er snakk om menneskelig forsøk på dominans, mennesker drevet av urene ånder – av makt, død og fordervelse. Og de kunne heller ikke ri før Gud tillot dem det – men det ser ut som den Hvite rir (Korona, USAs skyggeregjering, Obama etc), den svarte rytteren er matmangel og dyre priser på ordinære varer som hvete (og pilen peker mot Russland/Ukraina, ifølge Sakarja 6, og de 4 rytterne som er identiske med de 4 i Åpenbairngen), den røde handler om krig, men jeg antar at den peker mot Kina – da muligens de vil være de som starter den 3 verdenskrig – eks. med krig mot Taiwan – den grønne (oversatt feilaktig gulblek) er jeg noe usikker på, men grønn er Islams farger – og de har faktisk 1/4 av jordens innbyggere i sitt område – men med tanke på at de er spredt overalt – vel, jeg vet ikke – vi får se.

Det 5 seglet, har vi allerede sett – martyrene. Men ikke så mange her i Vest, enda. Mest i Afrika, mye pga Islam – og i Asia er det mye. Men – det kommer også martyrium også til Europa, og Norge. Du ville måtte betale en pris for din tro – ganske så snart.

Så at prisene på kraft og mat øker – er politiker skapt, og bak der – Globalistene fra skyggeregjeringen i USA, og bak der, onde åndskrefter, fra satan selv. Samme er det med Grønn politikk – som er hovedårsaken til at man forsøker å sulte ut sine egne innbyggere, og gjøre de fattige – for å implementere oss inn i Den Nye Verdensorden som lydige kar.

Jeg skrev her om dagen om at Globalist stenen i Georgia – ble ødelagt, mye mulig pga Guds kraft. Og en av mine nyhetsbrevfølgere – mener at mye som skjer nå, skjedde i takt med fallet av Globalist steinen – han deler dette med meg:

Militært personell på Sri Lanka har blitt utplassert utenfor statsministerens bolig, da tusenvis av demonstranter fortsatte å storme hjemmene til både premieren og presidenten, og anklaget regjeringen for å ha dårlig styr på økonomien og å være ansvarlig for alvorlig mangel på mat, drivstoff og medisiner. .
https://www.facebook.com/RTnews/posts/pfbid0bDKqce9WwrNAZsL2uHkymvieH8EHjsUtSgSXQV3DK33qg3FyVDS7dS2NfcQ1Pd7Hl

Nyheten om Storbritannias statsminister Boris Johnsons avgang lager bølger rundt om i verden, og det med god grunn. Mer enn bare å vise hvor mye folk bryr seg om Storbritannia, denne dramatiske utgangen fungerer som en kanarifugl i kullgruven. Liz avslører den virkelige årsaken til at lederen av det konservative partiet trakk seg, hvordan det tyder på noe mye større relatert til Great Reset-elitene, og hva det betyr på global skala. Og hvis du trodde Boris Johnsons skandaler var dårlige, bare vent til du ser Hunter Bidens siste videobånd og tekstmeldinger.
https://www.facebook.com/OfficialLizWheeler/posts/pfbid034Wm9Ru9fwekGQ7F3NuSH7YC7Rn3Gr5UPwy1X2LibzHYHC5kBkf9PpLo5rFeKLGMYl

Så kanskje Gud er i ferd med å dømme Globalistene – og at tegnet var at deres mektige stein støtte i Georgia – ble ødelagt!

Jeg har jo delt flere ganger – at de okkulte Globalistene – har Føniksfuglen som sitt forbilde, dvs. ønsket om å ødelegge hele verden, for at noe nytt skal oppstå

Jeg skrev om Føniksfuglen via mine aritkler om Bush dynastiet:

Bush Okkulte Dynasti

Egentlig er alle 4 artiklene interessante – der får du ett lite glimt i hvordan den okkulte eliten kommer opp på maktens arena og påvirker stort sett det meste – og nasjonene i Vest følger slavisk etter – hovedmålet – å ødelegge USA og Europa som ett demokrati og frie nasjoner. Men de kan ikke gjøre alt hva de vil gjøre – før Gud tillater det! Gud venter på sin menighet, og en del profetiske ting – derfor kan ikke Globalistene gjøre akkurat alt som de ønsker når de ønsker det! De må vente på tillatelse!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s