8 august 2022 – Mord og penger – en liten gjennomgang av Covid nedstengningene – Del 1

Artikkelen ble lengre enn jeg trodde – da tar jeg og deler den i 2 – her er første del, mest mine egne ord – den andre artikkelen er en oversettelse av en video.

Jeg skal snakke om mord og penger fra den såkalte pandemien – men vil først ta med denne viktige informasjonen fra en Israelsk forsker, en av verdens beste:

Professor Shmuel Shapira. Foto: Wikimedia Commons

En av verdens høyest rangerte covid-forskere sensureres av Twitter

Han sier:

– Apekopper var i årevis sjeldent forekommende. I løpet av de siste årene ble et enkelt tilfelle dokumentert i Israel. Det er en veletablert sannhet at mRNA-vaksinene påvirker det naturlige immunsystem. Et utbrudd av apekopper etter massiv covid 19-vaksinasjon er ingen tilfeldighet.

Dette har jeg skrevet om flere ganger, at de 2 første vaksinene tok og ødela over halve immunforsvaret – opp mot 75 %, og nå er man nesten helt åpen for all typer virus og sykdommer. Her forteller en ung kvinne at hun angrer bittert om at hun tok vaksinen:

Se den på Twitter her.

Hun forteller at hun er en helsearbeider, og ble skadet av Pfizer vaksinen og ble hardt skadet. Mens vennene hennes som ikke tok vaksinen – selv om de ble syk, men så ble de raskt frisk, og fortsatte med sitt liv. Hun har fått CDIP (en autoimmun nervesykdom) som har forandret livet hennes totalt. Hun fikk høre på hennes jobb at om man fikk vaksiner, så ville man ikke bli syk, redde andres liv og ikke dø. Media sa det samme – og hun trodde på det. Hun advarte sine venner som ikke tok vaksinene, om alle farene med det. Når hennes uvaksinerte venner hadde sammenkomster var hun redd for å gå dit, for å bli smittet av Covid. Hun ser nå at det var de dummeste tankene hun noen ganger har hatt – og de som ikke tok vaksinene, var de som var de smarte.

Det begynner å bli mange sånne «tilfeldigheter» – som ikke lenger egentlig kan skjules, fordi det er så massivt. Men media legger lokk på det – og snakker sjelden eller aldri om det – som om ingenting har skjedd.

Alt dette skjer fordi de vi kaller Globalister, eller rike okkultister – de ønsker å redusere befolkningen betraktelig verdensvid – og gjøre mange syke og dårlige – så gjøre folk avhengig av vaksineindustrien og under total kontroll av myndighetene! Det er bare en av deres enfoldige mål!

Det er kun Guds Ånd kan demme opp deres maktsyke – ingenting annet! Skal vi ha radikale forandringer – må vi gå til Gud, ved Hans sønn Jesus Kristus – men da må vi også vende om på dypet med anger over vårt tøylesløse liv – da de fleste ikke ønsker det, så vil denne galskapen bare fortsette – til alt kommer ut av kontroll.

«For så sa Herren Herren, Israels Hellige: Dersom dere vender om og holder dere i ro, skal dere bli frelst. I stillhet og i tillit skal deres styrke være. Men dere ville ikkeJes 30:15

«Så si nå til Judas menn og til Jerusalems innbyggere: Så sier Herren: Se, jeg danner ulykke for dere og tenker ut en plan mot dere. Omvend dere, hver fra sin onde vei, og bedre deres veier og deres gjerninger! Men de sier: Du taler forgjeves! Våre egne tanker vil vi følge, og enhver av oss vil følge sitt onde, harde hjerte.» Jer 18:11-12

Men disse sterke myndighetskreftene, som får sin kraft utenfor grensene av Non Government NGO (dvs. av ikke statlige krefter) – er ikke ferdig, de har mer på lager, og ønsker dermed å sørge for flere «virus» – nå som de fleste ikke lengre har særlig god virusbeskyttelse, så vil de sørge for å gi oss «frelse» – med flere vaksiner – en kombinasjon av både Covid og Apekopper medisin. Ettersom de fleste ikke forstår bedraget, så får disse enklere spillerom. Dette er verre enn noen påskekrim.

Jeg kan starte med Geir Furuseths artikkel:

Mange lengter etter frelse – og verden ønsker det fra de som i første omgang spredte frykt og løgn i dem – så løper de til samme kilden, og totalt forgiftet av eksperimentelle vaksiner. Dette apekopper viruset går nesten kun på Homofile. og er ganske
så ufarlig – og kanskje dette Bibelverset passer inn: «…..På samme vis forlot også mennene den naturlige omgang med kvinnen og brant i sitt begjær etter hverandre. Menn drev skammelig utukt med menn, og fikk på sin egen kropp den straffen som var uunngåelig på grunn av deres forvillelse.» Rom 1:27 – Uansett – nå skal de forsøke å lamme alle landene på nytt, men jeg er ikke så sikker på at alle nasjoner på nytt vil henge med en gang til. Vi får se. Vaksinepasset ligger der klar for bruk – skal vi takke Erna Solberg, som i historien i ettertid, vil bli kjent som en landsforfører, sammen mange andre spillere?

Unntakstilstand i California etter apekopp-smitte

Men handler ikke alt om penger og makt? Garantert – men hvem kan være aktivt med i å tillate utallige å bli drept, uten anger? Vi vet at uskylden i nasjonene ble ranet vekke fra oss allerede på 70 tallet, da mange nasjoner åpnet opp for Abort – drapet på de ufødte.

Nå idag ca 50 år etter – kan barn fødes eks. i New York, og om mor ikke vil ha barnet, kan de drepe det – sprell levende og frisk. Og ingen reagerer. Det kalles å forherde sin sjel, når man ikke har samvittighet igjen for en sånn drapsorgie. Men blodet fra alle disse – gjør at vi som nasjon er skyldig – og den eneste grunnen til at Gud holder de store dommene tilbake, er fordi de rettferdige fortsatt lever og virker i de ulike nasjonene (les i 1 Mos. 19, da Abraham ber for Sodoma, og ber Gud redde byen, om det er 10 rettferdige). Antageligvis vil blodet på alle drepte – spesielt alle aborterte fostrene – bli utført gjennom en snar fremtidig kjernefysisk krig – jeg tror at Åpenbaringsboken 8 beskriver etterdønningene av en atomkrig veldig godt. Peter snakker om endetiden på denne måten:

«Men Herrens dag skal komme som en tyv, og da skal himlene forgå med veldig brak, og himmellegemene skal komme i brann og gå i oppløsning, og jorden og alt som er bygd på den, skal brenne opp. Da nå alt dette går i oppløsning, hvor nødvendig er det da at dere ferdes i hellighet og gudsfrykt, mens dere venter på at Guds dag skal komme, og fremskynder den. Da skal himlene oppløses i ild og himmellegemene smelte i brann2 Pet 3:10-12

Herrens dag er Åpenbaringsboken – og himmellegemene kan smeltes av atomvåpen. Du skjønner – vi dreper hverandre – og så skylder vi på Gud – og ingen tenker på at vår drapsorgie får sin endelig utopia pga våre egne ugjerning, det som sosialistene har pådyttet oss over mange 10 år. Deres ideologi driver oss mot Dødsriket – og vi blir en nær venn med Døden, Salme 49:15, men Døden er en person, en åndsfyrste i avgrunnen – ettersom massene stort sett bare liker å høre på dødens røster:

«Salig er det menneske som hører på meg, så han våker ved mine dører dag etter dag og holder vakt ved mine dørstolper. For den som finner meg, finner livet og får nåde hos Herren. Men den som ikke finner meg, skader sin egen sjel. Alle de som hater meg [Jesus], elsker døden.» Ord 8:34-36 – mine ord i klamme.

Sosialismen startet så søtt – men deres ledere skjulte sine egne intensjoner og drømmer (men vi vet at de var ganske så radikale for 100 år siden fra før den russiske revolusjonen og utover 20 og 30 tallet) – men deres egentlige formål og hensikter ble mer og mer åpenbart på 70 tallet – men da var vanene og de sosialistiske ideene (AP tok lærerutdanningen med makt fra de kristne i 1946, for å forme fremtidige generasjoner) så kjørt inn i sinnet på folk – at man bare fortsatte å følge strømmen mot selvdestruksjon.

En kunstners fremstilling av Dyret – det Johannes så. Men antagelig var det mye mer skremmende.

Globalismen er bare en type internasjonal sosialisme hvor de fleste nasjoner er samlet i en type enhet av frykt – via eliten som «vi» har stemt inn. Du kan gjerne kalle det kommunisme, nazismen – men Bibelen kaller det Dyret – i Åp. 13, eller minst de første stegene til dette monsterets oppvåkning.

Om du ser på Dyret som Johannes beskriver, så er den smeltet sammen med alle dyrene til Daniel og trolig også alle verdensrikene som har vært i konflikt med Israel – alle disse ulike særtrekkene fra Babylon (okkultisme), Perserne (sensualitet), Grekerne (intellektuisme og stor avgudsdyrkelse, de var den første til å forurense templet via forbildet på antikrist, Antiokus Epifanes), Rom (ubarmhjertighet, rå makt, Pax Romana – som til slutt endte med keiserdyrkelsen), Islam (falsk religion, terror og vold – den ideologien som har hittils slaktet og ødelagt mest mennesker) – men også det tidlige verdensriket Assyria (som var blant de første som drev med aktivt terror for å vinne byer og nasjoner i sine kriger, en forløper til Islam) – Egypt – (bilde på denne verdens ånd og tanker, fiendeskap mot Gud).

Men man kan lure folk med å drepe ett foster som ingen ser – og si at bare er en celleklump – men å avlive voksne mennesker, og gjøre de sterile, syke, handikappede og til «grønnsaker» (som vaksinene gjorde og enda gjør) – kreves noe mer – om du er bevisst på hva du gjør, når du følger PLANEN.

Derfor – i ett syn jeg sjelden prater om – fordi det er nokså spesielt – så forteller denne damen at i 2015, (ganske så interessant, at denne artikkelen ble fjernet rett etter at jeg hadde oversatt den – noen mente kanskje at det ikke var fantasi…) når FN møttes, så hadde man hemmelige møter i USA – hvor eliten fra flere nasjoner var – og de drepte små barn – kall det en satanistisk innvielse. Jeg kan selvfølgelig ikke gå god for at dette synet er sant – men jeg husker at jeg skrev om disse møtene via FN på min gamle blogg på den tiden – det var noe veldig antikristelige over hele sammenkomsten – her er en av artiklene jeg delte:

Veien mot En Verdens Regjering, En Verdens Økonomi og En Verdens Religion

På den tiden ante vi ingenting om det som vi nå har sett som teks. nedstengningene, Corona, Vaksiner etc. – men allerede da hadde de sine planer klare. Og for at eliten skulle kunne presse på vaksiner som rett og slett ødela folk, og drepte dem – så må lederne ha herdet samvittighet – hva er bedre enn å gjennomføre menneskeoffer? Har man først gjort det – så vil man ikke lengre føle noe som helst – og det å drepe, kan bli en livsstil.

Du vet – jeg liker å lese Poirot med Agatha Christie, eller se filmer om han – og han brukte å si har man drept et menneske – hva med 2, 3, 4, 5 – altså har du krysset denne grensen, så har du gått over en rød linje i ditt liv – hvor det ikke lenger spiller ingen rolle om du dreper flere.

Da Døden ble synonymt med ett gode, i de ondes hender

Her fra min tur i Auschwitz I – her brente de døde antistatlige og fiender av systemer, og noen ble brent levende…. Menneskene er mer onde i dag, enn da – så det kan gjenta seg igjen, den dagen Gud tar bort det som holder alt tilbake (1 Tess 2:7) – da han ikke lenger vil holde tilbake vår egen ondskap.
Einsatzgruppen, som bla. den kjente detektiven Derrick var med i – skyter her en jødisk kvinne, som forsøker å beskytte sitt barn med hennes kropp – dette er nær Ivanhorod, Ukaina i 1942. Du vet – kanskje en av grunnene til at Ukraina nå opplever sitt livs store smerte – det de gjorde mot jødene, ligger som en forbannelse over landet, og går ikke bort uten en ordentlig omvendelse. Men isteden så herliggjør de nazister som teks. Bandera – og Ukraina har ingen offisiell anger på sin fortid, selv ikke jøden og president Zelenskyj forstår – det er også en anger som ofte heller ikke finnes blant den vanlige mannen og kvinnen i gata – fordi ingen våger å prate om det – og de fleste bryr seg ikke. Men fortidens gjerninger former fremtidens generasjon – ingen kan unnslippe sin arv – om de ikke påroper seg Jesu blod.

Du vet – jeg leser mye om 2 verdenskrig – og jeg har både vært i Auschwitz I og II – og andre dødsleire. Ettersom jeg ofte har studert og lest fra 2 verdenskrig, vet jeg at mange av de tyske soldatene, første gang de drepte noen med kaldt blod, altså å drepe «undermenneskene» som teks. ved å skyte ned 1000 vis av jøder – så kunne de spy og føle seg forferdelig etter å ha gjort det – men da de hadde gjort dette – hadde de innvidd seg, forherdet seg og det ble en vane – men samtidig så forfalt også karakteren til disse mennene, og de hadde store problemer med moralen. Så etter hvert, fant Nazistene på å lage dødsfabrikker, for å ikke ødelegge «moralen» til sine soldater – som Auschwitz – hvor ca 1,5 millioner ble drept av gass eller andre ting som tortur, selvmord på strømgjerdet, eller at de ble skutt/hengt eller hva annet perverst de kunne gjøre.

En av de kvinnelige sadistene som jobbet i en sånn leir, og skjøt regelrett jøder og andre fanger rett i hodet, var egentlig helt normal jente i oppveksten – ifølge en nabo. Hun var ikke aggressiv eller ond – men etter å ha blitt formet av systemet – og først hadde gjort sine første perverse og dødelige handlinger – så ble hun grusom. Og ble avrettet etter krigen – etter å ha blitt dømt til døden.

Islam – Daniels 4 dyr – og Nazismens tidligere allianser

Ett historisk bilde – El-Husseini – Arafats mentor – og Adolf Hitler – nære venner. Og flere og flere historikere får øynene opp for at el-Hussieni var den som plantet tankene i hodet på Hitler, å utrydde jødene via Den Endelige Løsningen.

Vi må heller ikke glemme at det er en historisk sannhet at Islam og Nazismen samarbeidet (skrev noe om Islam her) – selv idag er Mein Kampf av Hitler, en bestselger i flere land i Midtøsten. Og idag så blir mye av ondskapen blitt til pga samarbeid mellom handelsmennene i USA (først og fremst, de som i sin tid også finansielt støttet Hitler, som Henry Ford, Prescott Bush m. flere) som har blitt enda mer rike på Arabisk olje – og arabisk olje har gjort oss rike, her i Vest – men nå må vi betale prisen for disse gode tidene – ved at Handelsmennene har inngått hemmelige avtaler, for å få olje – og prisen de betalte, var deg og meg – og vår frihet. Innvandring er en av tingene – og disse Handelsmennene kontrollerer FN, EU, WEF og mye annet – ganske så effektivt – og de fleste elitene i nasjonene er deres marionetter.

Vi kan lese hva Jesus sa kort om endetiden:

«Der hvor åtselet er, der skal gribbene samlesMatt 24:28

Åtselet er oljen – gribbene er handelsmennene – som teks. Rockefeller, Bush familien mm. Og Bibelen sier kort noe om disse handelsmennene – eller kjøpmennene om du vil:

«…..For dine kjøpmenn var jordens stormenn, og alle folk ble ført vill ved din trolldom.» Åp 18:23

Trolldom kan oversettes med medikamenter/medisiner/vaksiner – jeg har skrevet noe om det under Den Hvite rytteren Korona. Det er interessant at YouTube nå også har fjernet denne videon.

Jeg fortsetter med å oversette en video i del II.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s