10 august 2022 – Mord og penger – hva gjorde sykehusene under pandemien? – Del 2

Oversettelse av videon (Oa: betyr at det er mine kommentarer):

Penger og mord på sykehusene

De infiltrerte myndighetene, media, helsesektoren, ….. denne journalismen er bygd på solide bevis.

  • Øye vitner
  • Medisinske rapporter
  • Forsker data
  • Offisielle dokumenter.

Noen folk nekter å tro dette, fordi det er altfor forstyrrende – vennligst våg å møt realiteten. Denne forbrytelsen må bli avslørt, i hensikt å stoppe dette.

Kabalens fall – etterspillet – del 22 – av Janes Ossebaard og Cyntha Koeter

Tekst over: Kabal/intrige svindelen kunne bare eksistere i forhold til deres løgner, forførelse, og svindel satt opp som en kabal. Den største fienden mot folket, gjorde resten. Resultatet? En stor Pandemi av frykt. Er du klar for mursteinene på vår Covid pyramide? Følg så meg….

Pyramiden fra topp: M and M (Money and Murder – Penger og Mord) – Løgn, skandaler, skandaler – skandaler, bedrag/svik, skandaler, skandaler, løgner og løgner

Du lurer kanskje på hvorfor så mange sykehus, doktorer, sykepleiere, generelt helsearbeidere henga seg til denne pyramiden – med en så stor svindel – de skjulte hemmeligheten for så mange folk – vi har nådd toppen av vår Covid pyramiden – penger og mord.

Uansett hvor sjokkerende det høres ut som – så har vi hørt det før. Du husker kanskje hvordan de formidlet drapsmedisinen Midazolam i England (vedr Covid 19, tid 2:20) – I USA og mange andre nasjoner, har hatt sine egne versjoner av det som de kaller Remidesivir (for å behandle Covid 19). Dette er hva som skjer. Sykehus får tilskudd, som penger for enhver Covid pasient. Ifølge en anonym varsler, undersøkende journalister, advokater, spesialister (Oa: som Judy Mikovits som ble sparket fordi hun var redelig, mRNA skaper Robert Malone med flere),

Sykehus i USA – har mottatt 13 tusen dollar (nesten 130.000 kr) for enhver som blir erklært Covid syk – man får tilskudd for enhver PCR test – for enhver positiv test, om pasientene ble behandlet på sykehusene med Remdesivir (en medisin som kan gi dødelig utgang) så fikk de enda mer bonus (20% av hele sykehus regningen). For enhver pasient lagt inn på en respirator får man 39.000 dollar (ca 380.000 kr) – om pasienten døde av Covid 19 – fikk sykehuset 13.000 dollar – det er mye penger (min anmerkning – husk at når man registrerte antall døde av Covid, så falt antall døde på hjerte, lunge syke ol. i samme antall – i forhold til gjennomsnittet – som denne studenten fant ut ved å studere statestikk).

Ifølge Thomas Renz, og Varsler CMS (Senter for Medicare og Medicaid Services) sykehusene mottok i gjennomsnitt 100.000 dollar for hver sak rundt Covid 19 – om Covid protokollen ble fulgt.

Bildetekst: Senator Dr. Scott Jensen: Akkurat nå – Medicare har slått fast om du har Covid-19 opphold på sykehuset så får du 13.000 dollar etc. – Ingen kan fortelle meg etter 35 år i medisinverden at noen gjør lignende ting som vi gjør.

Sykehusene får pengene for å holde Covid narrativet oppe. Om ikke sykehusene fulgte modellene, måtte de betale pengene tilbake – det er snakk om millioner av dollar. Så selv folk som døde av bilulykker eller andre ting, fikk diabetes eller andre sykdommer, ble registrert i Covid narrativet. Alle fikk PCR test – og det ble så en haug med falske positiver – som ble registret, og så sett som Covid pasienter – og så fulgte pengene.

Fauci – som jeg skrev her om skrekk-kabinett Fauci – ønsket dødelig medisin som Remdesivir – og å forby legende medisin som Ivermectin – som har så godt som null bivirkninger.

Så brukte de Remdesivir, som Midazolan i England – du forstår Remdesivir er ikke en ny medisin. Den ble brukt i 2018 ved Ebola i Vest Afrika – som ikke hadde noen effekt, annet enn nyre skader og lever skader – hvor også Covid pasienter fikk samme problemene. For i 2020 bestemte Authony S. Fauci vil være den medisinen som man skal behandle Covid pasienter med.

Bildetekst: Jeg døde av en forbebyggende medisinsk feil – og «Ifølge CMS varslere i Texas – 85% av Covid pasientene som var i en respirator døde innen 4 dager».

Det som skjedde var at pasientene ble dårligere – og så satt inn i en respirator – for da fikk sykehuset enda mer bonus – problemet med respirator når pasienten blir puttet inn i en kunstig koma – så tar maskinen over pustingen – som setter ekstra press på lungene, kalt Barrow presset – så blir lungene enda verre – de klarer ikke presset – sjansene for å overleve respiratoren og starte å puste på egen hånd – er veldig, veldig liten. Kombinert med å ta Remdesivir – så er sjansene små for å overleve.

Overskrift: Avslørt: Umenneskelige. dødelig Covid protokoller på sykehusene – Elisabeth Lee Vliet, M.D., viser lenker til Obama ærans rasjonering av helseomsorg for folk over 50 år

Dr. Peter McCullough (sertifisert utenlands i internasjonal medisin, hjerte sykdommer og klinisk lipidologi) sier følgende om bruken av Remdesivir: Det er et produkt som skaper skader og svikt (antar han sier lungene tid 7:22) – legene fortsetter å gi dette produktet, som gir mer nyre skader. Jeg har over 500 publikasjoner om lunge skader – det kan føre til døden – uten tvil…. dette er massepsykose.

Tekst: Kriminelt åsted – ikke gå inn
Enes død, den andres brød

Har Peter McCullough rett – snakker vi om massepsykose eller mord? Massemord og folkemord? Vi tenker det. Hvorfor? Fordi sykehusene visste! Fordelene var for massive til at de kunne nekte å ta det imot. Den største fristelsen ble gjort med kabalen – den allmektige dollaren. Vi vet historisk at de fleste ikke er i stand til å si nei – så sykehus, medisinske leger, spesialister – ja selv sykepleiere ble fristet og solgte sin sjel til de som bød mest.

Ikke alle – takk Gud for det – de som fulgte sitt hjerte, som var tro mot den Hippokratiska eden, som hjalp de i nød og ble kjent som varslere. Takket være dem – så vet vi hva som skjedde bak lukkede dører.

Dr. Robert Malone MD lege og biokjemiker oppfinner av mRNA vaksinene og DNA vaksinene. En varsler.

Etter å ha blitt utstøtt av Facebook for å «spre desinformasjon rundt vaksiner», den som han selv hadde oppfunnet, sier han:

«Beklager Facebook – tvungen universal vaksinasjon er ikke svaret. All vitenskap skulle bli vurdert, ikke sensurert«.

«Det er en økonomisk greie rundt Covid – sykehus får bonus fra myndighetene – en blir lagt på inn på sykehus og erklært Covid positiv – og dermed får sykehuset en bonus, bare en blir satt inn i systemet. Ekstra bonus om man blir erklært død med Covid. De har en sinnsyk måte å deklare rundt Covid saken. CDC (statlig senter for sykdomskontroll) bestemte å registrere Covid positive eller om du dør av Covid. Ekstreme eksempler for å vise absurditetene. Pasienter kommer inn pga skudd mot hodet og tar en pcr test, og blir registrert som Covid positiv, og om de da dør pga hodeskadene – så blir de registrert at de dør pga Covid. Programleder: Så om noen skyter noen i magen og de dør av skadene – så blir de registrert som Covid døde. Ja – dette er definisjonen fra CDS.«

Tomas Renz: 90 prosent av folk som er satt inn i respirator dør – du har bedre sjanse med russisk rulett – bokstavelig. Dette er en protokoll (Protokoll er et skriftlig dokument som settes opp i forbindelse med hvordan helsehjelpen skal gis – som leger og sykepleiere ikke får bryte). Så hør – dette er ikke bare en protokoll – de blir betalt for å gjøre det – mye penger. På sykehuset blir du testet, blir du registrert som en Covid pasient, får du betalt mer. De setter deg på Remdesivir, får de bedre betalt. I respirator, får de enda mer betalt. Dette er perverst.

Mye sorg og smerte rundt vaksinene – som media nesten aldri vil snakke om – eller sensurerer deg om du våger.

Vi kan ikke beskrive tragedien som har rammet tusenvis av uskyldige mennesker – de ble ikke bare behandlet på falske premisser, men med en hensikt. De ble ikke bare behandlet så mange døde, men de ble også nektet å få være sammen sine kjære og nære når de lå for døden. De ble nektet å få mat og vann. Da de ble underernært og dehydrert til punktet hvor de døde – ble de nektet omsorg av sine nærmeste. De ble nektet en prest på dødsleiet. Covid svindelen var kun bygd på politikk – som ødela 100.000 vis av liv – alt pga avskrekking og indisier – bonus på bonus. Haug med penger på haug med penger.

De som utsteder bla. Dødsattester
En Korona dødsattest

Selv en Coroner (som er en tjenestemann med særlig tilknytning til rettsvesenet i engelsk-amerikanske rettsystemer) får penger – om de registrerer døde som Covid døde. Kabalen har tenkt på alt.

Den ene plassen du skulle være trygg, du skulle bli behandlet med kjærlighet, omtanke, empati – har blitt omdannet til en fengselsleir (sykehuset). En plass du bare skulle være velkommen, om du bare var verdt 100.000 dollar. Hvor protokollen følges og du muligens aldri forlater plassen i live. Det høres ut som en skrekkfilm – så vi putter hodet i sanden, og ønsker ikke å vite noen ting. Vi skulle ønske at vi hadde feil – at det bare var konspirasjonsteorier og fryktelige eventyr. Men dessverre, vi har mistet venner som har opplevd dette til den bitre slutten.

Overgrepet mot Victoria Wolski

Victoria Wolski – en av de mange som har opplevd overgrep fra sykehusene – og spesielt for henne, var det beleilig for media å henge ut som en konspirasjonteoretiker som døde av Covid – på samme måte som Gaarder, som døde etter låve møte på Gran – hvor Gran kommune skjuler ett eller annet. Og de bruker disse som ett skrekk-eksempel på folk som ikke skikker seg vel – pass deg, ellers kommer Korona spøkelset og tar deg… Når botemidlet deres er farligere enn viruset.

Så tar hun opp personlige vitnesbyrd, som denne kvinnen som het Victoria Wolski – tid ca 1255 inn i videon (Oa: jeg søkte nettet – selv med duckduckgo – og ble druknet av statlig propaganda via media, som bare latterliggjorde henne og sa hun døde av Covid – når sannheten var tvert om – på samme måte løy tyskerne om jødenes velbefinnende i deres leire under krigen og lagde propgandafilmer om hvor bra de hadde det – alle oppadgående folk vet at film og bilder kan manipuleres så seeren får se det arrangøren ønsker at de skal se saken det er bare å lese historien om hvordan media har drevet på med bildermix i Israel siden minst 70 tallet).

Veronica ble berømt i sosiale medier som en frihetsforkjemper. Som brukte hver helg på en bru i Chicago og puttet opp bannere og slagord. For å få folk til å tenke. Hun var der uansett vær. For å vite at folk var ikke alene mot en passjonert kamp mot kabalen (Globalistene). Vi hadde kontakt via Messenger – hun sendte oss flere plakater ol.

General Flynn og Veronica

Hun var så stolt over å kunne møte General Flynn. Hennes helt som aldri ga opp kampen mot folkets rettigheter og frihet. Vi var så glad på hennes vegne.

En dag skrev hun hvor trøtt hun var og hvor mye kampen kostet fysisk og psykisk, ved å være på denne broen hver helg. Hun fikk problemer med å puste – og tok Ivermectin (Oa: en medisin som virker effektivt mot Corona, derfor bannlyst av WHO) – men ble dessverre sendt til et sykehus i Chicago. Alle ønskene hennes ble nektet. Selv behandlingen av Ivermectin. Hun fikk ikke se familie eller venner. Isteden fikk hun Remdesivir (Oa: som kunne ødelegge lever og nyrer) – om hun gjentatte ganger hadde nektet personalet på sykehuset å gi henne. Nancy Ross, POA (en toppadvokat som forsøkte å hjelpe Veronica ut) ble fjernet av sikkerhetsvakter på sykehuset. Selv General Flynn forsøkte å få henne ut. Til slutt kom det en ambulanse og kjørte henne til ett annet sykehus. Alle hennes omsorg var der. Men til siste øyeblikk, sykehuset nektet å si hvor hun ble overført til.

Veronica hadde ikke en sjanse. Hun døde helt alene som en medisinsk fange på et katolsk sykehus. Hennes offisielle dødsattest: Hun døde av Covid 19.

Overgrepet mot Lisa

En av våre Nederlandske venner Dennis (som ønsker å være anonymisert). Mistet nesten sin kone Lisa på sykehuset Jeroen Bosch i Den Bosch, Nederland. Hun ble lagt inn pga hyperventilasjon, og rygg plager. Det første de gjorde var å stikke denne fæle pinnen langt opp i nesa, PCR testen var lagt på 44 sykluser, som Dennis fant ut senere ved å prate med doktoren. Og ved den innstillingen av syklusen (du vet ved å forandre innstillingen på syklusen, kan du bli positiv, selv om du ikke er det) ble hun registrer som Covid 19 positiv.

Og fra da av ble hun behandlet som en Covid pasient. Hennes ryggproblemer og hyperventilasjon ble ignorert. Og da – på dag 2, satt de Lisa på Regen-Cov – Dennis ved en kvikk undersøkelse sa nei – ikke i det hele tatt.

Regen cov – Monoklonale antistoff behandling (Monoklonale antistoffer eller monoklonale antikropper (mAb eller moAb) er en type proteiner kalt immunglobuliner som har identisk reaksjonsevne (spesifisitet), fordi de produseres av genetisk identiske celler. De reagerer altså mot det samme antigenet.) Crucikal Care (avgjørende omsorg) Nød medisin doktorer

Det legen ikke hadde fortalt, er at Regen Cov er en undersøkelse mot medisiner/narkotika (drugs). Den er en eksperimentell medisin – ifølge FDA kan den bare brukes som en nødbruksautorisasjonen (EUA) for regen-cov (hvor casirivimab og imbedvimab er administrert sammen) som godkjenner REGEN-COV for nødbruk som etter-eksponeringsprofylakse (Dvs. bla mot Rabis. Stivkrampe – og så HIV KUN etter at disse tingene har blitt påvist).

Dette betyr at det bare kan bli brukt etter at viruset har blitt oppdaget, som en skadekontroll. Dette får deg borte fra sykehuset. FDA hevder dette – og vær så snill og ha dette i bakhodet, fordi det kan redde deg en dag. Regen-Cov er en eksperimentell medisin som bare skal brukes på mennesker, ikke pasienter (jeg antar hun mener at det kun kan brukes på friske mennesker)

Men mennesker som har vært i nærkontakt med Covid pasienter, som selv ikke har hatt Covid symtomer enda eller milde moderate symtomer. Disse burde bli testet med PCR test, om også de har Covid Positiv, og de er i en høy risikosituasjon til å utvikle Covid 19, inkludert sykehusopphold med risiko for død – bare da kan man ta disse eksperimentelle medisinene, kalt Regen-Cov (Oa: jeg tror ikke hun er for PCR test, men et er noe som heter å isolere viruset, for å konstatere at man har den sykdommen – og det har de visste enda ikke klart på virus i det hele tatt – snakker vi om ett spøkelse? Men de er veldig skråsikker når de sier at du har Covid – når de fleste ikke har det – og hva er egentlig Covid vi skal være så redd for?)

Å være (eksistere) eller ikke være, det er spørsmålet….

Kort oppsummering. Om du har vært i nærheten av en pasient med Covid, mindre enn ca 180 cm (6 fot) – du kan bli terminert av dette drapsviruset. Men dette drapsviruset har aldri blitt isolert – at det kan bevises at det eksisterer – og det var ingen overdødelighet – ikke før de startet med vaksineringen. Selv om symtomene var lignende som en vanlige influensa. Og PCR testingen var ikke ment til å bli brukt for å diagnosere. Og den kan ikke fortelle deg om du har Covid eller ikke.

Selv om vi vet at mange leger gir deg falske positive svar. Selv om – ifølge FDA – ikke kan bruke eller vurdere å bruke Regen-Cov ved en nødsituasjon på sykehuset.

Man er enkelt hjemme uten å ha noen Covid symtpomer – og likevel er du i den lille gruppen som er mest sårbar mot Covid 19 for sykehusinnleggelser og død. Bare da blir Regen-Cov vurdert.

Så mitt spørsmål er, i denne spesielle saken: Hvorfor i all verden ville legene bruke Regen-Cov til Lisa? Ifølge denne allmektige protokollen var hun på sykehuset. Det denne legen gjorde, hadde han ikke lov fra noen autoriteter/myndigheter. Sannheten var at dette var en kriminell handling – eller ønske om en sånn handling. Hvorfor gi Lisa en dødelig medisin? Hun gikk til sykehuset for ryggsmerter og problemer med ventileringen/pusten. Og hvordan kan denne medisinen brukes i en nødsituasjon – når du fortsatt er hjemme uten noen symtomer? Og hvordan kan denne personen bruke Regen-Cov assiert hjemme og ikke på ett sykehus av leger? (Oa: Noe usikker på hva som menes – var hun hjemme eller på sykehuset eller begge deler?).

Covid 19 symtomene får du når du tar Regen-Cov – såkalt medisin – veldig eksperimentell.

La oss se på bivirningene på Regen-Cov: anafylaktisk sjokk (en livsfarlig farlig allergisk reaksjon til en allergen som mat eller insekt stikk) som kan gi øyeblikkelig død, vanskelige abnormalitet som ujevne hjerteslag, unormalt blodtrykk, kan også inngi ugunstige reaksjoner som forkjølelse, feber, problem med pusten, kvalme, bryst smerte, muskelsmerte, hodepine, utmattelse/tretthet, halsbetennelse og svakhet. Det høres familiært ut – gjør det ikke? Det er de vanlige Covid 19 symtomene. For en tilfeldighet…. Så om du dør av Regen-Cov – hvor enkelt er det ikke å skrive død av Covid 19….. Og så skrive ett dødssertifikat på det.

De fullvaksinerte får ikke lov til å bli behandlet med Regen-Cov.

Er det derfor fullvaksinerte ikke får lov til å bli behandlet med Regen-Cov? Fordi det er dårlig for statistikken? Og her er en til: Regen Cov får ikke bli brukt med tanke på Covid varianter – bare til den orginale Covid 19.

Kan man egentlig stole på legene og sykehusene lengre? – etter selv å ha vært på sykehuset i 3 uker – så er det en del ting jeg stusser på i ettertid. Her sier det at man skal gi Regen-Cov kun for det orginale Covid viruset, ikke variantene – når ingen vet hvordan man kan oppdage de ulike vaiantene – det er medisinsk umulig – ifølge denne info`en.

Kan noen fortelle meg hvordan man kan finne ut av variantene i folk (Oa: jeg ble syk – og mistet håret i etterkant – på sykehuset påsto de at jeg hadde Delta, men ifølge info om hårtap, så er det bare ved Omicron man kan miste håret – og Omicron skal være ufarlig og gi kun milde symtomer). Oppfinneren av PCR testen Kary Mullis sa det var umulig å kunne skille virus fra hverandre – tror du virkelig at man da finner ulike Covid varianter?

Om Lisa hadde fått Regen-Cov, som ble foreslått av doktorene, så ville sjansene for å komme ut av det sykehuset i live, omtrent null. Hennes dødsårsak ville vært Covid 19. Fordi – hun hadde jo faktisk alle symtomene…. Takk Gud for at både Dennis og Lisa vet nå alt om Covid svindelen og er på høyeste alarm nivå.

Hva skjedde så – på dag 3? Hun fikk Morfin. Vet du hvor vanskelig det er å få Morfin i Nederland? Selv på sykehuset? Jeg vet at personlige erfaring. Du må ha veldig mye smerte – og be om det. Selv da vil de fleste legene nekte å gi deg det. Fordi du kan lett bli avhengig. Sant – hvorfor i alle dager gir de det til en Covid pasient?

Etter 2 dager – fordi Dennis insisterte, sluttet de å gi henne morfinen. Hun lå på sykehuset uten å ha influensasymtomer, ingen AV (tror det er isolasjon), hun var ikke dehydrert, eller klar for å dø – Dennis og venner insisterte på at hun skulle bli flyttet til ACU (muligens en roligere avdeling) – men ble satt på en respirator som tok over pusten hennes – etter ett døgn der – så ble hun diagonert med Guillain Barrê Syndrome (autoimmun sykdom som fører til nerveskade og lammelser i bein og underkropp) – enda dette ikke er korrekt – etter 6 dager i ICU (islolasjon og såkalt livreddende tjeneste) og 4 uker med fysisk legesjekk – så kunne hun endelig dra hjem. Hadde ikke Dennis vært så insisterende – han spurte om blodprøve resultat og medisinske protokoller hver eneste dag – til legene og sykepleierne ble gale – vi tror ikke Lisa hadde klart seg – om ikke Dennis hadde vært så pågående.

Overgrepet mot Arjun

En annen kjær venn fra Nederland – Arjun ble sendt til sykehusbehandling i november 2021. Han klagde på utmattelse. Hans kone Nora målte luftnivået til lungene, 65%. Hun kontaktet familielegen, som igjen kontaktet en ambulanse. På veien til sykehuset – så ga de han oksygen, som han responderte bra på – på ca 15 minutter gikk luftnivået opp til 90%.

Han ble puttet inn på det lokale sykehuset Sint Jans Gasthuis, Weert /NL). De undersøkte han for Covid, og de fant han positiv. Alt virket ok. Oksygennivået viste over 90 (normalt er 96-97% – men 90% er bra). Og der kunne historien ha sluttet.

Men på natten så ble Arjun satt på en cocktail med medisin som het Norepinephrine (Noradrenaline – øker bla. blodtrykket), Rucoronium (muskelavslappende), Propofol (beroligende), Sufentanil (500 ganger så sterkt som morfin) og Midazolam (vår drapsmedisin fra episode 19). Nok til å få en elefant ned. Han ble da puttet inn på en respirator og gikk inn i dyp koma. Hvofor gjorde de det? Ingen vet! Unntatt de doktorene som nektet å fortelle hva som skjedde den natten.

På dag 2 – doktor ringte til Nora og ba om tillatelse å behandle han med Regen-Cov. Hun sa det var en eksperimentell medisin, men ga ikke noe mer informasjon – men Nora sa nei. Og ba om at han ble behandlet ifølge Math +protokollen . Men hennes forespørsel ble avslått.

Igjen: Hvorfor for Guds skyld foreslår man Regen-Cov? Arjun var på sykehuset – på oksygen og i en respirator. Det er tre ganger nei å bruke denne medisinen – ifølge de offisielle retningslinjene!

Den natten – fikk Nora fortalt av en sykepleier (se tekst før 2516) som fortalte at han begynte å puste selv. Istedenfor å ta han av respiratoren, ga de ham mer narkotika. Nora gikk til en annen lege, og ba om at de ville bruke Math+ protokollen mot Covid 19. Men også han sa at man var nødt til å følge prosedyrene på sykehuset.

dag 7, så ble Juna sendt til ett annet sykehus, Jeroen Bosch – sykehuset som nesten drepte min venn Lisa. Og han (se før 25:49) fikk mer medikamenter:

Fetanyl, Midazolam mm – 5-10 x sterkere enn Morfin.

Arjuns siste dager på dødssykehuset
Minneord ved begravelsen

På dag 14, 30 nov. 2021 – så stengte legene av respiratoren. Arjun døde, og kona ble latt tilbake – ødelagt og utrøstelig. Offisielle dødsårsak: Covid 19.

«Jeg anser cocktailen av beroligende midler denne mannen ble gitt, tilstrekkelig til – ganske enkelt – å avlive ham.«

Uavhengige medisinske spesialister vi spurte om deres profesjonsuttalelse. De ønsker å være anonyme i frykt for gjengjeldelse fra myndighetene.

Forsøk på overgrep mot Benjamin Gord

bildetekst «overfladiske kutt fra det knuste vindusglasset, ingen ytterligere skader».

Så har vi Benjamin Gord. Han havnet i en enkel bilulykke tidlig i 2022. Overfladiske skader – og alt så bra ut. Etter rundt 10 minutter så kom hjelpen, en sykebil. Det første de gjorde – var å var å gi ham en injeksjon. (her på ett intervju med stewpeters.com – Bizzarr medisinsk kidnapping, hvor han forteller sin historie):

De setter inn en sprøyte – jeg sa «Nei, nei«. Jeg skal bare roe deg ned. Sprøyta ble satt, og så ble alt svart.

7 timer senere han våknet opp på ett sykehus (Flagstaff Medical Center, Arizona, USA) i en respirator. Han husker at han kom ut av bilkrasjen uskadet. Han dro ut rørene til respiratoren som han hadde over ansiktet – enda slanger er koblet på og kateteret (tid 27:14). Han sto opp og gikk til resepsjonen og spurte en sykepleier – Hvorfor satt du meg i en respirator. Ser det ut som jeg har noen som helst problemer av å puste eller å stå? Svaret: Fordi du har Covid.

Han svarte – selv om det er sant – at dere testet meg for Covid – den respiratoren er siste instans for folk som har problemer med å ventilere (tid ca 27:35) – hva har dere gitt til meg? Første er propofol – ok, det som drepte Michael Jackson! Og så sa hun fentanyl og morfin.

Det var bare pga hans sterke attityd at han forlot det sykehuset i live. Så har han forsøkt å nå flest mulig folk på sosiale medier for å fortelle hans sjokkerende historie og hans advarsler.

Han sier – Unngå sykehuset! Mens vi spilte inn disse videone – så har 1000 vis av mennesker blitt bokstavelig drept av leger og sykepleiere. For å være ærlig – hadde du fortalt dette til oss for 1 år siden, så hadde vi ikke trodd deg. Men nå – så har vi observert dette levende marerittet ved nære bekjente. Ikke bare det: Vi har mottatt sånne rapporter over hele verden (varslere som leger og sykepleiere). Om du vil følge med meg på hva du kan gjøre følg med meg på del 23.

Oa: Dette er da hentet fra Rubmle – og kan søkes ved å søke på Money and Murder for å se alle delene. Men kan også ses på www.fallcabal.com. Her er det oversettelse av 20 språk, men jeg så ikke annet nordisk enn det finske.

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s