11 aug. 2022 – Våre forførende medier

For å forstå hva media har vært, og nå blitt uviklet til – må vi se kameraderiet i Media:

Solbrække og Bhatti

Sex, løgn og TV 2s tapte ære

PST avlyttet Bhatti og Solbrække: – Nå skal jeg klargjøre meg til kamp

Når kvinnelige journalister faller for kriminelle og islamister

Øyvind Thuestad som har skrevet disse artiklene, er blant de mest leste av nyhetsjournalistene. Han er veldig nøye og skriver bare det han vet og den informasjonen han har tilgang til.

Solbrækkes eventyr med en radikal islamist – som hater Norge, og så står hun frem i rettssaken mot Bhatti for å forsvare han – så får hun en sjefsstilling i TV2 – og blir beskyttet av sine kollegaer i andre medier. Var det noen som snakket om kameraderi? Det andre er Staten – som kun gir masse penger til medier som går Statens ærend – som driver med politisk korrekthet. Vi har jo alltid reagert i samrøret mellom AP og LO – men for å si det sånn, AP har sine fingre overalt og har gjennomsyret hele samfunnet med sin ideologi, løgner og bedrag. De fleste aner ikke at de er under bedrag – heller ikke kristne – de bare kjøper og leser mediene – og tar sine injeksjoner – når Staten og mediene påbyr det. Viktig å ha Stat, media og alt annet som sin gud – fremfor Bibelens Gud. Å tenke selv – er ett upopulært emne – spesielt i alt som omhandler stat, kommune og det offisielle korrekte.

At medier bedrar, manipulerer og kommer med halv sannheter, er ikke noe nytt, det var ett problem selv på 1800 tallet – hvor Swinton sjokkerte sitt publikum med å si dette:

Swinton avslørte at Media ikke var uavhengig

Og det finnes ingen plasser på jorden hvor løgnene er så åpenbare som i Israel – som når Ramon Bennet skrev sine bøker (1995) så hadde Israel verdens nest mest tetteste befolkning av journalister – i kapittelet Massemedias rolle i Midtøsten, ved sin bok Filisterne så skriver han:

Jim Ledeman, en høyerestående amerikansk journalist med over 20 års erfaring i å bo og rapportere fra Midt-Østen, skriver:

«Mediadekningen er en markedsplass. De som deltar der, oppfører seg ikke annerledes enn bønder som kommer til byen på torsdag for å selge sine produkter, eller som meglere på Wall Street. Alle er ute for å kjøpe, selge, Tigge, investere eller stjele for sitt eget beste eller fortjeneste» (Lederman, Battle LInes, side 141).

Vi som studerer det profetiske – vil forstå at sannhet vil være en vanskelig sak å få tak i, når vi går inn i endetiden. 2 Tess. 2 snakker om løgnen vil være enerådende:

«Den lovløse kommer etter Satans virksomhet med all løgnens makt og tegn og under. Det skjer med all urettferdighetens forførelse blant dem som går fortapt, fordi de ikke tok imot kjærlighet til sannheten, så de kunne bli frelst.  Derfor sender Gud dem kraftig villfarelse, så de tror løgnen, for at de skal bli dømt, alle de som ikke har trodd sannheten, men hadde sitt behag i urettferdigheten.» 2Tess 2:9-12

Og løgnene står i takt med folks karakter – hvor hvite og svarte løgner blir en normal livsstil – for å dekke over egne hemmeligheter – både for sin neste, og de rundt en:

«Men dette skal du vite, at i de siste dager skal det komme farlige tider. For menneskene skal da være egenkjærlige, pengekjære, skrytende, overmodige, spottende, ulydige mot foreldre, utakknemlige, uten aktelse for det hellige, uten naturlig kjærlighet, uforsonlige, baktalende, umåtelige, voldsomme, uten kjærlighet til det gode, svikefulle, oppfarende, oppblåste, slike som elsker sine lyster høyere enn Gud. De har skinn av gudsfrykt, men fornekter dens kraft. Slike skal du vende deg fra.» 2Tim 3:1-5

Paulus snakker her om kristne – og vi ser at dette er en epidemi rundt oss, hvor mange før så brennende kristne, har blitt lunkne og hengir seg mer og mer til de kjødelige tingene. Så om moralen blant kristne er så dårlig – hva da med verden?

Løgnens ånd er så kraftig, at selv Amnesty, som ofte har løyet på Israel, når de da endelig sier sannheten om det Ukrainiske militærets evne til å krige, fra steder hvor sivilbefolkningen bor – og setter de i fare – så får de oppleve selv frykten for det Ukrainiske facistiske styre:

Amnesty Ukrainas tjenestemenn er redde for sine liv etter at de avslørte Zelenskys krigsforbrytelser

Da får de kjenne på kroppen, det Israel må leve med hele tiden. Og i USA – så forstår vi mer og mer at Biden ikke styrer – da han virker som en mann med alvorlig demens:

Biden lost, et avslørende øyeblikk

Dette for å vise at det meste av det vi ser rundt oss – er en illusjon – fakta spiller ikke noen rolle lenger, heller ikke bevis eller menneskers vitnesbyrd – bare om informasjonen kommer fra rett kanal, er den innafor – derfor oversvømmes nettet av «faktasjekkere» og journalister og andre løgnere, som kommer med den offisielle «sanne» historien om alt – hver gang de må jobbe aktivt med å undergrave sannheten.

Men journalistene er kjøpt opp, og må gjøre eierne fornøyde, om de fortsatt skal ha noen jobb – eks. på 80 tallets USA – så hadde amerikansk media ca. litt under 200 eiere – nå har de kun 6 eiere – og alle eierne er såkalte globalistmilliardærer. Denne formen for eierskap gir lite rom for meningsutveksling – alt handler om enfold – men de er så frekke ved å kalle det mangfold.

Det var mangfold når jeg vokste opp på 70 og 80 tallet – det finnes ikke idag. Da kunne jeg si det meste – uten at du ble mobbet for det. Idag kan du havne i fengsel for enkelte meninger. Så Norge har kun ett skinndemokrati – i praksis er det ikke fungerende.

Så hvem eier norsk media – vel, se litt på denne artikkelen:

Den som styrer informasjonen, styrer også din dømmekraft. Og vi som har Guds Ånd i oss – må lære oss å skille sannhet fra løgn. Å avstå fra å lese mediene – kan være en god begynnelse.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s