16 aug. 2022 – 6 Ministres møtes – høye strømregninger, Jesuittenes dannelse av Islam og om vaksinesmitte

Nå har jeg begynt å jobbe med å frisleppe den profetiske visjonen til Rick Joyner. Og mer vil komme. Men innimellom – så vil jeg skrive litt om andre ting.

Nå så har det vært ett Nordisk og Tysk møte i Oslo:

Fra venstre: Sveriges statsminister Anderson, Finlands Marin, vår statsminister Støre, Danmarks Fredriksen og til slutt Islands Jakobsdóttir
Støre og Tysklands forbundskanseler Scholz

Stor uenighet om russisk turistnekt på toppmøte i Oslo

De var stort sett enige om energipolitikken – noe som betyr at de fortsatt vil kjempe imot sitt eget folk i sine egne land. De vil jobbe mot å bruker milliarder på havvind – som koster så mye – og bare tapper landene for mer penger – altså dine og mine skattepenger – og så gir det omtrent ingenting tilbake i form av strøm.

Men vi betaler vel egentlig allerede for denne dårskapen gjennom nettavgiften, ved nettselskap som Elvia AS, som vi får hver måned eller kvartal – og vi betaler uhyrlige priser. Så kommer prisen på kraft – som er skrudd opp – i bunn og grunn fordi Tyskland har stengt ned sine kraftverk – og fordi de ikke hørte på Trump, så ble de avhengig av Russisk gass.

Her bygges elektrisk kabel til England i Suldalsvatnet – så vi kan eksportere vår arv til noen som selv ikke klarer å forvalte sine egne land – men har stengt av kjernekraftverkene.

Norske el-leverandører eksporterer strøm til Tyskland hele tiden (og prisene tok fart oppover, den dagen vi åpnet for å eksportere strøm dit) – og har inngått en avtale med Tysk jernbane – om sørge for at de får strøm 10 år fremover. Dermed blir det tomt i våre magasiner – og vi må betale overpris. Og nettselskapene og staten blir enormt rike – og gir noen småpenger tilbake – i form av strømstøtte – men selv blir de Skrue McDuck sittende på sin binge – og gir litt til folket – men for det meste – kun deler ut penger til vanvittige dyre prosjekt som kommende havvind, elektrifisering av unødvendige ting (som om vi har nok strøm til det), økonomisk støtte til el. biler (som om vi har nok strøm til det) – og gir til råtne selskaper som Clinton Foundation og til Bill Gates prosjekter for å forurense menneskeheten med gift via vaksiner – for å ikke snakke om alle milliardene av bistand som styrker korrupsjon, våpenhandel, krig og terror – der pengene kommer til. Norges støtte til jødehatende og terroroganisasjoner som Hamas og PLO er oppsiktsvekkende – ikke rart at de ønsker at Norge skal bli islamisert.

Ikke det at jeg personlig liker Otto Jespersen – men han fikk snakke og tulle på ting som nå blir sett på som rent «kjetteri» av «paven i Roma«, dvs. våre myndigheter som skal fortelle hva vi skal tenke, mene og føle – og selv fortelle hva som er hellig og ikke hellig (Islam er hellig for dem, kristendom og kristne er uhellige) – noen ting har det med å gjenta seg – og jeg er nok en av «kjetterne» som snart burde hives på ett bål….. Og jeg må nok også innrømme at denne snutten var ganske så morsom – og det gjør meg til en megakjetter…..

Og så bruker vi minst 250 milliarder årlig – på innvandring – som gir omtrent ingenting tilbake – da våre nye landsmenn får støtte som andre må jobbe 40 år, for å kunne ha rettigheter på å få. Min kone leste en artikkel idag – tror det var nettavisen – hvor folk i Midtøsten så Europa som Det Nye Midtøsten. Vel – det er bare å gå en tur rundt i sentrum det – så kan du se mange hijab kledde folk overalt – og det Norge jeg vokste opp med – er borte! Og ettersom jeg bor i nærheten av flere – og har nær kontakt med deres barn – så merker jeg en frekkhet og mange andre karaktertrekk – som på ingen måte kan forenes med norsk kultur (men på den annen side, nå har vi jo snart avskaffet norsk kultur – på de fleste områder).

Orignalskriften til Åpenbaringen 13 – sier noe interessant – om du leser den på en måten Araberne leser det – baklengs. Se artikkel nede.

Det er mange ting som tyder på at det 4 riket Daniel så – av jern – ikke var Rom – men Islam (Les her det profetiske rundt Åp. 13 og Islam) – da det profetiske i Bibelen, nesten alltid snakker om rikene rundt Israel – sjelden om de langt unna. Islam er en tuktestav for frafallen kristendom – for å forstå det, må du forstå de åndelige begrepene og hva som rører seg i det usynlige. Og da må du studere Bibelen. Der finnes det en beskrivelse av de åndelige lovene – som følger i takt med hvordan mennesker bryter dem – eller i en ugudelige livsstil – eller frafall fra ekte tro. Vekkelsen som varte fra ca 30 e.Kr – varte til ca 300 e.Kr. – da man så la en grunn for statskristendom – så forsvant også ilden – mer og mer. Og frem sto skjøgekirken – som vi idag kjenner som Romkirken – den katolske – og alle hennes døtre, Åp. 17. Og ved frafallet – oppsto Islam! Når lyset har vært meget sterkt ett sted – og man mister det – så er den ondskapen som da oppstår – verre enn det som var før. Det er bare å se på Nord Korea – hvor hovedstadens deres ble kalt Østens Jerusalem, for noe over 100 år side – pga. antall kristne der.

Alberto Rivera

I frafallet – så forteller en tidligere Jesuittdisippel Alberto Rivera (du kan lese denne informasjonen) – da han vendte om til ekte kristendom. Da hans mor som var inderlig katolikk – da hun lå for døden, så fikk hun se stygge skapninger komme til henne (dette står beskrevet i denne artikkelen) – som gjorde at han begynte å stille spørsmålet med egen tro. Han fortalte at det faktisk var prester/eller disipler fra den tidlige skjøgekirken som hadde kontakt med den da unge Muhammed, via  enken som het Khadijah, som var katolikk – og giftet seg med Muhammed – og ledet han inn i det som vi i dag kjenner som Islam. Da forstår vi kanskje hvorfor Bibelen snakker om skjøgekirken og hennes døtre. Men Islam og den katolske kirken representerer Døden – og Bibelen lover om Guds menighet:

«Jesus svarte ham og sa: Salig er du, Simon, Jonas sønn! For det er ikke kjøtt og blod som har åpenbart dette for deg, men min Far i himmelen. Jeg sier deg at du er Peter, og på denne klippen vil jeg bygge min menighet, og dødsrikets porter skal ikke få makt over den. Jeg vil gi deg nøklene til himlenes rike, og det du binder på jorden, skal være bundet i himmelen, og det du løser på jorden, skal være løst i himmelen.» Matt 16:17-19

Som alle sekter – så lager man en ytre kristendom av visse Bibelvers – og skaper en falsk kristendom. Vi har Jehovas Vitner og mormonere som eksempler – men også den katolske kirken. I dag har falsk kristendom også spredt seg inn over alt i alle sammenheng. Men den katolske kirken kaller plassen i Rom for Peterkirken – på dette bibelverset over, Matt. 16. Fordi han ble korsfestet ifølge deres tro – opp ned (men flere historikere i dag mener at Peter aldri ble drept i Rom). Ser du det sataniske i det? De har kors som er opp ned kors – som også satanister bruker. For dem henger også Kristus fortsatt på korset – dvs. de opphøyer døden. Les mer her på Dødens Ideologier.

Munchs Skrik: Ett uttrykk for en følelse av å blandet det hellige med det uhellige – og så skape ett frafall – det føles aldri godt første gang – som en innvielse i det onde – men så blir man vant til å leve sånn – og skape enda mer ondt rundt seg. Om du kristne har ett sånn trykk på veggen din – så ta det ned og kast det. Det er noe demonisk med det.

Så tilbake til den artikkelen jeg startet med – ministre for 6 land møttes i Oslo – i Munch museet. Hva representerer Munch? Jo – frafall. Min kone fikk unik informasjon da hun studerte på Høyskolen for en del år siden – Munch vokste opp i ett ekte kristen hjem, da faren kom ut fra bønnerommet, så så han at faren nesten glødet. Og de første bildene hans var vakre bilder, som også gjenspeilte mer hans uskyld. Men det var spesielt når Munch var på kasinoet Monte Carlo – der fikk han smake på synden, og han fikk en vanvittig opplevelse av død på innsiden. Av det, en stund etter, gjorde at han tegnet Skrik. Som ikke for lenge siden ble ansett som verdens mest dyrebare maleri. Fordi folk dyrker døden – og disse ministrene fra hvert sitt land – dyrker døden i sine innflytelsesrike posisjoner – og trives nettopp å være der døden blir opphøyd.

Fra Young Global Leaders møter, ved Oslo Hub – les denne artikkelen med Paul Steigan: Klaus Schwab: – Vi infiltrerer regjeringer over hele verden

Eks. Finlands Sanna Marin – er en av WEFs disipler – fra Young Global Leaders – som også vår kronprins er opptatt av. Og Finland har alltid vært forsiktig med sin Russiske nabo – men ikke nå – nå ønsker de å svartliste alle russere – ikke bare det russiske regimet – det er ikke bare galskap – det er en tanke bak det. Noen ønsker at det skal bli krig – og over alt dette – så trekker Gud Bjørnen fra Russland, fra hiet han har sovet i flere år – ut – ved å sette krok i kjeven deres – for å dømme ett frafallent folk – som dyrker døden og de kjødelige lystene – og som hater Gud over alt – med sine ord, og sin livsstil.

Jeg fikk dette Ordet om Russland ca ett halv år før spenningene i Ukraina på Maidan plassen i februar 2014:

«Så sier Herren: Se, vann stiger opp fra nord, og det blir til en flommende elv. Det flommer ut over landene og alt som er i dem, byene og de som bor der. Menneskene skriker, og alle som bor på jorden, jamrer seg.» Jer 47:2

Vannet er krigshærer – og Nord er Russland – og det blir til slutt en flommende elv – og vil skape jammer i nasjonene.

De heiste disse flaggene i Kommunen i den tiden det var forbudt – men så forandret man loven i ettertid – og vipps var det lovlig. Å sidestille det norske flagget som representerer ett kors – av våre gudfryktige fedre, med ett flagg som bare har 6 farger av regnbuen – som har 7, guds farger – er vanvittig – men viser hvor ondt samfunnet og dens elite har blitt. I prinsippet – hever de knyttneven mot Gud – i opprør – det er egentlig det det handler om. Kjærlighet som de og samfunnet prater så mye om – er et like misbrukt ord som rasisme og andre ord. Det typiske Orwels universet – så snur man og vender på ordene – sånn at de styrende får rett i alt hva de gjør – når de undertrykker og bedrar folket.
MDGs vararepresentant på Stortinget Per Espen Stoknes gikk på talerstolen iført pride-fargene.

Det fordi vi nå offisielt har opphøyd det Gud hater – som teks. Pride – ved bla. å lage ett offisielt frimerke om det i år – og ved ett Storting som har flagget for det. Vi liker tydeligvis å irritere Gud – vel, jeg kan love deg at å komme i Hans Hånd – er verre enn den russiske bjørnen – om du ikke har din sak i orden ved Jesus Kristus og Hans Evige Nåde. For de som søker tilflukt i Nåden ved Jesu blod ved oppriktighet og sannferdighet – og ikke viker av den Veien Gud har pekt ut for hver enkelt å gå på. Gjør vi Jesus til Herren – så må vi også la Han være vår Herre! Enten er synden herre i våre liv – ellers så er Jesus Herre – det er ingen midt i mellom!

«For dersom vi synder med vilje etter at vi har lært sannheten å kjenne, da er det ikke lenger tilbake noe offer for synder, men bare en forferdelig gru for dom, og en nidkjærhetens brann som skal fortære de gjenstridige.

Har noen brutt Mose lov, da dør han uten barmhjertighet på to eller tre vitners ord. Hvor meget verre straff tror dere da den skal aktes verd, som har trådt Guds Sønn under føtter og foraktet paktens blod, det som han ble helliget ved, og har spottet nådens Ånd? Vi kjenner jo ham som har sagt: Meg hører hevnen til, jeg vil gjengjelde! – Og et annet sted: Herren skal dømme sitt folk. Det er forferdelig å falle i den levende Guds hender!» Heb 10:26-31

En gang kjente dette landet Guds Veier – og rett og galt – nå har vi blitt forblindet, og akkurat som fregatten Helge Ingstad ble styrt vanvittig rett inn i ett tankskip – hvor ingen klarte å styre på en morgen hvor alt var klart – krigsskipet var en av verdens mest avanserte krigsskip – På samme måte vil også Norge – med all vår rikdom, vår modernitet og avansert samfunn, møte samme skjebne – ettersom de som styrer skuta AS Norge – får kraft til å forlede eget folk, ved folkemassenes synder.

«Når Gud ønsker å dømme en nasjon, Han gir dem onde ledere» John Calvin

Vi har fått den regjeringen vi fortjener – når vi ikke skjønte veien det bar, når strømprisene økte før valget – så fortjener vi virkelig å bli bedratt. Nå vekker Støre og Vedum i Regjeringen sinne fra folk – men denne krisen begynte mye før det – og Senterpartiet har en sentral rolle her.

Eivind Reiten på Sentralbanksjefens årstale 2018.

Strømprisene ble allerede kuppet første gang i 1990 – ved den Borgerlige Syse regjeringen (Høyre, SP og KRF) – ved en representant fra SP – Eivind Reiten, leder i Hydro før og etter han var med i regjering. De forandret lovene – sånn at strømleverandørene kunne tjener mer penger – før dette skjedde, så skulle kraftleverandørene tjene minst mulig, sånn at energi var billigst mulig for industri og folk (som gjorde oss konkurransedyktig også på det internasjonale markedet – og gjorde at vi som nasjon tjente mye mer penger inn til statskassen pga den politikken).

Og det var også en Borgerlig regjering som raserte Norge – nå i 8 år – under Siv Jensen fra FRP og ikke minst Erna Solberg – Høyres statsminister – da de stengte ned hele landet i 2 år – så visste jeg at økonomien ville briste en eller annen gang. Du kan ikke stenge ned alt – og tro at alt går bra etterpå.

Dessuten har tvangen ført med seg masse sykdommer og ukjente skavanker pga vaksinene – og selv nå idag, så får ikke utdannede sykepleier jobb, om de ikke har tatt sine vaksiner (og Professor Elling Ulvestad sier: Tar uvaksinert helsepersonell i forsvar: – Vaksinen er ikke egnet til å hindre smitte – vi vet også at munnbind ikke kan forhindre virus). Vi som følger med – tenker at situasjonen eks. i USA er verre enn i Norge – men faktisk, det var 500 helsepersonell som gikk til sak – vi kan lese:

«…..mer enn 500 nåværende og tidligere helsepersonell som nettopp vant en rettssak – den første i sitt slag! – mot NorthShore University HealthSystem, som angivelig sparket eller truet med å sparke dem på grunn av deres «uvaksinerte» status. Dette skriver Natural News.» Hentet fra Steigan.no.

Men i Norge – later vi som vi er friere enn eks. USA – men vi lever enda som om Covid enda er livssfarlig – når det egentlig var vaksinene som startet pandemien – piggproteinene og alt annet som var i de vaksinerte – fikk det til å gro frem og vokse utallige merkelige sykdommer. Så spørsmålet er om vi under overflate er mer autoritært enn USA, fordi i USA finnes det ganske mange som vil kjempe mot myndighetene – da de mer og mer har blitt klar over at myndighetene fører krig mot folket. Bare om en sånn ting som 6 januar saken – vitner om en nasjons autoritær gang mot folket (les: Hvis de har en så god sak, hvorfor må de lyve hele tiden?)

Jeg bruker nesten aldri å være syk – men i fjor ble jeg syk 4 ganger – som er unormalt for meg. Den 5 gangen – fikk jeg såkalt Covid – men føler at noe er galt, ettersom jeg i ettertid mistet håret (og det vokste ut ett nytt hår – som var mer kraftigere enn det forrige og jeg har ikke lenger fett hår – som jeg slet med før) – hårtap skal ikke skje om jeg har fått Delta – som Sykehuset mente bestemt at jeg hadde fått – men om jeg hadde fått Omikron, så kunne dette skje – men Omikron var ufarlig. Så jeg mener at vaksinene – selv om du ikke var vaksinert – kunne gi deg disse sykdommene, ved at du ble smittet av de vaksinerte. Du kan lese mer om dette her:

De vaksinerte sprer sykdom

Så disse 6 ministrene som møttes på Munch museet – er en elite, som aldri føler noe for folket – har ingen medynk – eller barmhjertighet – det er bare rå politikk som gjelder – for å bedra deg lengre og lengre ned i din egen destruksjon. Å ja – de kommer med mange fine ord – men det er nettopp en del av bedraget. På tide å våkne opp nå – jeg og flere andre advarer – men du – hva gjør du?

Det er aldri flertallet som har rett – det er bare å lese i historien – fordi flertallet henter oftest informasjonen fra organer som er godkjent av myndighetene eller er tilhenger av myndighetene – da gjennom media, som vi i dag vet er totalt korrupt – og den som styrer informasjonen, styrer også din dømmekraft!

Vi må heller ikke glemme dominio effekten, om en dominerende person mener at det politiske korrekte er rett – og trykker ned alle andre som mener noe annet – så vil dette spre seg – så alle blir enige – spesielt i dette landet. For 5 -10 år siden – kunne vi ha heftige diskusjoner på arbeidsplassen – det er så godt som utryddet nå, om jeg sier rett ut hva jeg mener – så blir det helt stille – ingen sier noe – antageligvis, om jeg sier for drastiske ting, så vil noen løpe til sjefen og sladre. Min kone merker det samme på hennes arbeidsplass. Så hva kan gå galt – annet enn at demokratiet allerede har havarert – spesielt her på Øst-landet!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s