27 aug. 2022 – Den Israel hatende regjeringen, vaksineepidemien med døden i kjølevannet, indoktrinering – og å være beredt for det som kommer

Å legge ut Rick Joyners visjon, berører meg nå – enda mer enn da jeg leste det første gangen for over 20 år siden. Til tider leste jeg det mange ganger, spesielt når jeg gikk gjennom vanskelige tider. Av alle syn, så er dette det mest bemerkelsesverdige av de alle – og mest hjerteskjærende – og opplysende.

Men du må ha en hunger etter Gud, for å ta del av det – og for hvert år du vokser i Herren, vil du også se andre ting i synet, som du før ikke forsto. Jeg tror at synet var aktuelt når det kom ut – men profetisk er det nettopp for denne tiden, sånn at Gud kan forberede sin menighet. Men jeg vet at de fleste ikke skjønner det profetiske, fordi veldig få menigheter underviser om det – og aller minst, de ønsker sjelden å få besøk av den profetiske tjenesten – enda en menighets grunnvoll er bygd på den tjenesten:

«Så er dere da ikke lenger fremmede og utlendinger, men dere er de helliges medborgere og Guds husfolk, bygd opp på apostlenes og profetenes grunnvoll, og hjørnesteinen er Kristus Jesus selv.» Ef 2:19-20

Apostelen har det profetiske i seg – som teks. Paulus, som var profet og lærer før Gud kalte han, Ap. Gj. 13:1-2 – men selv den tjenesten har lite gjennomslagskraft i Norge. Derfor forfaller også Guds menighet – i de såkalte lokale menighetene. Derfor råtner Norge på rot – fordi det er få som står på muren – og setter i gang bønneringer – for å stoppe djevelens marsj i landet. De få profetene er heller sjelden velkomne noen som helst steder, om de da kommer med Guds pekefinger – og gjør jobben sin, og ber menigheten å vende seg mot Kristus, og bort fra synden.

At vi nå har Norges mest ugudelige regjering, som hater Israel intenst – sånn at de ikke er velkommen å besøke Israel:

Norsk UD Anniken Huitfeldt og Israels utenriksminister Yair Lapid

Israels statsminister gidder ikke bruke tid på å møte Anniken Huitfeldt

Er ett tegn på forfall – saltet i menigheten, for de vi er ansvarlige for at det ikke finnes knapt noen motstand mot ondskapen som får bre seg som en tsunami over hele vårt land. LO reagerer ikke på at strømprisen er på topp eller på drivstoffprisene – samkjøret med AP gjør at de heller velger den politiske korrekte veien. Men alt er åndelig – og en blindhet ligger ikke bare over nasjonen, men også over menigheten. Ungarn er ett fyrtårn i Europa – og en av grunnene er at de har kanskje Europas største frimenighet – og de ber! De bøyer seg ikke for EU eller Soros – men dessverre for vaksinespøkelset:

Nesten like mange koronadøde som under hele pandemien til sammen

Vi skjønner at nå kommer den egentlig pandemien – altså vaksinedøden – hvor ca 2000 mennesker har dødd på 6 måneder. Jeg har oversatt en video som forklarer ulumsketene som skapes: Massiv biologiske strukturer funnet i kroppen på vaksinerte. Og å se disse gjenstandene, så er dette verre en iskalde grøss – dvs. en skrekkens bok som jeg leste i tenårene, før frelsen. Men bak alt så ligger det noe åndelig – og i kjølevannet, blindhet – som også har blindet de fleste kristne mediene – og Svein M. Pedersen er en ensom svale i å advare – fordi de som er vaksinert og får problemer med helsen, ringer til han og ber om forbønn – og hans advarsler er ikke populært å tale i Dagens offisielle kristen Norge – selv ikke blant de kristne lekmennene – vanlige troende.

Mikrobiolog Runi Rogers

Men Mikrobiolog Runi Rogers – et radio/nettintervju – som jeg puttet ned på min gamle blogg, så kom det en advarsel fra ett større helsesenter i USA – at ved første vaksine så forsvant ca 50% av immunforsvaret – neste injeksjon tok 25% til – og da ble man veldig sårbar for alle typer sykdommer, bakterier, virus og alt annet. Og en leder for ett begravelsesbyrå gikk ut offentlig og vitnet om at antall døde under den såkalte pandemien, var helt som normalt – men ved første ukene etter vaksinene kom på markedet – så eksploderte det på begravelsesbyrået med antall døde, de jobbet nesten døgnet rundt en periode – og ca. 40 andre begravelsesbyråene han hadde kontakt med – sa det samme: En begravelsesdirektørs vitnesbyrd om vaksinedød.

Og dette fører meg seg mye død – som media og politikerne og helsetoppene later som er ikke eksisterende – som her, fra Canada:

Canada: Lyse utsikter for produsenter av barnekister

Artikkelen sier bla.:

RAIR Foundation har intervjuet en canadisk produsent av likkister. Han forteller at markedet for mindre kister har blomstret opp de siste ni månedene:

– Små mennesker går bort. Det merkes i vår bransje. For første gang på over 30 år mottar vi bulkordrer på mindre kasser.

Mick Haddock som presenteres som produsent av kister i Toronto, sier at bransjen er markant forandret de siste ni månedene. 

– Vi – og det gjorde våre kolleger i bransjen også – trodde på et oppsving i 2020 da vi ble fortalt at covid dreper vilkårlig i og i tusentalls. Men det skjedde ikke. Først i slutten av 2020 og i begynnelsen av 2021 så vi at salget økte. 

Han setter det blomstrende markedet i sammenheng med utrullingen av covid 19-vaksinene:

– Økningen i salget kom ikke før vaksinene ble introdusert.


Vår elite har sluppet løs en vaksineepidemi – og selv folk som ikke er vaksinert, kan bli smittet av disse smittebærerne – muligens av det fryktelige mengden med piggproteiner som oversvømmer den vaksinerte sin kropp. Og de vaksinerte dør rundt om kring – vi leser om biler og motorsykler, med ganske så friske sjåfører – som bare besvimer, eller får anfall, og dør som følge av ulykken – eller bare dør mens de kjører. Vi leser om sportshelter som bare dør på fotballbanen, eller andre steder der de er aktive.

Så dermed har vi fått en ny epidemi – apekopper – pga de fleste voksne i Norge ikke lengre har ett godt fungerende immunforsvar:

Den første epidemien etter den såkalte Covid fake pandemien – er da apekopper – da passer denne statuen godt for de fleste mennesker i Norge – de vil ikke se, ikke høre og ikke snakke. Vi lar bare folk dø – og mediene og sosiale medier bruker all energi for å bortforklare og hvitvaske de ansvarlige.

Mann syk med COVID, apekopper og HIV – samtidig

Ett problem – som aldri hadde vært der – om ikke så mange har blitt vaksinert. Apekopper er veldig begrenset – og har holdt seg stort sett alltid i visse områder i Afrika – og smitter omtrent bare mellom Homoseksuell livsstil.

Så myndighetene driver med mord i andre akt fra deres tillagte scene – fra deres flotte detektivserie, som veldig få har klart enda å finne morderne – så vi må tenke på vaksiner:

Apekopper klassifiseres som farlig smittsom sykdom i Norge: Tiltak kan komme

En tysk student tar del av «rase utdannelse» klasser (c. 1935)

Når løgnene blir mange – så må propagandaavdelingen få komme på banen – og akkurat som Nazistene hjernevasket barn i sin tid (les: Hvordan Hitler indoktrinerte den tyske skolen) – som jeg brukte mye tid for å finne informasjon og å oversette – så står det ikke mye bedre til med den Norske skolen (hentet fra her):


Hvem fornekter hva? Bare tyranner nekter folk å bruke sin egen vilje og tanker til å tenke selv.
Vi vet hvor dårlige disse vaksinene er – de hindrer omtrent ingenting, men åpner opp for alt mulig. Men neste generasjon skolebarn skal indoktrineres – så ikke Erna Solberg, som har hemmeligstemplet sin grunner for å bruke ikke vitenskapelige eller legevitenskapelige metoder for å stenge ned samfunnet i nesten 2 år – og har stengt det for innsyn i 60 år – og om indoktrineringen går bra – så vil bare de som ser sannheten få lide – de som lyver, får fortsatt slippe unna. Sånn er det når Norge har kastet Gud på skraphaugen – da er det løgn og atter løgn som råder.

Les også:

Med Fabel 10 fabler Aschehoug for ungdomstrinnet

Fabler i Fabel? Hvor er faktasjekkerne og hvor er den akademiske stoltheten?

Men det offisielle Norge har blitt en trykkekspress for løgner og propganda – så forsøker de også å overbevise oss at Pride og Islam går sammen – alle som vet litt om Islam, vet at de som sier det – må være bevisst løgnere, eller veldig hjernevasket – hør heller på hva de sier i de ulike Islamske landene. Men Islam har sin egen agenda – de vil overta Norge, og gjøre det til ett Kalifat.

En venn av meg som har en sønn, fortalte at sønnen hans hadde kjørt taxi fra Gardermoen flyplass – en Imam – og de småpratet – plutselig sa Imamen – når vi blir mange nok, så skal vi ta dere – sjåføren ble sjokkert – men for oss som følger med, og ser fakta , vet at dette ligger i sinnet til de som leder de islamske ulike bevegelsene i dette landet – selv om Shia og Sunni avskyr hverandre, så vil begge misjonere Norge med sverdet og lovløshet.

Og ja, det finnes så mye informasjon hva som er det sanne Islam – og vi ser i Sverige – at det nå drukner av bomber – fordi de har omfavnet Islam først og fremst – og det er farligere der – enn i ulike Islamske land. Og vi er i fare – som du kan se i denne artikkelen:

Derfor vinner islam

Men – det er kun vår egen ugudelighet som gir ris til egen bak – derfor skjer alt dette som skjer nå. En Gudsfryktig kvinne fikk ett indre syn – av Jesus som gikk gjennom Sverige med ett stort hjul etter seg – senere fant hun ett Bibelvers som passer til det hun så:

«En vis konge skiller ut de ugudelige og lar hjulet gå over dem.» Ord 20:26

Sverige er ufattelig ugudelig – (les: Sverige: Politiet har mistet kontrollen – drapsrekord allerede i august) og dermed vil den åndelige blindheten hindre dem i å stanse det som skjer nå – eneste er en radikal omvendelse til Korset – så man i det minste kan stoppe ting. Bønn kan selv stoppe Islam – som er ganske så åndelig. Men den fleste kirkesamfunnene i Sverige, spesielt de store – er med Concorde – en union som den katolske kirken styrer, hvor selv evanglisering må godkjennes av de – også i Norge er flere kirkesamfunn i denne korrupte skjøge organisasjonen – du kan lese om det i Agenda 2030.

Det var en misjonær som for flere år siden skrev inn til avisen Dagen – og hun fortalte at hun var i ett muslimsk land, og av en eller annen grunn – samlet det seg en stor mengde med hissige muslimer mot henne – da lukket hun øynene, tok autoritet i Jesu navn – høyt – og etter en stund åpnet hun øynene – og da var alle sammen forsvunnet. Vi kan lese:

«……Men det skjedde en gang da vi dro ut til bønnestedet, at vi møtte en slavepike som hadde en spådomsånd. Hun skaffet herrene sine stor inntekt ved å spå. Hun fulgte etter Paulus og oss, og ropte: Disse menneskene er Den Høyeste Guds tjenere, som forkynner dere frelsens vei! Dette holdt hun på med å gjøre i mange dager. Men Paulus ble harm, og vendte seg og sa til ånden: Jeg befaler deg i Jesu Kristi navn, far ut av henne! – Og den for ut av henne i samme stund.» Apg 16:16-18

Allah er en åndsmakt – og under Jesu navns føtter. Det finnes ingen navn som er over Jesu navn:

«Derfor har òg Gud høyt opphøyet ham og gitt ham det navnet som er over alle navn, for at i Jesu navn skal hvert kne bøye seg, deres som er i himmelen og på jorden og under jorden, og hver tunge skal bekjenne at Jesus Kristus er Herre, til Gud Faders ære.» Fil 2:9-11

Om Allah er konge – er Jesus Kongenes konge. Og det – vil også vår eminente elite også en dag få merke – og skjelve – da de må stå til ansvar – for å ødelegge nasjonene. Det står på denne måten om Lucifer:

«De som ser deg, skal stirre på deg, undres over deg og si: Er dette den mannen som fikk jorden til å beve, kongeriker til å skjelve, som gjorde verden til en ørken og rev ned dens byer, og som ikke slapp sine fanger hjem?» Jes 14:16-17

Dette er viktig å se – for å forstå eks. masseinnvandringen hit til Europa i 2015 – og før og etter – men det året var det mye – og har forandret totalt bybildet i de fleste norske byer – og ikke minst de fleste europeiske byene. Det er som folk blir drevet fra sine hjem – som av maniske følelser og søket etter økonomisk rikdom og for mange å herske over landene i Europa pga religionen sin – de er misjonærer – for Lucifer selv – og det er stor lovløshet i kjølevannet av deres tro og livsstil. Men også USA føler det samme – kanskje ikke så mye fra Islam – selv om USA blir stort sett styrt av en radikal muslim, Obama – med sin marionettdukke Biden – så slippes det løs millioner av folk fra Sør-Amerika – og mange av dem er ikke en gang fra landene, men fra andre nasjoner, kanskje kinesere, russere, muslimer – hvem vet – og noen virker som de er soldater, som bare forsvinner i mørket – med Joe Bidens velsignelse:

En US Border Patrol-agent ser migranter ankomme Texas og USA, men gjør ingenting for å forhindre det. Foto: AP /Eric Gay /NTB

Alvorlig konflikt mellom nasjonal­garden i Texas og føderal grensekontroll

Det er snakk om minst 3 millioner illegale immigranter som bare flytter inn i USA – med Bidens velsignelse – og dette skaper konflikt mellom nasjonalgarden – og er starten på en konflikt og muligens en borgerkrig i USA. Lebesbymannen i sine syner, så at USA ville bli delt opp i 4 eller 5 deler – og dermed er dens tid som supermakt over.

Vi ser starten på det nå – og alt fordi amerikanerne ikke ville omvende seg på dypet – da ulykken den 11 september 2001 inntraff. Det var en fryktelig terror – men isteden for å ydmyke seg – gikk Bush til krig i Midtøsten – og nå ser vi resultatet av innvandring spesielt til Europa fra muslimske land – og Bush sørget for Terrorlover, som gjorde det mulig for å kontrollere før så frie amerikanere – som jordens mest frie nasjon, var vant til å bli beskyttet av deres grunnlover – Amedment.

Og nå har eliten både i USA og Europa blitt så overmodige – at de ikke lengre bryr seg om fakta, lover eller noe annet – de har hevet seg over egne lover – for å binde den frie amerikaner – og Europeer – og nordmenn må være en av verdens mest konforme folk, som bare tar imot og tar imot alt hva myndighetene sier – og bare nikker og bukker – og takker!

Vi kan eks. se det på saken hvor man så godt som stormet huset til eks. president Trump – hvor de gjorde overtramp mot alle – og viste forakt for over 70 millioner velgere:

Ransakingsordre «frigitt»: 20 av 38 sider totalt eller delvis sladdet

Og grunnen til at jeg tar opp alt dette – er fordi jeg ber deg kjære kristne – om å gå på knærne – inn i ditt bønnekammeret – og søke din Gud – fordi alt dette – med matkriser, energikriser, innvandringskriser, falske epidemikriser, og de «allstedsnærværende» løgnene – som kommer med de 4 rytterne i Åpenbaringsboken kap. 6 – forteller oss at du må gjøre deg klar – jeg må gjøre meg klar – derfor oversetter jeg Det Siste Slaget – for å få deg til å berede ditt hjerte, til å kunne møte din mester i Skyen.

Men før det – så vil det bli en stor strid – veldig stor strid – og ytre fiendeskap, hat, forfølgelse, mord mot de ekte troende – og du burde være beredt! Du kan ikke sove nå! I Jesu navn – Våkn opp! – ta Åndens sverd, Efeserbrevet 6 – og strid din kamp – for det som må komme over verden. De som sover nå – må regne med at de må betale en høy pris for sin søvn – du kan ikke lengre sette din lit til åndelige ledere – gode eller dårlige – du må sette din lit til Gud alene – lær deg det NÅ!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s